Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa op slechts 3,5 km van het strand

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer, slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(bad of douche), toilet, garage, wasmachine, verwarming(elektrisch), terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, verwarmbaar, 8 x 4 m.))

parking

Op villapark Domaine de Vertmarines kies je uit 4 typen vrijstaande villa’s. Het interieur is comfortabel en sfeervol. Er is een woonkamer met zithoek en schuifdeuren naar het terras. Compleet uitgevoerde open keuken. In de omheinde tuin met tuinmeubilair ligt je privézwembad. In wat koelere maanden is dit tegen betaling te verwarmen. Je beschikt over een garage. Je maakt gebruik van een wasmachine.

Vrijstaande villa (FR-85160-17) voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet.

Vrijstaande villa (FR-85160-18) voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Soms is er een slaapkamer boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. In de meeste villa's is een 2e badkamer met bad of douche.

Vrijstaande villa (FR-85160-19) voor 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Eén of meerdere slaapkamers zijn boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Zeer luxe vrijstaande villa (FR-85160-20) voor 8 personen. Dit type villa is identiek aan de FR-85160-19, echter comfortabeler uitgevoerd en optimaal gunstig gesitueerd. Woonkamer, keuken en tuin zijn groter en voorzien van meer faciliteiten. Er zijn 4 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Eén of meerdere slaapkamers zijn boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villapark Domaine de Vertmarines ligt in de bosrijke omgeving van Saint-Jean-de-Monts. Le Domaine de Vertmarines staat voor luxe, vrijstaande villas en privézwembaden. Op Domaine de Vertmarines vind je ook volop faciliteiten. Bij de receptie is wifi. In juli en augustus kun je er terecht voor verse croissants en stokbrood. Beter nog: laat je verwennen door de ontbijtservice. Zowel het centrum als het strand liggen op zo'n 3,5 km.

Saint-Jean-de-Monts is een van de meest geliefde badplaatsen van de Vendée. Zo zijn er het mooie lange zandstrand en de sfeervolle boulevard met zijn casino, terrasjes, restaurants en winkels. Je huurt er ook een boot, catamaran, kayak en surfplank. In de haven stap je op de boot voor een overtocht naar Ile d'Yeu. Op dit eiland bezoek je het kasteel en het museum. Of je strijkt er neer op één van de vele beschutte strandjes.

Ile de Noirmoutiers (30km) is via de lange brug met de auto goed te bereiken. Met zijn 12e eeuwse kasteel, attractiepark en zeeaquarium met zeehonden is dit schiereiland een aanrader! Je maakt er ook een ritje met de huifkar. Terug op het vasteland wachten de bossen van Saint-Jean-de-Monts op je. In de schaduw van hoge naaldbomen is het hier heerlijk wandelen.

Veel fietspaden in de Vendée leiden langs uitgestrekte stranden, door diepe bossen en door moerasgebied. Een ontdekkingstocht wacht op je! In deze streek wordt veelvuldig zout gewonnen. Hier en daar liggen de hopen in de zon te drogen; genoeg voor ontelbare eitjes! Bij Plage Merlin in Saint-Hilaire-de-Riez (15km) ligt een waterpretpark met reuzenglijbanen. Andere bekende badplaatsen zijn Saint-Gilles Croix-de-Vie (18km) en Les Sables d'Olonnes (47km).

Ben je golfliefhebber? De eerste 18-holes golfbaan vind je in Saint-Jean-de-Monts. In de omgeving liggen nog vier andere banen. Toe aan een relaxmoment? Dan is een thalassotherapie misschien iets voor jouw! Bakker, fietshuur, supermarkt, weekmarkt, bank, postkantoor en discotheek vind je in Saint-Jean-de-Monts.

Villa met privézwembad op Domaine de Vertmarines, in het groen van de Vendée

Elk privé zwembad is op aanvraag verwarmbaar (minimaal een week van te voren aanvragen). De kosten hiervan zijn op basis van verbruik volgens de meterstand, dit is een bedrag van circa € 150 per week.

De elektriciteits- en waterkosten voor de villa's, en de privézwembaden worden afgelezen aan de hand van de meterstand en kunnen hoger uitvallen dan de aangegeven kosten.

Indien u ervoor kiest om zelf de eindschoonmaak te doen, dan ontvangt u het deel waarborg ter waarde van de eindschoonmaak terug aan het eind van uw verblijf.

Het zwembad is vanaf mei tot oktober geopend, afhangende van de weersomstandigheden.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 1.000.
Eindschoonmaak: € 120, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderbed: € 5/nacht. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 5/nacht. Op aanvraag.
Televisie: € 9/nacht.
Diversen: Broodjesservice.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gert Van De Vijver

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

mooie accommodatie in een villa-park met toch privacy

Marinus van Hoof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Rustige accommodatie, nette service aan de receptie, rustig gelegen

Niels Dijkstal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prachtige villa met mooi zwembad. Helaas door het mindere weer nauwelijks kunnen zwemmen.

Jan Willem Kranenburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Gewoon een hele ontspannende week gehad met ons gezin en genoten van het zwembad met de zeer goede barbecue erbij.

F.A.J. van Herten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis met heerlijk zwembad in rustig park. De omgeving is leuk voor een heerlijke strandvakantie en er zijn ook vele fietsroutes.

P. Raven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis met veel ruimte en frisse kleuren. Het zwembad is goed en schoon en je hebt gelukkig niet het idee dat je in the middle of nowhere zit.

A.A.B. van Klaveren

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooie Luxe vakantiewoning met veel privacy. Goede bedden, matras wel wat kort als je 195 cm groot bent. Gratis Wifi bij de receptie mogelijk, buiten kantoor uren zit je buiten zonder beschutting. Prive zwembad is zelfs te verwarmen extra kosten voor een week 150,- euro op de electra rekening. Op het park is een achteruitgang om op de fiets naar de boulevard met restaurantjes te gaan. Leuk uitstapje: automuseum in Talmont st-Hilaire 10,- p.p. voor Volwassenen. Klassiekers.

RM Moers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Huis ligt op vakantiepark, waardoor er geen doorgaand verkeer is (achter gesloten hek). Huis zelf is van alle gemakken voorzien en met eigen zwembad heerlijk om tot rust te komen. In de directe omgeving zijn niet veel voorzieningen, dus auto of fiets is noodzakelijk (bijvoorbeeld voor boodschappen). Erg goed bevallen en wat ons betreft een aanrader!

Merijn De Ridder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De ontvangst bij de receptie was redelijk we werden beleefd in het Engels te woord gestaan maar echt hartelijk was het niet. We hadden een 4-persoonshuis geboekt, maar kregen een 6-persoonshuis toegewezen. Het meubilair in het huis zelf was gedateerd maar wel schoon. Bedden niet echt fantastisch. De badkamer beneden had een bad, geen douchegordjn of scherm. Badkamer boven had enkel een douche, een hele kleine dus niet echt handig met 2 kleine kinderen. Zwembad was echt fantastisch, schoon en bijverwarmen was absoluut niet nodig (begin augustus). In de omgeving zit niets op loopafstand, je moet overal de fiets of auto voor pakken. Je kon broodjes bij de receptie bestellen, maar afhalen kon pas vanaf 9 uur. Op de fiets naar het strand of dorp is goed te doen, zeker als je door het bos fietst. Geen WiFi in de woning, enkel bij de receptie. We hebben een fantastische vakantie gehad, maar wij vonden de prijs niet in verhouding met de kwaliteit van de woning en de geboden service.

W. van den Burg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijk ruim opgezet huis, voorzien van alle gemakken, behalve Wifi, wat in deze tijden echt een gemis is. Genoeg privacy in de eigen afgesloten tuin. Omgeving kenmerkt zich door ruime stranden, aardige plaatsjes en ruimte voor diverse activiteiten.

Bertrand LEBRETON

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

De medewerkers die belast zijn met de receptie en onderhoud zijn erg vriendelijk. Huis goed gelegen in een rustige omgeving in de buurt van het bos en fietspaden. Wij zijn echter teleurgesteld door het lage niveau van de dienstverlening ten opzichte van de prijs. "Toegang tot Internet mogelijk, 4G non-existent ..) De inrichting van het interieur komt niet overeen met de beschrijving. de inrichting is "kitsch" en de hangsloten op veel kasten tonen het handelskarakter van de eigenaar

R. De Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Omgeving mooi, de gebruiksartikelen in huis hadden wat gebreken. in de keuken alleen steelpannen en geen deksels te bekennen. Sommige dingen zoals garde onbrak. tuinstoelkussens waren erg versleten. droogrek erg gammel en viel met een beetje wind steeds om en lijn gebroken. Over het geheel is al een mail gestuurd waarop we nog geen antwoord hebben gekregen.

L.D.E. Van der Laan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Dit was voor ons alweer de tweede keer dat we La Domaine de Vertmarines bezochten en wederom met veel plezier. Het park is rustig gelegen in een prachtige omgeving tegen de bossen aan. Onze week stond vooraf al gepland voornamelijk in de tuin bij het zwembad en BBQ en dat was meer dan goed te doen. Zowel de villa's zelf als de tuin is ruim opgezet en het zwembad is schoon. Per villa kan het echter wel verschillen of het zwembad is uitgevoerd met een alarm, hekwerk, volledige overkapping of een zeil het is zeker aan te raden om vooraf kenbaar te maken wat je wensen zijn. Zowel strand, winkelcentrum of andere bezienswaardigheden begeven zich op fietsafstand of binnen 10 minuten met de auto. Per voet is dit niet aan te raden. Wij zullen zeker voor een derde keer terugkomen.

N. Zevenbergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben nog nooit zo'n heerlijke vakantie gehad in zo'n uitstekend huis. Toen ik bij ons privé zwembad lag met een drankje, voelde ik me net een millionair. Zo heerlijk. Zo hoort vakantie te zijn!

R.I. Tjin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Villa was top! Keurig schoon en netjes en de privacy was ook erg goed! Wij willen niet meer anders. Echt alles in de villa was aanwezig! Wij hadden zelf dingen meegenomen zoals knijpers, föhn, strijkijzer, maar dit was eigenlijk allemaal niet nodig geweest want alles was er al. Top hoor!

A.A.B. van Klaveren

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooie Luxe vakantiewoning met veel privacy. Goede bedden, matras wel wat kort als je 195 cm groot bent. Gratis Wifi bij de receptie mogelijk, buiten kantoor uren zit je buiten zonder beschutting. Prive zwembad is zelfs te verwarmen extra kosten voor een week 150,- euro op de electra rekening. Op het park is een achteruitgang om op de fiets naar de boulevard met restaurantjes te gaan.

Leuk uitstapje: automuseum in Talmont st-Hilaire 10,- p.p. voor Volwassenen. Klassiekers.

F. Vink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Een heel mooi huis, van alle gemakken voorzien. En super zo'n eigen zwembad in de tuin. Vanaf het park loop je zo het bos in, heerlijk om te wandelen. Het strand is wel wat verder, moet je wel met de auto. Als je in de gelegenheid bent om fietsen mee te nemen, is dat een aanrader. Fijne plek om fietsend te verkennen.

N.N.A. Dodde

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben een fantastische week gehad met onze 2 oudere kinderen in dit huis. De villa is zeer compleet ingericht, was schoon en het zwembad prachtig. Het park is rustig en vlak achter het park ligt een natuurgebied waar je kunt fietsen en wandelen. In een half uur ben je per fiets op het strand of centrum van St. Jean de Monts. De fietsen kunnen bij de villa worden afgeleverd en worden opgehaald. Kortom een prima accommodatie.

L.D.E. Van der Laan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Dit was voor ons alweer de tweede keer dat we La Domaine de Vertmarines bezochten en wederom met veel plezier. Het park is rustig gelegen in een prachtige omgeving tegen de bossen aan. Onze week stond vooraf al gepland voornamelijk in de tuin bij het zwembad en BBQ en dat was meer dan goed te doen. Zowel de villa's zelf als de tuin is ruim opgezet en het zwembad is schoon. Per villa kan het echter wel verschillen of het zwembad is uitgevoerd met een alarm, hekwerk, volledige overkapping of een zeil het is zeker aan te raden om vooraf kenbaar te maken wat je wensen zijn. Zowel strand, winkelcentrum of andere bezienswaardigheden begeven zich op fietsafstand of binnen 10 minuten met de auto. Per voet is dit niet aan te raden.



Wij zullen zeker voor een derde keer terugkomen.

J. Keijzers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben 2 mooie weken gehad en konden iedere dag in het zwembad dat door de eigenaar goed onderhouden werd. Het huisje zelf was heel confortabel en het ontbrak aan niets. Wat ik wel jammer vond dat er alleen bij de receptie WiFi was en niet in de huisjes. Voor zo'n mooi park vind ik dat een groot minpunt. In de omgeving kon je ook prachtig fietsen.

W. van den Burg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijk ruim opgezet huis, voorzien van alle gemakken, behalve Wifi, wat in deze tijden echt een gemis is. Genoeg privacy in de eigen afgesloten tuin. Omgeving kenmerkt zich door ruime stranden, aardige plaatsjes en ruimte voor diverse activiteiten.

R. De Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Omgeving mooi, de gebruiksartikelen in huis hadden wat gebreken.

in de keuken alleen steelpannen en geen deksels te bekennen. Sommige dingen zoals garde onbrak.

tuinstoelkussens waren erg versleten.

droogrek erg gammel en viel met een beetje wind steeds om en lijn gebroken.

Over het geheel is al een mail gestuurd waarop we nog geen antwoord hebben gekregen.

Melanie Deparis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Team rijder vriendelijk en vrolijk. De accommodatie is op zich zeer goed uitgerust tegen de hygiëne van het huis is te herzien (vuile vaat, binnenmuren van het huis bedekt met vlekken, ongewassen vloeren ...). Anders villa in een rustige omgeving waar "men voelt zich meteen thuis en het zwembad is erg leuk.

Merijn De Ridder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De ontvangst bij de receptie was redelijk we werden beleefd in het Engels te woord gestaan maar echt hartelijk was het niet. We hadden een 4-persoonshuis geboekt, maar kregen een 6-persoonshuis toegewezen. Het meubilair in het huis zelf was gedateerd maar wel schoon. Bedden niet echt fantastisch. De badkamer beneden had een bad, geen douchegordjn of scherm. Badkamer boven had enkel een douche, een hele kleine dus niet echt handig met 2 kleine kinderen. Zwembad was echt fantastisch, schoon en bijverwarmen was absoluut niet nodig (begin augustus). In de omgeving zit niets op loopafstand, je moet overal de fiets of auto voor pakken. Je kon broodjes bij de receptie bestellen, maar afhalen kon pas vanaf 9 uur.

Op de fiets naar het strand of dorp is goed te doen, zeker als je door het bos fietst.

Geen WiFi in de woning, enkel bij de receptie.

We hebben een fantastische vakantie gehad, maar wij vonden de prijs niet in verhouding met de kwaliteit van de woning en de geboden service.

RM Moers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Huis ligt op vakantiepark, waardoor er geen doorgaand verkeer is (achter gesloten hek). Huis zelf is van alle gemakken voorzien en met eigen zwembad heerlijk om tot rust te komen.

In de directe omgeving zijn niet veel voorzieningen, dus auto of fiets is noodzakelijk (bijvoorbeeld voor boodschappen).

Erg goed bevallen en wat ons betreft een aanrader!

Bertrand LEBRETON

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

De medewerkers die belast zijn met de receptie en onderhoud zijn erg vriendelijk. Huis goed gelegen in een rustige omgeving in de buurt van het bos en fietspaden. Wij zijn echter teleurgesteld door het lage niveau van de dienstverlening ten opzichte van de prijs. "Toegang tot Internet mogelijk, 4G non-existent ..) De inrichting van het interieur komt niet overeen met de beschrijving. de inrichting is "kitsch" en de hangsloten op veel kasten tonen het handelskarakter van de eigenaar


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 323025

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323025.htm


«Luxe villa op slechts 3,5 km van het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven