Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant huis met rieten dak in Bergen aan de...

Max.  3   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(wastafel, toilet), woonkamer(TV(flatscreen), eettafel(2 personen), DVD-speler), open keuken(fornuis(gas), koffiezetapparaat(pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed(dekbed)), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed)), badkamer(ligbad, douche, wastafel))

wasmachine, verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, parking

Dit vrijstaande, rietgedekte huis ligt op 10 minuten lopen van het Noord-Hollandse Bergen en op 20 minuten fietsen van het strand van Bergen aan Zee.

Het vakantiehuis heeft een heerlijk terras en middels een afscheiding van het zomerhuis in de tuin heeft u alle privacy. Op de begane grond vindt u een kleine maar knusse woonkamer. De aparte keuken is voorzien van alle comfort. Het huis is sfeervol ingericht, u zult zich hier meteen thuis voelen.

Bergen heeft veel te bieden. Strand, bos, duinen, poldergebied en gezellige dorpen zijn de grootste publiekstrekkers. In de directe omgeving vindt u volop fiets- en wandelmogelijkheden naar tal van fijne bezienswaardigheden. Zo zijn twee poldermolens uit de 16e en 17e eeuw, aan de Meerweg en aan de Voert, de moeite waard. Dat geldt ook voor het zeeaquarium in Bergen aan Zee. Ten noorden van Bergen liggen de Schoorlse Duinen. Dit gebied herbergt de hoogste en breedste duingebieden van Nederland, tot wel vijf kilometer breed. Er is ook de mogelijkheid om naar de film te gaan op het prachtige landgoed ‘het Oude Hof’(Cinebergen). Ook Alkmaar, de stad van duizend kazen, ligt in de buurt.
Licentie- of registratienummer: 0373-0105-2408-72QG-QQMQ

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 1.1 km

1.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Station 6.5 km

6.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Natascha Kilinski-Malatray

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We werden heel goed ontvangen. Het huis is rustig, maar toch centraal gelegen. 5 minuten fietsen naar het centrum, bakker, fietsverhuur in 2 minuten lopen. De ijzerhandel aan de overkant was gesloten. Geweldig terras om buiten van de zomer te genieten.

Laura van Meerloo

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijk ontvangst door de eigenaar. Hij woont in de zomer achter de woning. Je hebt voldoende privacy. Nette woning met goede bedden en vlakbij de fietsverhuur en een bakker. Ruime tuin met prima tuinmeubelen en zonligging. Bergen centrum is 5 minuten fietsen of een kwartiertje lopen. Op de fiets in twintig minuten in Bergen aan Zee en Alkmaar centrum.

Moritz Sellig

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst verliep vlot. We konden het appartement vroeg overnemen, de verhuurder was persoonlijk ter plaatse.

Kathrin Bücker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De sleuteloverdracht was eenvoudig. Het huis is als een typisch woonhuis in een mooie en zeer rustige buurt. We houden niet van vakantieparken, dus de locatie was perfect. In 10 minuten lopen bevond je je midden in Bergen.

Ida Waßen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

In de foto ziet u de achterkant van het huis, gelegen in een kleine zijstraat net buiten het dorp te zien. Tegenover is een soort Baustoffhandlung, ooit werkte in de ochtend een beetje lawaaierig wat heeft (laden, rang, etc.). Anders was het rustig. Er is voldoende parkeergelegenheid in de voorkant van het huis. De verhuurder woont in een ander gebouw op het terrein, was super leuk, gewoon om te zien als je hem nodig hadden. Hoe anders eerder zeldzaam in de huisjes, het huis heeft een grote woonkamer met een heel groot bed. De eettafel is vrij klein, drieën maar we konden comfortabel zitten en eten. Het ligt op de 1e verdieping twee slaapkamers zijn eenvoudig en functioneel, de bedden / matrassen waren goed. Ook bij de top is de badkamer met twee wastafels, groot hoekbad, waarbij ook worden gedoucht. de trap van de begane grond naar de eerste verdieping is zeer hoog en licht gebogen. Voor mensen die wankel op hun voeten, dat is meer niets. En nog een klein nadeel - de badkamer nog kleiner kan niet. Voor grote, zeer zware of niet zo mobiel mensen, het is al krap. Genoemd in de beschrijving Grill was niet aanwezig.

Klaus Jägersmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis is oke. Alleen dat toilet en de trap structurele hand is niet geschikt onredelijk, voor ouderen en lange mensen.

Janneke Kamps

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zijn heel vriendelijk ontvangen. Accommodatie was prima Omgeving is mooi je kunt overal met de fiets naar toe , strand ,duinen, fiets paden zijn prachtig aangelegd .

P.J. van Cleeveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De ontvangst was goed. Accommodatie was redelijk.

R. Koopmeiners

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Die Begrüßung durch Herrn van der Horst war sehr herzlich. Er ist super nett

Schomberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis is zeer gepflegt.Durch de rook van Bergen, aan het strand ideal.Sehr vriendelijke omgeving.

roos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aanrader, prettig verblijf

Ladstetter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Veel dank aan de heer Van der Horst! Een zeer mooie behulpzaam Contemporary! Het enige wat we klagen over de fietsers geen rekening gehouden met het verkeer! Kom graag terug gaan ???

Thoma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

misschien handig te vermelden dat de wasmachine niet in het huisje zelf is, na overleg met de eigenaar die erachter woont mochten we zijn wasmachine gebruiken. Carport staat wel vermeld, maar kun je niet als zodanig gebruiken. Dit laatste niet besproken omdat we zelf voor een oplossing hebben gezorgd. Aan Zee Vakantiehuizen, juli '15 De wasmachine staat inderdaad bij de eigenaar en is in overleg te gebruiken.

Hartmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Helaas, in de keuken was niet genoeg serviesgoed en keuken accessoires. Het ontbrak Ontbijt Knife (alleen steak messen beschikbaar), geen pollepel, blikopener. Volgens beschrijving moet een wasmachine aanwezig zijn, dit was niet het geval. De tekst in de Carport Beschrijving u. Pitch op de boerderij mocht niet worden gebruikt.

Asser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Er staat een fantastisch Boretti gasfornuis in de keuken maar er was helaas geen grote ovenschaal aanwezig. Met wat creativiteit kon de wel aanwezige taart vorm omgebouwd worden tot ovenschaal. Reactie Aan Zee Vakantiehuizen, november 2014 De huiseigenaar is geïnformeerd en vriendelijk verzocht om de keukeninventaris aan te vullen.

Mette

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De receptie met rozen en wijn vonden we erg leuk! We voelden ons in de 14 dagen zeer goed. Al met al een geweldige vakantie!

Otte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een mooi huis met een zeer attente eigenaar. Bij het boeken en ter voorbereiding van de reis ik voelde me heel goed verzorgd.

Werk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gezellige sfeervolle knusse woning. De eigenaar woont in het kantoor in de tuin.

Michel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hielden van de charmante huis voor de traditionel stijl van het dak en het comfort van het interieur. De keuken is klein maar goed geregeld en de oven is professioneel en enorm. Het was goed om een ​​verwarmingssysteem dat snel werkt en krijgt het hele huis warm zeer snel hebben. De trap is erg steil, maar wel is een gemeenschappelijk ding in Nederlandse huizen. Een toilet zou boven tegaan, maar de badkamer is vrij groot en comfortabel. Al met al is het geld waard en goed georganiseerd door Arnold! Bedankt!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 320058

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/320058.htm


«Charmant huis met rieten dak in Bergen aan de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven