Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Braderup (Nordfriesland)

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zandbak
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Anna W.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat alles super geklappt, das Haus ist wunderschön und wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Uwe H.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns in diesem schönen Haus mit dem gepflegten, eingezäunten Grundstück sehr wohlgefühlt und können die bereits getätigten, positiven Bewertungen nur bestätigen. Wir kommen gerne wieder.

Rebecca J.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus, sehr gepflegt und in guter Lage für Ausflüge! Von Anbeginn tolle Kommunikation - sehr gute Info bzgl. Anreise etc. Wir kommen gerne wieder :-)

Klaus K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönes Haus mit viel Platz. Unsere beiden Hunde fanden den eingezäunten, großen Garten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Detlef S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles war super sauber Das Haus ist sehr schön eingerichtet Die Matratze sind sehr bequem Toller Garten mit einem Weber Gasgrill Wir würden das Haus soviel wieder buchen

Julia P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon fantastisch om te ontspannen!!! Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en zeer schoon. Er ontbreekt niets, zelden hebben we zo'n goed uitgerust vakantiehuis gevonden. Dankzij het hek rondom het huis en de rustige locatie is het ook perfect voor honden. Onze tip: via nordseesauna.de kun je een houten vat sauna huren en het perfecte vakantiehuis aanvullen met een sauna - het kan niet beter!

Saskia W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Der Aufenthalt was echt geweldig. Het huis was schoon en voldoende ingericht. Ik kan niets negatiefs zeggen. Alleen als suggestie zou ik voorstellen om "vuilvangmatten" bij de voordeur en bij een terrasdeur te leggen, omdat het gras vrij zanderig is en zonder schoon te maken komt er direct zand in huis.

Juliane S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben met twee families (4 volwassenen, drie kinderen, een hond) een heel fijne vakantie doorgebracht in Braderup in het huis Nordwind. Het huis is zeer ruim en heeft alles wat je nodig hebt: omheinde tuin met speeltuin, voldoende slaapkamers en plekken om je terug te trekken, een grote eetruimte, mooie badkamers en goede voorzieningen zoals een wasmachine en droger en een stofzuiger. De keuken heeft ook alles wat je nodig hebt. De inrichting is smaakvol en modern. De locatie is vrij rustig in een klein, mooi dorp. Er zijn genoeg winkels te vinden in het naburige dorp, inclusief Deense winkels. Uitstapjes naar Sylt, Flensburg, Dagebüll en St Peter Ording waren perfect te doen vanuit Braderup en ook een bezoek aan Legoland. Wie dichter bij de zee wil verblijven, zal een hogere prijs moeten betalen. Een duidelijk voordeel met een hond is de mooie locatie in de natuur. Direct achter het huis zijn veldwegen waar de rustige ochtendwandeling met de hond telkens weer geweldig was. Pas echter op met jachthonden: er zijn veel hazen. :-) In het huis zijn voldoende extra kinderbedden beschikbaar, maar de oudere kinderen (3 en 5) sliepen er niet meer in. De bedden boven waren niet zo geschikt voor hun leeftijd of voor onze kinderen omdat ze erg hoog waren en geen valbescherming hadden. Beneden in de kamer ging dat echter goed, dus sliepen de twee daar. Ook zouden horren voor de ramen handig zijn. Maar dat zijn slechts kleine dingen die de vakantie niet hebben bedorven. Zelfs bij slecht weer was de tijd in Noord-Friesland echt geweldig. Bedankt voor de gemakkelijke boeking, de informatieve gasten-app, het geweldige huis en de eenvoudige check-in ter plaatse!

Elke S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We verbleven eind juli 2021 gedurende 11 dagen in dit prachtige vakantiehuis (4 volwassenen, 1 kind, 1 hond) en voelden ons zeer op ons gemak. Het huis is met veel oog voor detail ingericht door de eigenaar en laat eigenlijk niets te wensen over. De keukenuitrusting is geweldig, hier ontbreekt echt niets en alles, van serviesgoed tot bestek, is ruimschoots aanwezig. De omheinde en "ontsnappingsveilige" tuin met speeltuin en zandbak is een droom voor kinderen en honden. Het terras met voldoende ruimte, meubilair en gasgrill nodigt uit tot gezellige grillavonden. De slaapkamers zijn ook heel mooi en tegelijk praktisch ingericht. De uitrusting is ook hier super en alles is brandschoon. Hetzelfde geldt voor de 2 badkamers. Een bijkeuken die van binnenuit en van buitenaf toegankelijk is, kan ook worden gebruikt als fietsenstalling. Bovendien zijn hier een wasmachine en droger - ook nieuw en brandschoon - aanwezig. Al met al: een prachtig huis met een gezellige sfeer, een geweldige buitenruimte en een zeer goede uitrusting op een mooie locatie. Hier is echt aan alles gedacht. Bij problemen is de reisorganisatie goed bereikbaar. Een defecte broodrooster werd nog dezelfde dag vervangen. Top! Maar zelfs de beste beoordeling kan niet zonder klagen. Op de dag van aankomst konden we pas ver na 17.00 uur inchecken in plaats van om 16.00 uur, omdat het schoonmaakteam nog niet klaar was. Als je bedenkt dat het huis op de vertrekdag voor 10.00 uur moet worden verlaten, is dit eigenlijk onbegrijpelijk, omdat er genoeg tijd was. De badkamer op de begane grond - met toilet, douche en wastafel - kan alleen als noodtoilet/douche worden beschouwd. De wastafel is zo klein dat zelfs tandenpoetsen een logistieke uitdaging wordt. Door plaatsgebrek hebben grote mensen echt moeite om het toilet te gebruiken. De deur van de douche laat helaas water door en in een mum van tijd staat de kleine badkamer blank. Ons stoorde het niet echt, omdat we met z'n vieren goed konden omgaan met de echt geweldige en grote badkamer op de bovenverdieping. Toch is de kleine badkamer in de benedenverdieping een goede optie als er tekorten zijn op de bovenverdieping. We hebben geen 5 sterren gegeven voor de ligging van het huis, omdat het verkeer op de aangrenzende straat soms erg druk was. Conclusie: We voelden ons zeer comfortabel en kunnen dit huis zonder beperkingen aanbevelen voor een ontspannen familievakantie.

Julia P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon fantastisch om te ontspannen!!!
Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en buitengewoon schoon. Er ontbreekt niets, zelden hebben we zo'n goed uitgerust vakantiehuis gevonden. Dankzij het hek rondom het huis en de rustige ligging is het ook perfect voor honden.
Onze tip: Via nordseesauna.de kunt u een houten vat-sauna huren en het perfecte vakantiehuis aanvullen met een sauna - het kan niet beter!

Sebastian S.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Het huis en de tuin zijn erg mooi. Het interieur maakt een hoogwaardige indruk en het voelt comfortabel aan. Wat we verbeterbaar vonden, is dat er een deurmat zou moeten zijn om het grove vuil buiten te houden. Het stoorde ons het meest dat ondanks het inschakelen of verhogen van de verwarming er geen aangename warmte in het huis was. 's Avonds hadden we lichtelijk koud, ondanks lange broek en trui op de bank. Omdat de buitentemperaturen tijdens ons bezoek niet al te hoog waren en het 's nachts al koud werd, is ook de temperatuur in huis merkbaar gedaald. Maar verder is het huis absoluut aan te raden.

Saskia W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het verblijf was echt geweldig. Het huis was schoon en voldoende ingericht. Ik kan niets negatiefs zeggen. Als suggestie zou ik voorstellen om "schmutzfangmatten" bij de voordeur en bij een terrasdeur te leggen, omdat het gras redelijk zanderig is en zonder af te vegen direct vol met zand zit het huis in.

Uwe H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in dit mooie huis met de goed onderhouden, omheinde tuin en kunnen de al gegeven positieve beoordelingen alleen maar bevestigen. We komen graag terug.

Juliane S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Braderup in het huis Nordwind met twee families (4 volwassenen, drie kinderen, een hond).

Het huis is zeer ruim en heeft alles wat je nodig hebt: omheinde tuin met speeltuin, voldoende slaapkamers en plekken om je terug te trekken, een grote eetruimte, mooie badkamers en goede voorzieningen, zelfs een wasmachine en droger en een stofzuiger. De keuken heeft ook alles wat je nodig hebt. De inrichting is smaakvol en modern.

De locatie is eerder rustig in een mooie kleine plaats. Winkels zijn in overvloed te vinden in het naburige dorp, zelfs Deense winkels. Uitstapjes naar Sylt, Flensburg, Dagebüll en St. Peter Ording waren perfect mogelijk vanuit Braderup en een bezoek aan Legoland ook. Wie dichter bij de zee wil zijn, zal ook een hogere prijs moeten betalen.

Een duidelijk voordeel met de hond is de mooie ligging in de natuur. Direct achter het huis zijn landwegen waarop de ochtendwandeling altijd geweldig was. Pas echter op met jachthonden: er waren daar veel hazen. :-)

Er zijn voldoende kinderbedjes in het huis, maar de grotere kinderen (3 en 5) sliepen er niet meer in. De bedden op de bovenverdieping waren ook niet zo geschikt voor hun leeftijd en onze kinderen, omdat ze erg hoog waren en geen zijbescherming hadden. Beneden in de kamer ging het echter goed, dus de twee sliepen daar.

Bovendien zouden vliegenhorren op de ramen handig zijn. Dit zijn echter slechts kleine details die de vakantie niet hebben verpest. Zelfs bij slecht weer was de tijd in Noord-Friesland echt geweldig. Bedankt voor de ongecompliceerde boeking, de informatieve gasten-app, het geweldige huis en de eenvoudige check-in ter plaatse!

Elke S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren eind juli 2021 voor 11 dagen gasten in dit prachtige vakantiehuis (4 volwassenen, 1 kind, 1 hond) en voelden ons zeer comfortabel. Het huis is met veel liefde voor detail ingericht door de eigenaresse en laat eigenlijk niets te wensen over. De keukenapparatuur is geweldig, hier ontbreekt echt niets en alles, van servies tot bestek, is in meer dan voldoende hoeveelheid aanwezig. De rondom omheinde en "ontsnappingsveilige" tuin met speeltuin en zandbak is een droom voor kinderen en honden. Het terras met voldoende ruimte, meubilair en gasbarbecue nodigt uit tot gezellige barbecue-avonden. De slaapkamers zijn ook erg mooi en praktisch ingericht. De uitrusting hier ook geweldig en alles brandschoon. Hetzelfde geldt voor de 2 badkamers. Een bijkeuken die van binnen en buiten toegankelijk is, kan ook worden gebruikt als fietsenstalling. Bovendien zijn hier een wasmachine en droger - ook nieuw en brandschoon - beschikbaar. Al met al: een prachtig huis met een feel-good sfeer, geweldige buitenruimte en zeer goede uitrusting op een mooie locatie. Hier is echt aan alles gedacht. Bij problemen is de reisorganisator goed bereikbaar. Een kapotte broodrooster werd dezelfde dag nog vervangen. Top! Maar zelfs de beste beoordeling komt niet zonder klachten. Op de dag van aankomst konden we pas ver na 17.00 uur inchecken in plaats van om 16.00 uur, omdat het schoonmaakteam nog niet klaar was. Als je bedenkt dat het huis op de dag van vertrek om 10.00 uur moet worden verlaten, is dit eigenlijk onbegrijpelijk, want er is genoeg tijd. De badkamer op de begane grond - toilet met douche en wastafel - kan alleen als noodtoilet / douche worden beschouwd. De wastafel is zo klein dat zelfs tandenpoetsen een logistieke uitdaging wordt. Vanwege het gebrek aan ruimte hebben grote mensen echt moeite om het toilet te gebruiken. De deur van de douche laat helaas water door en binnen de kortste keren is de kleine badkamer overstroomd. Het stoorde ons niet dramatisch, omdat we met z'n vieren prima uitkwamen met de echt geweldige en grote badkamer op de bovenverdieping. Toch is de kleine badkamer in de kelder een goede uitwijkmogelijkheid als er op de bovenverdieping tekorten zijn. We hebben het huis niet vijf sterren gegeven vanwege de drukte van verkeer op de aangrenzende straat. Conclusie: we voelden ons zeer comfortabel en kunnen dit huis zonder voorbehoud aanbevelen voor een ontspannen familievakantie.

Katharina W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben hier een ontspannen vakantie doorgebracht met kinderen en hond. Ook de grootouders waren er voor een paar dagen bij. Er was genoeg ruimte voor 6 personen. Vooral handig waren de berging in de keuken en de ruime bijkeuken. Het huis is mooi ingericht. De tuin is zeer ruim en goed onderhouden. We komen terug.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321388

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321388.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Braderup (Nordfriesland)» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven