Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Iris T.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Objekt, toll ausgestattet bis auf das kleine Waschbecken im Bad. Aber gerne wieder.

Mascha T.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Die Wohnung ist super gelegen aber an dem Waschbecken im Bad kann sich niemand die Zähne putzen oder sich waschen. Da müsste dringend ein größeres hin. An sich fehlen ein paar Basics wie Topflappen, ein Sieb usw.

Mary-Ann Larsen

5,0
5 5 5 5 5

Det eneste minus var, at vi havde problemer med at finde p-pladsen. Jeg foreslår at I laver et detaljeret kort med navne på gaderne og et x hvor p-kælderen er. Der er forvekslingsmulighed med det store P-hus lige inden Schlossgang. Det er nemt at skrive at man skal køre ind i gaden efter Schlossgang, selv om der står indkørsel forbudt.

Mette Zahle

5,0
5 5 5 5 5

Alles war sehr schön. Wir hatten einen perfekten Aufenthalt und würden gerne wiederkommen.

Stefan Tulkop

5,0
5 5 5 5 5

Zentrale Lage, Ausstattung und Sauberkeit sind sehr gut. Der mietbare Garagenplatz ist für größere Autos problematisch.

Gerhard Wolff

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung! Tolle Lage!

André L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een zeer gezellig en ruim appartement op een toplocatie in Husum! We hebben genoten van ons verblijf en zouden het appartement zonder aarzelen weer boeken voor onze winterkorte vakantie. De uitrusting met keukenapparatuur zou echter nog met enkele items aangevuld kunnen worden.

Aljoscha B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het verblijf in Husum was ongelooflijk mooi (ondanks de genadeloos harde wind die onze wandeling naar zee heeft afgebroken)! De locatie van de accommodatie is absoluut top, we konden zelfs een beetje genieten van de krokusbloei door het raam! De inrichting van het appartement was ook bevredigend, fornuis, vaatwasser, potten, alles van hoogwaardige merken en ook servies, etc. was voldoende aanwezig. We komen zeker terug! :)

Udo K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Beschrijving van de ondergrondse garage kon iets gedetailleerder zijn. Ik reed verkeerd, dus iemand heeft me geholpen. Alles was prima in het appartement, alleen vond ik de matrassen iets te zacht, maar dat is bijna in elk vakantieappartement zo, ook een kwestie van smaak. Je zou alleen lichte bagage moeten hebben, omdat de ondergrondse garage wat verder weg ligt en je nog wat trappen moet beklimmen naar het appartement. Het was erg schoon. Uitzicht tot aan het kasteelpark.

Hannelore G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Moderne, goed gesneden en uitgeruste vakantiewoning die groter leek dan de opgegeven 70m2. Smaakvolle inrichting. Comfortabele bedden. Zeer mooie locatie in de historische kasteelgang, op 5 minuten van het centrum en de haven. Door 2 slaapkamers en apart toilet goed geschikt voor 4 personen. Alleen de slaapbank in de woonkamer is dan te krap. Balkon met maximaal 1 tot 1,5 m2 om te zitten en te vertoeven is nauwelijks bruikbaar voor meerdere personen. Uitrusting met serviesgoed is voldoende, behalve voor theelepels. Zeer goede ondersteuning door het agentschap Urlaub an der Nordsee.

Annette K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een hoogwaardig ingericht en vlekkeloos schoon appartement op een toplocatie. Ook de boekingsprocedure, sleuteloverdracht, enz. waren volledig eenvoudig en probleemloos. De accommodatie is absoluut aan te bevelen; we hadden een zeer ontspannen vakantie!

Mascha T.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Het appartement heeft een geweldige locatie, maar niemand kan zijn tanden poetsen of zich wassen bij de wastafel in de badkamer. Daar moet dringend een grotere komen.
Er ontbreken ook enkele basisitems zoals pannenlappen, een zeef, enz.

Marko

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige vakantie. Gezellig ingericht vakantiehuis. Uitstapjes in de omgeving, te voet, per fiets of met de auto, zijn zeer aan te bevelen. Zo is de oude binnenstad van Husum en de haven, het Theodor-Storm-Museum en natuurlijk eb en vloed een spannende bestemming. Uitstapjes naar de uitgestrekte stranden van St. Peter-Ording, de promenade van Büsum en de bergen van Flensburg waren leuk. Bij het waarschijnlijk meest noordelijke openbare strand aan de Noordzee op het Duitse vasteland in Emmelsbüll-Horsbüll konden we ontspannen en genieten van de gratis strandstoelen :o)

Sabine Laage

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie en de netheid zijn zeer goed, de uitrusting en het contact ter plaatse zijn ook goed, de prijs-kwaliteitverhouding klopt, zelfs als het veel geld is voor een vakantieappartement. Alleen de parkeersituatie is niet goed - daarom raden we absoluut aan om de parkeerplaats in de ondergrondse garage mee te boeken.

Britta

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

geweldig, modern ingericht appartement waarin we ons zeer comfortabel voelden. Zeer centraal en goed uitgerust. Als er iets ontbrak, dan was het hoogstens de magnetron. Ook geweldig was het startpakket met toiletpapier en vaatwastabletten. De nog steeds echt competente, zeer vriendelijke service in het kantoor aan de Neustadt moet worden benadrukt. We voelden ons van het begin tot het einde super verzorgd.

Ditmar Kremer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren 9 dagen ter plaatse. Het appartement is van hoge kwaliteit met 2 slaapkamers, een toilet in de badkamer en een apart gastentoilet. Eigenlijk zou je denken dat er goed plaats is voor 4 personen, maar de mogelijkheden in de woonkamer waren toch een beetje beperkt (hoekbank en 2 smalle stoelen). Maar ideaal voor 2 personen! De keuken is zeer nieuw en van hoge kwaliteit uitgerust (WMF, Fissler...). WiFi en 2 tv's zijn ook beschikbaar. In totaal zijn er 6 appartementen in het gebouw, sommige permanent bewoond, dus niet alleen vakantieappartementen. De ligging direct bij het kasteel (rechts) en aan het begin van een kleine voetgangerszone (links) zorgt voor een rustige omgeving. Loop de voetgangerszone af en je bent op de markt, een stukje verder en je bent bij de haven. Er zijn voldoende bakkerijen en bijna allemaal zijn ze ook open op zondag (vanaf 6:30 uur). Het is aan te raden om de parkeerplaats in de ondergrondse garage bij te boeken (ongeveer 40 meter verderop). Het management van FERIEN AN DER NORDSEE is ook op loopafstand, ongeveer 5 minuten. We voelden ons comfortabel en zouden dit appartement altijd weer boeken!

Susanne Fricke

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We werden verwelkomd door een zeer mooi en liefdevol ingericht appartement. We hadden het gevoel een stukje huis mee te hebben genomen! Maar het idee om zelfvoorzienend te zijn, was vrij moeilijk vanwege de zeer slechte voorzieningen van keukengerei. Ik ben zelf verhuurder en heb daarom goed op gelet dat dagelijkse benodigdheden in voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn, zodat mijn gasten goed verzorgd zijn. Verder is de inrichting en netheid van het appartement geweldig! We hebben ons erg op ons gemak gevoeld. Bedankt voor de fijne tijd.

Hannelore G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Moderne, goed gesneden en uitgeruste FW, die groter leek dan de aangegeven 70m2. Smaakvolle inrichting. Comfortabele bedden. Zeer mooie locatie in de historische kasteelgang, op 5 minuten van het centrum en de haven. Geschikt voor 4 personen door 2 slaapkamers en apart toilet. Dan is alleen de zitbank in de woonkamer te klein. Balkon met maximaal 1 tot 1,5 m2 om te zitten en te blijven voor meerdere personen nauwelijks bruikbaar. Uitrusting met serviesgoed voldoende, behalve voor theelepels. Zeer goede zorg door vakantiebureau aan de Noordzee.

Annette K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een hoogwaardig ingericht en vlekkeloos schoon appartement op een toplocatie. Ook de boekingsprocedures, sleuteloverdracht, enz. waren volledig eenvoudig en probleemloos. De accommodatie is absoluut een aanrader; we hadden een zeer ontspannen vakantie!

Aljoscha B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het verblijf in Husum was ongelooflijk mooi (ondanks de keiharde wind die ons onze wandeling naar de zee heeft doen afbreken!). De locatie van de accommodatie is absoluut top, we konden zelfs een beetje van de krokusbloei genieten door het raam! De uitrusting van het appartement was ook bevredigend, fornuis, vaatwasser, potten, enz. alles van hoogwaardige merken en ook voldoende servies, enz. was beschikbaar. We komen zeker terug! :)


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321318

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321318.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven