Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ostenfeld

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Station 12 km

12 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jürgen W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauber, gut eingerichtet, schöne ruhige Lage. Alles vor und im Ort vorhanden.

Melanie C.

5,0
5 5 5 5 5

Eine Bedienungsanleitung für den Saunaofen wäre hilfreich.

Britta L.

5,0
5 5 5 5 5

Wir verbrachten wieder einen schönen entspannten Urlaub und ein sehr ruhiges Silvester in diesem gemütlichen Haus.

ENOVA Energieanlagen GmbH

5,0
5 5 5 5 5

Es hat uns alles sehr gut gefallen, gerne wieder.

Dieter Pellman

5,0
5 5 5 5 5

Schönes und sehr gemütliches Ferienhaus. Sehr zu empfehlen.

Stefanie

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen- gute Ausstattung

Nikolaus

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geräumiges Haus im typischen Reetdach angenehme Temperatur auch bei hoher Außentemperatur. Gute Ausstattung, es ist so gut wie alles da was benötigt wird.

Stefan B.

5,0
5 5 5 5 5

Ein sauberes, modernes und gepflegtes Haus in einer schönen Umgebung. Sehr nette Nachbarschaft und gute Einkaufsmöglichkeiten sowohl zu Fuß (5 Minuten) als auch mit dem Auto (10 Minuten).

Daniela Kuge

5,0
5 5 5 5 5

Nettes Haus, gut geeignet für eine Familie. Prima: Waschmaschine und Ofen Küche ist gut ausgestattet.

Josef Kellner

5,0
5 5 5 5 5

Schnuckeliges Ferienhaus mit allem was man so braucht. Nette Nachbarn. Vermietung problemlos,nur der Parkplatz für ein größeres Auto etwas klein aber parken geht. Gerne wieder

Sigrid R.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderschönes Haus, viel Platz für 6 Personen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir hatten leider nur ein paar Tage, aber das Haus lädt für einen längeren Urlaub ein. Wir kommen gerne wieder.

Andrea M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wintermärchen in Ostenfeld! Vielen Dank!

Petra F.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr schönes, komplett saniertes Haus auf dem Dorf. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Vielen Dank!!!

Martina W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vers gerenoveerd vakantiehuis. Het was erg schoon en mooi ingericht. We hebben het huis met z'n drieën bewoond (met hond), dus het was ideaal en we voelden ons zeer op ons gemak. De uitrusting was bijna perfect, helaas was de wasmachine nog niet aangesloten, wat we te laat opmerkten. Ik ga er echter van uit dat we na de renovatie de eerste gasten waren en kleine zaken worden verbeterd. Maar alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het vakantiehuis biedt een geweldig startpunt voor het verkennen van het Noord-Friese landschap. Bedankt.

Marion K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben met 4 volwassenen en een hond een zeer fijne vakantie gehad in het Riethäuschen. Het is erg knus ingericht en de keuken laat niets te wensen over. Ook mooi is de schuur om de fietsen te stallen. We hebben niets gemist, maar het zou fijn zijn als op zijn minst een raam in de slaapkamers van muggengaas zou worden voorzien, omdat er veel muggen zijn vanwege het nabijgelegen meer. Men moet ook bedenken dat de plafondhoogte erg laag is en de trap naar boven erg steil, niet te beklimmen voor oudere mensen, maar er is ook een slaapkamer op de begane grond. De locatie is ideaal voor uitstapjes. Mijn conclusie... We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en goed uitgerust.

Angelika Hoffmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de tweede keer in het huis en voelden ons altijd erg op ons gemak en komen graag terug. De service was zoals altijd top. Alleen hebben we in de keuken een paar "keukenhulpjes" gemist.

Michael Decker

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De eerste indruk: het vakantiehuis is geweldig. Wat ons echter niet zo goed beviel was de gehorigheid door de houten plafonds; degenen die boven slapen hebben duidelijk de betere keuze gemaakt. De uitrusting is echt heel goed en er was niets aan te merken op het gebied van netheid. We mochten het huis al om 15:00 uur betrekken, omdat de schoonmaaksters hun werk hadden gedaan. Ik vind 16:00 uur erg laat, vooral in vergelijking met andere vakantiehuizen. Geweldig was het omheinde terrein en de zithoek, hoewel de parasol dienst weigerde ;-). We zouden het huis weer huren als dat nodig is.

Marion K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben met 4 volwassenen en een hond een zeer mooie vakantie gehad in het Riethäuschen. Het is gezellig ingericht en de keuken laat niets te wensen over. Het schuurtje om de fietsen te stallen is ook mooi. We hebben niets gemist, maar het zou mooi zijn als ten minste een raam in de slaapkamers zou zijn voorzien van muggengaas, omdat er veel muggen zijn vanwege het nabijgelegen meer.
Men moet ook bedenken dat het plafond erg laag is en de trap naar boven erg steil, niet te beklimmen voor ouderen, maar er is ook een slaapkamer op de begane grond. De locatie is ideaal voor excursies. Mijn conclusie...We voelden ons zeer comfortabel en hebben goed uitgerust.

Martina W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi recent gerenoveerd vakantiehuis. Het was erg schoon en mooi ingericht. We bewoonden het huis met z'n drieën (en een hond), dus het was perfect en we voelden ons erg op ons gemak. De uitrusting was bijna perfect, helaas was de wasmachine nog niet aangesloten, wat we te laat hadden opgemerkt. Ik ga er echter van uit dat we na de renovatie de eerste gasten waren en dat kleine dingen zullen worden verbeterd. Maar alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het vakantiehuis biedt een uitstekend startpunt voor het verkennen van het Noord-Friese landschap. Dank u wel.

Sylvia Lindner aus Zirndorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een hele fijne vakantieweek doorgebracht in een droomhuisje onder riet. Zowel van buiten als van binnen zeer origineel, gecombineerd met een moderne zeer aangename inrichting, met aandacht voor detail. Er was voldoende ruimte en de keuken is perfect uitgerust. Wij kunnen dit huis met een gerust hart aanbevelen en ook onze hond voelde zich hier zeer op zijn gemak. Veel dank ook voor de zeer ongecompliceerde boeking en ondersteuning. Fam. Lindner uit Neurenberg

Jörg Schulte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hier krijg je een top totaalpakket - mooi authentiek huis op een goede locatie - aardige mensen om je heen - in de nabije en verdere omgeving veel interessante en gevarieerde mogelijkheden ! We zullen weer komen!

Frank Buchwald

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is volledig uitgerust. De enige klacht is dat de matrassen in de slaapkamer beneden te dun waren. De verwarming, die zich in de keuken bevindt, is erg luidruchtig als de brander aangaat. We konden echter nog prima slapen met de deur dicht. De omgeving is zeer geschikt om met de hond te wandelen. De winkel heeft alle dingen van het dagelijks leven in zijn assortiment. We voelden ons zeer comfortabel ondanks de kleine suggesties voor verbetering.

Britta Lüdemann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden een super mooi, schoon vakantiehuis waar we ons vanaf het eerste moment op ons gemak voelden en heel erg konden ontspannen. De buren waren erg aardig en zelfs onze hond sloot vriendschap met de hond van de buren. We komen graag nog eens terug.

Michael Kremer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een beetje buiten de gebaande paden - maar vrij rustig en naast de plaatselijke vijver. Grote weide direct tegenover. De inrichting is geweldig - de foto's smaakvol - voor regenachtige dagen een goed gevulde boekenplank.

Meike Eisenhardt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden het huis erg mooi. Het is prachtig ingericht, schoon en echt van alle gemakken voorzien. Wat niet zichtbaar was op de vorige foto's is het prachtige nieuwe terras voor het huis. De straat is zo rustig dat het niet storend is dat de tuin voor het huis ligt. We vonden het uitzicht op de dorpsvijver erg mooi. Er zijn genoeg grote kasten in elke kamer om alles op te bergen. Eén kamer heeft zelfs een inloopkast. We vonden zoveel verse handdoeken in het huis dat we ze in 2 weken met 7 personen niet allemaal nodig hadden. Super! Dat heb je zelden. Het keukenmateriaal was ook perfect: kruiden, azijn, olie, droogtrommels, afwasmiddel en vaatwastabletten, alles was aanwezig! De eerste dagen kon de verwarming in de woonkamer niet uit. Eén mailtje naar de hospita en na een uur was de monteur er al om het te repareren. Al met al een geweldig huis met super service. Hartelijk dank!

Anja E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in dit gezellige huis. Alles was schoon en zeer goed uitgerust. De matrassen waren ook erg goed, we hebben heerlijk geslapen. Een kleine tip: misschien is de aanschaf van een leren bank het overwegen waard, want dieren zijn welkom in dit huis en sommige gasten vinden dat hun hond op de bank hoort, die dan helaas niet verborgen blijft...... Anders zouden we een geweldige vakantie hebben! Bedankt

Ina Polte

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantiehuis is zeer gezellig en smaakvol ingericht. De kamers zijn goed ingedeeld en er is voldoende ruimte, zelfs bij slecht weer. Een wasdroger zou echter handig zijn, want vooral na een bezoek aan zee is het moeilijk om de gewassen handdoeken voor zes personen te drogen met slechts één droogrek. Als het dan regent, heb je een probleem. Ik denk ook dat zelfs als honden in dit huis zijn toegestaan, ze niet op de bank horen. Je kunt zien en ruiken dat een niet-menselijke bewoner het zich gemakkelijk heeft gemaakt. Een leren bank zou hier een voordeel zijn. In het algemeen zou het wat schoner kunnen.

Gabriele Meinhardt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis was super mooi ! Helaas is er in de hele omgeving niet veel voor kinderen en volwassenen, volgens de buren ook niet het hele jaar door! Er is geen restaurant, speeltuin of fietsverhuur in het dorp! We moesten ver rijden om iets te zien! Het eiland Pellworm heeft weinig winkels, maar is ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn Peter Ording is erg slecht voor gehandicapten, erg ver naar het strand en je moet overal betalen om op het strand te komen! Duitse restaurants in het hele gebied van Nordfriesland, sommige alleen open vanaf juni in het weekend, erg deprimerend! Husum was helemaal niet leuk! We gaan er dus nooit meer heen, we gaan liever naar Oost-Friesland waar altijd iets te beleven valt voor kinderen en volwassenen! Ik wis deze vakantie in Noord-Friesland gewoon uit mijn geheugen! Het was niet leuk, we zijn zoveel jaren in Oost-Friesland op vakantie geweest, het was altijd leuk! De Noord-Friezen moeten eerst wakker worden!

Britta Lüdemann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons allemaal weer erg op ons gemak en hebben het huis opnieuw geboekt voor oudejaarsavond. Wat ons wel een beetje irriteerde was dat er vuurwerk werd afgestoken vlak naast "ons" huis. Een suggestie is misschien een krachtigere stofzuiger en een thermosfles :-). Voor de rest was alles tiptop in orde.

Michael Gerbracht

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heel mooi, schoon en gezellig huisje. We voelden ons erg op ons gemak. Het is echter niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebruikers vanwege de steile trap naar boven en de smalle doorgangen naar de badkamers. Maar dit was geen probleem voor ons. We zullen zeker graag terugkomen.

Linda H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wat heb je nog meer nodig... niets... een mooi huisje dat je doet glimlachen bij het zien ervan.... een tuin die uitnodigt tot ontspanning... of zoals Pippi Langkous zei! En dan moet je ook nog tijd hebben om gewoon te zitten en rond te kijken! In die zin was de vakantie voor ons wat hij moest zijn... heerlijk, ontspannend en inspirerend, want de omgeving is gewoonweg prachtig.

Marc M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een supergezellig huis, ideaal om te ontspannen! Het interieur is een geslaagde mix van oud Fries huis en moderne inrichting. We keken ernaar uit om na elke excursie terug te keren en genoten van de avond. Ook de ligging aan het kleine gehucht met zonneterras tot vlak voor zonsondergang is een aanrader. U kunt alles wat u nodig heeft in het dorp krijgen, al het andere in Husum (15min. met de auto). Als je ontspanning zoekt en geen directe strandverbinding, zit je hier goed;-)


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321378

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321378.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ostenfeld» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat