Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Radio
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super Lage, Zentrum und Hafenpromenade in wenigen Minuten erreichbar. Sehr gute und geräumige FeWo, die ausgesprochen liebevoll eingerichtet ist.

Günter R.

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder

Jana S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt. Gerade um diese Jahreszeit ist es angenehm ruhig in Husum. Die Wohnung war wieder tip top. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen wieder!

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ausgezeichnete FeWo mit hervorragender Lage.

Jens S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Tolle Wohung mit super Blick direkt auf den internen Hafen. Ausstattung alles was man braucht (und mehr). Super sauber. Nette Vermieterin.

Dieter F.

5,0
5 5 5 5 5

Eine wirklich sehr schöne und saubere und sehr schön gelegene Wohnung, supi!

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tolle FeWo direkt am Hafen

Brigitte H.

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung war hervorragend ausgestattet, sehr geschmackvoll. Die Lage der Wohnung gegenüber der Altstadt großartig.

Ilona Braun

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung hat eine zentrale Lage, so dass man Husum sehr gut zu Fuß erkunden kann. Husum ist für uns immer wieder eine Reise wert.

Gabriele Garske

5,0
5 5 5 5 5

tolle Aussicht, tolle Wohnung, sehr sauber, nettes Wikommesgeschenk, wie kamen rein und fühlten uns wohl.

Jörg T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is superschoon en van alle gemakken voorzien. Het is liefdevol ingericht met betoverende kerstaccessoires. De locatie is midden in Husum, een plaats waar niets ontbreekt. Het enige kleine nadeel is het luide treinverkeer langs de hoofdweg. We komen graag terug.

Karl-Heinz A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben prachtige vakantiedagen doorgebracht in het appartement Hafenkante en niets gemist. Een geweldig appartement voor twee personen met een prachtig uitzicht op de haven van Husum, meer dan volledig uitgerust, super schoon en liefdevol ingericht en gedecoreerd. Het contact met de eigenaar was zeer hartelijk en ongecompliceerd. Geweldige locatie direct aan de haven en op slechts een steenworp afstand vindt u tal van winkels en goede restaurants, het treinstation (bijvoorbeeld voor een uitstapje naar Sylt) ligt op slechts 10 minuten lopen.

Jörg-Hinrich S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Selbsts wenn we de binnenhaven al kennen, waren we overweldigd bij het eerste gezicht vanuit het appartement. We hadden geluk dat de zon scheen. Een geweldig appartement, zeer goed uitgerust, smaakvol ingericht. Een klein minpuntje: lichte geluidshinder van de spoorweg en doorgaande weg. Geen zon op het kleine balkon met uitzicht op de binnenhaven, omdat het appartement noord/zuid georiënteerd is. Dit was voor ons geen belemmering.

Jörg-Hinrich S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We waren 2x in dit appartement, in het midden van april 22 en 23. Het is echt geweldig, een geweldig uitzicht op de binnenhaven en de tegenoverliggende winkels. Een klein nadeel, door de oriëntatie naar het noorden: de zon schijnt nooit in het woongedeelte ( situatie in april !) Mevrouw Carstensen (verhuurder) is erg aardig. Zouden het ook voor de 3e keer huren.

Andreas P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement ligt centraal en idyllisch aan de haven van Husum. Het is smaakvol ingericht en zeer goed uitgerust. We voelden ons zeer comfortabel en kunnen het appartement alleen maar aanraden aan iedereen.

Thomas P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is centraal gelegen en de meeste dingen kunnen te voet worden gedaan. Talrijke restaurants bevinden zich in de nabijheid, en Husum is ook ideaal voor uitstapjes in de omgeving. We voelden ons meteen zeer comfortabel in het appartement, het is liefdevol ingericht en er ontbreekt niets. We komen graag terug!

Jörg T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is super schoon, met alles wat je hartje begeert.
Liefdevol ingericht met betoverende kerstaccessoires.
De locatie is midden in Husum.
Een plaats waar niets ontbreekt.
Het enige kleine minpuntje is het luide treinverkeer naast de hoofdstraat.
We komen graag terug.

Jörg Brieger

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben nog nooit een zo smaakvol ingericht appartement aangetroffen. De uitrusting overtrof zelfs onze verwachtingen. De locatie direct aan de haven, het weer en de omgeving, alles klopte. Het enige jammerlijke was dat we de verhuurder niet persoonlijk konden ontmoeten. Dat halen we de volgende keer in. Met vriendelijke groeten, Jörg en Doris.

Ines Espig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren erg tevreden. Er ontbrak niets. Het appartement is zeer smaakvol ingericht en ook de keuken is uitstekend uitgerust. Je kon het natuurspektakel van eb en vloed in de haven van dichtbij zien - als het ware vanaf de bank. Het oude stadscentrum was op loopafstand bereikbaar in enkele minuten. Het was elke ochtend leuk om naar de bakker te gaan, als de stad nog behoorlijk leeg was. Nog een pluspunt is de parkeerplaats voor het huis.

Jörg-Hinrich S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Hoewel we de binnenhaven al kennen, waren we vanaf de eerste blik vanuit het appartement overweldigd. We hadden geluk dat de zon scheen. Een geweldig appartement, van alle gemakken voorzien, met smaakvolle inrichting. Een kleine domper: enige geluidsoverlast vanwege de trein en doorgaande weg. Geen zon op het kleine balkon met uitzicht op de binnenhaven, omdat het appartement een noord/zuid oriëntatie heeft. Dit was voor ons geen belemmering.

Vivien W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig appartement op een geweldige locatie direct aan de haven waar altijd iets te beleven is. De uitrusting van het appartement is beter dan gebruikelijk en super schoon. De communicatie met de verhuurder was super aardig en vriendelijk. Voor ons was het appartement perfect en we kunnen het zeker aanbevelen.

Carmen B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We mochten 10 dagen doorbrengen in het vakantieappartement "Hafenkante" in Husum, direct aan de binnenhaven, en vanaf het eerste moment voelden we ons thuis. Het appartement is perfect voor 2 personen, liefdevol ingericht en volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Zelfs verse bloemen en een welkomstgroet in de vorm van mineraalwater en wijn stonden voor ons klaar. We genoten hier graag van op het kleine balkon met uitzicht op het leven in de binnenhaven en observeerden daarbij het terugkerende getij. We hebben echt niets gemist, we kunnen dit vakantieappartement, de gastvrouw en het boekingsbureau 100% aanbevelen en kijken nu al uit naar hopelijk een volgende keer in dit echt geweldige appartement.

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een geweldig vakantiehuis, uitstekende voorzieningen, geweldige locatie in het centrum van Husum en zeer ruim en perfect geschikt voor 2 personen. Geweldige e-bikes kunnen gemakkelijk worden gehuurd via het bemiddelingsbureau. We hebben onze Noordzeevakanties al meerdere keren doorgebracht in dit geweldige vakantiehuis en kunnen het volledig aanbevelen.

Thomas Mallmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement heeft echt alles: een fantastisch uitzicht op de binnenhaven en de tegenoverliggende promenade, zeer smaakvolle moderne inrichting met alles wat je niet wilt missen. De bedden zijn heerlijk comfortabel en van hoge kwaliteit. De verhuurder is super aardig!

Jürgen L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement heeft een zeer centrale ligging. Van daaruit kunt u het grootste deel van Husum te voet bereiken. Het uitzicht op de haven is werkelijk prachtig. Het appartement is liefdevol en compleet uitgerust. Ondanks of juist vanwege gezondheidsbeperkingen voelden we ons hier gewoon comfortabel. En we komen zeker terug!

Marion und Thomas Becker

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom was onze vakantie aan de Noordzee dit jaar. Geniaal - bijna tropisch - weer rond de 30 graden Celsius. Het is verbazingwekkend hoeveel verscheidenheid Schleswig Holstein biedt, dus het was een zeer gevarieerde vakantie. De vakantiedagen begonnen met een uitgebreid ontbijt in het zeer gezellige en zeer smaakvol ingerichte vakantieappartement Hafenkante. Hier voel je je meteen op je gemak. Alles is top, super goed onderhouden en in perfecte staat!!! Spannend voor een "zuideling" was ook de afwisseling van eb en vloed, die je vanaf het balkon "van dichtbij" kon meemaken. Dus we komen terug, vooral omdat het contact met het bureau en de eigenares ook super aangenaam was. Marion en Thomas uit BW

Heike Wünsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vanaf de boeking tot het einde van de vakantie was alles perfect! Een geweldig appartement, heel schoon en gezellig, voorzien van alles wat nodig is voor een mooie vakantie, de locatie is ongelooflijk - wanneer kun je eb en vloed zo van dichtbij meemaken!?

Jörg-Hinrich S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We zijn 2 keer in dit appartement geweest, medio april 22 en 23. Het is allemaal echt geweldig, geweldig uitzicht op de binnenhaven en de tegenoverliggende winkels. Een klein nadeel, vanwege de noordelijke oriëntatie: de zon lijkt nooit in het woongedeelte te schijnen (situatie in april!). Mevrouw Carstensen (verhuurder) is erg aardig. We zouden het ook voor de 3e keer huren.

Frank und Kristina

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons zeer prettig gevoeld in Husum, waarbij onze accommodatie natuurlijk een cruciale rol heeft gespeeld: het vakantieappartement is erg schoon, zeer goed uitgerust (we hebben niets gemist) - tijdens een vakantie kun je echt niet beter ondergebracht zijn. De locatie direct aan de haven met een prachtig uitzicht op de drukte is fantastisch - wat betreft de grijze stad aan zee... De overdracht van de sleutels verliep net zo ongecompliceerd als de regelingen bij vertrek. Heel erg bedankt, mevrouw Carstensen! Hopelijk hebben we nog eens het geluk om bij u aan de haven een vakantie te kunnen doorbrengen.

Andreas P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement ligt centraal en idyllisch aan de haven van Husum. Het is smaakvol ingericht en zeer goed uitgerust. We hebben ons zeer comfortabel gevoeld en kunnen het appartement alleen maar aan iedereen aanbevelen.

Karl-Heinz A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben prachtige vakantiedagen doorgebracht in het appartement Hafenkante en niets gemist. Een geweldig appartement voor twee personen met een prachtig uitzicht op de haven van Husum, meer dan compleet uitgerust, super schoon en liefdevol ingericht en gedecoreerd. Het contact met de eigenaar was erg hartelijk en ongecompliceerd. Geweldige locatie direct aan de haven en op slechts een paar stappen afstand vindt u tal van winkels en goede restaurants, het treinstation (bijv. voor een uitstapje naar Sylt) ligt op slechts 10 minuten lopen.

Meinhard H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement is zeer goed uitgerust. Het enige wat ontbrak was een droogrek. Veel gasten blijven twee weken en dan moet je wel iets kunnen ophangen. Verder is er niets om over te klagen, zoals de Berlijner zo mooi zegt.

Hans-Joachim Nowack

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is gewoon prachtig. Geweldig ingericht, liefdevol en smaakvol gedecoreerd, mooi licht en groot, super gelegen. Vooral het uitzicht op de haven met eb en vloed is fascinerend. Beter kun je niet wonen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321317

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321317.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven