Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Tönning

Max.  3   gasten
39m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
39m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Station 0.3 km

0.3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Bärbel B.

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, die Ferienwohnung hat alles was man für einen schönen Urlaub braucht. Gerne wieder!

Michael Albert

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben unseren Urlaub sehr genossen. Kommunikation lief super, Wohnung gut ausgestattet, alles sauber. Sehr gerne können wir wieder. Vielen Dank

Frank Groß

5,0
5 5 5 5 5

Eine tolle Wohnung zwischen Hafen und Marktplatz. Nur der WLAN megaschlecht. Sind ständig rausgeflogen und mussten und immer wieder neu anmelden.

Carola Schmidt

4,0
4 4 4 4 4

.

Wolfgang Fitzinger

5,0
5 5 5 5 5

Für Nutzer von Ferienwohnungen sehr zu empfehlen.

Birgitt Frein

4,0
4 4 4 4 4

Das WLAN hat nicht richtig funktioniert. Das könnte optimiert werden. Ansonsten haben wir uns wohlgefühlt.

Sonja

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön eingerichtet und ausgestattet ( nur die Spülmaschine fehlte) . Gute Lage trotzdem ruhig. Auto parkte sogar in einer Garage. Restaurants u Einkauf nah bei.

Iris

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gerne. Tolle Wohnung, sehr Zentral und trotzdem ruhig.

Klara

4,0
4 4 4 4 4

Kleine, gemütliche Altbauwohnung mit zentraler Lage und Hafennähe.

Silke Müßler

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung liegt sehr zentral , alle Teile Tönnings sind zu Fuß zu erreichen. Sehr sauber , gut eingerichtet und fast alles vorhanden, Geschirrspülmaschine fehlt.

Jeanette A.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Alles bij elkaar in orde. Storend was de slecht sluitende woonkamerdeur. Deuren van de badkamer en koelkast piepen. Vooral 's nachts storend. Verder heeft het appartement een geweldige locatie, mooi in het centrum. Alles was schoon. Goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld.

Frank T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een fijne accommodatie midden in het charmante Tönning en centraal gelegen in Eiderstedt. Elke avond na het dagprogramma nog een kleine wandeling door de haven (100m) naar de Eider en over het marktplein (300m) weer terug. Alles is aanwezig behalve een vaatwasser. Wifi is niet altijd stabiel, maar voldoende voor het checken van e-mails. Voor het dubbele geld is er vast iets beters te vinden, maar ik vond het geweldig.

Karen J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het is een mooi appartement in het centrum van het dorp bij de haven. Het is praktisch en voldoende. Er is een garageplaats, evenals een wasmachine die we helaas niet konden gebruiken omdat er geen mogelijkheid was om te drogen vanwege het weer. We konden geen gebruik maken van de WiFi, omdat we pas na 14 dagen opmerkten dat de fout lag aan een zeer oude defecte (losse verbinding) stopcontact. Repareer dit alsjeblieft direct. In dit verband gelieve de defecte klok in de keuken te verwijderen of te vervangen.

Michael S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement is volledig ingericht en ligt centraal in Tönning, zodat alle belangrijke plaatsen daar te voet bereikbaar zijn. De routebeschrijving en sleuteloverdracht verliepen soepel en werden nauwkeurig uitgelegd. De uitrusting lijkt voornamelijk afkomstig te zijn van een grote Zweedse meubelwinkel, de technische apparatuur is ook niet van hoge kwaliteit, maar alles werkt. Hierdoor klopt ook de prijs-kwaliteitverhouding van dit aanbod.

Jasmin K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Prachtige locatie, op slechts 300 meter van de historische haven, die uitnodigt om te wandelen en de dag af te sluiten. Over het algemeen is deze accommodatie voldoende voor 3 personen, de uitrusting is volledig voldoende. Alleen jammer dat er op dat moment naast een grote luide bouwplaats was, die 's ochtends om 06:00 uur al erg luid was. Soms dacht je dat ze door de woonkamerwand heen zouden komen. Maar dat is een klein minpuntje en gedurende de dag ben je sowieso onderweg. Ik zou deze accommodatie op elk moment opnieuw boeken.

Karen J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het gaat om een mooi appartement in het centrum van de plaats aan de haven. Het is praktisch en voldoende. Er is een parkeerplaats in de garage, evenals een wasmachine die we helaas niet konden gebruiken omdat er geen mogelijkheid was om te drogen vanwege het weer. We konden geen gebruik maken van het wifi, merkten pas na 14 dagen dat de fout lag aan een zeer oude kapotte (los contact) stopcontact. Repareer dit alsjeblieft. In dit verband, haal alstublieft de kapotte klok uit de keuken weg of vervang hem.

Diana Böhme

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat is zeer dicht bij de kleine haven. Zeer rustig, ondanks de straat en de pattere. De slaapkamer is zeer licht en mooi ingericht. De woonkamer is functioneel. De keuken is zeer goed uitgerust, nogal donker aan de achterkant maar goed verlicht. De tuin is erg mooi en het huisje met tuinmeubelen en barbecue is bijzonder uitnodigend. De haven, de Eider, de stuw, het landschap, eb en vloed super. Zeer geschikt voor rustzoekers. Peter Ording is niet ver weg en gemakkelijk te bereiken met de trein. Geweldig voor kinderen...openluchtzwembad met zeewater. Klein strand aan de Eider, zeer mooi met waterspeelplaats. We komen graag terug. Met dank aan de gastheer.

Bruno Bissegger

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Beste "onze kust" team Wij hebben zojuist een (zeer) goede beoordeling gegeven aan booking.com. Enige opmerking: Wifi is zwak en zeer onstabiel. We hebben tijdens ons eerste verblijf in Noord-Friesland vele heerlijke uren beleefd en unieke dingen meegemaakt. Hallo uit Zwitserland Bruno en Rita Bissegger

Thomas R

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat is uitstekend gelegen tussen het marktplein en de haven. Ik zou de stad Tönning altijd weer verkiezen boven St. Peter Ording, omdat de stad gewoonweg meer flair heeft en authentieker is. De vakantiewoning "Strandmuschel" neemt slechts een middenpositie in onder de door ons bezochte vakantiewoningen. Het is niet echt een plek die uitnodigt om te blijven hangen, het uitzicht vanuit de woonkamer is op de straat, je voelt je bekeken. De binnenplaats en de tuin maken een onverzorgde indruk. De inrichting van de keuken en het appartement als geheel is functioneel, maar niet overtuigend. De flat was schoon, alles was correct zoals beschreven, maar over het algemeen niet zo dat ik er weer zou willen verblijven. Maar ik vond de wasmachine en de badkuip fijn.

Nicole Lorenzen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is groot genoeg voor twee personen en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. De keuken is zeer goed uitgerust, maar het zou fijn zijn om een zuurkast voor het koken te hebben. Helaas waren de snijplanken niet meer de schoonste en vonden we boter van een vorige huurder in de kast, die er waarschijnlijk al een tijdje lag. Maar na een snelle e-mail hadden we dezelfde avond nog nieuwe snijplanken voor de deur - inclusief een heel aardige brief van de waardin en een fles wijn en chocolade. We vonden dat echt geweldig! Vanuit het appartement is alles voor de dagelijkse behoeften in ongeveer een minuut te bereiken: het marktplein (maandag is marktdag), een Edeka, twee bakkers, banken, de toeristeninformatie en een paar pubs/restaurants. De grotere supermarkten, zoals Sky of Aldi Nord, zijn ook met de auto bereikbaar. Het treinstation was ook op loopafstand. Tijdens ons negendaags verblijf verkenden we de hele Noordzeekust, gingen we naar Sylt en Föhr, en zelfs tot in Denemarken. Overigens is de Schankwirtschaft Andresen in Katingsiel een aanrader. De zelfgemaakte taarten, warme chocolademelk en wafels zijn een droom. We hebben erg genoten van ons verblijf en het was zeker niet de laatste keer dat we hier waren.

Sandra Giesing

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is zeer rustig en op loopafstand van restaurants en cafés. We houden van flats in oude gebouwen, dus we vonden het erg leuk. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en we voelden ons vanaf het eerste moment thuis. Alles was erg schoon. Het enige negatieve punt is het internet. Maar dat lijkt een probleem te zijn in het hele gebied. Helaas heb je geen telefoon of mobiel internet in de flat (waarschijnlijk vanwege de dikke muren) en ook de hotspot in de flat werkt slechts voorwaardelijk en soms alleen met geluk. We hadden hier ook met de verhuurder over gesproken. Het probleem is bekend, maar kan helaas niet worden opgelost.

Jörg Jakobs

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De veiligheid in de badkamer is dringend aan verbetering toe: als het bad als staande douche wordt gebruikt, is er een extreem risico op uitglijden en vallen. Een antislip-inzetstuk voor de badkuip is een must. Bovendien is er geen steungreep aan de achterkant van het bad. Bij een val in de badkuip met lichamelijk letsel kunt u geconfronteerd worden met enorme kosten, waarvoor u als verhuurder van de vakantiewoning verantwoordelijk bent voor de veiligheid.

Birgit Rossberg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een kleine tip: de keuken is niet bijzonder goed verlicht. Er is geen lamp boven het fornuis zodat u kunt zien wat u kookt. Voor de rest is de uitrusting zeer goed. Je vindt er zowat alles wat een keuken nodig heeft. De Wi-Fi was een beetje een gedoe. Ik moest steeds opnieuw inloggen en soms werkte het helemaal niet.

Claudia Sommermann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een schattige kleine vakantiewoning, mooi ingericht en goed uitgerust. De keuken heeft alles wat je nodig hebt in voldoende hoeveelheid. Mooie locatie, in een paar minuten ben je of bij de haven of in het centrum, de auto kan op de parkeerplaats blijven staan. De geluidsisolatie zorgt voor rust en stilte. Alleen de wifi werkt niet zo goed. De service is bijzonder opmerkelijk. Al onze verzoeken werden onmiddellijk en naar tevredenheid afgehandeld. Er was een oplossing voor elk probleem, er stond altijd iemand voor ons klaar

Michael S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement is volledig gemeubileerd en is centraal gelegen in Tönning, zodat alle belangrijke plaatsen te voet bereikbaar zijn
Het meubilair komt waarschijnlijk grotendeels uit een grote Zweedse meubelzaak, de technische uitrusting is niet van hoge waarde, maar alles werkt
de technische uitrusting is ook niet van hoge kwaliteit, maar alles werkt, dus de prijs-kwaliteitverhouding is goed voor dit aanbod.

Jeanette A.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Al met al O. K.
De slecht sluitende woonkamerdeur was storend.
Badkamerdeur en koelkastdeur piepen. Vooral 's nachts storend.
Verder is de flat geweldig gelegen, midden in het centrum.
Alles schoon.
Goede prijs/prestatie verhouding.
We voelden ons erg op ons gemak.

Annick G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede locatie in de Altstatd, een paar stappen van de haven, maar toch zeer rustig. Nog een pluspunt: parkeerplaats in de achtertuin. Goed doordachte inrichting, vooral de keuken met alles wat je nodig hebt om zelfvoorzienend te zijn. Ideaal voor 2 personen. Oudere beoordelingen klaagden dat het internet te traag was. Dit is niet langer het geval. We komen graag terug!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321191

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321191.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Tönning» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven