Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis dichtbij strand in Sant Pere...

Max.  8   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank), eetkamer(eettafel(8 personen)), keuken(kookplaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(twijfelaar(135 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet, bidet), badkamer(ligbad, wastafel, toilet, wasmachine))

veranda(eettafel(8 personen)), tuin(gedeeld met eigenaar, omheind, aangelegd, verlicht), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, zwembad(privé), speeltoestellen

Deze schitterende en vrijstaande villa is gelegen aan de Costa Brava op slechts 1 km van het centrum van Sant Pere Pescador.

De villa is prachtig gelegen en beschikt over alle gemakken die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie. Dankzij de vele ramen komt er veel natuurlijk licht binnen hierdoor voelt het de woning zeer aangenaam. De ruime woonkamer is oud maar gezellig ingericht en beschikt over een sfeervolle eethoek. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en buiten beschikt u over een prachtige tuin met groot zwembad.

--- De persoon die verantwoordelijk is voor de tuin en het onderhoud van het huis woont in hetzelfde pand, maar in een accommodatie met een aparte ingang. Deze persoon maakt geen gebruik van de diensten van het huis.---

Het huis is gelegen aan de Avenue van Empúries, redelijk druk tijdens de dag. Dankzij de ideale ligging bent u binnen 1 km in het gezellige centrum van Sant Pere Pescador. Ook binnen 1 km ligt het prachtige geleidelijk aflopende zandstrand. Sant Pere Pescador ligt in de mooie streek Emporda, een kleine wereld van landschappen en een van de mooiste van de Middellandse zee. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere natuurpark "Aiguamolls Emporda" (4km), de ruïnes van Sant Marti d'Empuries (5km), Dali museum in Figueres (17km), natuurpark "Cap de Creus" (30km).
Licentie- of registratienummer: HUTG-000316

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 45 km Girona Costa Brava

45 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 20 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: Tegen lokaal tarief. Op aanvraag.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gambu Jean François

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

We hadden een heel goed verblijf in deze verhuur. De zeer grote tuin met zwembad zijn grote troeven. Een verbeterpunt zou zijn om de barbecue dichter bij het terras te plaatsen om samen te genieten van de maaltijden. In het dorp Sant Pere vindt u alle faciliteiten zoals apotheek, mini -markt evenals vele restaurants.Kortom, we hadden een uitstekend verblijf.

Guerrero Jimenez Guerrero

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Spaans

Ik wilde een formele klacht indienen, vanwege een probleem dat we in het huis hadden gevonden en dat we hebben besproken met de contactpersoon die we hadden. Toen we na een paar dagen bij het huis aankwamen, realiseerden we ons dat er een persoon in het onderste deel van het huis woonde, die we hebben overgestoken bij de ingang van het huis of terwijl we in het zwembad waren, we hebben hem zien gaan door onze privacy te schenden en privacy. Aan de andere kant zijn er rond het zwembad verhoogde tegels en ze hebben de voet van mijn vrouw beschadigd, waardoor een snee is ontstaan (ik heb foto's).

Bernd Dworak

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

We hebben al hele mooie huizen geboekt via Belvilla, helaas was dit huis het tegenovergestelde. Er waren geen kledingroedes in de kasten, we moesten waslijnen gebruiken en de badkamers waren vies. de toiletten volledig gekleurd, alle afvoeren verroest. We hebben het zwembad niet gebruikt, eerst was volgens de monteur de pomp verstopt. Hierdoor was het water erg troebel en stonk het echt rot, na de reparatie viel de stroom in het hele huis uit. Helaas was een afdichting waarschijnlijk niet meer in orde, de elektrische installatie stond volledig onder water. Nadat we onze beoordeling van het huis en de situatie ter plaatse hadden gegeven, werden we luid uitgescholden door de beheerder, bijvoorbeeld alle Duitsers! Vierkante hoofden zijn arrogant en de slechtste ooit. We waren zeer verrast, tot nu toe hadden we het altijd heel goed kunnen vinden met het Nederlandse management in Sant Pere door de jaren heen. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt van het hele kwaad, ik stel ze graag beschikbaar. We hadden de indruk dat de werkneemster helemaal overdonderd was door haar baan, jammer

Ignacio Bano

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Tuin en zwembad zijn geweldig, groot, mooi en met zeer comfortabele zwembadbedden. Het huis zou een interne renovatie op prijs stellen, ook al is de distributie erg goed en de kamers zijn ruim.

Michael Büttner

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

(Holiday augustus - september 2018) Zeer mooie, ruime woning. Enorme goed onderhouden tuin. Echt enorm zwembad 6m x 12m! We waren er met onze 3 levendige kinderen. Ze hadden veel plezier in het zwembad en niemand stoorde toen het luider werd. Voor de prachtige stranden in de omgeving wordt een auto aanbevolen. Helaas bezoek Mas Gusó, restaurant en wijnmakerij op loopafstand.

Sidney Van de Steene

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De inlichtingen van Tothouses om sleutels op te halen waren duidelijk. Wel pijnlijk dat huisnummer op papierwerk niet overeenkwam met nummer op het huis (op huis #1 op papierwerk #3)Huis was clean en mooi opgeruimd. dat verbaasde een beetje het feit dat er werkelijk niets overschoot nog wasmiddel, detergent, specerijen,...

E.W.J. Mosmuller

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Goed geregeld door agent ter plekke zeer behulpzaam. Prima huis, heerlijk overdekt terras, zodat je altijd wat schaduw vindt. Prachtige tuin, heerlijk groot zwembad. Centraal tussen interessante plekken.

Stienaers Inge

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We werden goed ontvangen door de mensen van toehouden/belvilla. Als er problemen waren werden deze in een mum van tijd opgelost. Topmensen!!!!

faton Krasnic

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

super aankomst sleutels op tijde wat voor spanje niet altijd goed is maar hier wel ! omgeving vind we goed niet te druk en zo ... super met kinderen zee... alles wat men nodig heeft ... ook het woning zelf super men kan even dromen behaleven water in bad kamer zal is moeten nagezien worden want kan niet op twee badkamer gelijk tijd wassen verder de top ! echte aanrader voor mensen met kinderen of om in alle rust van zijn vakantie te genieten

Karen Roef

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis met zwembad was zeker de moeite waard. Je kan er echt tot rust komen en de kinderen kunnen naar spelen zoveel ze maar willen in het grote zwembad. Een ding die beter kon is airco op de slaapkamer voor de rest was alles perfect!!! Zeker een aanrader voor gezin met kinderen!!

Michiel Eyckens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Toen we de straat inreden wist ik direct dat we er bijna waren, en 200 meter verder zagen wij een villa dichter bijkomen en dacht onmogelijk dat het dat gaat zijn... Jawel hoor! Het is een kast van een huis met een tuin om van weg te dromen en een zwembad om bij af te koelen tot in de vroege uurtjes. Het is een heeeell kalm dorpje dus als je met je gezin wilt ontspannen, of met een vijftal kameraden op vakantie wilt gaan en het huis wilt gebruiken voor uit te slapen na een nacht op stap, dan is dit huis perfect. De fotos op de site zijn echt zoals het is, want daar had ik ook al schrik voor.op een uurtje van Lloret de Mar en 20 min van Empuriabrava, waar btw discotheek Karma ligt (had toen de beste dj die wij ooit gehoord hadden, en ik heb er al veeeeel gehoord). Echt de moeite.

J.V JOURDE

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

Verblijf van "een week in San Pere Pescador in augustus 2012.Le park rond de villa is mooi, een beetje schaduw, heel groot. Het zwembad is ook geweldig. Schaduwrijk terras en barbecue, jeu de boules. Dehors.Pour Ideaal voor de levenden" Binnen: kamers en badkamers voldoen aan de beschrijving. Grote woonkamer decor viellissante.Cuisine tot "zeer oude apparatuur zonder oven en hij niet over de vaisselle.Wifi in het huis gratuit.A let op de goede prestaties van" bureau dat beheert Loc: wij hebben wel een paar dagen voor om ons te vertellen waar ze te, s "zorg voor het huishouden, vervangen op de dag dat de koelkast kapot en zelfs voorzien van een tweede (augustus 8 personen = 2 koelkasten verplicht!). De eigenaar woont in sub-vinden grond, maar doe geen moeite, erg leuk.

Kathleen Arents

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De villa was ietwat verouderd maar alles was er wat nodig was. De aankomst was schitterend. De mensen in de tothouse waren supervriendelijk! De service is echt schitterend. Niks op aan te merken. De eigenaresse van onze villa was al een oud madammetje maar zo vriendelijk. Ze deed alle moeite om ons te verstaan. Zij heeft toch een plaatsje in ons hart achter gelaten.

Hilke Nijmeijer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis, de locatie, het zwembad en de bbq plaats zelf waren super. De ontvangst was helaas weinig klantvriendelijk en het huis was niet schoon toen we aankwamen. Ook een stroomuitval ‘s nachts kon niet verholpen worden.

Bernd Dworak

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

We hebben al hele mooie huizen geboekt via Belvilla, helaas was dit huis het tegenovergestelde. Er waren geen kledingroedes in de kasten, we moesten waslijnen gebruiken en de badkamers waren vies. de toiletten volledig gekleurd, alle afvoeren verroest. We hebben het zwembad niet gebruikt, eerst was volgens de monteur de pomp verstopt. Hierdoor was het water erg troebel en stonk het echt rot, na de reparatie viel de stroom in het hele huis uit. Helaas was een afdichting waarschijnlijk niet meer in orde, de elektrische installatie stond volledig onder water. Nadat we onze beoordeling van het huis en de situatie ter plaatse hadden gegeven, werden we luid uitgescholden door de beheerder, bijvoorbeeld alle Duitsers! Vierkante hoofden zijn arrogant en de slechtste ooit. We waren zeer verrast, tot nu toe hadden we het altijd heel goed kunnen vinden met het Nederlandse management in Sant Pere door de jaren heen. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt van het hele kwaad, ik stel ze graag beschikbaar. We hadden de indruk dat de werkneemster helemaal overdonderd was door haar baan, jammer

Gambu Jean François

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

We hadden een heel goed verblijf in deze verhuur. De zeer grote tuin met zwembad zijn grote troeven. Een verbeterpunt zou zijn om de barbecue dichter bij het terras te plaatsen om samen te genieten van de maaltijden. In het dorp Sant Pere vindt u alle faciliteiten zoals apotheek, mini -markt evenals vele restaurants.Kortom, we hadden een uitstekend verblijf.

Guerrero Jimenez Guerrero

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Spaans

Ik wilde een formele klacht indienen, vanwege een probleem dat we in het huis hadden gevonden en dat we hebben besproken met de contactpersoon die we hadden. Toen we na een paar dagen bij het huis aankwamen, realiseerden we ons dat er een persoon in het onderste deel van het huis woonde, die we hebben overgestoken bij de ingang van het huis of terwijl we in het zwembad waren, we hebben hem zien gaan door onze privacy te schenden en privacy. Aan de andere kant zijn er rond het zwembad verhoogde tegels en ze hebben de voet van mijn vrouw beschadigd, waardoor een snee is ontstaan (ik heb foto's).

E.W.J. Mosmuller

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Goed geregeld door agent ter plekke zeer behulpzaam.

Prima huis, heerlijk overdekt terras, zodat je altijd wat schaduw vindt. Prachtige tuin, heerlijk groot zwembad.

Centraal tussen interessante plekken.

faton Krasnic

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

super aankomst sleutels op tijde wat voor spanje niet altijd goed is maar hier wel !

omgeving vind we goed niet te druk en zo ... super met kinderen zee... alles wat men nodig heeft ...

ook het woning zelf super men kan even dromen behaleven water in bad kamer zal is moeten nagezien worden want kan niet op twee badkamer gelijk tijd wassen verder de top !

echte aanrader voor mensen met kinderen of om in alle rust van zijn vakantie te genieten

Michael Büttner

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

(Holiday augustus - september 2018) Zeer mooie, ruime woning. Enorme goed onderhouden tuin. Echt enorm zwembad 6m x 12m! We waren er met onze 3 levendige kinderen. Ze hadden veel plezier in het zwembad en niemand stoorde toen het luider werd. Voor de prachtige stranden in de omgeving wordt een auto aanbevolen. Helaas bezoek Mas Gusó, restaurant en wijnmakerij op loopafstand.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 323350

Laatst bijgewerkt: 14.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323350.htm


«Vakantiehuis dichtbij strand in Sant Pere...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat