Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Witzwort

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Agnieszka P.

5,0
5 5 5 5 5

...dies ist ein wunderschöner, von einem traumhaften Garten umgebener Ort...

Katrin N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wir haben uns rundrum wohl gefühlt gut aufgehoben bei den tollen Vermietern können es gern weiter empfehlen und würden gern wieder kommen

Manfred Jirikowsky

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig und erholsam in ländlicher Umgebung; Sehenswürdigkeiten im Umkreis (Friedrichstadt, Husum, ...) gut zu erreichen.

Claudia D

5,0
5 5 5 5 5

Für alle, die abseits des Trubels Erholung suchen genau das Richtige.

Ignatius Dr. Halim

5,0
5 5 5 5 5

Komplett und moderne Einrichtung. Herzlicher Empfang durch den Vermieter, gemütliches Ambiente im Reetdachhaus mit zauberhaftem Garten, Natur pur und sehr ruhig gelegen!

Knut Nolte

3,0
3 3 3 3 3

Leider kein Ferienhaus, sondern nur eine Wohnung. Wir haben uns nicht wohlgefühlt.

Beate N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig gelegen, zeer rustig, omringd door alleen maar velden en weilanden. Het ziet er erg idyllisch uit, vooral de betoverende rozentuin. De uitrusting is zeer goed, echt alles is aanwezig. De eigenaar zorgt zeer intensief voor zijn huis, hij is meestal in het weekend daar en verzorgt het terrein. Hij heeft een aparte ingang. We vonden het erg leuk, ook onze viervoeter.

Cornelia C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie op zoek is naar rust en ontspanning, is hier aan het juiste adres. Het huis ligt aan de rand van Witzwort. De omliggende weiden en velden nodigen uit om te wandelen en te joggen. SPO, Büsum, Husum en Friedrichstadt zijn goed bereikbaar met de auto. Het huis werd abusievelijk eerder aangeboden als vakantiehuis, maar het is eigenlijk een vakantieappartement. De vriendelijke verhuurders zijn in het weekend aanwezig. Er is een eigen terras in een afgesloten binnentuin met tafel, stoelen en een ligstoel. De tuin van de verhuurders is niet volledig omheind en niet ontsnappingsveilig. Het vakantieappartement is zeer goed uitgerust en geschikt voor vier personen. Voor zes personen lijkt het me te klein. Er is weinig opbergruimte en werkruimte in de keuken. Het was schoon, maar heeft wel weer een grondige schoonmaakbeurt nodig. Al met al hebben we ons hier zeer op ons gemak gevoeld.

Karin F.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het object wordt ten onrechte op de markt gebracht als vakantiehuis, maar het is eigenlijk een vakantie-appartement met een eigen ingang en een aparte tuinruimte, een soort binnenplaats. De erg vriendelijke eigenaar is meestal in het weekend aanwezig en heeft ons uitstekend voorzien van tips voor activiteiten in de omgeving. Het vakantie-appartement is goed uitgerust en ligt erg mooi en rustig, we hebben ons erg op ons gemak gevoeld. De tuinmeubelen zijn wat verouderd en zouden comfortabeler kunnen zijn. De werkbladen in de keuken zijn erg vol met apparaten, dus er is geen opslagruimte voor eigen keukengerei, ook niet in de keukenkasten, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. De keukenkasten leken op ons alsof ze van binnen weer schoongemaakt moesten worden, maar dat stoorde ons niet echt.

Cornelia C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie rust en ontspanning zoekt, zit hier goed. Het huis ligt aan de rand van Witzwort. De omliggende weiden en velden nodigen uit tot wandelen en joggen. SPO, Büsum, Husum en Friedrichstadt zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Het huis is per ongeluk aangeboden als vakantiehuis, maar het is eigenlijk een vakantiewoning. De vriendelijke verhuurders zijn in het weekend aanwezig.

Er is een eigen terras in een afgesloten binnenplaats met tafel, stoelen en een ligstoel. De tuin van de verhuurders is niet volledig omheind en niet veilig voor ontsnapping.

De vakantiewoning is zeer goed uitgerust en geschikt voor vier personen. Voor zes personen lijkt het mij te klein. Er is weinig opbergruimte en werkruimte in de keuken.

Het was schoon, maar heeft wel behoefte aan een grondige schoonmaakbeurt.

Al met al hebben we ons zeer op ons gemak gevoeld.

Ingrid U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren helemaal tevreden, hadden het gezellig onder het rieten dak met uitzicht op de bloeiende rozen in de tuin, zonder verkeerslawaai en zonnestralen aan de avondmaaltijd en we hadden uitstekend herstel. Korte afstanden naar alle culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

Beate N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt op een prachtige locatie, zeer rustig, omringd door velden en weilanden. Het ziet er heel idyllisch uit, vooral de betoverende rozentuin. De uitrusting is zeer goed, alles is echt aanwezig. De eigenaar zorgt zeer intensief voor zijn huis, hij is meestal in het weekend daar en verzorgt het terrein. Hij heeft een aparte ingang. We vonden het erg leuk, ook ons harige vriendje.

Frischluftfanatiker

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden het genoegen om begin augustus een week in de Holiday Dream te verblijven, met kind en hond. Het huis is echt mooi, goed onderhouden en idyllisch en rustig gelegen. Optimaal om snel te ontspannen en aan te komen. Wij vinden Witzwort het ideale uitgangspunt voor uitstapjes in de omgeving en de "Ferientraum Eiderstedt" is daarvoor de beste accommodatie. Zonder voorbehoud aan te bevelen - wij komen graag nog eens terug!...

Familie mit Kindern und Hund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vanaf het eerste moment voelden we ons erg op ons gemak in de prachtige vakantiewoning. De inrichting is gezellig en samenhangend. De keuken is compleet - er is alles wat je nodig hebt om met een gezin te koken en op te bergen. We vonden het erg praktisch dat we een wasmachine, vriezers en een kast vol handdoeken aantroffen. De bedden waren vers opgemaakt. Dit vermindert de bagage aanzienlijk. De verhuurders waren er ook even en waren erg vriendelijk, hoewel alles eigenlijk voor zich spreekt. Rust, lange wandelingen, het grote strand in St. Peter Ording of zelfs een tocht over de weinig bezochte snelweg naar Hamburg zijn aan te bevelen. Al met al is alles geweldig.

Christine Hold

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons verblijf in het vakantiehuis was echt fantastisch, alles is er wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf en onze kleine dochter was ook blij met de accommodatie en de paarden in de buurt en we hadden genoeg ruimte. In de gelijkvloerse, smaakvol ingerichte flat komt iedereen aan zijn trekken die rust onder het riet zoekt en houdt van de combinatie van modern comfort en historische charme. We komen graag terug!

Wolfgang Gillmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heel mooi oud huis met rieten dak op een rustige locatie aan de rand van het kleine dorp. Het appartement is met veel smaak en comfort gerenoveerd. Alleen in de keuken moeten sommige dingen gerepareerd of toegevoegd worden. Helaas waren er problemen bij aankomst. We kregen de voordeur niet open. De huisbaas beantwoordde verschillende telefoontjes niet. Gelukkig hielp het agentschap ons telefonisch om de sleutelkluis te openen.

Ute F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

...heeft hier absoluut gelijk. We zijn nog steeds sprakeloos van enthousiasme. Het huis is idyllisch gelegen aan de rand van de velden van Witzwort. Het huis zelf heeft alles wat je nodig hebt, zelfs een handmixer (die ik nog nooit in een vakantiehuis/appartement heb gehad). De matrassen zijn zeer comfortabel en we hebben allebei heerlijk geslapen. We komen zeker nog eens terug. Extra lof gaat ook naar de schoonmaakparel die alles heerlijk en zeer schoon heeft klaargemaakt.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 321403

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321403.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Witzwort» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven