Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Wester-Ohrstedt

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
WiFi
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 14 km

14 km

Supermarkt 2 km

2 km

Station 12 km

12 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Cornelia Z.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wie van het landelijke houdt en op zoek is naar een perfecte tuin met hond, is prima op zijn plek in het rietgedekte huis. Een afvalkalender zou handig zijn. Jammer dat sommige mensen afvalscheiding niet begrijpen en statiegeldflessen in de plastic bak belanden! Een schaar ontbrak in de keuken. We zouden het huis weer boeken, omdat je van daaruit zowel de Noordzee als de Oostzee kunt bezoeken. Bedankt aan het schoonmaakteam, alles was in orde.

Kerstin W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi huis op een rustige locatie. Ideaal om te ontspannen en toch redelijk centraal gelegen ten opzichte van veel bezienswaardigheden. Twee ligstoelen en een parasol zouden nog niet slecht zijn. Anders hebben we niets gemist. We komen graag terug...

Ingrid S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

en we hebben ons heel goed gevoeld. Indrukwekkend is de stilte rondom als er geen trekkers of auto's voorbij razen. De uitrusting van het huis is heel eenvoudig en minimaal - maar voldoende als je voornamelijk onderweg bent. De avonden kunnen echt heel koel zijn in het huis, dus de aanwezige dekens komen goed van pas. Onze hond vond het grote terrein geweldig. Alles is omheind, dus je kunt hier heel ontspannen zijn. Het zou fijn zijn als er zitkussens voor de tuinstoelen zouden zijn.

Silvia V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben genoten van de tijd in het rietgedekte huis. We zochten rust en afzondering en hebben dat gekregen. Het weer was nog niet zo mooi, maar als hondenbezitters hebben we natuurlijk alleen maar slechte kleding ;-). Daarom konden we de mooie tuin ook niet echt gebruiken. Het huis is netjes en gezellig. Alles is aanwezig om tot rust te komen. Graag weer.

Carola N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het was heerlijk in het Ohrstedter Reethuus. Zeer mooi gelegen om te ontspannen. Mega knus ingericht, past precies bij het huis. Ook de tuin is prachtig aangelegd. De uitrusting van het huis is geweldig. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. We zouden altijd weer terugkomen.

Cornelia Z.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wie es gern ländlich mag en een perfecte tuin met hond zoekt, is prima op zijn plek in het Reethäuchen.
Een afvalkalender zou fijn zijn.
Jammer dat sommige mensen afvalscheiding niet begrijpen en statiegeldblikjes in de gele container belanden!
Er ontbrak een schaar in de keuken.
We zouden het huis opnieuw boeken, omdat je van daaruit zowel de Noordzee als de Oostzee kunt bezoeken.
Bedankt aan het schoonmaakteam, alles was in orde.

Kerstin W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi huis op een rustige locatie. Ideaal om te ontspannen en toch relatief centraal gelegen bij veel bezienswaardigheden. Twee ligstoelen en een parasol zouden niet misstaan. Verder ontbrak het ons aan niets. We komen graag terug...

Ingrid S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

En we voelden ons zeer op ons gemak. Indrukwekkend is de stilte rondom, als er geen trekkers of auto's langs scheuren. De uitrusting van het huis is zeer eenvoudig en minimaal - maar voldoende als je voornamelijk onderweg bent. Avonden kunnen echt heel koel zijn in het huis, zodat de aanwezige dekens volledig worden gebruikt. Onze hond vond het grote terrein geweldig. Alles is omheind, dus je kunt hier helemaal ontspannen. Het zou fijn zijn als er zitkussens zouden zijn voor de tuinstoelen.

Marius und Susanne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We mochten onze 10-daagse vakantie doorbrengen in het zeer goed onderhouden, smaakvolle en ruime rietgedekte huis met het beste weer. We hebben tijdens ons verblijf niets gemist. De prachtige tuin met zitplaatsen nodigt uit om te blijven hangen. We konden veel bezienswaardigheden per fiets verkennen. We komen graag terug.

Silvia V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben genoten van de tijd in het Reethuus. We zochten rust en afzondering en kregen dat ook. Het weer was nog niet zo mooi, maar als hondenbezitters hebben we alleen maar slechte kleding ;-). Daarom konden we de mooie tuin ook niet echt gebruiken.
Het huis is netjes en gezellig. Alles is aanwezig om tot rust te komen. Graag weer.

Toralf K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantiehuis is prachtig. We hadden een zeer ontspannende en rustige vakantie in het Reethus. Schoon en goed onderhouden, veel ruimte. De locatie midden in de natuur is perfect voor iedereen die weg wil van de drukke stad. De treinbaan is helemaal niet te horen en de weg wordt ook niet gebruikt als racecircuit zoals sommigen hebben beschreven. Vragen werden direct beantwoord en een klein probleem met het WLAN snel opgelost. (voor 14-jarigen is dat natuurlijk van levensbelang)

Harald M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het waren zeer mooie drie weken die we hebben doorgebracht in Noord-Friesland. Het huis is uitnodigend, schoon en bood ons alles wat we nodig hadden. De tuin nodigde ons uit om te picknicken onder de brandende zon overdag en we konden vele avonden op het terras doorbrengen. We ontbraken niets en waren gewoon tevreden. Bijna elke dag braken we met onze hond op mooie uitstapjes van hieruit en we hebben er allemaal erg van genoten.

Werner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De ligging van het huis is rustig en idyllisch. Het huis ligt op ongeveer 12 km van het centrum van Husum en nodigt u uit om de omgeving te verkennen. Een auto of fiets wordt aanbevolen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 1 km afstand. In het dorp zelf is er een winkelmogelijkheid (op ca. 2,5 km afstand). Alles wat we nodig hadden was aanwezig in het huis (geen wasmachine, maar die hebben we niet gemist). De wifi was nog niet ingesteld, dat wisten we vooraf (de verhuurder zegt dat de router in juni 2020 wordt geactiveerd). Er was niets om over te klagen tijdens ons verblijf. We zouden hier graag weer verblijven.

Viola Munoz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is liefdevol ingericht en we voelden ons zeer comfortabel in alle kamers. De tuin is ruim, mooi aangelegd en volledig omheind. De enige deur naar de tuin, die ongeveer 15 cm naar beneden open staat, kan gemakkelijk "ontsnappingsbestendig" worden gemaakt voor kleine honden met het ter plaatse beschikbare materiaal. Als u rust wilt met uw huisdier(en) op een landgoed en daarvoor een relatief ruime woning zoekt, bent u hier op de juiste plaats. Het is niet ver rijden naar vele aantrekkelijke plaatsen en winkelmogelijkheden. Het hondenstrand Hungerhamm / St. Peter Ordiung is ook gemakkelijk te bereiken met de auto voor een dagje uit. Helaas hadden we tijdens ons verblijf een week lang regenachtig weer. Daarom misten we een droogrek voor natte kleren en een gedeeltelijke overkapping van het terras, want: het was niet koud - het was gewoon nat. We kunnen ons zeker voorstellen hier weer te komen.

T.F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren er in juni met onze twee kleine kinderen. Het huis is mooi en goed uitgerust. De tuin is heerlijk om daar van de rust te genieten. We hadden fietsen en een auto bij ons om de omgeving te verkennen. We vonden het erg leuk.

Christoph

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig ingericht en heeft een grote tuin aan de rand van Wester-Ohrstedt. Perfect voor iemand die van rust houdt. Een bakker en een supermarkt zijn gemakkelijk te bereiken.

Rebecca und Alexander

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect uitgangspunt om het noorden van Duitsland te verkennen. Wij hebben van hieruit tochten naar de eilanden gemaakt, de Noordzee en de Oostzee bezocht en plaatsen als Flensburg en Schleswig verkend. Alles is binnen een uur te bereiken. Het is een zeer goed onderhouden huisje met een mooie tuin en een grote garage. De inrichting is zeer smaakvol en in zeer goede staat. De keuken is uitgerust met alles wat de gemiddelde persoon dagelijks nodig heeft. Op het terras kunt u 's avonds ontspannen met uitzicht op de zonsondergang. Als u uw fietsen meeneemt, is er meer dan genoeg ruimte in de garage en er is ook ruimte voor uw auto.

S. Bauer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een leuk huis met ruimte voor 4 personen. Het terrein is omheind (een tuinman kan langskomen). Alles in het huis is zeer schoon - de keuken voldoende uitgerust - ook hier zeer schoon. Badkamers oud, opgelapt met verschillende renovaties - maar volledig bruikbaar; helaas zijn er geen mogelijkheden om handdoeken en dergelijke op te hangen. In het gastentoilet is er geen cabine of gordijn bij de douche. Ook in de slaapkamers zijn er geen kapstokken om kleding op te hangen (behalve een kast voor de verse was). We hadden pech met de verwarming, die bleef haperen (net als bij onze vorige bewoners, wiens bericht hierover de eigenaar waarschijnlijk niet heeft bereikt) en schokken uitstraalde. Het probleem werd niet opgelost tijdens onze dagen daar. We hadden een leuk verblijf in Ohrstedter Reethus. Het feit dat de spoorweg 's morgens vroeg de aandacht op zich vestigt door luidruchtig tol te heffen op de spoorwegovergangen is meestal niet storend. De verharde landbouwweg die op een afgelegen plek langs het huis loopt, wordt echter 's ochtends vroeg als racebaan gebruikt tussen Wester-Ohrstedt en Wittbek, wat in de zomer, als de ramen openstaan, erg vervelend is.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321377

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321377.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Wester-Ohrstedt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven