Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Duinhuis**** zeezicht, zwembad

Rügen

Max.  4   gasten
72m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
72m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 04.05 tot 26.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

174 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 04.05 tot 26.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

174 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De schilderachtige, witte villa's van het Dünenhaus Südstrand met hun idyllische balkons met uitzicht op zee en liefdevolle decoraties in moderne badplaatsstijl bieden een uitnodigend thuis voor de mooiste dagen van het jaar
Onze gasten kunnen 3 uur per dag gratis gebruik maken van het avonturenbad Ahoi in Sellin.
De droomachtige, rustige ligging aan de rand van de mondaine Oostzeebadplaats Goehren belooft een ontspannen en rustige vakantie. Direct achter de huizen opent zich het glooiende heuvellandschap, zo kenmerkend voor het schiereiland Mönchgut en bedekt met weelderig groene schapenweiden. Direct daarachter opent zich de diepblauwe uitgestrektheid van de Oostzee. U kunt direct vanaf uw eigen balkon genieten van dit unieke uitzicht.
een wandeling van 3 minuten naar het centrum van het dorp en naar het zuidstrand en een wandeling van 6 minuten naar de dromerige, rustige locatie aan de rand van de mondaine Oostzee badplaats Göhren belooft een ontspannen en rustige vakantie. Direct achter de huizen opent zich het glooiende heuvellandschap, zo typisch voor het schiereiland Mönchgut, bedekt met weelderig groene schapenweiden. Direct daarachter opent zich de diepblauwe uitgestrektheid van de Oostzee. U kunt ook direct vanaf uw eigen balkon van dit unieke uitzicht genieten. De uitnodigende 3,5-kamerwoning in het Dünenhaus Südstrand, bekroond met 4 sterren door de Duitse Vereniging voor Toerisme, is stijlvol en modern ingericht en biedt een vriendelijk thuis voor de mooiste tijd van het jaar. Houd er rekening mee dat roken niet is toegestaan in de appartementen van Dünenhaus Südstrand. De ruime, ca. 70 m² grote 3-kamerwoning biedt comfortabel plaats aan 4 personen en een klein kind. De twee balkons, een op het oosten (ideaal voor het ontbijt), de andere op het zuiden, beloven ontspannende vakantie-uurtjes met een fantastisch uitzicht. Vanaf het prachtige balkon op het zuiden kijkt u uit over het weelderige groene heuvellandschap naar de diepblauwe Oostzee. De aparte keuken is volledig uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met ijscompartiment, oven en magnetron. Natuurlijk is er een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster en voldoende bestek en serviesgoed. De flat biedt een comfortabele doucheruimte, het toilet is apart. Ruime woonkamers met een comfortabele zithoek met kabel-tv en dvd-speler en een kleine stereo-installatie, twee aparte slaapkamers met tweepersoonsbed en bovendien een kleinere berging maken het exclusieve 4-sterren comfort perfect.
Het 3,5-kamer appartement, uitgerust met 2 balkons en ingericht volgens een hoge standaard, biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Het duinhuis biedt ook verschillende voorzieningen, zoals een kleine kinderspeelplaats, een eigen parkeerplaats voor elke flat, afsluitbare fietsenstalling, W L A N, wasmachine en droger op muntjes en nog veel meer. Een exclusief huis op een schilderachtige locatie voor een droomvakantie!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 200 km Rostock

200 km

Station 1 km Göhren

1 km

Snelweg-afrit 30 km Stralsund

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De twee balkons, een op het oosten (ideaal voor het ontbijt), de andere op het zuiden, beloven ontspannende vakantie-uurtjes met een fantastisch uitzicht. Vanaf het prachtige balkon op het zuiden kijkt u uit over het weelderige groene heuvellandschap naar de diepblauwe Oostzee. Bij het beschrijven van de omgeving van de Oostzeebadplaats Goehren laat zelfs de auteur van deze website zich meeslepen. De pittoreske Oostzeebadplaats ligt op het prachtige schiereiland Mönchgut, op een voorgebergte dat ver in zee uitsteekt, de Göhrener Höft.
De verfijnde flair van de Oostzeebadplaats Göhren, gelegen op een voorgebergte direct aan de kust, biedt de ideale omgeving voor uw droomvakantie. Twee gouden en zeer schone zandstranden, elk ongeveer 6 kilometer lang, talrijke cafés, restaurants en winkelmogelijkheden, de villa's van het pittoreske dorp die liefdevol zijn gerestaureerd en nieuw gebouwd in sierlijke kuurarchitectuur, maken het Oostzeeoord Göhren tot een van de populairste vakantieoorden op het zonnige eiland Rügen
Het volledig verkeersarme dorp is het optimale uitgangspunt voor uw zwemvakantie en voor uw excursies en wandelingen. Het gevarieerde landschap van het Mönchgut opent zich direct voor de deur en vormt de perfecte achtergrond voor uitgebreide ontdekkingstochten.
Ingebed in het biosfeerreservaat van Zuidoost-Rügen is het Mönchgut voor velen het mooiste deel van het zonnige eiland. Het weidse landschap, omlijst door de diepblauwe Oostzee, wordt doorkruist door rustige Bodden-wateren en gegarneerd door kleine bergketens, zoals het Zicker-gebergte, en bizarre landtongen, zoals de Reddevitzer Höft. Kleine havens in Seedorf en Gager trekken bezoekers aan met hun maritieme flair en talrijke zeil- en vissersboten. Vers gevangen Oostzeevis is hier ook altijd verkrijgbaar
Ten noorden van het Mönchgut ligt de Granitz met zijn rustieke bos, bizarre kliffen en het sprookjesachtige Jagschloss met zijn grote uitkijktoren.
Andere hoogtepunten van Rügen, zoals de krijtrotsen, Kaap Arkona, de Oostzeebadplaatsen Sellin en Binz en het eiland Hiddensee, ontdekt u het best per boot vanuit de Oostzeebadplaats Göhren. Excursiestomers meren regelmatig aan bij de pier van Göhren.
Bij de pier liggen ook de prachtige kuurtuinen van het Baltische resort met waterpartijen, een Kneippbad en de "Kurmuschel", waar in de zomermaanden regelmatig concerten worden gehouden. De amberpromenade begint ook in het kuurpark en loopt langs het noordelijke strand van Goehren via Baabe naar de Oostzeebadplaats Sellin
Bij de amberpromenade ligt ook het eindpunt van de Rasender Roland, de historische, door stoom aangedreven miniatuurspoorweg van Rügen. Hiermee kunt u tijdens een ontspannen rit vele bezienswaardigheden ontdekken en genieten van de flair van vervlogen tijden. Op het traject tussen Göhren, Sellin, Binz Putbus en Lauterbach kunt u de pure romantiek van het smalspoor beleven en genieten van het prachtige landschap op het ca. 27 km lange traject.
Om de schoonheid van dit kleine hoekje van de wereld ten volle te ontdekken, is een vakantie van enkele weken aan te raden. Wij geven u graag uitgebreide tips voor de mooiste


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Internettoegang via W L A N
Toeristenbelasting ter plaatse betaald
Eindschoonmaak 75 €

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsfristen: bis 30Tage vor Anreise zahlt der Mieter 25 % der Gesamtsumme bzw. die Anzahlung wird einbehalten ab bis zum 7. Tag zahlt der Mieter 90 % der Gesamtrechnungssumme, danach den vollen Rechnungsbetrag. Um unnötige Verluste zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, eine Reise - Rücktrittskosten - Versicherung abzuschließen.

meer informatie:

WLAN inbegrepen
Onze gasten kunnen 3 uur per dag gratis gebruik maken van het avonturenbad Ahoi in Sellin.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2022

Sabine H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie in Göhren.

We waren tijdens Oud en Nieuw 2022/23 in Göhren. Het appartement is echt goed gelegen. In een paar minuten ben je op het noordstrand en het zuidstrand. Er was niets om over te klagen. Alles was erg schoon, het interieur is mooi en zorgvuldig gekozen. Er was genoeg serviesgoed, keukengereedschap en alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.
Twee balkons met uitzicht op zee maken het helemaal compleet.
We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2021

K B. uit Kempten

5,0
5 5 5 5 5

Super Lage alles top

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen, ruhige Lage mit schönem Ausblick , die Ausstattung alles top und die Nutzung des Schwimmbades war für unsere Kinder die Krönung. Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2020

Ronny R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Dünenhaus

Alles super!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2019

Miri uit Erfurt

5,0
5 5 5 5

Neu renovierte Wohnung mit viel Geschmack

Sehr schöne Wohnung, Strand und auch Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten alles per Fuß innerhalb von 5 Minuten erreichbar
Eine neue Küche mit einem neuen renovierten Bad haben uns hier erwartet. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2019

Theodor uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr gute fewo

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen sie liegt ruhig die Küche ist modern und mit allem Komfort das Schwimmbad das Sahnehäubchen

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Maart 2019

Chris S. uit Lehr

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und die Ruhe genossen, wir können die Wohnung nur weiterempfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Christoph uit 28359 Bremen

5,0
5 5 5 5

Zum Relaxen

Wir haben uns in dieser Wohnung gleich wie zu Hause gefühlt. Das Wetter hat auch mitgespielt und wir haben ein paar tolle Tage hier in Chören verliebt

Augustus 2018

Michael uit 58739

4,8
4 5 5 5

gerne wieder

Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Ruhig und trotzdem zentral gelegen. Entfernung zum Strand war auch mit Kind optimal.
Alles in allem empfehlenswert. Kommen gerne wieder!!!!

Juli 2018

M B. uit Kempten

5,0
5 5 5 5

alles perfetk Wohnung, Wetter, Ostsee...

Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Eine ruhig gelegene Wohnung mit allem was man braucht, ein Begrüßungssekt stand zum Empfang bereit...
Die Wohnung war top gereinigt und stilvoll eingerichtet, wir können Sie nur weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2018

F N. uit salzburg

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Hier haben wir uns wie zuhause gefühlt alles top

Maart 2018

W B. uit Bremen

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Wir haben uns in dieser Wohnung sehr wohl gefühlt der Komfort war top das Schwimmbad hat uns sehr gefallen alles in allem eine runde Sache

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2016

Lisa W. uit 98704 Wolfsburg

5,0
5 5 5 5

ruhige lage nah zum strand und Innenstadt

Sehr schöne unterkunft. Sehr gut ausgestattet.haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2016

Tom uit Kelkheim

5,0
5 5 5 5

Immer wieder schön

Wir kommen schon seit Jahren in diese schöne Wohnung mit allem Komfort und können sie nur allen weiterempfehlen.
Die Ruhe und das schöne Schwimmbad machen den Urlaub einzigartig

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

November 2012

Seg uit Bremerhaven

4,6
4.9 4.6 4.4 4.5 4.5

Schöne Wohnung mit schönem Schwimmbad

Hat uns super gefallen, haben auch das Schwimmbad reichlich genutzt, owohl wir Anfang November noch richtig Glück mit dem Wetter hatten und von der Sonne beim Strandspaziergang verwöhnen ließen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Top Lage

Recreatiemogelijkheden: Toller Atrãnde

Winkels: Edeka 200 m

December 2010

Kn uit Kelkkheim

4,8
5 4.7 4.6 5 4.6

Tolles 4 Sterne Haus ruhig idyllisch gelegen

Alles super wir kommen wieder Schwimmbad und Sauna sind groß und die hatten wir fast immer für uns alleine

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr ruhig und idyllisch gelegen

Recreatiemogelijkheden: Strand undNatur dielet vor der Tür

Winkels: Alles in 300m Reichweite

Mei 2009

klara uit Bremen

4,6
4.7 4.4 4.5 4.7 4.9

tolle Lage mit exklusivem 4 Sterne Ambiente

Der Urlaub in dieser Wohnung hat mir sehr gut gefallen und ich werde wiederkommen.
Auch das mit 26 Grad warme Schwimmbad hatte ich meistens für mich alleine zur Verfügung.
Alles in allem war das ein toller Urlaub

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhige Lage direkt am herrlichen Naturschutzgebiet, wenige Gehminuten zum Strand und zu den Geschäften

Recreatiemogelijkheden: Tolle Wanderungen am Strand und auch über die Hügellandschaft des Biosphärenreservates. Ebenso schöne Radtouren möglich.

Winkels: In weigen Gehminuten alle nötigen Geschäfte verhanden.


Contactpersoon

Mevr. M. Schwarz-Schaefer

Mevr. M. Schwarz-Schaefer

Wij werden meer dan 20 jaar geleden verliefd op het eiland Rügen!


Andere accommodaties van Mevr. M. Schwarz-Schaefer


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 32471

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32471.htm


«Duinhuis**** zeezicht, zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 04.05 tot 26.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven