Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis met authentiek tegelwerk en antiek...

Max.  9   gasten
86m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 9  gasten
86m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(1-pers. bedstee), woonkamer(TV(satelliet), tuindeuren), open keuken(koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, tuindeuren), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(bad met douche, 2x wastafel, toilet, bidet))

Op de 1e etage: (galerij slaapkamer(2x 1-pers. slaapbank))

Gastenverblijf Parterre: (slaapkamer(4x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

carport(op hetzelfde terrein)(tuin(omheind), vijver), 2x wasmachine(gedeeld met andere gasten), airconditioning, terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), BBQ, parking, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, 20 x 10 m., geopend van Jan t/m Dec), tafeltennistafel, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt in Montemor-o-Novo, op 260 m hoogte.



De boerderij staat in de landelijke regio Alentejo, in een vallei van de Serra de Monfurada. De stad Evora ligt op 36 km afstand. De omgeving bestaat uit bossen met grazende koeien en schapen, een schildpadvijver, een olijfgaard en een stuwmeer. De dichtstbijzijnde restaurants zijn op 8 km afstand.



Er is een gemeenschappelijk zwembad in de tuin en op het privéterras kun je genieten van de zon. In de open keuken staan een vaatwasser en een magnetron. Er is een wasmachine beschikbaar tegen betaling. Er is ook WiFi in het huis en er zijn maximaal 3 huisdieren toegestaan. De laatste 3 km van de toegangsweg naar het huis is onverhard.
Licentie- of registratienummer: Nº 5/06

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Diensten

Kinderoppas

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

3 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Herdade da Giblaceira is al meer dan 400 jaar een begrip in het stadje Montemor-O-Novo, dat op slechts 36 km van de oude koningsstad Evora ligt in de landelijke regio Alentejo. Het landgoed ligt op 260 m hoogte in een vallei in het heuvellandschap van de Serra de Monfurada. Het is omgeven door 200 ha kurkbossen (waar koeien en schapen grazen) en Moorse tuinen met een schildpadvijver, een olijfgaard, er is zelfs een stuwmeer.

Bij aankoop was de verlaten boerderij een ruïne en is door de Nederlandse eigenaren in 2005 in de oorspronkelijke staat hersteld. De boerderij is verdeeld in 7 geschakelde woningen waarvan er één door de eigenaren gebruikt wordt. De Herdade beschikt over een prachtig gemeenschappelijk zwembad (10x20 m, 's avonds verlicht) met duikplank en Romeinse trappen waar ook niet-zwemmers heerlijk kunnen baden. Rondom het zwembad ligt een gazon (4000 m2) en groot terras. Er is een gemeenschappelijke was- en strijkruimte. De eigenaren kunnen voor u diverse activiteiten regelen indien gewenst (jeepsafari's, rondvluchten in ultra-light vliegtuigjes).

Zwemmen en vissen en zelfs rivierkreeftjes vangen, is mogelijk in het naastgelegen stuwmeer van 4 ha groot.
Op ca. 1,5 uur rijden ligt de Atlantische kust, ideaal om te surfen door de vaak hoge golven en Lissabon (ca. 95 km) is eveneens makkelijk bereikbaar.

De boerderij is volop in bedrijf met 150 stamboekkoeien en stieren en een kudde van 1200 schapen die door de herder met zijn honden over de velden worden gedreven. De schuren en tractoren bevinden zich op 500 m van de Herdade.
Montemor O Novo ligt op ca. 7 km, in het kleine dorp Reguengo vindt u een minimarkt, een postkantoortje en twee cafés (lichte maaltijden worden geserveerd).
Iedere 2e zaterdag van de maand vindt er een zigeunermarkt plaats en in mei en september zijn er de feira's; een soort kermis met tal van activiteiten.
Eénmaal per week is er in Montemor een veeveiling van landelijke betekenis.

Herdade da Giblaceira is een unieke oase van stilte, natuur en landschapsschoon en biedt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie; mooi ingerichte woningen, een groot stuwmeer en een schitterend zwembad!

- Op aanvraag is De Herdade ook in zijn geheel te huur voor 19 tot 32 personen.

- De laatste 3 km van de toegangsweg naar Giblaceira is onverhard, maar wordt altijd in goede staat gehouden door de eigenaren die dagelijks van deze weg gebruik maken.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: € 2,50/was.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roelof van Marrum

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

bij aankomt rondleiding huis en rest accomodatie

Christophe Hancké

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Een prachtige omgeving dicht bij de natuur, de mogelijkheid voor kinderen om vrienden, heel vriendelijk. Een mooi zwembad opgenomen in het kader.

M.C Mireille

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

mooie herinneringen aan Portugal: de "endroi is perfect voor een bezoek aan de" Alentejo

Jos Poelman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige boerderij met een aantal appartementen waar je met een beperkt aantal gasten in een heerlijke omgeving tot rust kan komen. Zeer gastvrije eigenaresse en schitterende omgeving.

ALTOUNIAN

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Het "huis en wonen in dit huis n" had "om de schoonheid van het landschap te evenaren.

Le Mézec

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Een weelderige omgeving, een warm welkom, een idyllisch haakje. Sterk aangeraden.

Sandra Camacho

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Heerlijk huis en ruimte rondom. Vriendelijke mensen. Allemaal geweldig

Jan Dedecker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige locatie,mooi verblijjf en uiterst charmant gastkoppel.Aanrader!

Sarah Leemans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving! Joke verzorgt haar bloemen enorm goed. Het domein is echt super mooi en idyllisch. Mooi groot (fris) zwembad, ruim terras en geweldige gastvrouw! We waren weg van Joke! Meubels wat verouderd, maar charmant. Hier kom je echt tot rust.

Wilfried Van de Velde

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij zijn een paar uur geleden geland op Zaventem (Brussel) en wij hebben genoten van zeer mooie vakantie. Het huis is zeer mooi en prachtig gelegen. Als je door de kurkboomplantages rijdt kun je je moeilijk voorstellen dat er zo een parel in verborgen zit. Het domein is een 300 ha groot. Elke dag komt de herder met zijn schapen en 2 herdershonden voorbij. Er is een prachtig, zeer groot, splinternieuw zwembad. De lieve gastvrouw zorgde ervoor dat wij er ons onmiddellijk thuis voelden. Waar men wel rekening moet mee houden is dat men beschikt over een wagen, liefst een stevige. De wegen naar het onbeschrijfelijk mooi domein zijn hobbelig en zanderig, hetgeen alleen maar bijdraagt tot het zeer speciale karakter van dit verblijf. Familie Van de Velde - Joos

Sarah Leemans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving! Joke verzorgt haar bloemen enorm goed. Het domein is echt super mooi en idyllisch. Mooi groot (fris) zwembad, ruim terras en geweldige gastvrouw! We waren weg van Joke! Meubels wat verouderd, maar charmant.

Hier kom je echt tot rust.

Wilfried Van de Velde

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij zijn een paar uur geleden geland op Zaventem (Brussel) en wij hebben genoten van zeer mooie vakantie. Het huis is zeer mooi en prachtig gelegen. Als je door de kurkboomplantages rijdt kun je je moeilijk voorstellen dat er zo een parel in verborgen zit.
Het domein is een 300 ha groot. Elke dag komt de herder met zijn schapen en 2 herdershonden voorbij. Er is een prachtig, zeer groot, splinternieuw zwembad.
De lieve gastvrouw zorgde ervoor dat wij er ons onmiddellijk thuis voelden.
Waar men wel rekening moet mee houden is dat men beschikt over een wagen, liefst een stevige. De wegen naar het onbeschrijfelijk mooi domein zijn hobbelig en zanderig, hetgeen alleen maar bijdraagt tot het zeer speciale karakter van dit verblijf.
Familie Van de Velde - Joos

Marlon Pluister

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vriendelijke mensen die het complex beheren, het is een hele mooie omgeving, er is een mooie fruit- en groente tuin en van de eigenaren krijg je hier ook wat van om te gebruiken. De locatie is wat afgelegen van de bewoonde wereld.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 318534

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318534.htm


«Huis met authentiek tegelwerk en antiek...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven