Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Tönning

Max.  6   gasten
71m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
71m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Station 0.3 km

0.3 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gernot R.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wärmekabine sollt man direkt benennen; Sauna ist ein Überbegriff; Im Haus kein bzw. sehr schwacher Internetempfang, trotz WLAN; Ansonsten war alles i.O.; Note 2+;

Kathrin

3,0
3 3 3 3 3

An sich entsprachen die Fotos der Ferienwohnung. Schön wäre noch der Hinweis gewesen, dass es sich um eine relativ enge Einfahrt handelt. Ein heutiger Standard PKW mit entsprechender Breite bekommt ein wahres Piep-Konzert bei der Ein-/Ausfahrt. Ebenso ein exakterer Hinweis, dass der Garten nicht direkt von der Wohnung erreichbar ist, ggfs auch überlesen worden. Der etwas muffige Geruch ist nie ganz verschwunden aus der Wohnung. Das WLAN (ja ich wage es anzusprechen) ist relativ schlecht, und hat mehrfach nicht funktioniert. Ansonsten Lage und Ausstattung i.O..

Thomas Wiesmann

4,0
4 4 4 4 4

Die Fotos über die Ferienwohnung sind echt professionell gemacht und versprechen ein bisschen mehr. Mich hat die Infrarot Sauna mit Musik total begeistert.

Barbara Kayser

1,0
1 1 1 1 1

Die Wohnung ist sehr dunkel. In ca. 1 m Abstand vor dem Küchenfenster befindet sich eine hohe Mauer. Auch aus dem Wohnzimmer und dem Schlafzimmer blickt man nur auf Mauern, da beide Räume auf die angrenzenden Mauern des Nachbargebäudes orientieren. Die Handtücher trocknen weder im Bad noch in der Wohnung. Wir haben die Wohnung als zu teuer empfunden.

Manfred Müller

3,0
3 3 3 3 3

Wer Schimmelpilzallergiger ist, sollte die Wohnung meiden.

Nina

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattet. Auch für 5/6 Personen möglich. Geschmackvoll eingerichtet. Super Lage. Gute Matratzen.

Peter

3,0
3 3 3 3 3

OK

T.B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir würden jederzeit die Wohnung mieten...

Anne D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het appartement is geweldig gelegen, direct aan de haven en dicht bij het Multimar Wattforum. Helaas konden we de derde kamer aan de westkant niet gebruiken, omdat de zon daar 's avonds scheen en het daglicht was - helaas zijn er alleen transparante lichtgroene rolluiken die helemaal niet verduisteren. Dus moesten onze kinderen bij ons slapen, wat niet echt rustgevend was. ;) De wifi is echt een ramp. Zodra je je telefoon weglegt, moet je opnieuw inloggen. Zeer vervelend en dan besluit je het daar maar bij te laten en even digitaal te vasten, dat kan ook leuk zijn. Het appartement is voorzien van alles wat je nodig hebt, stijlvol ingericht en zeer schoon. Bij problemen was er altijd een contactpersoon beschikbaar, top.

Kerstin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement was erg schoon en goed uitgerust. Er ontbrak niets. De locatie is ideaal, centraal bij de markt en de haven. Je kunt alles snel te voet bereiken. Wat ik een beetje jammer vond, was dat je de tuin niet direct vanuit het huis kon gebruiken. Hij lag wat achter, maar ook daar was alles aanwezig wat je nodig hebt om te barbecueën en te ontspannen. Ik zou het op elk moment opnieuw boeken.

Michael A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het vakantieappartement beviel ons over het algemeen wel. Vooral de infraroodsauna was geweldig. De deurklinken waren deels los en moeten opnieuw worden vastgezet. De keukenfaciliteiten zijn goed. En de ligging op 2 minuten loopafstand van de haven is top.

Volker B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het heeft ons over het algemeen goed bevallen en we zijn tevreden. Het appartement is prettig ingericht. Van Tönning (de stad) waren we over het algemeen positief verrast. We hebben enkele kleine kritiekpunten of suggesties ter verbetering voor het appartement: we hebben vooral gemist: volledige en individuele informatie met tips voor uitstapjes, restaurants, enz. De aanwezige informatie was helaas onvolledig en onpersoonlijk; vooral een persoonlijke benadering of persoonlijk contact ter plaatse zouden wenselijk zijn. Het appartement is goed uitgerust; het enige wat we misten was 'peper en zout'. Over het algemeen maakte het appartement een zeer schone indruk; we vonden het echter een beetje donker; vooral in de keuken ontbrak verlichting (een felle lamp ontbrak). En alleen het grote tweepersoonsbed was opgemaakt. Voor een langer verblijf zou het echter te krap zijn met onze twee volwassen zonen. De muziek (dreunende bassen) uit een boven ons gelegen burenappartement, zelfs één keer na middernacht, was voor ons net acceptabel.

Rainer G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Geachte dames en heren, over het algemeen hadden we een uitstekende indruk van het vakantieappartement. Slechts een opmerking; het is wat onhandig om bij de kookpotten te komen. In ieder geval zullen we uw vakantieappartement aanbevelen …

Brigitte S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De communicatie met vakanties aan de Noordzee is goed verlopen.... de locatie van het appartement is top... alles binnen enkele minuten te bereiken. Het appartement is goed uitgerust.... we misten horren voor de slaapkamerramen en een make-upspiegel in de badkamer.... en de betonnen vloer in de badkamer is zeer onhygiënisch.... maar verder was alles aanwezig wat we nodig hadden.... het was een mooie week....

Elisa Schwärzler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben drie geweldige dagen doorgebracht in het appartement Sanddüne. Alles was geweldig: het appartement is goed uitgerust, zeer schoon en de locatie is geweldig - je hoeft maar de hoek om te lopen en je bent al in het centrum van Tönning. Het enige addertje onder het gras was dat we de hotspot kaartjes voor de wifi niet konden vinden. Wij kunnen deze flat ten zeerste aanbevelen.

L.L.R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer stijlvolle en moderne inrichting - licht en aangenaam! De buurt is erg rustig. De kleine sauna is geweldig en de bedden zijn van hoge kwaliteit en comfortabel. Enig klein nadeel - de keuken is nogal basaal uitgerust, zou bijvoorbeeld wat meer pannen kunnen gebruiken naast een kleine ;-) We zouden altijd terugkomen en raden de flat aan!

Willi Alt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Top locatie en faciliteiten. Helaas moesten we zelf iets aan de hygiëne doen. De afvoer van de douche was volledig verstopt (walgelijk) en het beddengoed was ook niet schoon. Ze moesten eerst door ons gewassen worden. Er zaten veel spinnenwebben op de radiatoren. Als er hier een schoonmaker in dienst was, zouden we met hem moeten praten. Als de hygiënische tekortkomingen werden weggewerkt, zou ik deze flat onmiddellijk aanbevelen.

Dirk und Barbara Johannsen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dit was de tweede keer dat we in dit appartement verbleven en we waren weer zeer tevreden. De flat is centraal gelegen (haven, centrum). We konden geen gebruik maken van de aangeboden parkeerplaats vanwege de grootte van onze auto. Maar dat was geen probleem. Wij houden van de centrale ligging ten opzichte van SPO, Husum of zelfs Flensburg. Je voelt je op je gemak in de kamers. Alles wat nodig is, is aanwezig. We kunnen ons ook voorstellen hier te verblijven bij slecht weer. Men zou echter kunnen denken aan de buitenkant van het pand.

Rainer Genne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Slechts een paar stappen naar de historische haven en ook centraal gelegen ten opzichte van het marktplein en dus ook het treinstation. De flat is schoon en van alles voorzien. Een zeer grote slaapkamer en een iets kleinere ernaast. Een zeer grote keuken met spoelbak, wasmachine, vaatwasser, fornuis en koelkast. de woonkamer is relatief groot met zeer grote tv, dvd-speler en satellietontvangst. de badkamer is uitgerust met gelijkvloerse moderne douche. Uitzonderlijk is ook de infraroodcabine in de voorkamer van de 2 slaapkamers.

Melanie

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat zelf was zoals op de foto's, het huis en de tuin konden wel een opknapbeurt gebruiken, de kleine tuin was zeer goed om te ontspannen, het enige wat ontbreekt in de advertentie is de opmerking dat deze ook gebruikt wordt door een particuliere bewoner in het huis en voor alle flats geldt.

Kerstin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat was zeer schoon en goed uitgerust. Er ontbrak niets. De locatie is ideaal, centraal ten opzichte van de markt en de haven. Je kunt alles snel te voet bereiken. Wat ik een beetje jammer vond was dat je de tuin niet direct vanuit het huis kon gebruiken. Het lag een beetje achter, maar er was alles wat je nodig hebt om te barbecueën en te verblijven. Ik zou het zo weer boeken.

Anne D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

De flat ligt op een geweldige locatie, direct aan de haven en vlakbij het Multimar Wattforum.
Helaas konden we de derde kamer aan de westkant niet gebruiken omdat de zon er 's avonds stond en het zo helder was als de dag - helaas zijn er alleen transparante lichtgroene jaloezieën die helemaal niet verduisteren. Onze kinderen moesten dus bij ons slapen, wat matig rustgevend was. ;)
Het W-LAN is eigenlijk een ramp. Zodra je je mobiel weglegt, moet je opnieuw inloggen. Heel vervelend en dus laat je het liggen en ga je op een media fast, wat ook leuk kan zijn.
Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt, stijlvol ingericht en zeer schoon. Als je problemen hebt, kun je altijd met iemand contact opnemen, wat geweldig is.

Michael A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Wij vonden de vakantiewoning over het algemeen goed. Vooral de infrarood sauna was geweldig.
Sommige deurgrepen zaten los en moesten gerepareerd worden. De keuken is goed uitgerust.
En de locatie op 2 minuten lopen van de haven is geweldig.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321192

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321192.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Tönning» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven