Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa op slechts 3,5 km van het strand

Max.  8   gasten
104m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
104m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, vriezer, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer, slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(bad of douche), toilet, garage, wasmachine, terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, verwarmbaar, 8 x 4 m.))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, toilet))

verwarming(elektrisch)

Op villapark Domaine de Vertmarines kies je uit 4 typen vrijstaande villa’s. Het interieur is comfortabel en sfeervol. Er is een woonkamer met zithoek en schuifdeuren naar het terras. Compleet uitgevoerde open keuken. In de omheinde tuin met tuinmeubilair ligt je privézwembad. In wat koelere maanden is dit tegen betaling te verwarmen. Je beschikt over een garage. Je maakt gebruik van een wasmachine.

Vrijstaande villa (FR-85160-17) voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet.

Vrijstaande villa (FR-85160-18) voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Soms is er een slaapkamer boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. In de meeste villa's is een 2e badkamer met bad of douche.

Vrijstaande villa (FR-85160-19) voor 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Eén of meerdere slaapkamers zijn boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Zeer luxe vrijstaande villa (FR-85160-20) voor 8 personen. Dit type villa is identiek aan de FR-85160-19, echter comfortabeler uitgevoerd en optimaal gunstig gesitueerd. Woonkamer, keuken en tuin zijn groter en voorzien van meer faciliteiten. Er zijn 4 slaapkamers. Elk heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Eén of meerdere slaapkamers zijn boven. Er is een badkamer met bad of douche. Er is een apart toilet. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villapark Domaine de Vertmarines ligt in de bosrijke omgeving van Saint-Jean-de-Monts. Le Domaine de Vertmarines staat voor luxe, vrijstaande villas en privézwembaden. Op Domaine de Vertmarines vind je ook volop faciliteiten. Bij de receptie is wifi. In juli en augustus kun je er terecht voor verse croissants en stokbrood. Beter nog: laat je verwennen door de ontbijtservice. Zowel het centrum als het strand liggen op zo'n 3,5 km.

Saint-Jean-de-Monts is een van de meest geliefde badplaatsen van de Vendée. Zo zijn er het mooie lange zandstrand en de sfeervolle boulevard met zijn casino, terrasjes, restaurants en winkels. Je huurt er ook een boot, catamaran, kayak en surfplank. In de haven stap je op de boot voor een overtocht naar Ile d'Yeu. Op dit eiland bezoek je het kasteel en het museum. Of je strijkt er neer op één van de vele beschutte strandjes.

Ile de Noirmoutiers (30km) is via de lange brug met de auto goed te bereiken. Met zijn 12e eeuwse kasteel, attractiepark en zeeaquarium met zeehonden is dit schiereiland een aanrader! Je maakt er ook een ritje met de huifkar. Terug op het vasteland wachten de bossen van Saint-Jean-de-Monts op je. In de schaduw van hoge naaldbomen is het hier heerlijk wandelen.

Veel fietspaden in de Vendée leiden langs uitgestrekte stranden, door diepe bossen en door moerasgebied. Een ontdekkingstocht wacht op je! In deze streek wordt veelvuldig zout gewonnen. Hier en daar liggen de hopen in de zon te drogen; genoeg voor ontelbare eitjes! Bij Plage Merlin in Saint-Hilaire-de-Riez (15km) ligt een waterpretpark met reuzenglijbanen. Andere bekende badplaatsen zijn Saint-Gilles Croix-de-Vie (18km) en Les Sables d'Olonnes (47km).

Ben je golfliefhebber? De eerste 18-holes golfbaan vind je in Saint-Jean-de-Monts. In de omgeving liggen nog vier andere banen. Toe aan een relaxmoment? Dan is een thalassotherapie misschien iets voor jouw! Bakker, fietshuur, supermarkt, weekmarkt, bank, postkantoor en discotheek vind je in Saint-Jean-de-Monts.

Villa met privézwembad op Domaine de Vertmarines, in het groen van de Vendée

Elk privé zwembad is op aanvraag verwarmbaar (minimaal een week van te voren aanvragen). De kosten hiervan zijn op basis van verbruik volgens de meterstand, dit is een bedrag van circa € 150 per week.

De elektriciteits- en waterkosten voor de villa's, en de privézwembaden worden afgelezen aan de hand van de meterstand en kunnen hoger uitvallen dan de aangegeven kosten.

Indien u ervoor kiest om zelf de eindschoonmaak te doen, dan ontvangt u het deel waarborg ter waarde van de eindschoonmaak terug aan het eind van uw verblijf.

Het zwembad is vanaf mei tot oktober geopend, afhangende van de weersomstandigheden.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 1.000.
Eindschoonmaak: € 220, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderbed: € 5/nacht.
Kinderstoel: € 5/nacht.
Televisie: € 9/nacht.
Diversen: Broodjesservice.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marloes Godtschalkd

4,0
4 4 4 4 4

Het huis is ruim en alles is aanwezig. Het zwembad is geweldig. We genieten met z'n allen.

Leonie van der Hoek

4,0
4 4 4 4 4

De omgeving is vrij toeristisch en er is buiten attracties niet zoveel te beleven qua cultuur. Op het strand is geen strandtent te vinden en het dorpje is wat saai.

M. van Meurs

4,0
4 4 4 4 4

Mooi huis, heerlijk zwembad in een leuke omgeving. Stokbroodjes kan je bestellen bij de receptie voor de volgende dag. Leuke toeristische dorpjes redelijk in de buurt. De weg die met eb vrij komt te liggen naar het eiland Nourmoitier is leuk om te doen vlak na het droogvallen. Je rijdt tussen de kwallen door! De tijden staan in allerlei folders. Feeling the forest is ook een leuk uitstapje met de kids.

peter meuwissen

4,0
4 4 4 4 4

Ik heb een tijd geleden een klacht ingediend maar heb nog steeds niks van jullie gehoord . Ik zou het op prijs stellen dat jullie actie ondernemen. Want ik wil het teveel betaalde tocht echt terug geboekt hebben. met Vriendelijke groet Peter Meuwissen. 06 51504261

Fatima Fartsi

4,0
4 4 4 4 4

De woning is mooi ruim en het zwembad is erg fijn. De inrichting van de woning was qua keukenapparatuur en wasmachine goed. Voor een huis dat gehuurd kan worden voor 8 personen is het meubilair ontoereikend: de bank gaf 3 personen plaats en daarnaast was er 1 fauteuil. De keukenstoelen zijn harde houten stoelen en dus niet geschikt om een avondje op te zitten. Helaas geen wifi en de betaalde tv zenders waren ook niet altijd goed te ontvangen. Het ergste was echter dat we de eerste 2 dagen (zaterdagavond tot maandagavond) te kampen hadden met verstopte riolering, waardoor douche/bad en toiletten niet goed te gebruiken waren. Beheerder is zeer attent en met zijn hulp kwam een bedrijf en was maandagavond alles verholpen.

J. Koelinga

4,0
4 4 4 4 4

We hadden de vila voor een week gehuurd. Bij aankomst was ik al heel erg enthousiast, de ruimte, de mooie inrichting, licht hout en zachtgele tegels in de keuken. Ook de indeling was goed afgestemd op ons reisgezelschap. En dan als klap op de vuurpijl het zwembad in de tuin. Helemaal geweldig, hebben we ook heel veel gebruik van gemaakt. Het huis staat in een vakantiepark met veel meer woningen, maar daar merk je niets van. Geen geluidsoverlast. Een aanrader.Fijne week gehad.

J. Koelinga

4,0
4 4 4 4 4

We hadden de vila voor een week gehuurd. Bij aankomst was ik al heel erg enthousiast, de ruimte, de mooie inrichting, licht hout en zachtgele tegels in de keuken.

Ook de indeling was goed afgestemd op ons reisgezelschap. En dan als klap op de vuurpijl het zwembad in de tuin. Helemaal geweldig, hebben we ook heel veel gebruik van gemaakt. Het huis staat in een vakantiepark met veel meer woningen, maar daar merk je niets van. Geen geluidsoverlast. Een aanrader.Fijne week gehad.

M. van Meurs

4,0
4 4 4 4 4

Mooi huis, heerlijk zwembad in een leuke omgeving. Stokbroodjes kan je bestellen bij de receptie voor de volgende dag.
Leuke toeristische dorpjes redelijk in de buurt. De weg die met eb vrij komt te liggen naar het eiland Nourmoitier is leuk om te doen vlak na het droogvallen. Je rijdt tussen de kwallen door! De tijden staan in allerlei folders.
Feeling the forest is ook een leuk uitstapje met de kids.

Fatima Fartsi

4,0
4 4 4 4 4

De woning is mooi ruim en het zwembad is erg fijn. De inrichting van de woning was qua keukenapparatuur en wasmachine goed. Voor een huis dat gehuurd kan worden voor 8 personen is het meubilair ontoereikend: de bank gaf 3 personen plaats en daarnaast was er 1 fauteuil. De keukenstoelen zijn harde houten stoelen en dus niet geschikt om een avondje op te zitten. Helaas geen wifi en de betaalde tv zenders waren ook niet altijd goed te ontvangen.

Het ergste was echter dat we de eerste 2 dagen (zaterdagavond tot maandagavond) te kampen hadden met verstopte riolering, waardoor douche/bad en toiletten niet goed te gebruiken waren. Beheerder is zeer attent en met zijn hulp kwam een bedrijf en was maandagavond alles verholpen.

T. Hadders

4,0
4 4 4 4 4

Receptie van het park maakt een professionele indruk, meerdere medewerksters spraken goed Engels. Park is zeer verzorgd, omgeving is prima. Saint Jean de Monts ligt dichtbij en is een leuke badplaats.

peter meuwissen

4,0
4 4 4 4 4

Ik heb een tijd geleden een klacht ingediend maar heb nog steeds niks van jullie gehoord .

Ik zou het op prijs stellen dat jullie actie ondernemen.

Want ik wil het teveel betaalde tocht echt terug geboekt hebben.

met Vriendelijke groet Peter Meuwissen. 06 51504261

Huibert Koevoets

4,0
4 4 4 4 4

Prima plek, met fijn zwembad. Op het park zelf is niks te doen, daardoor is het er ook rustig. De receptie is beperkt open dus bij aankomst moesten we helaas wachten. Het huis is ruim en van alle gemakkken voorzien. In de omgeving is genoeg te doen. 190 euro eindschoonmaakkostem vonden wij wel erg veel. En het ontbreken van WiFi is toch wel een minpunt.

M. van Meurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis, heerlijk zwembad in een leuke omgeving. Stokbroodjes kan je bestellen bij de receptie voor de volgende dag.
Leuke toeristische dorpjes redelijk in de buurt. De weg die met eb vrij komt te liggen naar het eiland Nourmoitier is leuk om te doen vlak na het droogvallen. Je rijdt tussen de kwallen door! De tijden staan in allerlei folders.
Feeling the forest is ook een leuk uitstapje met de kids.

T. Hadders

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Receptie van het park maakt een professionele indruk, meerdere medewerksters spraken goed Engels. Park is zeer verzorgd, omgeving is prima. Saint Jean de Monts ligt dichtbij en is een leuke badplaats.

Huibert Koevoets

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima plek, met fijn zwembad. Op het park zelf is niks te doen, daardoor is het er ook rustig. De receptie is beperkt open dus bij aankomst moesten we helaas wachten. Het huis is ruim en van alle gemakkken voorzien. In de omgeving is genoeg te doen. 190 euro eindschoonmaakkostem vonden wij wel erg veel. En het ontbreken van WiFi is toch wel een minpunt.

J. Koelinga

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hadden de vila voor een week gehuurd. Bij aankomst was ik al heel erg enthousiast, de ruimte, de mooie inrichting, licht hout en zachtgele tegels in de keuken.

Ook de indeling was goed afgestemd op ons reisgezelschap. En dan als klap op de vuurpijl het zwembad in de tuin. Helemaal geweldig, hebben we ook heel veel gebruik van gemaakt. Het huis staat in een vakantiepark met veel meer woningen, maar daar merk je niets van. Geen geluidsoverlast. Een aanrader.Fijne week gehad.

peter meuwissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Ik heb een tijd geleden een klacht ingediend maar heb nog steeds niks van jullie gehoord .

Ik zou het op prijs stellen dat jullie actie ondernemen.

Want ik wil het teveel betaalde tocht echt terug geboekt hebben.

met Vriendelijke groet Peter Meuwissen. 06 51504261


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 323026

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323026.htm


«Luxe villa op slechts 3,5 km van het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven