Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ockholm

Max.  4   gasten
93m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
93m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.75 km

0.75 km

Supermarkt 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kati U.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wunderschönes uriges Ferienhaus, für zwei Personen ideal, es ist alles da, was man braucht - für eine Familie mit 2 Kindern aber eher ungeeignet, da die Schlafräume sehr offen sind und das Haus doch sehr hellhörig ist.

Sabine D.

5,0
5 5 5 5 5

Es ist schon so viel Schönes über das FH geschrieben worden, vielleicht eines noch, alle Uhren in dem Haus waren richtig gestellt und funktionierten.

Andreas H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Tolles altes Reethaus, urig und gemütlich. Liegt etwas abseits. Ideal um auszuspannen. Am besten Handy aus und die Ruhe genießen.

Holger B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit einer guten Ausstattung. Hier kann man entspannen.

Nadine J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Das Ferienhaus war in einem guten Zustand. Es befindet sich in einer sehr ruhigen Lage. Für den Urlaub mit Hund super geeignet. Gerne wieder!

Dorothee E.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wir haben uns sehr wohlgefühlt im wunderschön eingerichteten Ferienhaus, das außerdem ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge in die Umgebung ist.

Sabrina S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauber, liebevoll dekoriert, alles da für einen perfekten Urlaub. Wir kommen gerne wieder. Haben uns sehr wohl gefühlt.

Ulf K.

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus war wunderschön - sehr schön und detailverliebt restauriert und eingerichtet. Danke an die nette Vermieterin, auch für die Ausflugstipps (Møgeltønder, sooo schön).

Jennifer D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie is geweldig, echt bijna eenzaam. Zeer aardige buren en alles is erg rustig. Honden zijn welkom, er zijn zelfs kommen in verschillende maten en de vriezer is groot genoeg voor - oh ik denk ongeveer - 10 kg BARF. We konden er goed slapen, de hele dag hangen, koken en alles wat het dagelijkse leven van ons vraagt. Het zeer oude huis is prachtig bewaard gebleven, gerenoveerd, ontworpen en ingericht. De bank is comfortabel, de fauteuils om te liggen zijn geweldig. De keuken is goed uitgerust en we hadden meer dan we eigenlijk nodig hadden. De tuin is natuurlijk aangelegd en nodigt uit om te ontspannen. De kiwi is een hit! Hier vinden konijnen en vogels nog een ongerepte omgeving en je komt er dagelijks de viervoeters en gevederde vrienden tegen. Er is altijd een schaduwplek op zeer hete dagen en als alternatief kun je ook op het terras in de strandstoel zitten of zelfs in het zand gaan zitten. De omgeving biedt veel voor hondenbezitters, omdat aangelijnde honden nog steeds overal op de dijk mogen wandelen. De persoonlijke betrokkenheid van de eigenares is zichtbaar en alles is met liefde en toewijding opgezet. Het waren fantastische weken - BEDANKT!

Elke W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een object dat met veel oog voor detail is ingericht. Dit huis heeft veel charme en de eigenaren hebben echt elk hoekje met liefde ingericht. Als je dit object boekt, moet je je ervan bewust zijn dat het een heel oud huis is. Grote mensen moeten vaak hun hoofd buigen. Ockholm zelf heeft niet veel te bieden, maar ligt zeer centraal ten opzichte van vertrekhavens naar de Halligen of eilanden.

Jennifer D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie is geweldig, echt bijna afgelegen. Erg aardige buren en alles is erg rustig. Honden zijn welkom, er zijn zelfs verschillende maten voerbakken en de vriezer is groot genoeg voor - oh jee ik schat - 10 kg BARF.
We konden daar goed slapen, de hele dag rondhangen, koken en alles doen wat het dagelijks leven van ons vraagt. Het zeer oude huis is zeer goed bewaard gebleven, gerenoveerd, vormgegeven en uitgerust. De bank is comfortabel, de stoelen om op te liggen zijn geweldig. De keuken is goed uitgerust en we hadden meer dan we eigenlijk nodig hadden. De tuin is natuurlijk aangelegd en nodigt uit tot rusten. De kiwi is een hit! Hier vinden konijnen en vogels nog een intacte omgeving en ontmoet je de viervoeters en gevederde vrienden dagelijks. Er is altijd een schaduwplek op zeer warme dagen en als alternatief kun je ook in de strandstoel op het terras zitten of zelfs in het zand gaan zitten. De omgeving biedt veel voor hondenbezitters, omdat aangelijnde honden daar nog steeds zijn toegestaan om op elke dijk te wandelen. De persoonlijke betrokkenheid van de eigenaresse is zichtbaar en alles is met liefde en toewijding ingericht. Het waren fantastische weken - BEDANKT.

Sandra M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het kleine Reethus is een prachtig gerenoveerd "rijtjeshuis" op een terp in het slaperige dorp Ockholm. Zodra je de trap naar de serre oploopt, voel je je meteen thuis. Alles is met liefde ingericht ... de kleine zandbakhoek en de strandstoel nodigen je al uit om te ontspannen voordat je het huis betreedt. Zodra je de serre binnenkomt, vallen er veel kleine details op die je meteen in vakantiestemming brengen. En als je daarna de deur van het huis opent, voel je je een beetje terug in de tijd ... de rustieke keuken, de geweldige alkoof, de Friese tegels, enzovoort ... pure vakantiesfeer. Het enige wat we als fout hebben gezien, is de houten inrichting van de hoofdslaapkamer op de bovenverdieping, wat echter niet ten koste gaat van de zeer positieve algemene indruk. Onze hond vond vooral de omheinde tuin aan de achterkant van het huis leuk. We hebben echt genoten van onze 8 nachten en de foto's die je van het vakantiehuis vindt, hebben niet te veel beloofd. Er waren twee kleine minpunten voor ons ... de ene of de andere schroef zou misschien nog eens moeten worden aangedraaid (onder andere op de traptreden naar de serre omhoog) en het zou fijn zijn als je het tweede dakraam in de hoofdslaapkamer op de bovenverdieping ook kon verduisteren. Maar al met al ... we zouden hier zeker weer op vakantie gaan!

Sabrina K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Dit schattige en liefdevol ingerichte vakantiehuis is mooi rustig gelegen en biedt een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt. De tuin achter het huis en de serre aan de voorkant nodigen uit om te blijven hangen. We hebben genoten van ons verblijf en komen graag nog eens terug! Alleen de treden in de voortuin zouden wel eens verbeterd kunnen worden. Bovendien zouden horren voor de ramen geweldig zijn.

Elke W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een object dat met veel liefde voor detail is ingericht. Dit huis heeft veel charme en de eigenaren hebben echt elke hoek met veel liefde uitgerust. Als je dit object boekt, moet je je ervan bewust zijn dat het een zeer oud huis is. Grote personen moeten hun hoofd vaak buigen. Het dorp Ockholm zelf heeft niet veel te bieden, maar ligt zeer centraal bij vertrekhavens naar de Halligen of eilanden.

Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis rond 1730, liefdevol ingericht tot in het kleinste detail, er valt hier veel te ontdekken. Parkeerplaats groot genoeg voor onze pick-up. Gezellige tuin. Het huis is erg schoon. Voor een koude late zomeravond werden we verrast met een doos hout voor de open haard. Ik begrijp geen negatieve beoordelingen, omdat de hoogte van het plafond expliciet in de beschrijving werd vermeld (vooral omdat het geen nieuwbouw is). De gezellige witte bank bij het huis nodigt uit om te verblijven, of het nu 's ochtends is bij zonsopgang met een kopje thee of bij zonsondergang met een glas wijn. Zelfs onze bulldog hield van spelen en relaxen in de tuin. Altijd graag weer.

Heike C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

In dit rustieke, gezellige huis kun je heel goed ontspannen en tot rust komen. Puur natuur, schapen zover het oog reikt. Het is hier erg rustig en er was geen mens te bekennen :). Helaas waren de winkels erg ver weg, geen broodjes om de hoek. Over het algemeen aan te bevelen voor wie geen gedoe nodig heeft :)

Sabine K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wat een prachtig rietgedekt huisje, gelegen op een woonheuvel nabij de dijk en de Noordzee! Je komt binnen in een stukje geschiedenis en wordt betoverd door het liefdevol ontworpen interieur met veel kleine details. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt. De bedden zijn geweldig en zelfs de badkamer is een juweeltje. Beter dan dit wordt het niet. Bedankt voor een heerlijke tijd!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321439

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321439.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ockholm» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven