Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll

Max.  15   gasten
210m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 15  gasten
210m²
6 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

5 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


29 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Michael R.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Ein tolles Haus am Wattenmeer für eine große Familie. Netter Garten mit grünen Gras. Die Fenster sollten unbedingt mit Mückenschutz ausgestattet werden.

Wolfgard Charlotte B.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar geeignet für 3-Generationen-Urlaub

Thomas Schön

3,0
3 3 3 3 3

Ein sehr schönes Ferienhaus mit tollem, großem Garten, schöner Einrichtung und nettem Friesen-Flair. Nachteile: weit vom Schuss. Zur nächsten Badestelle sind es 5 km mit dem Auto. Ein Abendspaziergang auf dem Deich ist auch nur mit Auto möglich. Die Häuser sind umgeben von Sickergruben und kleinen Tümpeln. Dadurch unglaublich viele Stechmücken. Das Haus hat keine Fliegengitter. Bei geschlossenen Fenstern schlafen ist aber keine Option, denn es wird schnell sehr heiß in den kleinen Räumen. Man hat also keine Wahl als sich nachts völlig zerstechen zu lassen. Insbesondere mit Kleinem Kind ist das sehr unangenehm. Die Betten haben eine Plastikunterlage und man schwitzt fürchterlich. Die Mängel waren echt schade und haben uns etwas den Urlaub vermiest. Dabei könnte der Vermieter sie leicht beheben. Sehr schade

Lebenshilfewerk Hagenow gGmbh

4,0
4 4 4 4 4

Ein süßes verwinkeltes Bauernhäuschen.

Silvia Wohlmannstetter

5,0
5 5 5 5 5

Ich kann nur sagen ein tolles Haus mit einem super Garten. Es hat alles drum herum super gepasst. Es ist auf alle Fälle zum weiterempfehlen

Maren Epping

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Haus, nette Vermieter, schöne Umgebung, wir hatten eine tolle Zeit!

Anne-Christin Kierstein

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben einen wundervollen Urlaub in einem wirklich schönem Haus verbracht. Das war sicherlich nicht unser letzter Urlaub an diesem schönem Ort.

Christina Weder

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren mit 7 Erwachsenen und 7 Kindern in diesem Haus und haben uns total wohl gefühlt! DANKE. Es war alles sehr unkompliziert und schön. Kommen gerne wieder.

Britta Schulz

2,0
2 2 2 2 2

Die Ausstattung ist gut, speziell die Küche ist umfangreich ausgestattet, es fehlte an nichts. Was uns störte, war der leicht muffige Geruch im Haus sowie der Abwasser-Geruch im unteren Badezimmer. Außerdem wurde es im Haus, speziell im oberen Stockwerk nicht warm. Die Heizkörper waren teilweise nur lauwarm. Das war im oberen Badezimmer besonders störend. Man sagte uns auf Nachfrage zwar, dass die Einstellung 1 heiß sei, und die Einstellung 5 kalt, aber auch das half nichts. Egal welche Einstellung wir wählten, der Heizkörper wurde nur lauwarm. Im Wohnzimmer hatten wir dieses Problem durch den Holzofen nicht.

Carola H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben een fijne vakantie gehad. Vooral voor kinderen was er veel te ontdekken. De kamers waren liefdevol ingericht. Er was voldoende serviesgoed beschikbaar. De woonkamer is goed ingedeeld voor een grote groep. Het enige nadeel was een muffe geur die uit de deurpost van de eerste kamer aan de linkerkant op de begane grond kwam. Dat moet worden opgelost. Veel groeten namens alle medereizigers.

Annika G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Hallo, we waren met 10 volwassenen en een peuter in Rikes vakantiehuis. We voelden ons daar erg op ons gemak. Het huis is echt heel gezellig, ruim en smaakvol ingericht. Het was ook fijn dat er een babybedje aanwezig was. Een commode zou misschien nog een goede aanschaf zijn. Verder is het huis voorzien van alles wat je nodig hebt. De locatie is erg idyllisch en de buren waren ook erg aardig. We hadden een paar hele mooie dagen en bevelen het vakantiehuis graag aan.

Elke B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is zeer persoonlijk, liefdevol en smaakvol ingericht. Het bood voldoende ruimte voor onze vrienden-/breigroep. Het hout lag klaar om in de open haard te steken en op de tweede dag stond er plotseling een bos narcissen voor ons op het terras. We voelden ons erg op ons gemak! Het enige kritiekpunt is de zeer lange weg naar de winkels - maar dat is klagen op een heel hoog niveau.

Annika G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Hallo, we waren met 10 volwassenen en een peuter in Rikes vakantiehuis. We voelden ons er zeer goed. Het huis is echt heel gezellig, ruim en smaakvol ingericht. Het was ook leuk dat er een babybedje was. Een commode zou misschien nog een goede aankoop zijn. Anders is het huis uitgerust met alles wat je nodig hebt. De locatie is zeer idyllisch en de buren waren ook erg aardig. We hadden een paar erg leuke dagen en bevelen het vakantiehuis graag aan.

Carola H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hadden een mooie vakantie. Vooral voor kinderen was er veel te ontdekken. De kamers waren liefdevol ingericht. Er was voldoende serviesgoed beschikbaar. De woonkamer was goed geschikt voor een grote groep. Het enige nadeel was een muffe geur die uit het deurkozijn kwam in de eerste kamer links op de begane grond. Dat zou moeten worden opgelost.
Veel groeten namens alle reizigers.

Elke B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is zeer persoonlijk, liefdevol en smaakvol ingericht. Het bood onze vrienden-/breigroep voldoende ruimte om uit te spreiden. Het hout lag klaar om de open haard aan te steken en op de tweede dag stond er plotseling een bos narcissen voor ons op het terras. We voelden ons zeer comfortabel! Het enige kritiekpunt is de zeer lange afstand tot de winkels - maar dat is klagen op zeer hoog niveau.

Hans-Jürgen P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Ik heb een familiebijeenkomst gehad, 5 // 73 jaar oud, 2 honden. De accommodatie was hier perfect geschikt voor, met 7 slaapkamers, 2 douches, 1 bad, meerdere tussenkamers, een functionele keuken en een grote woonkamer met terras. De tuin, voornamelijk groen, is een droom. Wifi werkte probleemloos.

Olaf Klint

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze keuze was een schot in de roos: We hebben erg genoten van onze korte familievakantie in "Rike's vakantiehuis" en kunnen het zonder twijfel aanbevelen. Het huis is smaakvol ingericht, zeer ruim met lichte kamers en een onconventionele indeling. S Avonds zorgde de gezellige houtkachel voor een aangename warmte. Het enige wat we misten was een of twee keukenspullen. Met drie generaties - van 21 tot 88 jaar - voelden we ons hier echt op ons gemak. En de ondersteuning door de aardige mevrouw Christiansen bij vragen en problemen was voorbeeldig. De kroon op het werk was het weer: elke dag in deze tijd van het jaar ontbijten op het zonnige terras en vele uren doorbrengen tussen de rozen en de appelboom was een genot.

Andreas Windmüller

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Altijd weer....als een gezin van 6 met twee kinderen van 13 jaar en 9 jaar, alsmede twee kinderen van 3 jaar en 2 jaar, inclusief een hond en een extra begeleider, waren we helemaal tevreden. Er is voldoende ruimte en plaats, de kamers zijn groot genoeg, alles is zeer liefdevol ingericht. Natuurlijk, als je van de gezellige landhuisstijl houdt. De uitrusting laat niets te wensen over, behalve misschien een ontbrekend klein kledingpaard. Excursiebestemmingen en winkelmogelijkheden zijn gemakkelijk te bereiken en maken dagelijkse activiteiten mogelijk.

S. T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven met de hele familie incl. 2x oma & opa en hond een lang weekend in het prachtige huis. Het huis is zeer goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. De kamerindeling is ook geweldig! We werden heel vriendelijk en warm ontvangen en de "terugkeer" verliep heel vlot. Het huis is zeer rustig gelegen, op ongeveer 3 km van een klein winkeltje en een bakker (denk ik). Als je wat meer drukte wilt, moet je de 10 km naar Niebüll rijden, maar aangezien wij met de auto kwamen, was dat voor ons geen probleem. De tuin is erg mooi en in de zomer kun je er zeker een ontspannende dag doorbrengen! Al met al was het een heel leuk weekend in een heel leuk gezellig huis! Nogmaals bedankt!

Freundeskreis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden 10 geweldige dagen in een prachtig huis dat nog zijn oorspronkelijke flair heeft en toch up-to-date is. De tuin nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Als u op zoek bent naar rust met vrienden en/of familie, dan vindt u die hier. Maar het is ook niet ver om kleine stadjes of de nabijgelegen eilanden te bezoeken.

Werner Brederlow

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dit vakantiehuis heeft een interessante kamerindeling en is vooral geschikt voor grotere gezinnen. Het is vrij goed uitgerust (bijna volledig). De algemene indruk is niet steriel, maar een van karakter en charme. De mooie, enigszins wilde tuin, die ook een speelparadijs is voor kleinere kinderen, draagt bij aan deze indruk. De locatie van het vakantiehuis kan worden omschreven als rustig, maar vereist mobiliteit om de toeristische omgeving te verkennen tot Sylt, Denemarken en de Oostzee. Helaas zijn de zwemmogelijkheden in de buurt vrij beperkt. Voor gezinnen met kinderen zou de aanwezigheid van een droogrek (of een wasdroger) nuttig zijn. De waslijn in de tuin volstaat niet bij nat weer. De schoonmaakploeg moet een kijkje nemen onder de bedden en in de hoeken van het plafond en de vloer. Zoals vermeld in andere beoordelingen, is de geur in het huis van tijd tot tijd onaangenaam. Aangezien het een huis uit het begin van de 20e eeuw betreft, is de enigszins doffe geur aanvaardbaar en kan deze worden verminderd door consequent te luchten. Naar onze mening is de septic tank de belangrijkste tekortkoming op het gebied van geurbeleving. De septic tank blijkt vooral bij gebruik door veel bewoners ondermaats te zijn, waardoor er bijbehorende negatieve geuren in het huis hangen. Al met al hebben wij (5 volwassenen, 5 kinderen van 1-13 jaar, 2 honden) genoten van ons verblijf in het vakantiehuis en zouden wij Haus Rike aan anderen aanbevelen.

Claudia Leu

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

... een liefdevol ingerichte vakantiewoning met veel ruimte op een heerlijk rustige locatie achter de dijk heet u welkom. Zeer vriendelijk en meegaand management en eigenaren. We komen graag terug!

Familie Dr. med. Thomas Maria Breitfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze familie gaat al meer dan 20 jaar naar het noorden, vooral Denemarken, en boekt daar vakantiehuizen. We boekten dit huis voor het eerst in februari 2018 en kwamen met onze volwassen kinderen, kleinzoon en oma aan met het vliegtuig en huurauto. Ondanks de vertraging was de communicatie met de huiseigenaar en de manager uitstekend. We kwamen laat aan en vonden een gastvrij huis. De lichten op en in het huis waren aan, dus het was gemakkelijk om de weg te vinden. Het huis was voorverwarmd en warm, de tegelkachel brandde, er lag brandhout naast en een boeket bloemen begroette ons. De kamerindeling was geen probleem ondanks de grootte van ons gezin (vier generaties). Iedereen kon naar een aparte ruimte verhuizen. Niemand voelde zich gestoord door de anderen. De bedden waren opgemaakt, er waren meer dan voldoende handdoeken beschikbaar, en de keuken is meer dan voldoende gevuld met alle nuttige gebruiksvoorwerpen; er ontbrak niets. De netheid van het huis en de inrichting verdient een speciale vermelding; dit is des te meer te bewonderen omdat het geen steriele nieuwbouw is en de inrichting individueel en smaakvol met veel accessoires gezellig is vormgegeven. We kozen bewust voor een rustige locatie dicht bij de zee en we werden niet teleurgesteld. Niebüll is dichtbij genoeg om alle boodschappen te doen. Tot slot willen wij de uiterst vriendelijke en gedienstige houding van de beheerder en de eigenaars benadrukken. Niet alleen kunnen we dit huis ten volle aanbevelen, we zijn zeker van plan om volgend jaar weer te boeken.

Bettina Dirks

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden het huis en het hele complex met de prachtige tuin erg mooi. We hebben er als grote familie (11 personen) een verjaardag gevierd. Tuinmeubelen, serviesgoed enz. waren allemaal overvloedig, keuken zeer goed uitgerust, kamers en badkamers zijn zeer mooi. Het was onverwacht mooi weer voor mei en we konden de tuin en het prachtige terras gebruiken - dat hadden we niet verwacht - maar er was genoeg tuinmeubilair voor iedereen. Zelfs bij slecht weer hadden we ons in het huis op ons gemak kunnen voelen, maar zonder auto konden we niet veel doen. Wandeling op de dijk OK, verder alles met auto geen probleem, Sylt vanaf station Klanxbüll met de trein, Nolde Foundation / Museum etc. bieden leuke bestemmingen. Het was niet gemakkelijk om restaurants in de omgeving te vinden - althans in het voorseizoen - sommige waren gesloten. We mogen niet vergeten de uiterst vriendelijke service te vermelden, van de eerste mail tot de overhandiging van de sleutels aan de goedgemutste schoonmaakploeg aan het eind - iedereen was volkomen ontspannen.

Uwe Peters

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is een heel erg mooi huis. Ingericht met zoveel aandacht voor detail. Gewoonweg prachtig. We waren er met 7 personen en voelden ons zeer comfortabel. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit de weg te gaan. Alleen al de 3 TV-hoeken zijn erg mooi. Onze hond voelde zich ook erg op zijn gemak in de tuin, die ook zo mooi was aangelegd. Ook de omgeving nodigt uit tot ontspanning en rust. Veel mooie natuur en de mogelijkheid om echt te ontspannen. Gewoon perfect.

Oliver Faas

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Positief : -Het huis bood voldoende ruimte voor onze uitgebreide familie inclusief grootouders, de kamers waren mooi ingericht en de tuin bood ruimte om te spelen en te ravotten. -Alles wat we nodig hadden was aanwezig (behalve dat de droger en de wasmachine aan vervanging toe waren/droger werkte niet goed en stonk, de wasmachine was ongelooflijk luid) - de huismanager stond altijd klaar om te helpen met eventuele problemen en was erg enthousiast om een oplossing te vinden! Negatief: -we vonden zowel de locatie van het huis (volledig uit de weg) als dit deel van de Noordzeekust. Er zijn geen zandstranden hier aan de kust, als we er een wilden, moesten we de veerboot nemen naar de eilanden Sylt en Föhr, en dat is niet bepaald goedkoop... En de omgeving was niet erg productief als je iets wilde doen met kleinere kinderen. -Wat erg vervelend was, waren de muizen in het huis.De beheerder gaf ons enkele muizenvallen, waarmee we ook een muis vingen, maar helaas was dat niet de enige.... Als je van de afzondering houdt, is het huis een aanrader.Wij zouden het niet opnieuw willen boeken met kinderen.

Guido Bierik

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (multi-generatie vakantie) voelden ons zeer comfortabel in dit huis met zijn prachtige tuin. Je kunt je ook af en toe terugtrekken, want er zijn zoveel liefdevol ingerichte kamers, maar ook kamers die groot genoeg zijn om samen tijd door te brengen. In de tuin in ieder geval. Voor ons was het ideaal. Als men iets kan bekritiseren, dan zou hooguit dat één/twee scherpe keukenmessen prettig zijn geweest en helaas zijn de keukenwerkbladen een beetje te klein als je voor meer dan 10 personen wilt koken. Maar dit moet echt worden opgevat als een klein punt van kritiek. Tip aan de verhuurders: een of twee droogrekken voor kleding zou fijn zijn. Voor de rest een TOPHAUS waarin we ons helemaal op ons gemak voelden. Vriendelijke groeten

Dennis Fuchs

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heel fijne vakantie in een liefdevol ingerichte boerderij uit 1900. De feel-good factor was er in ieder geval! Er ontbrak werkelijk niets. Het viel je meteen op dat er in de loop der jaren een echte, goed gekozen collectie is ontstaan, net als in je eigen huis. Het huis ligt heerlijk afgelegen, tussen groene weiden en dijken vol schapen. Als u hier aankomt, begint uw vakantie meteen. De grote, omheinde tuin maakt een ontspannen verblijf compleet. Helaas konden we door het weer het terras niet gebruiken, maar de oude appelboom zorgde voor heerlijk fruit ter compensatie. Ons gezin bestond uit 9 personen en 2 kleine honden, en toch hadden we altijd genoeg ruimte. Op zich was alles perfect voor ons! (Het enige nadeel was de geur van de septic tank bij het huis, die ook doordrong tot de 2 toiletten op de begane grond. Dit nam echter af toen het gedurende 3 dagen in stortregens begon te regenen. Ook zou de toegang tot de ingang van het huis beter doordacht moeten worden. De oude straatstenen zijn mooi en helemaal niet het probleem, maar wel de vloeistof (geen water!) die daar zijn weg zocht. Het rook ook muf in huis) Al met al hebben we een geweldige, onvergetelijke vakantie gehad en kunnen we het vakantiehuis van Rike aanbevelen.

Cornelia S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ruim, gezellig vakantiehuis met sfeer en grote, omheinde tuin. Zeer uitgebreid uitgerust, bijv. brandhout, zeep, toiletpapier. Sommige keukenapparatuur is een beetje lukraak en verwarrend.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321405

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321405.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 29 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven