Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Humptrup

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 11 km

11 km

Station 2.4 km

2.4 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kerstin C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir haben unseren Aufenthalt im Countryhouse einfach von Anfang an nur genossen. Der Garten ist traumhaft angelegt, das Haus liebevoll und mit sehr viel Geschmack eingerichtet. 100% empfehlenswert!

Heide-Lore L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Auch in diesem Jahr haben wir uns in den Haus wieder sehr wohl gefühlt. Es sicher nicht unser letzter Aufenthalt dort.

Ulrich Dolle

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, etwas abgelegen. Super Ausstattung, sehr sauber!

Dagmar Hassinger

5,0
5 5 5 5 5

Einzig ein Sonnenschirm fehlt, vielleicht gegen Kaution zur Verfügung stellen.

Siggi

5,0
5 5 5 5 5

sehr gute Einrichtung, ruhig gelegen, ideal auch für Hunde

katja Laue

5,0
5 5 5 5 5

Im großen&ganzen ein perfekter Urlaub.Das einzige was sehr schön wäre,wäre ein eingezäunter Garten:).

Kevin L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons verblijf in het Countryhouse was fantastisch mooi. Het huis is uitgerust met alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf. Zoals vermeld in de beschrijving, moeten grote mensen soms hun hoofd buigen vanwege de plafondhoogte. Maar daar wen je snel aan. Over het algemeen hebben we zeer ontspannen en comfortabel gevoeld. We komen zeker terug!

Peter C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is uitstekend ingericht en echt mooi. Het enige probleem is het lage hek (80 cm) als je met honden reist. Je moet altijd rekening houden met wild of katten die buiten rondlopen. Dan kun je de honden helaas niet rustig in de tuin laten rennen. Al het andere is top.

Miriam M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren en zijn helemaal enthousiast over het huis, super smaakvol ingericht, geweldige keuken waar we vele mooie uren hebben doorgebracht. Zeer rustig gelegen, precies wat we hoopten van deze vakantie. 4 sterren voor de locatie, omdat je toch een auto nodig hebt voor alles (tenminste in de winter, in de zomer met fietsen, stel ik het me weer beter voor). En een klein kritiekpunt is de uitvoering van de sauna, omdat helaas de eerste 6 € al alleen worden gebruikt voor het opwarmen en daarom wordt het een vrij duur genoegen. Maar toch krijgt het huis van ons 5 sterren en we kunnen het alleen maar aanraden aan iedereen die van de zee houdt en de rustige ligging. Groeten Miriam Mottner

Leo W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We vonden het echt mooie en smaakvol ingerichte rieten huis leuk. De uitrusting liet niets te wensen over, de absolute rust en het terras met teakhouten meubels waren top. Het huis bood iedereen zijn eigen toevluchtsoord binnen en buiten. We vonden de wat muffe geur in de derde slaapkamer in de garageaanbouw iets minder leuk. De rustige locatie betekent dat een auto nodig is voor alle boodschappen, wat gezien de van maandag tot zondag geopende winkels in Süderlügum goed te doen is. Naar het dichtstbijzijnde Noordzeestrand rijd je ongeveer 20 minuten met de auto.

Bernd und Jeanette

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit droomhuis maakt elke vakantie mooier. We willen de andere beoordelingen niet herhalen, alles past gewoon perfect. Het is stijlvol van binnen en van buiten. In het begin hadden we een probleem met het geluidssysteem (trouwens een geweldig ding), maar dit werd onmiddellijk verholpen door de eigenaar. Bedankt dat we onze vakantie in dit huis mochten doorbrengen.

Miriam M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren en zijn helemaal enthousiast over het huis, zeer smaakvol ingericht, geweldige keuken waar we veel mooie uren hebben doorgebracht. Zeer mooi en rustig gelegen, precies wat we hoopten van deze vakantie.

4 sterren voor de locatie, omdat je toch voor alles een auto moet hebben (tenminste in de winter, in de zomer met fietsen zal het waarschijnlijk beter zijn).

En een kleine kritiekpunt is de uitvoering van de sauna, omdat helaas de eerste 6 € alleen al gebruikt worden om op te warmen en het daarom een vrij duur plezier zal zijn.

Maar toch geven we het huis 5 sterren en we kunnen het alleen maar aanraden aan iedereen die van de zee en de rustige omgeving houdt.

Groeten Miriam Mottner

Phillip Warnecke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi gelegen en liefdevol gerenoveerde Friese boerderij met topuitrusting. De 2 slaapgedeeltes aan het einde van de L-vormige plattegrond met eigen badkamers maken het ideaal voor grotere gezinnen of 2 stellen. Super uitgeruste grote keuken, gezellige woonkamer en voldoende WiFi voor de 2 SmartTV's of de enkele telefoon... en niet te vergeten de grote tuin met veel zitjes. We voelden ons zeer comfortabel en komen zeker terug.

Jürgen Tauber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is rustig gelegen en is van alles voorzien. De inrichting is gezellig en liefdevol in landhuisstijl en laat niets te wensen over. U kunt ontspannen of spelen in de grote, goed onderhouden tuin. Omdat we met een hond op vakantie waren, hadden we graag een dichtere beplanting gehad of een hek aan de kant van de weg. Een leuk huis voor een ontspannen vakantie en een goed uitgangspunt voor interessante excursies. We komen terug!

Jessica

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een droom van gezelligheid. Je voelt je meteen thuis in dit huis. Niets ontbreekt, top uitrusting, zeer rustige ligging en gewoon gezellig. De keuken is zeer comfortabel ingericht, de eethoek ideaal om samen te eten, de bedden zeer gezellig, de badkamers goed uitgerust en de woonkamer met de kleine tv-hoek is iets om te zien. Al met al een zeer aangename sfeer. Het enige nadeel voor mij persoonlijk is de tuin, want die is niet echt gescheiden van de straat. Aangezien de accommodatie ook honden toelaat, zou ik persoonlijk liever zien dat de tuin wordt afgesloten, omdat er enerzijds een weg is en anderzijds gezinnen met kleine kinderen de weg op kunnen rennen. De honden worden waarschijnlijk niet van zo dichtbij gezien, omdat de omringende buren het woord "leiband" niet kennen. De honden gaan ook graag alleen wandelen, wat daar waarschijnlijk volkomen normaal is ;-) Maar we zullen zeker een andere keer "Das Countryhouse" boeken.

Michaela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als u op zoek bent naar iets speciaals, dan is dit de plek voor u. Het huis is een droom, het laat NIETS te wensen over. De zee en Denemarken zijn binnen handbereik, en de rust ligt voor de deur. Absoluut perfect voor een ontspannende vakantie. We komen zeker terug!

Carola Richter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is een droom en kwam precies overeen met de foto's en de beschrijving. We konden echter niet op de afgesproken datum intrekken, pas 1 1/2 uur later. Als je een rit van 11 uur achter de rug hebt, is dat niet zo geweldig. Ook stonk een badkamer (naast de grotere slaapkamer) naar het toilet. Waarschijnlijk iets met de afvoer te maken. Misschien kan dit gecontroleerd worden.

Susanne K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een juweel van binnen en van buiten! We hebben al veel huizen gehuurd in binnen- en buitenland (altijd in de zogenaamde 5 * range), zodat ik met overtuiging kan zeggen: het is zeldzaam om een huis te vinden dat zo mooi, individueel, met veel aandacht voor detail, van zo'n hoge kwaliteit en compleet is ingericht. We voelden ons hier erg op ons gemak en komen graag terug! (Als een kleine suggestie: een bank / zitplaats voor buiten, zelfs in het koude seizoen, en 2 barkrukken voor het aanrecht in de keuken zou leuk zijn)

Florian M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze korte vakantie in het Countryhouse was onvergetelijk. We hebben nog nooit zo'n mooi vakantiehuis gehad. Weken later waren we nog steeds enthousiast over deze prachtige woning. Zodra u de boerderij oprijdt, betovert het ruime en charmante huis met rieten dak u. De tuin is ruim en heeft een geweldig zonneterras. De woonkamer nodigt u uit om op regenachtige dagen op de bank te blijven zitten met zijn grote open haard en opmerkelijke hifi-apparatuur. De slaapkamers zijn allemaal van een geweldige grootte en hebben uiterst comfortabele bedden. De daglicht badkamers zijn gemoderniseerd volgens de hoogste normen en, net als de rest van het huis, vonden we ze in een super schone staat. In de keuken vindt u alle apparatuur die u nodig heeft voor het dagelijks leven. De eetkamer, evenals de eethoek in de woonkamer, bieden hoogwaardig meubilair en geweldige zitplaatsen waar u hele avonden kunt doorbrengen. In het algemeen ontbrak het ons aan niets in het Countryhouse. De inrichting is smaakvol, van hoge kwaliteit en met liefde uitgezocht. Absoluut een aanrader en gewoonweg geweldig! Wij danken u!

Sophie und Peter aus Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het verblijf in het Countryhouse was voor ons een heel bijzondere ervaring: zo'n vakantiehuis hebben we nog nooit meegemaakt! Het huis is smaakvol ingericht met aandacht voor detail, de locatie is gewoonweg fantastisch en de open haard nodigt uit om te blijven hangen en te ontspannen. Omdat het weer ook meewerkte, konden we vele uren doorbrengen in de parkachtige tuin op het zonneterras en daarna weer opwarmen voor de open haard. De keuken is zeer ruim en uitstekend uitgerust: kooksessies hier waren puur plezier! Het huis is zeer goed ingedeeld en is perfect voor een vakantie met vrienden en familie. Dankzij de geweldige locatie konden we twee dagen op Sylt doorbrengen: Het treinstation ligt op slechts 10 minuten met de auto, en vanaf daar rijdt de trein in ongeveer 20 minuten naar Westerland. De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen langs het strand, de velden, de duinen en het bos. De Deense grens is ook niet ver weg, dus we hadden een leuke dag in het mooie stadje Mögeltönder (insider tip ;-)) We komen volgend jaar zeker terug, we hebben een onvergetelijke tijd gehad!

Manfred Korte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons vanaf het begin zeer comfortabel in dit prachtige vakantiehuis. Alles was zeer, zeer schoon en liefdevol ingericht. We hadden meteen het gevoel dat het een zeer geslaagd verblijf zou worden. Er ontbrak niets aan dit vakantiehuis. Het omheinde terrein was ook ideaal voor onze twee honden. De omgeving was heel rustig en we hadden zelfs met de buren een heel leuk contact. Het was zeer rustig en je kon vanuit het huis zeer goede wandelingen maken met de hond. Je kunt ook heel snel naar Denemarken, waar we een paar keer gebruik van hebben gemaakt. Veel winkels en bakkerijen waren binnen 5 minuten met de auto. We hebben ons zelden zo comfortabel gevoeld in een vakantiehuis. We hebben zeker een vakantiehuis gevonden dat we binnenkort zeker weer zullen boeken.

Irina Eydeler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kom aan, voel je goed en geniet gewoon. Het huis is gewoonweg prachtig, met liefde ingericht, en heeft iets dat ik niet in woorden kan beschrijven. We hebben ons nog nooit zo comfortabel gevoeld in een vakantiehuis als in dit huis. Gewoonweg fantastisch. Het is absoluut schoon, alles wat je nodig hebt is er. De keuken nodigt uit tot koken. De tuin is enorm. Kinderen en viervoeters kunnen zich hier uitleven. Het is absoluut rustig in de omgeving. Hier kun je je ziel nog laten bungelen. De tuin is omheind. Onze poedel ging weg, geen probleem, poedel kwam altijd terug. Excursies naar Sylt, Denemarken, Föhr en Amrum liggen praktisch voor de deur. Tip: boek Sylt online (Autozug), ga dan naar de Sansibar (Rantum), gewoon geweldig. We gingen er ontbijten. Tip: Denemarken de stad Tondern en het autostrand Sonderstrand Shopping ongeveer 3 km afstand (Süderlügum) , praktisch 7 dagen per week. Er zijn verschillende restaurants in de omgeving. Je kunt ook een pizza bestellen. Of gebruik de barbecue in de tuin. W-Lan is ook beschikbaar. Maar we hadden het niet nodig. Geniet gewoon van de rust. In Dagebüll aan de dijk is het gezellig, met winkels en restaurants. Er is ook een geweldige speeltuin. We komen wel weer.

Martin und Maria F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig - zeer schilderachtig, mooie oude bouwstof onder riet, maar top gerenoveerd en technisch op een zeer hoog niveau. Prachtige grote open haard, zeer comfortabele bedden - en ruimte, ruimte, ruimte!!! Nou ja, we waren met z'n tweeën en 2 honden, maar zelfs 6 mensen stappen in dit huis zeker niet op elkaars tenen. Ik raakte er snel aan gewend om mijn hoofd in te trekken (ik ben 1,90 cm lang) - er was geen ongeluk. De omheining bestaat uit drie witte houten planken tot een hoogte van ongeveer 1 m, wat natuurlijk geen goede grens is voor twee nieuwsgierige jonge honden, maar dat is niet de schuld van het huis - en ik besef dat een piketomheining daar echt lelijk zou staan. - We vonden het zo leuk dat we graag terug willen komen en hebben al geboekt. We voelden ons rondom zeer, zeer comfortabel! De piano was helaas op slot - is hij zo ontstemd en staat hij er alleen maar als decoratie, of wil de eigenaar niet dat hij door filistijnen kapot wordt geslagen (wat ik als pianist zou kunnen begrijpen...) ?

Marietta Strunk

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven hier met 4 volwassenen, 1 kind en 2 honden en voelden ons zeer comfortabel. Alles is zeer liefdevol ingericht. De grote keuken nodigt uit om samen te koken. Een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Denemarken of de eilanden. Er is één klein negatief dingetje. De oprit is verhard, wat slecht is voor auto's en het onkruid maakt het niet erg mooi

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

liefdevol ingericht,super comfortabele matrassen,overal kleine zitjes buiten,grote tuin,geweldige saunahut Van daaruit ben je snel op Sylt of de Deense eilanden.Komt graag terug

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis, liefdevol ingericht tot in het kleinste detail.De keukenuitrusting is zeer goed, geen goedkope pannen en potten.De bedden zijn voorzien van supermatrassen.Ook de saunawagen in de enorme tuin is een hoogtepunt. Van daaruit kunt u snel en gemakkelijk Sylt of de Deense eilanden bezoeken, anders een prachtig gebied om uit te schakelen.

Ana G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wat een huis... Mooi van binnen en van buiten, ruim, zeer smaakvol ingericht met veel aandacht voor detail. We voelden ons vanaf de eerste minuut thuis. De comfortabele bedden zijn heerlijk om in te slapen, wat super belangrijk is voor onze rust. De hoogwaardige, supermooie keuken met aangrenzende gezellige eetkamer nodigen uit tot koken en genieten, een droom voor gepassioneerde koks. Als u liever gewoon gezelschap houdt tijdens het koken, kunt u plaatsnemen op een van de barkrukken. In de mooie woonkamer brachten we op koelere avonden graag tijd door op de ruime zithoek voor de open haard. Omdat we mooi weer hadden, konden we bijna altijd gebruik maken van een van de vele zitjes buiten: 's morgens de eerste koffie op het bankje bij de keuken...! Maar ook als de zon niet zo fel was, konden we buiten zitten, omdat elke stoel een andere windrichting afschermde. Gewoonweg geweldig! We hebben ook genoten van uitstapjes te voet naar de rustige, landelijke omgeving of met de auto en de veerboot of trein in korte tijd naar de eilanden Föhr, Amrum en Sylt. En, en, en... We moeten gewoon terugkomen!

Peter C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is uitstekend ingericht en werkelijk prachtig.
Het enige probleem is het lage hek (80 cm) als je met honden reist.
Je moet altijd voorbereid zijn op herten of katten die buiten rondlopen.
Je kunt de honden helaas niet in de tuin laten rondrennen.
Al het andere is geweldig.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321171

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321171.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Humptrup» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven