Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Houten vakantiehuis in Meijel met een heerlij...

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(kookplaat, waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koelkast), woon/eetkamer(TV, eettafel, kachel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, wastafel, toilet))

carport, terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, parking, parasol, Tuinhuis

Zet je auto veilig in de carport en begin aan een geweldige vakantie in het Limburgse Meijel. Dit houten vakantiehuis heeft 2 slaapkamers voor 4 personen en een omheinde privétuin met een sfeervol tuinmeubilair. Het is een ideale keuze voor ontspannen vakanties met het gezin.

De accommodatie ligt vlak bij de grens met Duitsland, waardoor een bezoek aan Düsseldorf, Mönchengladblach en Duisburg zeker tot de mogelijkheden behoort. Ook België is gemakkelijk te bereiken en het indrukwekkende uitzicht vanaf het drielandenpunt kun je natuurlijk niet overslaan.

De keuken is uitgerust met een oven en een magnetron voor de snelle maaltijd. Je kunt de barbecue aansteken als je je grillkunsten wil etaleren en de mooie privétuin met comfortabel meubilair leent zich uitstekend voor een gezellig einde van de dag.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 18.3 km

18.3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 44.6 km Eindhoven Airport

44.6 km

Station 17.9 km Weert

17.9 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 25/dier/verblijf. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

2,9 van 5
2.9 Inrichting
2.9 Prijs / kwaliteit
2.9 Service
2.9 Ligging
2.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Andrea Sbikowski

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9
Toon Duits

We keken uit naar een ontspannende vakantie. De ligging bij een stukje bos was leuk voor een wandeling. We hadden een rustieke hut verwacht. WiFi beschikbaar. De badkamer was ook schoon. Maar we hadden niet verwacht dat we eerst moesten schoonmaken en stofzuigen. De kunstmatige plant was bedekt met stof en er waren spinnenwebben op de deurkozijnen, muren en hoeken. Als je de afwas uit de kast wilde halen, kwam je spinnenwebben tegen. Alle borden waren eerst gewassen, kopjes hadden klompen of waren gebarsten. Koelkast was schoon. Er zat vuil in de la onder de kachel. In de kast in een kamer hing nog een sok, een werkhandschoen, er hing nog een jas in. Uitpakken was niet aan de orde. Dus leefde uit een koffer. Het bijgebouw rook muf en ook bedekt met spinnenwebben. Sleutels waren niet voor alle buitendeuren aanwezig of pasten niet. De gedachte om meteen terug te gaan was er. Na het schoonmaken was het prima, maar ik stel me een ontspannen start van de vakantie anders voor. Persoonlijk ga ik daar niet meer heen.

Johannes Janssen

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9
Toon Duits

Mooie rustige omgeving. Helaas is de tuin niet zo goed onderhouden. Op zondagochtend moet je er rekening mee houden dat de buren het gras gaan maaien.

Corine Langedijk

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9

Leuk, ruim en rustig gelegen huisje met veel grond eromheen met meerdere terrassen. De schaduwrijke tuin en terrassen zijn helaas niet onderhouden. Carport is niet te gebruiken omdat het hek niet open kan en de in de beschrijving genoemde magnetron ontbreekt.

Kaijen

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9

Tuin van eigenaar/gehuurde huisje zéér onverzorgd. Hoog gras en alleen onkruid. Tegels vol met mos. Na anderhalf uur pas dankzij tussenkomst beheerder Stille Wille sleutel kunnen bemachtigen. Hoogpolig tapijt in coronatijd is niet best en onhygiënisch, fauteuils kleven, evenals de smerige tuinstoelen, zwarte lange haren op de slaapkamer, 4-persoonshuisje heeft maar 2 tuinstoelen en parasol ontbrak. Wél afwasblokjes maar geen afwasmachine. Waterkoker was defect, stofzuiger met verkeerde niet passende zakken, alle elektra doorgelust met verlengsnoeren. Eén rookmelder de rest was kapot. Huisje staat vol met spullen van de eigenaar, ook de kasten zijn voor een groot deel vol. Op slaapkamers geen haakje om iets op te hangen. Eén slaapkamer had alleen een stoel zodat je uit je koffer moet leven. Geen tafeltje niks om iets op te leggen. Gordijnen waren smerig, vol met vlekken. Nee, nooit meer dit huisje. Ook Belvilla achtervolgt je met voornamelijk nutteloze e-mails. Totaal ongeveer 50 stuks! Nooit meer Belvilla. Prijs kwaliteit was ver te zoeken. Locatie op terrein Stille Wille was prachtig. Ook de omgeving van Meijel is een aanrader.

Gijs Vogelaar

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9

Een leuk huis op een prachtige plek!

Marko Matviyishyn

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9
Toon Engels

We raden deze gezellige bosoase in Meijel van harte aan! Die plek laat je wensen over slow-life vakanties uitkomen! Ania en Marko.

wijnia

2,9
2.9 2.9 2.9 2.9 2.9

Geen code ontvangen van sleutelkastje, geen opvang op park, sleutelkastje was kapot en zo toch in huis gekomen, veredelde blokhut, deuren te laag met metalen rand, voor lange mensen gevaarlijk, geen afwasmachine, geen gordijn in slaapkamer voor een raam, andere raam hele lichte gordijnen zodat je om 6.00 in de morgen in het volledige licht wakker wordt. PALLETKACHEL DIE NIET AFGESTELD IS OP HOGE OF LAGE TEMPERATUUR. OF STTENKOUD IN HUIS OD BLOEDWARM. KACHEL UIT KACHEL AAN, TRUI AAN OF TRUI UIT. Badkamer erg onpraktisch ingedeeld, geen verwarming in de badkamer, douche kruip door sluipdoor, spiegel zit onlogisch tussen twee wasbakken, met scheren erg lastig. Bestek en servies zootje ongeregeld, opscheplepels ontbreken, waterkoker die niet automatisch afslaat bij kokend water, klein koelkastje op de grond in een hoek van de keuken, advies wat grotere koelkast op verhoging, je moet op de knieën om spullen te zoeken. gordijnen woonkamer allemaal net niet breed genoeg. In de zomer wellicht geschikt voor verhuur als blokhut op een park, maar niet in de winter, waarschijnlijk slecht geïsoleerd. Als Belvilla dit als standaard rekent dan heeft de organisatie voor mij afgedaan. Wij zijn zelf eigenaar van een vakantiehuis op een Landal Greenparcs en weten wat een standaard is voor een te verhuren vakantiewoning en eveneens eigenaar van een vakantiewoning in Frankrijk die wij zelf verhuren en je zorgt dat alles keurig op orde is. Dit was voor verhuurder de eerste week dat zij verhuurde en wij waren een soort proefkonijnen. Prijsprestatie verhouding is hier ver te zoeken, als je het vergelijkt met roompot of Landal voor dezelfde week. Een keer in de zoveel tijd heb je er een misser bij, maar wellicht zijn wij mensen die wel serieus kijken naar wat we aanbieden. Wifi en TV zijn prima, zithoek is goed, afmetingen zijn voldoende van de woning. Aandacht nog voor elektra, veel losse draden, benummering van de woning ontbreekt en kwaliteit van bedden, boxsprings zijn tegenwoordig standaard en niet ijzeren bedden, waar je met je tenen tegen de ene stang ligt en met je hoofd tegen de tweede of bedden met dunnen matras op harde lattenbodem. Kortom Kachel laten instellen, nieuwe gordijnen, andere bedden, elektra aanpassen, benummering laten uitvoeren, sleutelkastje laten maken, grote koelkast met vriesvak kopen. Ijzeren bovenrand in badkamerdeur beveiligen met strip, elektrische radiator in badkamer plaatsen, Nogmaals wij hebben absoluut het gevoel als proefkonijn te zijn gebruikt en hebben hier geen goed gevoel over, vakantieplezier wordt hierdoor mede getemperd. Door de huidige week met nachtvorst en lage temperaturen overdag geen pretje met de huidige verwarming van een niet ingesteld palletkachel. Deze veredelde blokhut is zeker geen aanrader in de winterperiode en wat gebruiksgemak betreft is er nog veel te verbeteren.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 320017

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/320017.htm


«Houten vakantiehuis in Meijel met een heerlij...» krijgt een vakantiebeoordeling van 2.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven