Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  3   gasten
89m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
89m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ute F.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Wohnung, liebevoll eingerichtet, zur Begrüßung mit frischen Blumen dekoriert. Küche ist sehr gut ausgestattet.

Wolfgang G.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren begeistert und werden im nächsten Jahr wiederkommen.

Günter W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sehr gut

Jürgen O.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wir hatten eine absolut perfekte Wohnung in jeglicher Hinsicht vorgefunden. Nichtraucher und keine Tiere war uns auch wichtig.

Irmgard Klemt

5,0
5 5 5 5 5

Kann man nur empfehlen. Wir kommen wieder.

Katja Schilling

5,0
5 5 5 5 5

Es war alles Klasse!!!

Altus AG

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne uns saubere Wohnung mit Blick auf den Hafen!!!

Katja Schurig

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und zentrale Ferienwohnung. Allerdings hat der Fernseher Ton-Probleme, das störte etwas, aber da wir selten geschaut haben, war es ok.

Christoph Schulz-Hackbarth

5,0
5 5 5 5 5

- hervorragend ausgestattet - wunderschöne Lage - PKW-Stellplatz! - sehr freundliche Vermieterin - jederzeit wieder

Petersen

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder,

Stephanie M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons deze week echt heel prettig gevoeld in het mooie, grote appartement. De locatie is top, alles belangrijke op loopafstand te bereiken, het uitzicht ongelooflijk ontspannend en alles wat je nodig hebt was aanwezig. De pubers waren blij met goed WiFi, genoten van de nabijheid van de haven (ijssalon Janny en visrestaurant Loof waren favorieten) (Ik hield ze toch in de gaten ;) ) en de uitstapjes naar Noordstrand waren ook leuk.

Ingrid J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bij het prachtige appartement is er niets om over te klagen! Het ruime appartement met zijn liefdevol ingerichte kamers nodigde gewoon uit om te ontspannen! Ook vermeldenswaard zijn de vele verse bloemstukken!!! We komen graag terug!

Holger B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een erg mooi appartement dat weinig te wensen overlaat. De passerende treinen en auto's waren luider te horen dan we hadden gedacht, maar daar kan je mee leven, want de locatie van het appartement maakt veel goed. Aan de overkant van de haven is het restaurant Fratelli waar blijkbaar graag familiefeesten worden gevierd. Toch zouden we weer terugkomen. We misten een radio/CD-speler, maar dat is geen groot minpunt. We zouden blij geweest zijn als er vliegenhorren voor sommige ramen zouden zijn aangebracht. Bedankt dat we hier een paar dagen konden doorbrengen.

Michael B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer mooi, goed uitgerust en ruim appartement op een toplocatie met uitzicht op de binnenhaven. We waren hier al voor de tweede keer en hebben erg genoten van onze vakantie in deze sfeer, absoluut een aanrader!

Barbara A. G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Deze smaakvol ingerichte en gedecoreerde woning met twee balkons ligt direct aan de binnenhaven, tegenover het stadscentrum. Alle winkels, restaurants en musea zijn op loopafstand. De verhuurder is ook erg aardig. Ik wil opmerken dat het voor mij niet mogelijk was om met open ramen te slapen vanwege de nabijgelegen treinsporen. Met gesloten ramen was er niets te horen.

Heino T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte accommodatie om vakantie te vieren in Husum!! Super schoon, super gezellig, uitzicht vanaf het balkon over de haven en naar de "amusementsstraat" was een met sterren! Alleen het geluid van de straat en het spoorwegverkeer storen, vooral 's nachts. Dat betekende voor ons -> ramen dicht! Ik kan deze accommodatie iedereen aanbevelen!

Vestas Deutschland GmbH

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement, zeer schoon, geweldige prijs en toplocatie. Het is echt indrukwekkend om het getij zo dichtbij te hebben. Overigens is de Chinees tegenover echt een aanrader (super lekker) :-) Ik zou het appartement op elk moment opnieuw boeken...

Heino T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte accommodatie om vakantie te vieren in Husum!!
Super schoon, super gezellig, uitzicht vanaf het balkon over de haven en naar de 'amusementsboulevard' is geweldig!
Alleen het geluid van de weg en de spoorweg hinderen, vooral 's nachts.
Dat betekende voor ons -> ramen dicht!
Ik kan de accommodatie alleen maar aanbevelen!

CASH

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is zeer ruim, met een prachtig uitzicht over de binnenhaven. Het stadscentrum is op loopafstand en ook alle belangrijke horecagelegenheden zijn vlakbij. De inrichting van het appartement is erg goed en gezellig, er ontbreekt niets in de keuken. Een absolute aanrader!

Barbara Camehl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, schone, grote, liefdevol ingerichte appartement. We moesten wennen aan het treinverkeer van de nabijgelegen spoorweg en aan de drukke snelweg. Het uitzicht op de binnenhaven en het volgen van eb en vloed compenseerde deze beperking.

Sonja Döll-Schmidt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi en goed onderhouden appartement met uitzicht op de haven. Dankzij de grootte en de sanitaire voorzieningen (2 toiletten, waarvan één apart), kunnen hier goed 3 volwassenen wonen. We zullen zeker weer onze volgende verblijf in Husum doorbrengen in dit appartement. De algemene uitrusting is erg goed, maar tijdens een langer verblijf zou een kleine wasmachine wenselijk zijn.

Bernd Breitkreuz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We werden zeer hartelijk en vriendelijk ontvangen door de eigenares. Het appartement is zeer ruim, stijlvol en mooi ingericht. De directe ligging in de haven is onbeschrijfelijk mooi en de beweging van eb en vloed is fantastisch. We hebben zeer mooie dagen beleefd en zullen zeker weer terugkomen.

Uwe Lindner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte uitrusting en zeer goed onderhouden! Mooi uitzicht op de haven en de indrukwekkende getijdenwisselingen. Alleen de nabijheid (met bijbehorende geluidsoverlast) van de "goed" bereden weg en de spoorlijn bederven de verder mooie algehele indruk een beetje.

Manfred Pelzel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is heerlijk ruim. De locatie direct aan de binnenhaven is zeer centraal. De parkeerplaats is erg dicht bij het appartement. Het appartement is volledig uitgerust, we voelden ons erg op ons gemak. We komen volgend jaar weer terug.

Barbara A. G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Dit smaakvol ingerichte en gedecoreerde appartement met twee balkons ligt direct aan de binnenhaven, tegenover het stadscentrum. Alle winkels, restaurants en musea zijn op loopafstand bereikbaar. Ook de verhuurster is erg aardig.
Ik moet echter wel opmerken dat ik niet kon slapen met de ramen open vanwege de nabijgelegen treinsporen. Met gesloten ramen was er niets te horen.

Hildegard M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Enerzijds is de locatie met het kleine balkon en uitzicht op de winkel- en horecawijk aan de overkant van de haven erg mooi, anderzijds is de nabijheid van de hoofdweg met auto- en treinverkeer over de ophaalbrug ongelooflijk luidruchtig. Als je 's ochtends vroeg het raam sluit, wegen de andere voordelen echter zwaarder, dus ik was redelijk tevreden met dit appartement.

Christiane Winter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel erg bedankt voor het vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld: alles schoon, netjes en natuurlijk op een toplocatie...Eb en vloed direct voor onze neus...wat wil je nog meer... we zullen zeker terugkomen. Hartelijke groeten en heel erg bedankt voor alles.

Holger B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een zeer mooi appartement dat bijna niets te wensen overlaat. De voorbijrijdende treinen en auto's waren luider te horen dan we hadden verwacht, maar daarmee kunnen we leven, want de locatie van het appartement maakt veel goed. Aan de overkant aan de andere kant van de haven is er het restaurant Fratelli waar blijkbaar graag familiefeesten worden gehouden. Toch zouden we weer komen.
Een radio/CD-speler hebben we gemist, maar dat is geen groot minpunt. We hadden ons verheugd als er horren voor sommige ramen waren geïnstalleerd.
Bedankt dat we hier een paar dagen konden doorbrengen.

Jürgen Riess

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Naar het appartement is alles gezegd met de bovenstaande zin. Ook de overdracht van het appartement verliep voorbeeldig. Ons verblijf werd alleen verstoord door het grote aantal gesloten horecagelegenheden - maar dat is begin januari in veel plaatsen zo.

Manfred Kehler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een beter vakantiehuis kan niet zijn (ruim, licht, mooie inrichting, het unieke uitzicht op de oude binnenhaven met de sfeer aan de andere kant). De enige (kleine) beperking is de nabijgelegen spoorlijn en de hoofdweg. Daarom is er een kleine aftrek qua locatie. We konden dit echter van tevoren al zien op de plattegrond van de stad, en hebben toch geboekt, want thuis hebben we een "rustzone". Het hele gebeuren rondom de binnenhaven heeft onze beslissing bevestigd. Hopelijk kunnen we snel weer terugkomen.

Christiane W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De ligging van het appartement direct aan en met uitzicht vanaf het kleine balkon op de binnenhaven is sensationeel. Het appartement is zeer goed onderhouden en smaakvol ingericht. De keukenfaciliteiten bieden alles wat je hartje begeert. De bedden zijn uitstekend en de grootte van het appartement, badkamer met extra apart toilet zijn pure luxe. We voelden ons in dit appartement thuis, vooral omdat het contact met de eigenaresse uitstekend en uiterst vriendelijk was. Hier zouden we graag weer verblijven bij ons volgende bezoek aan Husum.

Ingrid J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bij het prachtige appartement valt niets te klagen! Het ruime appartement met zijn liefdevol ingerichte kamers nodigt gewoon uit om je goed te voelen!
Het is ook vermeldenswaardig de vele verse bloemboeketten!!! We komen graag terug!

Bernd Malner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement direct aan de binnenhaven biedt een fantastisch uitzicht. Het is erg gezellig en ruim met de grote woonkamer en de twee slaapkamers. We hebben hier een paar mooie herfstdagen doorgebracht.

Stephanie M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons deze week erg op ons gemak in het echt mooie, grote appartement. De locatie is top, alles wat belangrijk is, is op loopafstand te bereiken, het uitzicht is ongelooflijk ontspannend en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De pubers waren blij met goede wifi, genoten van de nabijheid van de haven (ijssalon Janny en visrestaurant Loof waren favorieten) (Ik hield ze toch in de gaten ;) ) en de uitstapjes naar Nordstrand waren ook goed.

Michael B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer mooi, goed uitgerust en ruim appartement op een toplocatie met uitzicht op de binnenhaven. We zijn hier al voor de tweede keer en hebben erg genoten van onze vakantie in deze ambiance. Absoluut een aanrader!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321263

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321263.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven