Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Stofzuiger

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Eliane J.

5,0
5 5 5 5 5

Dat witte Hus hat unserer Vorstellung entsprochen. Die Lage zentral und doch sehr ruhig war für uns (ohne Auto) ideal da wir alles in unmittelbarer Nähe fanden.

Simone H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wirklich tolles Ferienhaus, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Ulrike K.

5,0
5 5 5 5 5

Heimeliges Häuschen , geschmackvoll und zweckmäßig eingerichtet, Innenstadtlage, aber sehr ruhig, 2 Bäder und eine Gästetoilette: Luxus für 5 Personen!

Lotte S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Abgesehen von der Terrasse war das Haus sehr sauber. Wie schon öfters erwähnt wäre eine Spülmaschine nicht schlecht ansonsten war alles reichlich vorhanden

Christiane J.

5,0
5 5 5 5 5

Ich habe selten ein so gut ausgestattetes und liebevoll dekoriertes Ferienhaus gesehen. Auch der Service der Vermietungsagentur war super. Da kommen wir gerne wieder

Rainer Wilmer

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön gelegenes und gemütliches Ferienhaus, zentral gelegen mit einem besonderen Charme

Jochen Winter

5,0
5 5 5 5 5

historisches Stadthaus in malerischer Gasse in Husums Altstadt, die Wohnung hat alles, was es braucht, angenehm ist das schnelle Internet, hübscher kleiner Garten,

Heike U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel erg goed tot perfect. Alleen misschien: in de badkamer waren er maar 1 handdoek per stuk en in de keuken waren er ook maar 2 theedoeken. Locatie en uitrusting zijn geweldig. Ook het geweldige zomerweer heeft bijgedragen aan een heerlijke vakantie aan de Noordzee...

Helga S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De reis op 15.04. was een beetje moeilijk, bouwplaats, geen mogelijkheid om naar het water te rijden, op 16.04. werd de eenrichtingsstraat opgeheven en alles zou probleemloos zijn verlopen. We zijn echter op een kleine omweg met onze bagage bij het huisje aangekomen en vanaf dat moment was alles geweldig. Ik zal binnenkort weer bij u boeken.

Regina N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben een week doorgebracht in Husum samen met onze hond. Omdat mijn man uit Husum komt, hebben we hier al vaak een accommodatie geboekt. Vooral met een hond vind je niet altijd schone accommodaties. Maar deze keer hadden we echt geluk! Vooral de locatie, op loopafstand van de stad, maar ook de korte weg naar groene gebieden met de hond was perfect voor ons. Omdat we ook wat familiebezoek in Husum verwachtten, hadden we gekozen voor een groter huis. Geweldige faciliteiten en erg gezellig! We konden zelfs vanwege de aangename temperaturen gebruik maken van het kleine overdekte terras. Het was fijn dat de hond niet kon ontsnappen. Al met al een accommodatie die absoluut aan te bevelen is.

Monika W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is zeer gezellig en liefdevol ingericht. Het is zeer goed onderhouden en super schoon! Binnen slechts 2 minuten is de haven te bereiken, evenals de eerste restaurants en winkeltjes. De steeg waarin het zich bevindt heeft al veel charme! Precies goed voor mensen die de korte weg naar het café aan de haven verkiezen!

Cornelia S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is zeer centraal gelegen. We waren met 5 personen daar en we misten toch de vaatwasser en vooral een uittrekbare tafel. Verder was alles geweldig en aan te bevelen.

Markus S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het Witte Huis ligt fantastisch aan een van de mooiste straten van Husum, de Waterrij. Van daaruit is alles in Husum te voet bereikbaar, het strand ligt op ongeveer 3 km afstand. We hebben drie weken met onze hond doorgebracht en hebben ons over het algemeen zeer op ons gemak gevoeld. De keuken was een beetje rudimentair, maar naar verluidt wordt er binnenkort een nieuwe keuken geïnstalleerd - en die zal ook een vaatwasser hebben, dus: verheug je, de handafwas die een beetje vervelend was, behoort tot het verleden in het Witte Huis. Grote mensen moeten hun hoofd naar beneden houden - de kamers zijn erg laag, zelfs met net iets meer dan 1,70 m lichaamslengte kan men zich op sommige plaatsen pijnlijk aan de kop stoten als men niet oplet. De slaapkamers zijn gezellig, de matrassen comfortabel - alleen de bedmatrassen (kussens) zouden eens vervangen moeten worden, ze zijn van zeer eenvoudige kwaliteit en inmiddels behoorlijk klonterig qua vulling. Op een kussen vonden we bloedvlekken, dat is ook niet per se nodig. Een minpunt is dat de banken echt ongemakkelijk zijn. Gezellig tv-kijken of gewoon je voeten omhoog en een boek lezen is niet mogelijk, je krijgt binnen korte tijd slapende ledematen, nek- of rugpijn. De badkamers zijn geen wellnessoases, maar functioneel. De verhuurder zou ervoor moeten zorgen dat de schimmelvlekken in beide douches worden verwijderd, dit was met name in de grote benedenbadkamer niet aantrekkelijk en we hebben die dan ook niet gebruikt. Er was alles aanwezig om eens goed te stofzuigen, een wasmachine te draaien of even een doekje overal doorheen te halen. Over het algemeen is het een zeer, zeer gezellig klein toevluchtsoord midden in Husum, je kunt er echt lekker ontspannen. We hadden het ook aangenaam warm door de vloerverwarming op de begane grond. Als de kleine tekortkomingen worden verholpen, zou het perfect zijn (in ieder geval voor mensen onder 1,90 m ;-) )

Sigrid Roßmadl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We brachten met z'n vieren 10 dagen door in het historische gebouw. De locatie van het huis was ideaal omdat we geen auto tot onze beschikking hadden. In het huis ontbrak het ons aan niets. We voelden ons op ons gemak. Graag weer.

TG

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement, gelegen in een historische straat, is met zijn noordelijke charme en moderne uitrusting de ideale combinatie voor een ontspannen verblijf aan de Noordzee. Over het algemeen verkeert het appartement in topconditie - smaakvol ingericht, alles zeer schoon en goed onderhouden, met alle benodigde accessoires van wasmachine tot elektrische keukenhulp. Met directe toegang tot de centrale winkelstraten van Husum, bevinden zowel winkels als tal van lekkere restaurants zich in de directe omgeving, zodat de meeste bestemmingen gemakkelijk te voet bereikbaar zijn! Alles bij elkaar klopt het totaalpakket hier en is het zeer aan te bevelen! Wij, als gezin van 5 personen, hadden een zeer aangenaam verblijf en komen graag terug.

Dagmar Sterrnheimer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer op ons gemak in het kleine maar fijne huis direct in het oude stadscentrum van Husum. (Er zijn zelfs drie badkamers, wat ons zeer verraste, vooral omdat grotere vakantiehuizen soms slechts één hebben. :-)). We konden de auto gratis een beetje verderop parkeren en Husum en de omgeving waren gemakkelijk te voet te bereiken. Het was prettig dat we 's avonds zonder te hoeven rijden goede restaurants in Husum konden bezoeken. We zouden graag terugkomen...

Christine H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Mijn man, mijn twee zonen (17, 24) en ik voelden ons hier zeer op ons gemak. Het kleine huis ligt in een van de mooiste straten van Husum, alles is goed bereikbaar. Het is mooi en liefdevol ingericht, maar niet zo geschikt voor grote mensen vanwege de lage plafonds. Voor ons was dit geen probleem. Ook de kleine, deels overdekte, beschutte patio is heerlijk.

Helga S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De aankomst op 15.04. was wat moeilijk, wegens wegenwerken was het niet mogelijk om naar de waterrij te rijden, op 16.04. werd de eenrichtingsstraat opgeheven en alles zou probleemloos zijn verlopen. We zijn echter met onze bagage via een kleine omweg bij het huisje aangekomen en vanaf dat moment was alles geweldig. Ik zal binnenkort weer bij u boeken.

Heike U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer geweldig tot perfect. Alleen misschien:
In de badkamer waren er slechts 1 handdoek per persoon en in de keuken waren er slechts 2 theedoeken.
Locatie en uitrusting geweldig. Ook het super zomerweer heeft zijn deel bijgedragen aan een heerlijke vakantie aan de Noordzee ...

Regina N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben een week samen met onze hond in Husum doorgebracht. Omdat mijn man uit Husum komt, hebben we hier al vaak accommodatie geboekt. Vooral met een hond vindt men niet altijd schone accommodaties. Maar deze keer hadden we echt geluk! Vooral de locatie is zo dichtbij de stad, maar ook de korte wandeling met de hond naar groene gebieden was perfect voor ons. Omdat we ook bezoek van familie in Husum verwachtten, hadden we gekozen voor een groter huis. Geweldige voorzieningen en zeer comfortabel! We konden zelfs gebruik maken van het kleine overdekte terras vanwege de aangename temperaturen. Het was fijn dat de hond daar niet kon ontsnappen. Kortom, een accommodatie die absoluut aanbevolen wordt.

Volker Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het is gemakkelijk om vakantie te vieren in het huis, de service is perfect, wit beddengoed, alles is erg schoon, de keukenruimte zou wat uitgebreider kunnen zijn, bijvoorbeeld een vaatwasser zou niet slecht zijn. En de eettafel zou iets groter kunnen zijn. We voelen ons altijd zeer comfortabel in het huis en komen graag terug.

Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement ligt heerlijk centraal. Slechts enkele minuten lopen van de haven en het stadscentrum. Toch is het erg rustig in het appartement. Het is zeer vriendelijk ingericht, we voelden ons zeer comfortabel en komen terug.

Cornelia S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is zeer centraal gelegen. We waren daar met 5 personen en misten een vaatwasser en vooral een uitschuifbare tafel. Anders was alles prima en aan te bevelen.

Bodo G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn nu voor de vierde keer in dit huis geweest. Het was zoals altijd fantastisch en je voelde je thuis. Alles is perfect. Gewoon een droom. Volgend jaar zullen we weer boeken.

Mandy U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis was absoluut voldoende voor ons. Het is klein en heeft zijn charme. Zeer aangenaam waren de drie badkamers en het mooi ingerichte terras. Er was ook een kleine bibliotheek en bordspellen. Een hoogtepunt is de televisie met LED-verlichting. Het huis is zeer centraal gelegen. Ook het treinstation is op loopafstand snel te bereiken. We waren erg tevreden, bedankt.

Monika W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is erg gezellig en liefdevol ingericht. Het is zeer goed onderhouden en super schoon! Binnen 2 minuten bereikt u de haven en de eerste pubs en winkels. Het steegje waarin het ligt heeft al veel charme! Precies goed voor mensen die liever op korte afstand naar het café aan de haven gaan!

Markus S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Dat witte Hus is fantastisch gelegen in een van de mooiste straten van Husum, Wasserreihe. Van daaruit is alles in Husum op loopafstand, en het strand ligt op ongeveer 3 km afstand. We brachten er drie weken door met onze hond en voelden ons over het algemeen zeer comfortabel. De keuken was een beetje rudimentair, maar we hoorden dat er binnenkort een nieuwe keuken wordt geïnstalleerd - en die zal een vaatwasser hebben, dus: verheug u, de handafwas tijden, die een beetje vervelend waren, behoren tot het verleden in het witte Hus.

Lange mensen moeten hun hoofd laag houden - de kamers zijn erg laag, zelfs met iets meer dan 1,70 m kun je op sommige plaatsen je hoofd ernstig stoten als je niet oppast.

De slaapkamers zijn gezellig, de matrassen comfortabel - alleen de bedmatrassen (kussens) zijn aan vervanging toe, ze zijn van zeer eenvoudige kwaliteit en inmiddels nogal bobbelig wat de ingewanden betreft. Op één kussen vonden we bloedvlekken, wat niet echt nodig is.

Er is één nadeel: de banken zijn echt oncomfortabel. Het is niet mogelijk om TV te kijken of gewoon je voeten omhoog te leggen en een boek te lezen. Binnen korte tijd vallen je ledematen in slaap en doen je nek of rug pijn.

De badkamers zijn geen oases van welzijn, maar wel functioneel. De verhuurder moet ervoor zorgen dat de sporen van schimmel in beide douches worden verwijderd. Het was niet erg aantrekkelijk, vooral in de onderste grote badkamer, en we hebben het niet gebruikt. Alles was beschikbaar om te stofzuigen, een machine te wassen of door te dweilen.

Al met al is het een heel, heel gezellig domicilie midden in Husum, waar je echt kunt genieten. We hadden het ook aangenaam warm dankzij de vloerverwarming op de begane grond. Als de kleine gebreken zouden worden verholpen, zou het perfect zijn (in ieder geval voor mensen onder de 1.90m ;-))

Uta E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Dat witte Hus" is een heerlijk vakantiehuis midden in Husum, op slechts enkele minuten van de haven, winkels en vele restaurants. Het huis heeft alle charme van een oud huis gecombineerd met alle voorzieningen van een liefdevol gerestaureerd, prachtig ingericht vakantiehuis. Het ontbrak ons werkelijk aan niets! De keuken was volledig nieuw en zeer goed uitgerust (nu ook met vaatwasser!). Het huis scoort met veel aandacht voor detail, inclusief smaakvolle verlichting. Ook erg handig voor ons reisgezelschap: een slaapkamer op de begane grond (voor één persoon) met een eigen badkamer. De bovenste slaapkamers en de bovenste badkamer hebben lage plafonds, wat ons helemaal niet stoorde (en wat ook deel uitmaakt van de charme van een oud huis!). Al met al een geweldig huis op een onovertroffen locatie!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321332

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321332.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat