Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooie villa met privé zwembad in Mougins

Max.  12   gasten
360m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
360m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(fornuis(6 kookplaten), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(kabel), eettafel, open haard, 2x zithoek, stereo-installatie, bar), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer met badkamer(stapelbed(80 x 200 cm), ligbad, douche, 2x wastafel, toilet, airconditioning, terras), badkamer(ligbad, douche, toilet))

Souterrain: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), douche, wastafel, toilet, airconditioning))

Poolhouse:

wasruimte(wasdroger, wasmachine), buitenkeuken, garage, airconditioning, tuin(omheind, > 1000 m2), BBQ(gas), parking, trampoline, zwembad(privé, 12 x 4 m.), kinderbed, kinderstoel

Perfect! Stijlvolle villa met groot privé-zwembad (en buitendouche), trampoline en voor de ouders een heerlijke, volledig uitgeruste buitenkeuken met loungehoek! In de comfortabele loungehoek heeft u zicht op de mooie, grote vlakke grastuin en het zwembad.

Het interieur van de villa is met smaak ingericht en heeft modern sanitair. De masterbedroom met eigen badkamer heeft als extra nog een kleedkamer en een buitendouche op het terras. Vanaf de fraaie (overdekte) terrassen met comfortabel tuinmeubilair heeft u zicht op de tuin.

De villa ligt op 3 km van het pittoreske dorp Mougins. Mougins is zowel gastronomisch als toeristisch één van de hoogtepunten van de Côte d'Azur. Met bezoekjes aan Cannes, Grasse, Valbonne, het kunstenaarsdorpje St. Paul-de-Vence, Nice en de stranden aan de azuurblauwe Middellandse Zee heeft u aan een week eigenlijk tekort.

Toch wat tijd over? Hierbij wat tips. Lunchen in de badplaats Juan-les-Pins, flaneren over de boulevard en slenteren rondom het oude fort in Antibes. Moderne kunst bewonderen in het (park)museum van Fondation Maeght (Saint-Paul-de-Vence). Een dagtrip naar het vorstendom Monaco en koffie drinken op een terras in het schattige Èze waar u geniet van het spectaculaire uitzicht op de Middellandse zee.

Voor golfliefhebbers zijn er meerdere prachtige golfbanen in de directe omgeving.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 36 km Nice

36 km

Station 12 km Cannes

12 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marina Uyttendaele

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst (voorzien vanaf 16.00u) moesten wij de verantwoordelijke opbellen omdat hij niet ter plaatse was (+/-10m moeten wachten en dat na zo'n lange rit/vermoeidheid). We kregen een rondleiding binnen en buiten en een korte info over de poort en het alarm. Wij verwachtten ten minste een brochure of ander document waar de belangrijkste info zo opstaan omdat je niet zomaar alles kan onthouden wat er vluchtig uitgelegd wordt. De villa was ruim, mooi met een mooie tuin zwembad/trampoline zoals beschreven in de info van Belvilla. We waren met 4 koppels en elkeen vond een gepaste ruimte om toch wat onafhankelijk te kunnen verblijven, wat super was. De villa en de tuin oogden proper maar als je wat beter keek was het niet zo proper... we hebben zelfs een deur van een toilet moeten afwassen omdat er vuiligheid aan hing (ik zal niet verder uitweiden over de aard van de vuiligheid). De villa zelf lag wat afgelegen van elke activiteit (boodschappen, ...). Je kon met de warmte (30°) niet eens snel te voet gaan naar bv. de bakker. De aanwezigheid van een fiets zou misschien een plus zijn.

C Besseling

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Schitterend ruim huis op mooie locatie. Met een aantal gezinnen heel fijn eigen slaapkamers verspreid over het huis, daardoor toch privacy. Heerlijk zwembad met diepe en ondiepe delen, daardoor kunnen kinderen ook leuk spelen. Genoten van het verblijf! Helaas waren er enkele kleine mankementen bij aankomst, meeste waren snel verholpen. Trampoline was vergaan en met name onveilig met grote scheur van 1 mtr en na 1 week wel nieuw doek maar dat paste niet goed. Tips voor eigenaar: - keukenspullen eerder vervangen, want er is geen theekopje zonder stukjes eraf en de meeste borden en schalen zijn beschadigd. Ook pannen waar geen teflonlaag meer op zit. - Vloer in poolhouse op enkele plaatsen doorgezakt - Enkele raamluiken zijn aan het rotten - in badkamer bij master bedroom op 1e verdieping graag gordijnen ophangen voor comfortabel gevoel, ook al is er weinig inkijk - in de dressingroom op 1e verdieping extra kastruimte met roede voor lange jurken

Matthias Pittoors

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

Geachte heer mevrouw,



Wij hebben de villa in Mougins “chemin de jyloue 778” gehuurd.

Code: FR-00009-34



Helaas zijn we niet één, niet twee maar verschillende onaangenaamheden tegengekomen. Om te beginnen: bij aankomst merkten we een kapotte tuinverlichting op in de achtertuin en rond 21:30u gaat de automatische tuinsproeier aan, waardoor er kortsluiting is



We moesten de zekeringkast weer een paar keer aanzetten om de stroom aan de praat te krijgen. Vanwege dit gevaar is de power unit niet in staat om de benodigde stroom te leveren om alle airco's in de kamers tegelijkertijd te laten werken. Hierdoor springen er steeds verschillende zekeringen uit (die we telkens weer moeten uitzetten).



Op dag 3 hadden we een zekeringsprong die ervoor zorgde dat de was / droger-combinatie niet goed functioneerde en de afvoer stopte. Hierdoor kwam er afvalwater uit het bad in de benedenkamer omhoog wat voor frustratie zorgde. Verder werkt slechts 1 op de 5 verandalampen waardoor we extra kaarsen kopen om 's avonds buiten te zitten en voor elkaar zichtbaar te blijven.



Bovendien is er geen actief beveiligingssysteem of poort rond ons zwembad, wat gevaarlijk is voor onze jonge kinderen (in feite lijkt dit volgens de Franse wet verplicht te zijn voor het verhuren van huizen).



Het hoogtepunt van onze slechte ervaringen kwam gisteravond waardoor we contact met u opnemen met deze mail. Gisteren hadden we een dure privékok die kwam koken voor een verjaardagsfeest. Gedurende deze avond liep de afvoer van de wasmachine onder water en veroorzaakte een storing van de machine zelf. Daarnaast liep het sanitair van de gootsteen vast waardoor er water lekte in de onderkast en op de keukenvloer. We moesten onze festiviteiten stopzetten en beginnen met het opruimen en drogen van afvalwater in de keuken voordat we ons feest hervatten.



Zoals u kunt zien, beleven we een veel minder dan wenselijk vakantieverblijf in deze villa die we via uw diensten hebben gehuurd. Hoewel we gewend zijn

Marina Uyttendaele

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst (voorzien vanaf 16.00u) moesten wij de verantwoordelijke opbellen omdat hij niet ter plaatse was (+/-10m moeten wachten en dat na zo'n lange rit/vermoeidheid). We kregen een rondleiding binnen en buiten en een korte info over de poort en het alarm. Wij verwachtten ten minste een brochure of ander document waar de belangrijkste info zo opstaan omdat je niet zomaar alles kan onthouden wat er vluchtig uitgelegd wordt.

De villa was ruim, mooi met een mooie tuin zwembad/trampoline zoals beschreven in de info van Belvilla. We waren met 4 koppels en elkeen vond een gepaste ruimte om toch wat onafhankelijk te kunnen verblijven, wat super was. De villa en de tuin oogden proper maar als je wat beter keek was het niet zo proper... we hebben zelfs een deur van een toilet moeten afwassen omdat er vuiligheid aan hing (ik zal niet verder uitweiden over de aard van de vuiligheid).

De villa zelf lag wat afgelegen van elke activiteit (boodschappen, ...). Je kon met de warmte (30°) niet eens snel te voet gaan naar bv. de bakker. De aanwezigheid van een fiets zou misschien een plus zijn.

C Besseling

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Schitterend ruim huis op mooie locatie. Met een aantal gezinnen heel fijn eigen slaapkamers verspreid over het huis, daardoor toch privacy. Heerlijk zwembad met diepe en ondiepe delen, daardoor kunnen kinderen ook leuk spelen. Genoten van het verblijf!

Helaas waren er enkele kleine mankementen bij aankomst, meeste waren snel verholpen. Trampoline was vergaan en met name onveilig met grote scheur van 1 mtr en na 1 week wel nieuw doek maar dat paste niet goed.

Tips voor eigenaar:

- keukenspullen eerder vervangen, want er is geen theekopje zonder stukjes eraf en de meeste borden en schalen zijn beschadigd. Ook pannen waar geen teflonlaag meer op zit.

- Vloer in poolhouse op enkele plaatsen doorgezakt

- Enkele raamluiken zijn aan het rotten

- in badkamer bij master bedroom op 1e verdieping graag gordijnen ophangen voor comfortabel gevoel, ook al is er weinig inkijk

- in de dressingroom op 1e verdieping extra kastruimte met roede voor lange jurken

Matthias Pittoors

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

Geachte heer mevrouw,



Wij hebben de villa in Mougins “chemin de jyloue 778” gehuurd.

Code: FR-00009-34



Helaas zijn we niet één, niet twee maar verschillende onaangenaamheden tegengekomen. Om te beginnen: bij aankomst merkten we een kapotte tuinverlichting op in de achtertuin en rond 21:30u gaat de automatische tuinsproeier aan, waardoor er kortsluiting is



We moesten de zekeringkast weer een paar keer aanzetten om de stroom aan de praat te krijgen. Vanwege dit gevaar is de power unit niet in staat om de benodigde stroom te leveren om alle airco's in de kamers tegelijkertijd te laten werken. Hierdoor springen er steeds verschillende zekeringen uit (die we telkens weer moeten uitzetten).



Op dag 3 hadden we een zekeringsprong die ervoor zorgde dat de was / droger-combinatie niet goed functioneerde en de afvoer stopte. Hierdoor kwam er afvalwater uit het bad in de benedenkamer omhoog wat voor frustratie zorgde. Verder werkt slechts 1 op de 5 verandalampen waardoor we extra kaarsen kopen om 's avonds buiten te zitten en voor elkaar zichtbaar te blijven.



Bovendien is er geen actief beveiligingssysteem of poort rond ons zwembad, wat gevaarlijk is voor onze jonge kinderen (in feite lijkt dit volgens de Franse wet verplicht te zijn voor het verhuren van huizen).



Het hoogtepunt van onze slechte ervaringen kwam gisteravond waardoor we contact met u opnemen met deze mail. Gisteren hadden we een dure privékok die kwam koken voor een verjaardagsfeest. Gedurende deze avond liep de afvoer van de wasmachine onder water en veroorzaakte een storing van de machine zelf. Daarnaast liep het sanitair van de gootsteen vast waardoor er water lekte in de onderkast en op de keukenvloer. We moesten onze festiviteiten stopzetten en beginnen met het opruimen en drogen van afvalwater in de keuken voordat we ons feest hervatten.



Zoals u kunt zien, beleven we een veel minder dan wenselijk vakantieverblijf in deze villa die we via uw diensten hebben gehuurd. Hoewel we gewend zijn

Marina Uyttendaele

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst (voorzien vanaf 16.00u) moesten wij de verantwoordelijke opbellen omdat hij niet ter plaatse was (+/-10m moeten wachten en dat na zo'n lange rit/vermoeidheid). We kregen een rondleiding binnen en buiten en een korte info over de poort en het alarm. Wij verwachtten ten minste een brochure of ander document waar de belangrijkste info zo opstaan omdat je niet zomaar alles kan onthouden wat er vluchtig uitgelegd wordt.

De villa was ruim, mooi met een mooie tuin zwembad/trampoline zoals beschreven in de info van Belvilla. We waren met 4 koppels en elkeen vond een gepaste ruimte om toch wat onafhankelijk te kunnen verblijven, wat super was. De villa en de tuin oogden proper maar als je wat beter keek was het niet zo proper... we hebben zelfs een deur van een toilet moeten afwassen omdat er vuiligheid aan hing (ik zal niet verder uitweiden over de aard van de vuiligheid).

De villa zelf lag wat afgelegen van elke activiteit (boodschappen, ...). Je kon met de warmte (30°) niet eens snel te voet gaan naar bv. de bakker. De aanwezigheid van een fiets zou misschien een plus zijn.

C Besseling

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Schitterend ruim huis op mooie locatie. Met een aantal gezinnen heel fijn eigen slaapkamers verspreid over het huis, daardoor toch privacy. Heerlijk zwembad met diepe en ondiepe delen, daardoor kunnen kinderen ook leuk spelen. Genoten van het verblijf!

Helaas waren er enkele kleine mankementen bij aankomst, meeste waren snel verholpen. Trampoline was vergaan en met name onveilig met grote scheur van 1 mtr en na 1 week wel nieuw doek maar dat paste niet goed.

Tips voor eigenaar:

- keukenspullen eerder vervangen, want er is geen theekopje zonder stukjes eraf en de meeste borden en schalen zijn beschadigd. Ook pannen waar geen teflonlaag meer op zit.

- Vloer in poolhouse op enkele plaatsen doorgezakt

- Enkele raamluiken zijn aan het rotten

- in badkamer bij master bedroom op 1e verdieping graag gordijnen ophangen voor comfortabel gevoel, ook al is er weinig inkijk

- in de dressingroom op 1e verdieping extra kastruimte met roede voor lange jurken


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 322544

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/322544.htm


«Mooie villa met privé zwembad in Mougins» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven