Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bergdorf Stablo

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Beschrijving

Het kleine bergdorp Stablo, bestaat uit 2 originele nieuw gebouwde boerderijen Sghirlat en Ghimpel en een pas gerenoveerde kleine hut Cedrone. De "Masi" *, gebouwd met veel natuurlijk hout, liggen midden in het adembenemende berglandschap van het Ortler Cevedale bergmassief.
Hier vindt de gast eindelijk de tijd om te ontspannen en te genieten. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het adembenemende bergmassief van de Ortler Cevedale groep. De panorama-bioscoop begint hier al in de vroege ochtend. Bij zonsopgang baden de toppen in een delicaat roze en 's avonds kunt u voor de berghut genieten van de zonsondergang met een glaasje Teroldego. Een fascinerende sterrenhemel geeft een hint van een ongestoorde nachtrust.
De enige geluiden die je hoort zijn het zingen van de vogels, het ruisen van de bomen en het gekabbel van de bron.
De twee verdiepingen Masi Ghimpel en Sghirlat bieden veel ruimte voor koppels en gezinnen. Ze zijn zeer smaakvol ingericht, houten meubilair werd hier niet gespaard. Op de eerste verdieping is er een moderne keuken, een gezellige woonkamer met tegelkachel en een grote badkamer plus bergruimte. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met prachtig uitzicht op de omliggende natuur, een balkon en nog een badkamer. Maso Cedrone is klein maar fijn en eigenlijk het meest origineel van stijl, en weerspiegelt het typische karakter van vervlogen tijden. Ideaal voor 2 personen. De Masi zijn goed uitgerust voor self-catering met flatscreen-tv, servies, beddengoed, badhanddoeken, haardroger, parkeerplaats, Mooie panoramische tuin en barbecue gebieden met comfortabele houten banken zijn gelegen rond de huizen, dan komt de prachtige lariks en sparren bos en kleurrijke bloemen weiden.
Voor een diner buiten de deur kunt u gebruik maken van een speciaal arrangement met het restaurant Sissi Stube c/o Hotel Chalet Alpenrose in Cogolo, dat wij u eenmaal per week gratis aanbieden.
Het menu van het restaurant biedt typische specialiteiten van Trentino. De chef Tiziano, tevens de herbergier van de Masi zorgt voor uw lichamelijk welzijn op deze speciale avond en Martina, zijn vrouw en hotelmanager verzamelt de beste kruiden en groenten zoals alpenganzendistel, wilde asperges en spinazie, paddestoelen en bessen om een speciaal menu te garanderen.
Licentie- of registratienummer: 022136-AT-057714

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De Sghirlat boerderij ligt op 1600 m boven de zeespiegel in het midden van het Stelvio Nationaal Park. Het kijkt uit over de kleine Pejo-vallei met zijn schattige bergdorpjes Pejo en Cogolo.
Omgeven door het bergmassief van de Ortles-Cevedale groep, biedt het, naast een prachtig uitzicht, vele mogelijkheden om ook sportief actief te zijn. In de zomer kunt u zeer goed beschreven wandelpaden verkennen naar de vele bergmeren, alpenweiden en hutten, in de winter wordt naast alpineskiën ook sneeuwschoenwandelen en skitochten aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

U kunt ons bereiken met de trein met de Dolomiti Express tot op 10 km van de accommodatie, vanwaar u gratis wordt opgehaald door de verhuurder.

Beschikbaarheid:
HET HELE JAAR DOOR!
In de winter is het vervoer naar de accommodatie alleen mogelijk met een sneeuwrups, en dit vervoer is inbegrepen in de genoemde prijs (2x per dag)
Aankomst:
Het bergdorpje Stablò is in 1 uur te bereiken vanaf de Brennero-snelweg, afslag Michele, of via de Mendolapas vanuit Bolzano of de Gampenpas vanuit de Reschenpas.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-09-2023


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Susanne A. uit Weilheim/Obb.

4,6
4.5 4.5 4.5 4.5 5
Toon Duits

Droomvakantie in de bergen!!!

De boerderij is zeer rustiek ingericht, waardoor we een totaal ontspannen vakantie hebben gehad. De omgeving doet het hart van elke wandelaar sneller kloppen, en de vriendelijke verhuurder verblijdde ons met oprechte verhalen over zijn vaderland. Alleen al voor de prachtige locatie is het de moeite waard om hier een vakantie door te brengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. T. Dossi:

Ringrazio moltissimo i miei ospiti che hanno saputo apprezzare la parte più genuina di questa vacanza, essere liberi nella natural del Parco Nazionale dello Stelvio a 1500 m slm, qui il tempo si registra unicamente con il crescere e calar del sole, i profumi che si respirano sono quelli di una volta, i masi Stablo avendo mantenuto usi costumi e tradizioni tipiche delle genti di montagna vi offrono un benessere naturale tutto da conoscere. Grazie Tiziano


Contactpersoon

Dhr. T. Dossi

Dhr. T. Dossi

meer informatie

Objectnummer: 323311

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323311.htm


«Bergdorf Stablo» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven