Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Neukirchen

Max.  4   gasten
125m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
125m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Supermarkt 1 km

1 km

Station 4.9 km

4.9 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


309 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sandra K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Haus! Sehr nette, engagierte Vermieter! Kommen gerne wieder.

Katja D.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren total begeistert. Der Garten war ein Traum für unsere Hunde. Das Haus war sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Bernd K.

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus, super sauber, tolle Lage, ideal wenn man seine Ruhe haben will.

Sonja D.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut top, kommen immer wieder gerne

Christina R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles Bestens, wir haben uns sehr wohl gefühlt, hatten absolute Entspannung und kommen gerne wieder. Das i-Tüpfelchen wäre eine Mikrowelle

Heidi R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr sauber, freundlich eingerichtetes Haus, gute Ausstattung, sehr gut hundegeeignet

Christoph S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren von der Unterkunft total begeistert. Für die Hunde war der große Garten ein Paradies. Wir werden auf jeden Fall dieses Haus wieder buchen.

Heike

4,0
4 4 4 4 4

Es ist ein sehr schönes und komfortables Haus. Leider fehlt für sehr sonnige Tage der Sonnenschutz, innen sowie außen. Hundestrand ist nicht in der Nähe.

Andreas Beumers

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus mit toller Ausstattung! Sehr empfehlenswert! Guter Ausgangspunkt für Überfahrten nach Sylt, Föhr oder Amrum. In nächster Nähe liegt das Nolde-Museum.

Nicole Bogen

5,0
5 5 5 5 5

Eine wundervolle Woche mit super Haus und eine Top Adresse für Hunde.

Erik B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Eigenlijk zouden we beter geen zo positieve beoordeling geven. Op die manier vermindert de kans om in de toekomst een vrije week in dit prachtige huis te vinden. Maar het huis en de gastheren verdienen het echt. Zo liefdevol ingericht. We voelden ons vanaf het eerste moment thuis. En de uitrusting liet niets te wensen over. Hier zullen we zeker nog eens terugkomen. Vooral aan te bevelen voor hondenbezitters, omdat het terrein goed omheind is en je je geen zorgen hoeft te maken als de viervoeters even uit het zicht zijn. We gaven slechts 4 sterren voor de locatie, omdat je eerst moet uitzoeken waar je goed met de honden kunt gaan, maar ook daar zijn we geslaagd. Verder is de locatie goed. Slechts een paar kilometer naar de Noordzee en ook naar Römö met de grote stranden of Dagebüll met de veerbootverbinding ben je er relatief snel.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De voorzieningen en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Marcel B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Ein echt geweldig verblijf, we hebben echt genoten van de twee tuinen en de absolute rust en afzondering. Een klein minpuntje: we hadden graag wat meer verlichting gewild op de oprit en het pad naar de sauna. De sauna zelf voldeed helaas niet helemaal aan onze verwachtingen, omdat deze gewoon niet heet genoeg werd (ook al is dat natuurlijk op hoog niveau klagen). Volgens de binnenthermometer was het hoogstens 70 graden warm en dat duurde helaas erg lang. Daarom was de sauna voor ons oké, maar helaas niet optimaal. Wassen in het huis kost extra (3 euro), gezien de huidige situatie (energiecrisis etc.) is dit over het algemeen ook prima om hiervoor te betalen, maar ik had graag vooraf informatie hierover ontvangen, niet pas bij aankomst in het huis. De inrichting van het huis was verder echt geweldig en we voelden ons alsof we thuiskwamen. Het hek in de tuin is, zoals al beschreven, niet al te hoog, maar voor ons was dit absoluut voldoende. De kamers waren schoon en de badkamer echt geweldig. De sleuteloverdracht met de kluis verliep ook perfect. Een magnetron zou inderdaad handig zijn, maar je kunt natuurlijk ook eten opwarmen in de oven / op het fornuis. Al met al waren we zeer tevreden met de accommodatie en zullen zeker terugkomen, we voelden ons echt heel comfortabel en ook de nabijheid van Denemarken en de verschillende dijken is echt geweldig. De kleine dichtstbijzijnde winkel had alles wat we nodig hadden, maar ook Aldi, Lidl etc. waren binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Bedankt voor dit prachtige verblijf. Ook zeer positief om te vermelden: we hadden een probleem met de lampen in de sauna, deze waren kapot, maar werden na melding bij het beheer nog dezelfde dag vervangen, dat vonden we echt geweldig!! :-)

Daria K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Heel mooi droomhuis ergens in het midden van nergens. Het huis is liefdevol ingericht, met hoogwaardige apparatuur en zeer schoon. We waren er met kinderen en honden. Ik heb helemaal niets op het huis aan te merken, als je er als stel naartoe gaat om tot rust te komen, dan kan je je waarschijnlijk niets beters wensen.

Thomas K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een zeer goed onderhouden huis op een zeer rustige locatie. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een vakantie. De boeking en afhandeling via 'Vakanties aan de Noordzee' verliep vlekkeloos. Wie rust zoekt en niet van massatoerisme houdt, is in dit huis op zijn plaats.

Ritwa F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn echt enthousiast. Met onze twee honden konden we een paar echt mooie dagen doorbrengen in het prachtige Noord-Friesland! Het gebied is erg landelijk maar voor ons gewoon droomachtig. Het huis is groot, ruim en echt heel liefdevol en vriendelijk ingericht en heel erg schoon. Je kunt de buren gemakkelijk ontwijken als je dat wilt - maar het is niet nodig. Voor ons was het zeker niet de laatste vakantie in Georgs Huis.

Birgit B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een ontspannen, rustige jaarwisseling gehad met onze hond. Het huis is fantastisch. We hebben niets gemist. Super schoon. Het terrein is geweldig voor hondenbezitters. Op het naastgelegen perceel verbleef ook een familie met 2 grote (opschepperige) honden. Maar we hebben ervoor gezorgd niet tegelijkertijd in de tuin te zijn. Het enige kleine minpuntje is dat je niet echt mooi kunt wandelen. Alleen direct langs de weg zonder stoep op een smalle groenstrook. Deze was vanwege het weer erg modderig en doorweekt. Maar als hondenbezitter heb je passend schoeisel. Verder was alles geweldig en we hebben goed kunnen ontspannen.

Dirk M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis, van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien. We voelden ons erg op ons gemak. Grote, omheinde tuin. Rustige locatie, veel mogelijkheden voor uitstapjes. Fijn contact met de verhuurder. Dankjewel!

Tina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zo'n geweldig en luxe vakantiehuis heb ik als meerdere honden eigenaar nog nooit meegemaakt! Praktisch ingedeelde kamers (echt geweldig, de bijkeuken met aparte ingang), liefdevolle details en perfecte netheid! Om een beetje op hoog niveau te klagen, zou een kleine vriezer voor de BARFers geweldig zijn en de slechts 1 meter hoge omheining naar het buurvakantiehuis is niet optimaal ... hier zou een hogere omheining met privacy beter zijn, want als er ook gasten met honden in het andere huis zijn, kan het soms wat stressvol worden. Verder echter alles perfect, we hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en zullen zeker nog eens terugkomen....

Jasmin D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Als eerste wil ik een groot compliment geven aan de vakantieverhuur. Toen ik bij aankomst een klein probleem had, werd ik onmiddellijk en snel geholpen, en dat op een zaterdagavond, wat geweldig is. Ik was daar met onze hond Milou. Nu over het huis. Het huis is echt heel goed en mooi uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Zeer schoon en modern en met oog voor detail. De tuin is vierkant, praktisch en heeft een geweldige grootte en kan via een poort in twee delen worden verdeeld. Hier kan de hond ongestoord rondrennen omdat het omheind is. Er is maar één directe buur (dezelfde eigenaar van het vakantiehuis) en de omheiningen grenzen aan elkaar aan één kant. Ook geweldig dat hier een superchic en goed onderhouden huis wordt aangeboden voor hondenbezitters met meerdere honden. Over het algemeen was het een geslaagde vakantie in een koude en sombere tijd van het jaar. De omgeving is niet ideaal om vanuit het huis te wandelen, een auto is wel nodig om ook met honden mooie wandelingen te maken. Verder is het erg rustig en kijk je uit over velden. Toch heb ik nog een paar suggesties. Naar mijn mening ontbreekt er een grote kookpot om bijvoorbeeld ook 500 gram pasta te koken. De bestaande potten zijn daarvoor gewoon te klein. Ook heeft de waterkoker misschien een opknapbeurt nodig en de messen in het messenblok moeten geslepen of vervangen worden. Maar dat is klagen op hoog niveau, verder was alles aanwezig wat je nodig hebt voor een vakantie met 1-4 personen. We hebben een geweldige tijd gehad en bevelen het graag aan.

Miriam L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het vakantiehuis is zeer geschikt voor ons als stel met 2 honden. Het ligt verstopt achter een heg, dus nauwelijks zichtbaar vanaf de straat. We vonden het goed dat we de tuin met een hek en een poort in twee delen konden verdelen. Helaas ligt het terras aan de kant van het buurvakantiehuis en is er geen heg meer, dus als de huurders daar ook honden hebben, is het niet mogelijk om daar ontspannen te zitten. De inrichting is erg modern, dat beviel ons goed. De woonkamer is zeer licht door de grote ramen, maar als de zon schijnt, wordt het snel warm en er zijn helaas geen rolluiken om dat te voorkomen. Honden mogen met een deken op de bank, deze regeling vonden we geweldig en er waren zelfs snoepjes voor hen :-) erg hondvriendelijk! De keuken is goed uitgerust, maar we misten een magnetron. Voor onze korte vakantie was het het perfecte vakantiehuis, we komen graag terug!

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Groeten Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen.
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we ooit hebben meegemaakt… We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt … We zouden op elk moment weer terugkomen. Groeten Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Groetjes Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring ❤️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden zeker weer terugkomen. Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt… We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar
Felix
Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Groetjes Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen.
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we ooit hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt …
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groeten,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden elk moment weer terugkomen. Groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ☺️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden altijd weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige viervoeters en ons een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen.
Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ❤️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen Lieve groeten Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer komen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen Lieve groeten Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen.
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Veel liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en voor ons. De apparatuur en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen Lieve groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 viervoeters en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hadden meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vriendjes en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden altijd weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hadden ervaren ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 huisdieren en ons ️️ Het meubilair en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 honden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze drie harige vrienden en ons ️️ De apparatuur en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen Groetjes Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hadden meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste wensen, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 geliefde dieren en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment teruggaan
Met vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt. We zouden altijd weer terugkomen. Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige kostgangers en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben ervaren... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we ooit hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 viervoeters en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen.

Hartelijke groeten,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige neuzen en onszelf ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen Groetjes Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Veel groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vriendjes ️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen.
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en onszelf ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Groetjes Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Liefs Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en voor ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groet,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt… We zouden altijd weer terugkomen Groetjes Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige neuzen en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en FelixEmma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Veel groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt… We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 huisdieren en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt .... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste wensen, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vriendjes ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt … We zouden op elk moment terugkomen. Warme groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 pluizenbollen en ons️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt… We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we ooit hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment terugkomen
Groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vriendjes en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze drie harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Veel groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ❤️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en voor ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 huisdieren en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons.Het apparatuur en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt … We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Veel liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste wensen, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 viervoeters en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort waren beter dan alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden hier op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannen vakantie ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige viervoeters en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 viervoeters en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 viervoeters en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Veel liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️.
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt. We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vriendjes en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden altijd weer terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️.
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen.
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 huisdieren 👍
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen 😉
Veel groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vriendjes ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment terugkomen
Liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden ️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hadden meegemaakt... We zouden op elk moment weer komen. Groetjes, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en wij. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen.
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ❤️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben ervaren ... We zouden op elk moment terugkomen 😊 Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste wensen, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 kleine huisdieren en onszelf ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vriendjes️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben ervaren ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen.
Met vriendelijke groet,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons.
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt.
We zouden op elk moment weer terugkomen.
Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben ervaren... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De accommodatie en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische, ontspannende vakantie ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De apparatuur en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben ervaren... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen Groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben ervaren ... We zouden op elk moment terugkomen. Groetjes, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 huisdieren en ons. De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort waren beter dan alles wat we eerder hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we eerder hebben ervaren ... We zouden op elk moment terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en onszelf ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Groetjes, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vriendjes ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt…
We zouden op elk moment weer terugkomen
Veel liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen Groetjes, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Veel groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 viervoeters en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Beste groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vriendjes en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Lieve groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar en Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannen vakantie-ervaring voor ons en onze 3 huisdieren ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannen vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Groetjes, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt … We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt. We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en onszelf een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Lieve groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️️ De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hadden meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Veel liefs, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix en Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Veel liefs, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt... We zouden op elk moment terugkomen.

Vriendelijke groeten,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtrof alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt... We zouden op elk moment weer terugkomen. Veel liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een prachtige, ontspannen vakantie-ervaring ️️ De faciliteiten en het comfort overtroffen alles tot nu toe ervaren ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Beste groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor ons en onze 3 harige vrienden. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Hartelijke groeten, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Vriendelijke groeten Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️. De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt … We zouden op elk moment terugkomen. Met vriendelijke groet, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 huisdieren en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 harige vrienden en ons een heerlijke, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De faciliteiten en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment terugkomen. Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Met vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke en ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️ De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we eerder hebben meegemaakt ... We zouden op elk moment weer terugkomen. Liefs, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix en Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring voor onze 3 harige vrienden en ons ️️
De uitrusting en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment terugkomen
Hartelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was voor onze 3 viervoeters en ons een geweldige, ontspannende vakantie-ervaring ️️
De voorzieningen en het comfort overtroffen alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt ...
We zouden op elk moment weer terugkomen
Vriendelijke groeten, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Dirk M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis, hoogwaardig uitgerust, er ontbreekt niets.
We voelden ons zeer comfortabel.
Enorme, omheinde tuin.
Rustige locatie, veel mogelijkheden voor uitstapjes.
Leuk contact met de verhuurder.
Heel erg bedankt.

Miriam L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het vakantiehuis is zeer geschikt voor ons als stel met 2 honden. Het ligt verstopt achter een heg, dus bijna niet zichtbaar vanaf de straat. We vonden het goed dat we de tuin met een hek en een poort in twee delen konden verdelen. Helaas is het terras aan de kant van het naastgelegen vakantiehuis en er is daar geen heg meer aanwezig, dus als de huurders daar ook honden hebben, is het niet mogelijk om ontspannen daar te zitten.
De inrichting is zeer modern, dat vonden we leuk. De woonkamer is zeer helder met een grote raampartij, maar als de zon schijnt, verwarmt het zich zeer snel en er zijn helaas geen rolluiken die dat voorkomen.
Honden mogen met een deken op de bank, deze regeling vonden we geweldig en er waren zelfs traktaties voor hen :-) erg huisdiervriendelijk! De keukeninrichting is goed, maar we misten een magnetron.
Voor onze korte vakantie was het de perfecte vakantiewoning, we komen graag terug!

Marcel B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een echt geweldig verblijf, we hebben echt genoten van de twee tuinen en de absolute rust en afzondering.
Een klein minpuntje:
We hadden graag wat meer verlichting gewild op de oprit en op weg naar de sauna. Helaas voldeed de sauna niet helemaal aan onze verwachtingen, omdat deze gewoon niet heet genoeg was (hoewel dit natuurlijk mopperen op hoog niveau is). Volgens de binnenthermometer werd het hoogstens 70 graden warm en dit duurde helaas erg lang. Daarom was de sauna voor ons prima, maar helaas niet optimaal. En wassen in het huis kost extra (3 euro), gezien de huidige situatie (energiecrisis, etc.) is het om die reden eigenlijk oké om hiervoor iets te vragen, maar ik had daar graag van tevoren informatie over gehad, niet pas bij aankomst in het huis.
Maar afgezien daarvan was de uitrusting van het huis echt geweldig en voelden we ons alsof we thuiskwamen. De omheining in de tuin is, zoals eerder vermeld, niet erg hoog, maar voor ons was deze absoluut voldoende. De kamers waren schoon en de badkamer echt geweldig. De sleuteloverdracht met de kluis verliep ook vlekkeloos.
Een magnetron zou inderdaad wenselijk zijn, maar je kunt natuurlijk ook eten opwarmen in de oven / op het fornuis.
Al met al waren we erg tevreden met de accommodatie en zullen we zeker terugkomen, we voelden ons echt heel comfortabel en de nabijheid van Denemarken en de verschillende dijken is echt geweldig. De kleine supermarkt ter plaatse had alles wat we nodig hadden, maar ook Aldi, Lidl, etc. waren binnen enkele minuten te bereiken.
Bedankt voor dit heerlijke verblijf.
Ook zeer positief om te vermelden: we hadden een probleem met de gloeilampen in de sauna, deze waren defect, maar werden na melding bij het beheer van het huis nog dezelfde dag vervangen, dat vonden we heel geweldig! :-)

Ritwa F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn echt enthousiast. We hebben een paar hele mooie dagen kunnen doorbrengen met onze twee honden in het prachtige Noord-Friesland! Het gebied is zeer landelijk, maar voor ons gewoonweg fantastisch. Het huis is groot, ruim en echt heel liefdevol en vriendelijk ingericht en zeer, zeer schoon. Je kunt de buren gemakkelijk vermijden als je dat wilt, maar het is niet verplicht. Voor ons was het zeker niet de laatste vakantie in het Georgs Huis.

Jasmin D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Als eerste wil ik een groot compliment geven aan de vakantiewoningverhuur. Toen ik bij aankomst een klein probleem had, werd mij onmiddellijk en snel geholpen en dat op een zaterdagavond, dat is geweldig. Ik was er met onze hond Milou.
Nu over het huis. Het huis is echt heel goed en mooi uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Zeer schoon en modern en met oog voor detail.
De tuin is vierkant, praktisch goed en heeft een super grootte en kan door middel van een poort in twee delen worden verdeeld. Hier kan de hond ongestoord spelen, omdat het omheind is.
Er is slechts één directe buurman (dezelfde vakantiewoning-eigenaar) en de hekken grenzen aan elkaar aan één kant.
Ook geweldig dat hier een superchique verzorgd huis voor meerdere hondenbezitters te huur wordt aangeboden.
Al met al een geslaagde vakantie op een koude en sombere tijd van het jaar.
Het gebied is niet zo ideaal om vanuit het huis te wandelen, een auto is nodig om mooie wandelingen te maken met de honden.
Verder is het erg rustig en kijk je uit op velden.
Ik heb nog wel enkele suggesties. Naar mijn mening ontbreekt een grote kookpot om bijvoorbeeld ook eens 500 gram pasta te koken. De aanwezige potten zijn daarvoor gewoon te klein. Ook zou de waterkoker een opknapbeurt kunnen gebruiken en de messen in het messenblok zouden geslepen of vervangen moeten worden. Maar dat is gejammer op hoog niveau, verder was alles wat je nodig hebt voor 1-4 personen op vakantie aanwezig.
We hebben een superleuke tijd gehad en bevelen het graag aan.

Tina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als eigenaar van meerdere honden heb ik nog nooit zo'n geweldig en luxe vakantiehuis meegemaakt! Praktische en goed doordachte kamers (echt geweldig, de HWR met aparte ingang), mooie details en perfecte netheid!
Om een beetje te klagen op hoog niveau, een kleine vriezer voor de barfers zou geweldig zijn en de slechts 1m hoge omheining naar het naburige vakantiehuis is niet optimaal...hier zou een hogere omheining met privacyscherm beter zijn, want als er ook gasten met honden in het andere huis zijn, kan het soms een beetje stressvol zijn.
Voor de rest was alles perfect, we voelden ons zeer comfortabel en komen zeker nog eens terug....

Markus Mahn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heel mooi modern huis met alles wat we nodig hebben voor een ontspannen vakantie met hond. U hoeft alleen de hondenmand, kommen en een kleine hondendeken mee te nemen. Het huis is zeer schoon en goed onderhouden. Er zijn geweldige fietsroutes direct voor de deur. Er is een kleine zwemplaats bij het Hülltofter meer op ongeveer 3 km afstand, en het Emil Nolde Museum met zijn café is slechts een korte wandeling verwijderd. Neukirchen heeft zelfs een klein verwarmd zwembad. We voelden ons meteen thuis in het huis. We komen graag terug.

Fam Habsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis met topuitrusting. Zeer mooi ingericht, met aandacht voor detail. Een grote tuin waar de hond erg blij mee was. De rustige ligging zorgt voor ontspanning, uitstekende bedden voor een goede nachtrust. Het huis is zeer goed onderhouden, we voelden ons helemaal op ons gemak en zullen graag nog eens komen. Zeer mooi vastgoedbeheer en supervriendelijke eigenaars.

Fam. Bahr

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij kunnen een vakantie in dit zeer goed onderhouden vakantiehuis te allen tijde aanbevelen. Het huis is een ruim, lichtrijk, modern en stijlvol ingericht nieuw gebouw met zeer hoge plafonds. Alle kamers zijn liefdevol ingericht in bijpassende kleuren en passend gedecoreerd. De bedden zijn zeer comfortabel, zodat zelfs gebruikers die gewend zijn aan waterbedden hier zonder rugpijn kunnen slapen. Het huis is zeer schoon, zelfs als hondloze vakantiegangers voelden we ons zeer comfortabel. We hadden het beddengoed en handdoekenpakket geboekt, en de bedden waren zelfs opgemaakt bij aankomst - geweldig! De klantenservice van de provider is ook eersteklas. Elk verzoek wordt snel beantwoord. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak en thuis. De keukenuitrusting laat niets te wensen over, van de grilltang tot de broodpan tot de handmixer, alles is aanwezig. Echt eerste klas. De badkamer heeft een zeer grote dubbele wastafel, een ruime douche, een bad en zelfs een haardroger. Er is een eveneens goed onderhouden gastentoilet in het huis. In de woonkamer en in een van de slaapkamers kunt u gebruik maken van een flatscreen-tv. Alle kamers zijn prachtig helder verlicht met moderne LED-technologie. Nu de locatie. Het huis is omgeven door een zeer groot, omheind weiland, waarop ook een tuinhuisje staat (o.a. voor het stallen van de fietsen), waarbij de verzorging van het gazon wordt overgenomen door een robotmaaier. Het huis ligt aan de rand van Neukirchen, aan de ene kant geflankeerd door een schuur, en aan de andere kant door een andere soortgelijke vakantiewoning die naar voren is geschoven. Vanaf het terras kunt u uitkijken over velden van kilometers ver tot aan de horizon en genieten van een zonsondergang of twee. Helaas heeft dit verre uitzicht dan weer het nadeel dat het hier soms behoorlijk kan waaien, zodat we in 14 dagen de grote parasol één dag niet hebben kunnen gebruiken. Neukirchen is een klein, dromerig dorp, de streek wordt gekenmerkt door landbouw en veeteelt, die je ook op het terras kunt ruiken als de wind niet gunstig staat. In het dorp zelf is een kleine supermarkt waar u in ieder geval vers gebakken broodjes kunt kopen. De volgende echte bakker is alleen met de auto te bereiken in de volgende grotere stad. Toch is Neukirchen eerder iets voor rustzoekers of ideaal om een paar fietstochten te maken. We begonnen onze dagtochten van hieruit naar Sylt, Amrum, Sankt Peter-Ording en Flensburg, of gingen op de koffie in het rustige Niebüll (~15km). Behalve het kleine, verwarmde openluchtzwembad in het dorp vindt u in de omgeving helaas geen mooie zwemmogelijkheden. Zelfs de geadverteerde badzone in Emmelsbüll-Horsbüll is alleen geschikt voor vakantiegangers die geen zand willen en geen moeite hebben om vanaf het houten platform in de modder te waden. Wegens de nog steeds geldende Corona-beperkingen werd ons medio juli helaas een excursie naar Denemarken geweigerd, omdat dagjesmensen hier nog steeds geweerd worden en de kleine grensovergangen gesloten zijn. Jammer. Tot slot onze kritiekpunten, ook al is dit "klagen op hoog niveau": het gebruik van het WLAN is gratis, maar er wordt een filter gebruikt zodat sommige websites niet toegankelijk zijn. Als verantwoordelijke gebruiker vind ik dat op zich niet leuk. De vloerafvoer (douchegoot van Tece) van de betegelde douche op de begane grond is een last, ondanks een perfect schoon zeefje. Ik zou de fabrikant van de afvoer inschakelen of de vakman vragen de situatie te verhelpen. Ik heb nog nooit een slechtere afvoer gezien, in binnen- of buitenland. Na korte tijd moet je in je eigen douchewater staan. Niet erg prettig en vooral niet acceptabel voor een nieuw gebouw. De "barbecuefaciliteit" is een gammele bouwmarkt ballenbarbecue, zo'n mooi pand had (in mijn ogen) een stevige merkballenbarbecue verdiend. Als u de bestaande barbecue gebruikt, wordt u bedreigd met € 20 schoonmaakkosten als u deze niet schoonmaakt (de hele barbecue is minder waard), vooral omdat er helaas geen barbecuedraadborstel of ander schoonmaakgereedschap is om schoon te maken (tip: neem uw eigen barbecue mee). Gelukkig heeft het huis ook een wasmachine en een droger, zoals geadverteerd, wat echt goed is, maar het is nogal twijfelachtig om extra gebruikskosten in rekening te brengen. Wij kijken met plezier terug op onze vakantie, een duidelijke aanbeveling voor dit prachtige vakantiehuis Georgs Huis!

Karsten Büttner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen. Zeer mooi ingericht en schoon. Het heeft ons aan niets ontbroken. We komen graag nog eens terug. Een grote dank aan de verhuurders. Fam. Büttner

Nico Grellmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hele fijne dagen doorgebracht in dit super huis aan de rand van het dorp. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en uitrusting. De bedden zijn zeer comfortabel. Een huis om aan te komen en je goed te voelen.

Andrea Rutsche

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern huis waar je alleen op hoog niveau kunt klagen. Het huis is comfortabel ingericht en voorzien van gordijnen en jaloezieën. Toch warmt het bij hoge temperaturen behoorlijk op (een airconditioner zou voor de zomer aangewezen zijn). Aangezien het wordt verhuurd aan meerdere hondenbezitters en het naburige pand slechts wordt gescheiden door een hek van ongeveer 1,00 meter hoog, kunnen er problemen ontstaan als er op beide percelen grote honden zijn en er op één perceel onverenigbare honden zijn. Wij hadden het geluk dat onze buren relaxed waren met hun Duitse Doggenmixen en dat onze twee DSH's (waarvan één een echt teefje was) in overleg de tuin in konden. Bij onverwachte ontmoetingen zou het gevaarlijk kunnen zijn omdat de honden over de omheining zouden kunnen gaan. Helaas misten we in het huis een magnetron en een iets grotere vriezer/kast. Voor de rest was het echt perfect. Een speciale dank gaat uit naar het servicepersoneel dat ons vriendelijk heeft geholpen en uitstekend werk heeft geleverd.

Thomas K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een zeer goed onderhouden huis op een zeer rustige locatie. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie is aanwezig. De boeking en afhandeling via 'Ferien an der Nordsee' verliep vlekkeloos.
Als u op zoek bent naar iets rustigs en geen massatoerisme, dan is dit huis de beste keuze

Birgit B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We brachten een ontspannen, rustig nieuwjaar door met onze hond. Het huis is fantastisch. Het ontbrak ons aan niets. Super schoon. De woning is geweldig voor hondenbezitters. Er was ook een familie op het naburige terrein met 2 grote (loslopende) honden. Maar we waren voorzichtig om niet tegelijkertijd in de tuin te zijn. Het enige minpuntje is dat je niet echt lekker kunt lopen. Het ligt alleen vlak naast de weg zonder trottoir op een smalle groene strook. Door het weer was het erg modderig en drassig. Maar als hondeneigenaar heb je de juiste schoenen. Voor de rest was alles geweldig en hadden we een goede rust.

Jacqueline

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis zelf is echt geweldig en de tuin mega. Zeer modern en schoon, net als de foto's. De bedden zijn comfortabel. Honden zijn toegestaan op de bank met dekens, maar niet in het bed. Het is zeker fijn als de temperaturen aangenaam zijn. Helaas hebben de hoge temperaturen en de glazen pui die op de zon gericht was onze vakantie verpest. Er zijn alleen gordijnen, die helaas de warmte niet buiten houden. Te warm buiten en ook binnen. We moesten een mobiele airconditioner halen omdat de hond koorts kreeg van de hitte. S Avonds uitzenden? Geen kans. Tocht alleen mogelijk als de voordeur open is - nogal moeilijk met honden. En de muggen waren walgelijk dit jaar. Dus ook geen rust 's nachts, want de vliegenhor in de slaapkamer was (bewust) kapot. Erg jammer. Helaas zijn er weinig mogelijkheden om ver met de hond rond het huis te wandelen. Er is geen landweg of landweggetje om langs te lopen. Een geweldig huis buiten het seizoen en zonder hond.

Daria K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Heel mooi droomhuis ergens in the middle of nowhere.
Het huis is liefdevol ingericht, met hoogwaardige apparatuur en zeer schoon.
We waren daar met kinderen en honden. Ik heb helemaal niets aan te merken op het huis. Als je er als stel heen gaat om te ontspannen, kun je je niet meer wensen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321298

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321298.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Neukirchen» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 309 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven