Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Friedrichsgraben

Max.  34   gasten
590m²  Woonoppervlakte
14 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 34  gasten
590m²
14 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 34

12 tweepersoonskamer
1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 5 km

5 km

Station 5 km

5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


50 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marco S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren mit 17 Personen über Silvester in dieser traumhaften Unterkunft. Es war einfach alles perfekt. Die Sauberkeit, die Ausstattung, die Lage am Fluss. Wir werden wiederkommen!

Jessika M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

War sehr schön, wir würden gerne nochmal wieder kommen!

Meike H.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten eine tolle Woche in der schönen Lodge an der Eider. Die Lodge ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und bietet sehr viel Platz. Wir kommen gerne wieder!

SThree GmbH

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super Location für eine große Anzahl von Leuten! Hat viel Spaß gemacht! Danke und gerne nächstes Jahr wieder :)

Liza-Marie H.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut empfehlenswert. Gibts nichts zu meckern!

Martin K.

5,0
5 5 5 5 5

Kurz und gut: Perfekte Gruppenunterkunft in toller Lage. Wir kommen wieder. Alles TOP! MARTIN KAHL

Insa T.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super nettes Personal, unkomplizierte und flexible Abwicklung, tolle Unterkunft mit vielfältigen Möglichkeiten!

Stephan G.

5,0
5 5 5 5 5

Einzigartiges Refugium!

Marc R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super Haus mit super Lage. Möglichkeiten zur Verbesserung: -Die SUPs könnten mal erneuert werden. -Teilweise Spinnenweben in den Zimmern.

Björn S.

5,0
5 5 5 5 5

Super schöne Location für eine größere Gruppe. Haben uns sehr wohl gefühlt. Haus ist sehr gepflegt und gut ausgestattet.

Dirk O.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Das Haus war sehr schön und gut ausgestattet. Wir haben nur keine tiefen Teller gefunden!

Petra Schneemann

5,0
5 5 5 5 5

Wer in der Gruppe für sich sein möchte und viel Platz wünscht ist hier genau richtig!!!

Jörg H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een prachtig weekend gehad in dit geweldige huis!! Niets ontbrak. De zeer goed uitgeruste keuken en de eetkamer waren ideaal voor onze groep van 28 personen. De buitenruimte en de locatie direct aan de Eider waren fantastisch. Er is zelfs een vuurplaats. Ook het geweldige gastvrijheid moet worden genoemd. We hebben vooraf nuttige tips (bakker, drankenleverancier, enz.) gekregen. Ik kan de Lodge aan de Eider zonder aarzeling aanbevelen.

Kim S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het verblijf in de lodge heeft ons echt heel goed bevallen. We hadden het exclusief geboekt en het ontbrak ons aan niets. We willen met name de uitgebreide voorzieningen benadrukken, die perfect waren afgestemd op onze groep van 34 personen, evenals de vriendelijke ontvangst door het team. De lodge is ook ongelooflijk liefdevol ingericht en er is zelfs de mogelijkheid om SUP's/kano's te huren als het weer het toelaat. Als de gelegenheid zich opnieuw voordoet, zouden we de lodge op elk moment opnieuw boeken en deze van harte aanbevelen aan iedereen die een uitstapje naar het noorden van Duitsland plant - ongeacht de grootte van de groep.

Heike T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een familiebijeenkomst met 29 personen in de lodge bij het beste weer. We werden zeer vriendelijk ontvangen en ingeleid door mevrouw Koch. Ze was altijd beschikbaar en hielp graag. Nogmaals bedankt daarvoor! Ik kende de accommodatie al en de rest van de familie was net zo enthousiast als ik. We komen graag terug!

Stefan W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben het hele huis gehuurd voor mijn verjaardagsfeest en hebben een geweldig weekend doorgebracht in de Lodge aan de Eider. Het huis en de directe omgeving zijn van hoge kwaliteit en ingericht met veel nostalgische ideeën. Er is voldoende ruimte en alles was erg schoon. De keuken is zeer goed uitgerust, zodat een groep met meerdere personen zich daar heel goed zelfvoorzienend kan redden... we hadden een geweldige tijd en al mijn gasten voelden zich daar zeer comfortabel. Ik zou op elk moment opnieuw het huis huren.

Henry R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Voor grote groepen in een familiaire omgeving is het huis (voormalig landbouwbedrijf) zeer geschikt. Helder en vriendelijke inrichting, topuitrusting, grote keuken met alle benodigde keukengerei, inclusief 2 gasfornuizen en 2 buitenbarbecues. De slaapkamers/bedden zijn zeer modern met geweldige bedden! Over het algemeen voelden we ons zeer comfortabel en zullen opnieuw boeken. Aanbevolen: zomer, zodat de voordelen van watersport aan/in de Eider beter benut kunnen worden. Zeer vriendelijke managers, die ook bij kleine vragen en technische problemen altijd bereikbaar en behulpzaam voor ons waren. Bedankt!

Klara M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldig verblijf en we voelden ons thuis. De accommodatie was zeer gezellig, schoon en had alles wat we nodig hadden om ons verblijf aangenaam te maken. De communicatie met Anja was eenvoudig en ongecompliceerd en we konden altijd bij haar terecht als we vragen hadden.

Andreas R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het duurt even voordat je je thuis voelt in de lodge. Zo veel deuren, gangen en zij-ingangen. Er ontbreekt echt niets, behalve misschien het koffiefilter dat te snel in de prullenbak belandt en vervangen moet worden. Of de gasfornuis, dat op het eerste gezicht niet aan of uit lijkt te gaan. Maar we hebben ons allemaal zeer op ons gemak gevoeld, mede dankzij het vriendelijke huismanagement, waarvoor geen weg te ver was.

Ines H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vele goede beoordelingen van onze voorgangers kunnen we alleen maar bevestigen. We hebben zelden zo'n individueel en origineel ingerichte accommodatie gehad. De ontvangst en de instructies door het vriendelijke Lodge-team waren perfect en zeer vriendelijk. Er was altijd iemand beschikbaar als dat nodig was. Vooraf kregen we veel tips over vrijetijdsactiviteiten, eetgelegenheden en drankenservice. Alle gasten voelden zich erg op hun gemak en we konden het buitenterrein goed benutten, inclusief de vuurschaal. De ideale bestemming voor een groot feest met vrienden en familie. Voldoende ruimte voor allerlei buitenspellen, kanoën op de Eider, zwemmen en geweldige fietstochten. We hebben voornamelijk voor onszelf gezorgd, wat de professionele keuken toelaat. Maar ook het ontbijtbuffet dat door het Lodge-team werd bereid was geweldig. Al met al kunnen we de Lodge aan de Eider alleen maar aanbevelen - we zouden terugkomen. Een kleine domper: een van de SUP boards verliest lucht en ook de kajak heeft wat onderhoud nodig.

Michael S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We konden onze hele familie uitnodigen in de lodge aan de Eider. Iedereen was enthousiast over de inrichting van de kamers, de liefdevolle inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes, de verschillende terrassen, de locatie aan de Eider, en en en..... Gelukkig hadden we ook goed weer, zodat we van alle faciliteiten konden genieten. Het was rondom mooi!

Eberhard S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hallo lieve mensen van de Lodge aan de Eider, Bedankt voor de mooie week bij jullie. Al onze medereizigers hebben zich zeer op hun gemak gevoeld en genoten van de ruime kamers en appartementen. Ook het buitenterrein met de mogelijkheid om de SUPs te gebruiken is ons goed bevallen. Alle vragen met betrekking tot de accommodaties konden met de dame van de gastenservice naar onze volle tevredenheid worden opgelost. Met vriendelijke groeten, Eberhard Schneider namens het team van de Tagesstäte im Alten Museum.

Corinna J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Vanaf het moment van boeking tot aan de vertrekdatum was alles perfect. Zeer vriendelijke service, geweldige, rustieke locatie met een inrichting die de liefde voor details weerspiegelt. Alles was schoon en goed uitgerust, zeer comfortabele bedden. De omgeving is perfect voor spelletjes, kampvuren, wandelingen in de natuur, enz. De accommodatie is absoluut aan te bevelen voor familie-, vriendenbijeenkomsten of bedrijfsevenementen. Jammer dat volgend jaar al veel weekenden voor het hele huis zijn volgeboekt, want we zullen zeker terugkomen. Suggestie ter verbetering van de uitrusting: bij de gedeelde badkamers zouden de toilethokjes vernieuwd kunnen worden, zodat ze in de toekomst volledig afsluitbare deuren hebben, "zonder ruimte".

Björn S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren alle erg enthousiast over de lodge! Het ontbijt was erg goed en overvloedig. De twee vrouwen (personeel) waren echt heel vriendelijk en hebben voor alles gezorgd. Deze lodge kunnen we alleen maar aanbevelen zoals die is!!!

Martin H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen en alles aanwezig wat groepen nodig hebben. Grappig genoeg hebben we de eierdopjes pas bij vertrek gevonden, omdat we de kleine kast naast de koelkast hadden geblokkeerd.....

Juliane A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis heeft een mooie locatie, met meerdere prachtige zitplekken rondom het huis. We hebben erg genoten van de mogelijkheid om direct bij het huis in de Eider te kunnen zwemmen! Alleen de keuken had wat gebrek aan uitrusting. Misschien wordt dit na onze tips aan het management opgelost. Serviesgoed, glazen en bestek waren van goede kwaliteit in overvloed aanwezig! Het ter plaatse verantwoordelijke management van het huis was uiterst vriendelijk en behulpzaam! We hebben ons allemaal erg op ons gemak gevoeld op deze plek!

Andreas R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het duurt even voordat je je weg vindt in de lodge. Zo veel deuren, gangen en zij-ingangen. Maar er ontbreekt echt niets, behalve de koffiezeef die te snel in de prullenbak belandt en vervangen moet worden. Of het gasfornuis dat op het eerste gezicht niet aan of uit gaat. Maar we hebben ons allemaal erg op ons gemak gevoeld, niet in de laatste plaats dankzij de aardige huishoudster, voor wie geen weg te ver was.

Andreas E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een prachtig gebied en de accommodatie is top met oog voor detail en een zeer aardig sympathiek contact, alles geweldig, graag weer. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Dank je wel.

Ines H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kunnen ons alleen maar aansluiten bij de vele goede beoordelingen van onze voorgangers. We hebben zelden zo'n individueel en origineel ingerichte accommodatie gehad.
De ontvangst en de instructie door het aardige Lodge-team waren perfect en zeer vriendelijk. Indien nodig was er altijd iemand beschikbaar.
Voorafgaand aan ons verblijf kregen we veel tips over recreatieve activiteiten, eetgelegenheden en drankenservice.
Alle gasten voelden zich zeer op hun gemak en we konden ook goed gebruik maken van het buitenterrein, inclusief vuurplaats. De ideale bestemming voor een groot feest met vrienden en familie. Voldoende ruimte voor allerlei buitenspellen, peddelen op de Eider, zwemmen en geweldige fietstochten.
We hebben grotendeels zelf voor eten gezorgd, wat de professionele keuken mogelijk maakt. Maar ook het ontbijtbuffet dat door het Lodge-team werd verzorgd, was geweldig.
Al met al kunnen we de Lodge aan de Eider alleen maar aanbevelen - we zouden terugkomen.
Een kleine domper: een van de SUP's loopt leeg en de kajak heeft ook onderhoud nodig.

Michael S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We konden onze hele familie uitnodigen in de lodge aan de Eider. Iedereen was enthousiast over de inrichting van de kamers, de liefdevolle inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes, de verschillende terrassen, de locatie aan de Eider, en en en... Gelukkig hadden we ook goed weer, zodat we van alle voorzieningen konden genieten. Het was helemaal mooi!

Meike R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hadden geweldige teamdagen in deze speciale ruimtes. Iedereen was onder de indruk van de speciale sfeer van het huis. Elke kamer had iets bijzonders. De bedden waren mooi groot, we hebben geslapen als koningen. Vooral mooi was het in de avondzon op het terras bij de eieren. We hebben samen gekookt, helaas ontbraken er een paar dingen zoals een mixer en een pureestamper. Maar verder waren we helemaal tevreden.

Heike T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een familiebijeenkomst met 29 personen bij het beste weer in de lodge. We werden heel vriendelijk ontvangen en ingewijd door mevrouw Koch. Ze was altijd beschikbaar voor ons en hielp graag. Nogmaals bedankt daarvoor! Ik kende de accommodatie al en de rest van de familie was net zo enthousiast als ik. We komen graag terug!

Eberhard S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hallo lieve mensen van de Lodge aan de Eider,
Bedankt voor de mooie week bij jullie. Al onze medereizigers hebben zich zeer op hun gemak gevoeld en hebben genoten van de ruime kamers en appartementen. Ook het buitenterrein met de mogelijkheid om de SUP's te gebruiken beviel ons zeer goed. Alle vragen over de accommodatie konden naar volle tevredenheid worden beantwoord door de gastvrouw.
Met vriendelijke groet,
Eberhard Schneider namens het team van de dagopvang in het Oude Museum.

Klara M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldig verblijf en we voelden ons thuis. De accommodatie was erg gezellig, schoon en had alles wat we nodig hadden om ons verblijf aangenaam te maken. De communicatie met Anja was eenvoudig en ongecompliceerd en we konden haar altijd benaderen als we vragen hadden.

Cathereen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beter dan dit wordt het niet! De accommodatie is een droom, boeiend door de individuele inrichting en de charme van het nieuwe - alles is fris, schoon, verfijnd en straalt toch een gezellige charme uit. De communicatie met het team en de contactpersoon ter plaatse was onberispelijk, vriendelijk en behulpzaam. We hadden er een heerlijke tijd en zouden deze plek aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een onontdekt paradijs. Het maakt niet uit of het gaat om een romantisch samenzijn, een familiefeest of een groepsbijeenkomst. Top!

Birgit Höhn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vierden hier de bruiloft van mijn dochter en iedereen was enthousiast over de lodge. De locatie op de Eider is gewoon een droom. De inrichting en de sfeer zijn ook geweldig, ook al zijn sommige dingen meer mooi dan praktisch, zoals de afwasbakken. We hadden ontbijt geboekt en het was elke dag anders, erg lekker en uitgebreid. Als elke kamer tenminste één sleutel had en de bediening soms wat minder nors was geweest, zou de Lodge een onovertroffen feestlocatie zijn geweest

Familientreffen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De accommodatie was ideaal voor onze grote familiereünie. Iedereen had zijn eigen kamer om zich terug te trekken. De keuken en eetkamer waren ideaal voor gemeenschappelijke maaltijden. De grote tuin was een paradijs voor kinderen en om van de zon te genieten. De inrichting is individueel met geweldige ontwerpideeën. De wasbakken zijn echter een beetje onpraktisch voor kleine mensen. We misten nog een paar haken in de slaapkamers voor jassen en handdoeken. Het door ons geboekte ontbijt was elke dag anders en er werd rekening gehouden met speciale verzoeken zoals tijd en hoeveelheid. We zouden graag nog eens terugkomen.

Franziska

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij verbleven met een grotere groep (ongeveer 25 personen) in Friedrichgraben en hebben erg genoten van het verblijf en de omgeving. Het huis is absoluut luxe uitgerust en alles is aanwezig, dus je hoeft alleen je eigen eten mee te nemen (keukengerei, barbecues, stand up peddels, binnen- en buitenmeubilair, zeer comfortabele bedden, basis schoonmaakspullen, enz.) De buitenruimte is zeer ruim, zodat u zich vooral bij mooi weer prima kunt vermaken.

Marcel Görn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot vakantiehuis met geweldige faciliteiten, interessante inrichtingsideeën en op een zeer goede locatie direct aan de Eider! Een prachtige plek midden in de natuur om te ontspannen en plezier te maken. Uitstekend voor grotere groepen.

Hamburger

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons familiefeest in de Lodge was geweldig. Gezellige sfeer en goede feedback van onze gasten. Wonen dicht bij de natuur, originele en mooie inrichting, goedkope verhuur van kano's mogelijk.

Martina Maxeiner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een familie reünie in Corona tijden? Ja, dat kan hier. De werkelijk prachtig ingerichte lodge biedt zoveel ruimte dat we zelfs bij volledige bezetting nooit te weinig afstand zouden hebben gehad. Helaas moesten onze senioren en enkele familieleden afzeggen, zodat we maar met 15 personen waren, waaronder 2 kleine kinderen. We konden het terras veranderen afhankelijk van de stand van de zon om schaduw te hebben. Er zijn voldoende stoelen, strandstoelen en comfortabele rieten stoelen. De directe toegang tot de Eider en de 2 SUP boards die bij het huis horen lieten ons zelfs genieten van temperaturen boven de 30 graden. De keukens, vooral de grote, mooie keuken, maakten van barbecue voorbereidingen een familiegebeuren. Voor de ingangen en in alle gemeenschappelijke ruimten stond handontsmettingsmiddel, dat zelfs onze kleintjes vanzelfsprekend gebruikten. Bovendien hadden we binnen het gezin afgesproken om altijd mond- en neusbescherming te dragen in huis, wat zelfs bij de hoge temperaturen prima lukte. De bedden zijn zeer comfortabel, de hygiënische kamers zijn allemaal modern en schoon, de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen zijn zeer goed uitgerust. Het ontbreekt de keukens aan niets. Ook al is de reis vanuit het Rijnland erg lang voor slechts één weekend, andere familieleden wonen om de hoek, we komen zeker terug, ook voor langer en misschien zelfs in de winter, want de open haarden maken de lodge dan zeker recbt geheim. Absoluut een aanrader.

Juliane A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis heeft een prachtige ligging, met verschillende heerlijke zitjes rondom het huis. We hebben erg genoten van de mogelijkheid om een bad te nemen in de Eider direct bij het huis!
De keuken ontbrak een beetje aan uitrusting, maar misschien wordt dit verholpen na onze tips aan het management.
Er was voldoende serviesgoed, glazen en bestek van goede kwaliteit!
Het beheer van het huis ter plaatse was uiterst vriendelijk en behulpzaam!
We voelden ons allemaal zeer comfortabel op deze plek!

Irma S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze familie heeft het weekend hier doorgebracht. We waren allemaal verbaasd toen we aankwamen en het huis bewonderden. Het huis was schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Zelfs een kajak en 2 SUP's. We hadden allemaal veel plezier en ruimte. Ga zo door.

Henry R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis (voormalige boerderij) is geweldig voor grote groepen in een familiaire omgeving. Heldere vriendelijke inrichting, top uitrusting
Grote keuken met alle belangrijke benodigdheden, incl. 2 gasfornuizen en 2 buitengrills. De slaapkamers/bedden zijn zeer modern met geweldige bedden! Over het geheel genomen voelden we ons zeer comfortabel en zullen we opnieuw boeken. Aanbevolen: zomer, zodat de voordelen van watersporten op/in de Eider beter kunnen worden benut. Zeer aardige beheerders die altijd beschikbaar en behulpzaam waren voor ons, zelfs met kleine vragen en technologie. Bedankt

Stefan W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We huurden het hele huis voor mijn verjaardagsfeest en hadden een geweldig weekend in de Lodge an der Eider.
Het huis en de directe omgeving zijn hoogwaardig en met veel nostalgische ideeën ingericht. Er is genoeg ruimte en alles was zeer schoon. De keuken is zeer goed uitgerust, zodat een groep met meerdere personen er heel goed zelf kan koken...we hebben er een heerlijke tijd gehad en al mijn gasten voelden zich er erg op hun gemak.
Ik zou het huis zo weer huren.

Martin H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen en alles wat nodig is voor groepen. Grappig genoeg vonden we de eierdopjes pas toen we vertrokken omdat we het kastje naast de koelkast ..... hadden geblokkeerd.

Björn S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren allemaal erg enthousiast over de lodge!
Het ontbijt was zeer goed en overvloedig. De twee vrouwen (personeel) waren echt vriendelijk en zorgden voor alles.
Wij kunnen deze lodge alleen maar aanbevelen zoals hij is!

Volker B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een super vakantiehuis voor 20-30 personen. Alles aanwezig in de keuken, een kajak, twee SUP's voor watersporten. Mooi ingericht en een geheel verzorgde overdracht/aanvaarding maken de zaken ongecompliceerd. Graag weer...

Britta H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We gebruikten het huis voor een offsite meeting met 12 mensen. De rust was ideaal om goed te werken en ideeën te ontwikkelen. Het team voelde zich erg op zijn gemak. Door de grootte van de woonkamer was het echter onmogelijk om het warm te krijgen, ook al brandde de open haard de hele dag. Maar de kleinere eenheden en de keuken/eetkamer waren erg gezellig.

Corinna J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Vanaf het begin van de boeking tot de vertrekdatum was alles perfect. Super aardige service, geweldige rustieke locatie met een inrichting die de aandacht voor detail weerspiegelt. Alles schoon en goed uitgerust, zeer goede bedden. Omgeving perfect voor spelletjes, kampvuren, wandelingen in de natuur enz. De accommodatie is absoluut een aanrader voor een familie- vriendenbijeenkomst of een bedrijfsevenement. Het is jammer dat er volgend jaar al veel weekenden voor het hele huis geboekt zijn, want wij komen zeker weer.
Suggestie voor verbetering: De toiletdeuren in de gedeelde badkamers zouden kunnen worden vernieuwd, zodat ze in de toekomst "zonder vrije ruimte" volledig afsluitbare deuren hebben.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321187

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321187.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Friedrichsgraben» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 50 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven