Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Helene

Noord-Friesland, Noordzee, Sleeswijk-Holstein, Uphusum

Max.  2   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
70m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Breng als stel uw ontspannende vakantie door midden in de Noord-Friese natuuridylle, ver weg van de Geniet van de rust, laat uw gedachten dwalen en ontspan Dit is de perfecte plek om te onthaasten en nieuwe energie op te doen! Ook uw honden zijn hier van harte welkom en mogen zelfs gratis met u meereizen!

Ons vakantiehuis werd in 2017 volledig gerenoveerd en verwelkomt u als een halfvrijstaand huis in het rustige dorpje Uphusum met een smaakvolle inrichting in een mooie landhuisstijl en frisse accenten in mint- en turkooistinten, die prachtig harmoniëren met het groene idyllische landschap. De grote buitenruimte nodigt ook uit tot ontspanning: Op het liefdevol beplante tuinperceel van 2000 m² staan drie afgelegen zitjes tot uw beschikking en het aangrenzende weideperceel (3000 m²) kan als open ruimte worden gedeeld. Een houtskoolgrill is ook beschikbaar voor heerlijke barbecues.

Gezellige zitsets nodigen u uit om te blijven hangen in de ruime woonkamer en een elektrische open haard zorgt bovendien voor een gezellige sfeer. U kunt heerlijke vakantiemaaltijden bereiden in de ultramoderne, open geïntegreerde keuken, die is uitgerust met diverse technische voorzieningen. Er is ook media-entertainment met een flatscreen-tv, een dvd-speler, een muziekinstallatie en gratis WiFi. Mocht het een beetje waaien, dan kun je het jezelf gemakkelijk maken in de gezellige strandstoel! Aan de Noordzeekust, op slechts 25 km afstand, kunt u uitgebreide dijkwandelingen maken met uitzicht op de Waddenzee. Daarna kunt u genieten van een ontspannende sauna: In het naburige gebouw naast het vakantiehuis kan gratis gebruik worden gemaakt van een sauna, die ook is uitgerust met relaxstoelen en een volautomatisch koffiezetapparaat voor het hele welzijn.
Na een bewogen dag zorgt het comfortabele tweepersoonsbed in de slaapkamer voor een aangename nachtrust en op verzoek kan ook een babyreisbedje worden verstrekt. Uw peuter zal zeker genieten van de speelmogelijkheden in de tuin, want er is een glijbaan, een zandbak en een schommel om te delen met de naburige vakantiegasten

Een wasmachine, droger en diverse strijkbenodigdheden zijn gratis beschikbaar in de gemeenschappelijke bijkeuken. Fietsen die u meeneemt kunnen naast de schuur in een afsluitbare ruimte worden gestald.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 17 km

17 km

Meer 17 km

17 km

Supermarkt 7.5 km

7.5 km

Restaurant 7.5 km

7.5 km

Stadscentrum 7.5 km

7.5 km

Luchthaven 170 km Hamburg-Fuhlsbüttel

170 km

Station 0.5 km Uphusum

0.5 km

Snelweg-afrit 46 km A7

46 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het rustige dorpje Uphusum, midden in het prachtige Noord-Friesland, vindt u ons vakantiehuis 'Helene', omgeven door een groen idyllisch landschap

Het volgende grootste dorp, Süderlügum, ligt op slechts 7 km afstand en biedt niet alleen een prachtig binnenduinlandschap en een uitgestrekt bosgebied, maar ook bakkers, supermarkten en restaurants voor uw dagelijkse behoeften. Maar de vakantieregio "Noord-Friesland" biedt niet alleen absolute rust in de frisse lucht en landelijke natuuridylle, maar ook diverse mogelijkheden voor uw vrijetijdsprogramma: culturele en artistieke aspecten worden aangeboden in het "Emil-Nolde Museum" in Neukirchen; "Natuurhistorisch Museum", "Richard Haizmann Museum" en in het "Friesenmuseum" in Niebüll.

Aan de Noordzeekust, op 25 km afstand, wacht het 'Werelderfgoed Waddenzee' op u met een verscheidenheid aan excursies, zoals wadlopen met gids of Halligzeetochten met een bezoek aan de zeehondenbanken, die vanuit Dagebüll kunnen worden ondernomen. Uitgebreide wandelingen op de dijk in de frisse zeelucht met uitzicht op de uitgestrekte Waddenzee en ook vogels kijken kunnen onvergetelijke vakantie-ervaringen worden.

In het zomerseizoen kunt u ook een verfrissende duik nemen in de Noordzee aan de groene stranden (bij het natuurreservaat Rickelsbüller Koog, direct aan de Deense grens) of een bezoek brengen aan de verwarmde zwembaden in de omliggende plaatsen (het avonturenbad in Leck of het overdekte zwembad in Niebüll). Neukirchen heeft ook een prachtig zwemgebied bij het meer (Hülltofter Tief)

Als u op zoek bent naar een sportieve uitdaging, kunt u fietsen op het grensoverschrijdende fietspad, de zogenaamde "grensroute" langs de Duits-Deense grens: De 130 km lange route voert langs idyllische paden van de Noordzee naar de Oostzee.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In seizoen A en tijdens feestdagen geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B + C van 4 nachten.

Huisdieren: Honden (max. 2) zijn welkom en reizen gratis! Katten zijn niet toegestaan.

Eerste wissel van linnengoed (1 set beddengoed en handdoeken) reeds inbegrepen; extra gratis wissel van handdoeken mogelijk op aanvraag ter plaatse.

Alle prijzen zijn € per nacht en inclusief 7% BTW.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS


meer informatie

Objectnummer: 115017

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115017.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven