Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Stadscentrum 12 km

12 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Margot D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ein sehr schönes, aufwändig restauriertes Friesenhaus, alles sehr hochwertig und schön gemacht.

Christian K.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön, super ausgestattet, tolle Lage für vielfältige Ausflüge (Sylt, Amrum, Föhr…) und sehr nette Gastgeberin

Thomas D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Sehr gut.

Martina B.

5,0
5 5 5 5 5

Jederzeit wieder. Tolles, sauberes Haus. Sehr gute Ausstattung

Dirk Böhm-Wirt

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes und sehr gut ausgestattetes Ferienhaus. Kurz: glatte 10 mit Sternchen!

Stephan Herfurth

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub, sehr ruhig gelegen, Erholung pur das Haus ist sehr gut Ausgestattet Toller Urlaub

Esther Hofbauer

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderschönes und perfekt eingerichtetes Haus. Alles da, was man braucht. Sehr netter Support durch Ansprechpartner vor Ort.

Inka Lotz

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben unseren Urlaub sehr genossen. Man muss mobil sein um die Umgebung zu erkunden. Einkaufsmöglichkeiten sind in der Umgebung vorhanden.

Andrea Schäfer

4,0
4 4 4 4 4

Verbrachten mit Hund und Kind 10 schöne Tage im Freesenhuus. Schlüsselübergabe hat gut geklappt. Danke an Familie Petersen. Schöne Spazierwege am Deich.

Schäfer

5,0
5 5 5 5 5

Schön ausgestattetes Haus. Einkaufsmöglichkeiten und Bäcker in der Nähe. Schlüsselübergabe hat gut geklappt. Zwei schöne Bäder.

Christina Osbahr

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zu empfehlendes Ferienhaus mit geschmackvoller und gemütlicher Ausstattung

Christian Etzrodt

5,0
5 5 5 5 5

Ein total gemütlich eingerichtetes Wohlfühlhaus. Du kommst rein und bist zuhause. Viel Platz und Ruhe,so macht Urlaub Spaß.

Birgit Rehmet

5,0
5 5 5 5 5

Nur Kleinkram: Radio ging nicht. Abfluss in der Dusche EG riecht muffig.Alles andere absolut Klasse!

Rita Hauptfleisch

4,0
4 4 4 4 4

Leider lässt die Sauberkeit der Küche (Fettgeruch) und Bäder (stärker Ausgussgeruch) etwas zu wünschen übrig.

Paul L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren voor de tweede keer te gast in het Freesenhuus Althorsbüll van 26.9.21 tot 02.10.2021. In de tussentijd is het huis opnieuw met riet bedekt en zijn er ook andere kleine positieve veranderingen doorgevoerd. Het huis werd zeer schoon aan ons overgedragen, de uitrusting is van hoge kwaliteit. De keukenapparatuur is uitgebreid en laat niets te wensen over. We voelden ons zeer comfortabel en kunnen het Freesenhuus Althorsbüll alleen maar van harte aanbevelen. Heel positief vonden we dat de eigenaresse naast de deur woont. Ze is buitengewoon behulpzaam en erg vriendelijk!

Esther K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor ons was het de perfecte vakantie. Een prachtig huis waar we ons helemaal op ons gemak voelden. Veel ruimte en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en geslaagde vakantie. Zeer rustig en idyllisch gelegen, wie drukte zoekt, is hier aan het verkeerde adres. Hartelijk dank aan de verhuurster, mevrouw Hartmann, die ons zo goed heeft ontvangen, we kijken nu al uit naar volgend jaar.

Claudia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren er in mei met 3 volwassenen en een harige vriend. De ligging van het huis is ideaal voor rustzoekers, zoals wij waren. Alleen wind en schapen waren te horen. Af en toe ook een paar watervogels. Voor ons precies goed. Het huis is heel schattig en van alle gemakken voorzien. Voor ons als rauwvoerders waren de grote vriezers ook geweldig. Er was voldoende ruimte voor iedereen. We hadden de gehele begane grond plus het appartement. Een geweldige oplossing. Zo kun je uit de weg gaan als je dat wilt of als iemand langer wil uitslapen ;o) Vanuit het huis kun je meteen op wandelingen vertrekken. Een bijzonder aardige en behulpzame verhuurster heeft onze vakantie prachtig afgerond.

Christoph T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het Freesenhuus Althorsbüll is een extreem goed uitgerust vakantiehuis. De eigenaresse zorgt door persoonlijk ontvangst voor een hartelijk welkom. We waren met twee stellen en twee honden. De omheinde tuin achter het huis was daarom bijzonder voordelig. Het is een goede locatie voor uitstapjes naar Amrum, Föhr of Sylt en naar Denemarken. Het enige (kleine) nadeel van de locatie is dat je bijna verplicht bent om een auto te hebben. De voordelen wegen echter zwaarder. Daarom willen we het Freesenhuus Althorbüll van harte aanbevelen!

Esther K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor de derde keer mochten we onze zomervakantie doorbrengen in het Freesenhuus. Het huis is zeer rustig gelegen, perfect om te ontspannen en tot rust te komen. Het is perfect uitgerust, met alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Denemarken, Sylt, richting de Oostzee.. voor ieder wat wils. We voelen ons daar erg op ons gemak en kijken al uit naar volgend jaar.

Thomas F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We voelden ons meteen thuis in het huis. De inrichting en indeling van de kamers zijn zeer doordacht en liefdevol ontworpen. Als je de omgeving wilt verkennen, ben je weliswaar afhankelijk van de auto, maar je kunt in een beheersbare tijd veel interessante dingen ontdekken. We hopen snel weer langs te komen!

Bettina und Carsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij willen u bedanken voor dit prachtige vakantieverblijf. We hadden een prachtige 14 dagen met bijna de hele tijd prachtig weer. Het huis is zeer schoon en liefdevol ingericht. De keuken heeft alles wat je nodig hebt aan apparatuur en materialen. De tuin voor het huis is een prachtige boerentuin en heel romantisch. Op het bankje of in de strandstoel voor het huis kunt u genieten van de avondsfeer. Onze twee kleine boefjes (Jack-Russel) voelden zich ook erg op hun gemak. Achter het huis ligt een heerlijk beschutte tuin, volledig omheind en bovendien omgeven door een haag. Ontsnappingsvrij! Dit was natuurlijk heel ontspannend voor ons en we konden de honden zonder nadenken in de tuin laten spelen. We komen terug - volgend jaar is al geboekt.

Birgit

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De accommodatie was/is perfect voor onze behoeften. De locatie is zeer rustig en zeer geschikt voor een vakantie om te onthaasten. Het huis komt precies overeen met de specificaties. Er is niets om over te klagen....

haslinger

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

we hebben de perfecte vakantie doorgebracht in het freesenhuus. alles was aanwezig en de ontvangst was heel hartelijk. vanaf de eerste dag konden we ontspannen en genieten van de vakantie. de wandelingen met onze honden waren fantastisch en daarom hebben we al geboekt voor volgend jaar. vriendelijke groeten fam. haslinger

Familie Kaal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het enige wat we misten in het huis was een gastenboek om in te schrijven hoe geweldig dit huis is. Er ontbrak werkelijk niets, zeer liefdevol en doordacht ingericht, we voelden ons onmiddellijk thuis. Pure rust. Al in de aanloop uiterst vriendelijk contact met mevrouw Hartmann en mevrouw De la Motte ontvingen ons hartelijk en zeer behulpzaam....een tip voor hondenbezitters is het losloopgebied bij Leck in het Langenberger Forst, zoiets idyllisch, omheind, midden in het bos, hebben we nog nooit gezien, gewoon prachtig. Het is echt de moeite waard !!!! We komen zeker terug!...Het forellenmeer om de hoek is ook een aanrader!

Familie Schultze

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in 2015 voor het eerst in het Freesenhuus op aanbeveling en waren er meteen weg van. Het is erg rustig in de omgeving, het huis is ruim, mooi en comfortabel ingericht, en onze twee honden voelen zich meteen thuis. In oktober 2016 verbleven we weer in het Freesenhuus, dit keer met onze zoon. We hebben al geboekt voor 2017. We gaan liever helemaal niet weg. Er zijn ook geweldige excursies in de omgeving. Er zijn hier ook leuke eetgelegenheden, zoals de Klanxbüller Stuben. We maken ook graag dagtochten naar Römö of Henne Strand. Ook Dagebüll en Sylt worden aanbevolen. We komen hier altijd met veel plezier en kijken nu al uit naar onze volgende vakantie in het Freesenhuus, we voelen ons altijd meteen thuis! Een grote dank aan mevrouw Hartmann voor het prachtige huis en veel dank aan mevrouw de la Motte, voor haar vriendelijke en mooie manier van doen. Tot ziens!

Holger Rueck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

- Zeer vriendelijke ontvangst door de beheerder. - Het huis overtreft de opgegeven specificaties. De eigenaar heeft echt een geweldige smaak en alles is tot in het kleinste detail uitgedacht. - Topontspanning en veel rust (voor wie daar van houdt) ter plaatse. Er is daar echt niets behalve veel, heel veel schapen :-) - Veel mogelijkheden voor excursies (alleen bereikbaar met de auto) Wij komen volgend jaar in mei zeker terug omdat we ons echt op ons gemak voelden. We zouden het zeker 5 sterren geven.

Daniela Vitucci

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in het vakantiehuis voor 14 dagen in mei 2017 en waren allemaal absoluut enthousiast, onze twee honden voelden zich meteen thuis! Het heeft ons aan niets ontbroken en de huismanager was echt heel aardig en stond altijd voor ons klaar! Veel dank aan allen

Nina und Manuel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een huis gevonden dat niets te wensen overlaat. Het vakantiehuis is met veel liefde en charme ingericht en biedt alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. Een prima uitgangspunt voor vele spannende excursies in de regio. Ook de ontvangst door mevrouw de la Motte is hartelijk en je voelt je meteen welkom. Gewoon een aanrader, we zouden onze vakantie daar altijd weer doorbrengen!

Bettina und Carsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Er zijn vakantiewoningen die na enige tijd van gebruik in het negatieve veranderen. Niet zo met dit vakantiehuis!!!! Dit is de tweede keer dat we het genoegen hadden om in dit huis te verblijven. We hebben gemerkt dat veel zaken die al top waren, nu nog verder zijn verbeterd. Dit vakantiehuis is zo schoon en gezellig.... we komen aan en kunnen ons meteen op de bank storten of in bed gaan liggen of de badkamer gebruiken zonder te aarzelen. We hebben dit in geen enkel ander vakantiehuis meegemaakt. Daarnaast is er de prachtige en super rustige ligging, direct aan de dijk, de zee is binnen handbereik. Dit vakantiehuis is ingericht met alles wat je maar kunt bedenken, er ontbreekt niets. De prachtige tuin voor het huis nodigt uit tot vertoeven in de avonduren en de tuin achter het huis is zo heerlijk beschut dat u er ongestoord kunt vertoeven. De tuin achter het huis was ook geweldig voor onze kleine honden - twee Jack Russels. Eenvoudigweg ontsnappen!!!!!! Wij vinden de ligging van dit vakantiehuis ideaal. U bereikt de Deense grens in 30 minuten, bezoekt het eiland Römö, en de eilanden Amrum, Pellworm, Sylt, Föhr en de Halligen liggen op een steenworp afstand. Voeg daarbij de prachtige uitgestrektheid van het landschap en de urenlange wandel- of fietstochten over de dijken vlak aan zee. Er is verse vis in Dagebüll, het Nolde Museum en vele andere bezienswaardigheden. Of een duik in het meer van Seebüll? Fantastisch. Verveling is geen optie. Het hart en de ziel van dit huis is mevrouw de la Motte. Super lief en vriendelijk en een geweldig persoon. We komen volgend jaar terug.

Regina Wehrstedt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij brengen al 5 jaar 2 tot 3 keer per jaar onze vakantie door in het Freesenhuus in Althorsbüll en zijn altijd enthousiast. Rust en ontspanning zijn hier gegarandeerd en niet alleen wij, maar ook ons hondje voelt zich hier erg thuis. We komen in 2018 weer terug.

Paul Lonzen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Professionele service, zeer goede uitrusting, eindelijk een huis met voldoende servies, bestek, enz. Een klein puntje van kritiek: de handdoeken en het beddengoed roken naar vochtig opgevouwen wasgoed....

Familie Pfirsching

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Freesenhus is zo liefdevol ingericht dat je je bij aankomst meteen thuis voelt. Er is absoluut niets om over te klagen. Omdat alles er is. De keuken is perfect uitgerust. De badkamers zijn top! Het is gewoon gezellig rondom. Dank aan de eigenaar voor het beschikbaar stellen van het huis. Misschien een kleine opmerking voor degenen die na ons komen: Wanneer u de vaatwasser gebruikt (een luxe die zelden voorkomt in een vakantiehuis!), let er dan op of deze spoelglansmiddel of zout nodig heeft. Zodat het lang meegaat.

Familie 7

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Freesenhus is zo liefdevol ingericht dat u zich bij aankomst meteen thuis voelt. Er is niets om over te klagen, tenzij je een constante klager bent, dan vind je wel iets. Het huis is van boven tot onder in perfecte staat, alles is super schoon! Er waren genoeg handdoeken beschikbaar. De badkamers zijn geweldig! Veel dank aan de eigenaresse voor het beschikbaar stellen van haar gezellige huis. Een kleine opmerking op dit punt voor degenen die na ons komen, bij aankomst merkten we dat de vaatwasser (een kleine luxe die niet vanzelfsprekend is) zout en glansspoelmiddel miste (ruim voldoende). Geen probleem voor ons, we kochten ze allebei en vulden ze, maar als iedereen een beetje oplet, heb je deze luxe nog lang.

Freesenhuus Althorsbüll

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij drieën (echtpaar en moeder) met een hond verbleven in november/december 2019 15 dagen in het Freesenhuus in Althorsbüll. Het huis is erg gezellig met een oude houtkachel, de keukenuitrusting is perfect met veel mooi servies, de bedden zijn comfortabel, voor moeder was er een aparte flat met tv en een doucheruimte en een kleine keuken. Alles was erg schoon. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning (wij komen uit de grote stad), dan is dit precies de juiste plek. 5 huizen, een boerderij, de oude kerk - dat is het - en pure natuur. Dit was niet de laatste keer dat we hier verbleven.

Waltraud Lahmer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (echtpaar en moeder plus een hond) verbleven 15 dagen in het Freesenhuus in november/december. Het huis is gezellig ingericht met een oude houtkachel, de keuken is perfect uitgerust met mooi servies, de bedden zijn comfortabel. Er zijn 2 badkamers met douche en een gastentoilet. Als u rust zoekt, bent u hier in goede handen. In de buurt zijn er slechts 5 andere huizen, een boerderij en een kerk. Mooie wandelingen naar de dijk zijn mogelijk. Wij hebben reizen gemaakt naar Tonder en Ribe (Denemarken) en naar Sleeswijk en Husum. Een klein minpuntje is de verlichting voor en achter het huis. Voor het huis is de toegangsverlichting niet voldoende om in het donker zelfs maar de helft van de afstand tot de parkeerplaats veilig af te leggen, en de stenen zijn erg glad als ze nat zijn. Achter het huis is er helemaal geen licht op weg naar de vuilnisbakken/houtopslag. Desondanks voelden we ons zeer comfortabel en zullen we zeker nog eens terugkomen.

Claus Heymanns

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kwamen in 4 generaties, van 5 jaar oud tot bijna 87 jaar oud. Iedereen kreeg waar voor zijn geld. Oma had haar eigen flat en het kind kon buiten spelen in de mooie tuin of vissen in de buurt. De belangrijkste excursiebestemmingen zijn allemaal in minder dan 1 uur te bereiken. De trein doet er slechts 15 m over naar Sylt. Ik heb vooral genoten van de natuur en de goede lucht en natuurlijk van het geweldige huis, dat aan niets ontbreekt en zeer smaakvol is ingericht. Ook altijd belangrijk voor mij.... Goede bedden. Duimen maar! Claus Heymanns

Evelyn Baumert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heerlijke week met 2 grootouders, 2 ouders, 2 kleindochters en 2 honden in dit super uitgeruste huis. Er is voldoende ruimte en de locatie is zeer rustig. Als u zich wilt ontspannen, is dit de plek voor u.

Günther Sattler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De hoge verwachtingen van vier volwassenen en twee kinderen werden overtroffen. Zelfs bij slecht weer kan de tijd goed en ontspannen worden doorgebracht met het gedetailleerde materiaal dat beschikbaar is (spelletjes enz.).

Familie De Jongh

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heerlijk verblijf in het Freesenhuus. We waren echter in de familie verdeeld over de locatie. Het huis is erg afgelegen. Maar als u op zoek bent naar rust en stilte, dan is dit de plek voor u! Het is ideaal voor hondenbezitters! De inrichting is perfect, aan alles is gedacht. Ook het bijgebouw vonden we erg prettig.

Claudia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren er in mei met 3 volwassenen en een harige neus.
De ligging van het huis is ideaal voor rustzoekers, wat wij waren. Alleen de wind en de schapen waren te horen. Af en toe een paar watervogels. Precies goed voor ons. Het huis is heerlijk en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Voor ons als barfers waren de grote vriesvakken geweldig.
Er was genoeg ruimte voor iedereen. We hadden de hele begane grond plus het appartement. Een geweldige oplossing. Dus je kunt uit de weg als je wilt of als iemand langer wil slapen ;o)
Vanuit het huis kun je meteen een wandeling maken.
Een zeer aardige en behulpzame verhuurster maakte onze vakantie geweldig af.

Esther K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was de perfecte vakantie voor ons. Een prachtig huis waarin we ons helemaal thuis voelden. Veel ruimte en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en geslaagde vakantie. Zeer rustige en idyllische locatie, als u op zoek bent naar drukte, bent u op de verkeerde plaats. Een grote dank aan de gastvrouw, mevrouw Hartmann,
die ons zo'n geweldig welkom gaven, we kijken nu al uit naar volgend jaar.

Paul L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Wij waren voor de tweede keer te gast in het Freesenhuus Althorsbüll in de periode van 26.9.21 tot 02.10.2021. In de tussentijd werd de beek van nieuw riet voorzien en werden andere kleine positieve veranderingen aangebracht. Het huis werd ons zeer schoon opgeleverd, de inrichting is van hoge kwaliteit. De keukenuitrusting is rijk en laat niets te wensen over.
We voelden ons zeer comfortabel en kunnen Freesenhuus Althorsbüll alleen maar aanbevelen.
Wij vonden het heel positief dat de eigenaar van het huis er vlak naast woont. Ze is uiterst behulpzaam en zeer vriendelijk!

Christoph T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Freesenhuus Althorsbüll is een zeer goed uitgerust vakantiehuis. De eigenaar zorgt voor een warm welkom door een persoonlijke ontvangst. We waren twee koppels met twee honden. De omheinde tuin achter het huis was daarom bijzonder gunstig. Het is een goede locatie voor uitstapjes naar Amrum, Föhr of Sylt en Denemarken. Het enige (kleine) nadeel van de locatie is dat je bijna onvermijdelijk afhankelijk bent van een auto. Maar de voordelen zijn veel groter dan de nadelen. Daarom bevelen wij Fresenhuus Althorbüll van harte aan!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321168

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321168.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven