Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig vakantiehuis in Nijverdal met een...

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang(wasdroger, wasmachine), gang, open keuken(waterkoker, kokend waterkraan, fornuis, koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(boxspring)), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (hal, slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

bubbelbad, stapelbed, magnetron, bad of douche, balkon of terras, verwarming(CV), terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, ligbedden, parking, trampoline, ligstoelen, parasol, kinderbed, lounge set

Nabij de Sallandse Heuvelrug, in het mooie Nijverdal, vind je deze luxueuze vakantiewoning voor 8 personen. Met ruim opgezette slaapkamers, trendy badkamers en een complete open keuken heb je alles tot je beschikking voor een mooie vakantie met familie of vrienden. Het huis is ideaal voor gezinnen met kinderen, jong en oud.

Nijverdal ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente en Salland. Ten westen en zuidwesten van Nijverdal liggen de Nijverdalse Berg en Noetselerberg. Kortom, een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en perfect voor fiets- en wandeltochten. Vlakbij vind je ook Avonturenpark Hellendoorn.

Rondom het huis bevindt zich een ruime tuin met een luxe loungeset en gedeelde speeltuin. Een schitterende authentieke boerderij waar men niet alleen volledig tot rust kan komen, maar waar ook van alles te beleven is.

Op een steenworp afstand staat de prachtige boerderij van de eigenaar, waar je altijd terecht kan.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
WiFi
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

2 eenpersoonskamer
3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 25/dier/verblijf. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


31 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

G van der Horst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtig huis , heerlijk verwarmd, vlak bij de Holterberg. Handdoeken voor iedereen inclusief.

A Klinkenberg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtig huis , mooie ligging .

Arjan Stoopendaal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtig huis, mooie omgeving, echt een aanrader!

Christiaan Ottow

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer gastvrije gastheer. De jacuzzi was net stuk gegaan, en de gastheer huurde er een voor ons, zonder extra kosten. Hulde!

Herma Brefeld

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel mooi huis en prachtige ligging. Alles aanwezig en heel vriendelijke eigenaren.

Zairah van Hooijdonk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk huis is van alle gemakken voorzien, de omgeving is mooi en er is genoeg te spelen om het huis voor kinderen.

van Zandwijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een mooie locatie vriendelijke gast heer en vrouw. Van alle gemakken voorzien. Aan de rand van Nijverdal met veel wandel mogelijkheden. Zeker een aanrader.

Hans de Heus

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastische locatie, mooie accommodatie en schitterende omgeving. Ga hier 100% nog een keer heen en kan het zeker aanraden.

nathalie faas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een heerlijke locatie. Wij hebben met vrienden genoten van t huis en de omgeving. Fijn om 2 badkamers te hebben. Op de site staat 3 maar de derde is er echt niet. Ook geen losse wasbak extra. Met mooi weer en kinderen zal je zeker genieten van t speelveld naast t huis. Iedereen is dit huis aan te raden.

Suzanne Mulder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heerlijk huis om een week in te verblijven. Van alle gemakken voorzien en Nijverdal is een leuke plek met alles in de buurt om je te vermaken. Enige minpuntje aan het huis is de supergladde houten vlonder waarop de jacuzzi staat. Je moet goed uitkijken als je hier in of uit wilt.

Marjon Kruiniger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In dit fantastische huis met veel speelruimte voor de kinderen hebben wij een heerlijk weekend gehad met 6 volwassenen en 2 kinderen. Alles was top verzorgd. Bedden opgemaakt, handdoeken en als je iets nodig hebt komt de eigenaar het brengen. Prachtige omgeving met veel mogelijkheden.

Marinette Visscher

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi huis in een prachtige omgeving. Voorzien van alle gemakken. De ontvangst met een welkomstpakket is zeer aangenaam. Er zijn wel wat kleine verbeterpuntjes. In veel lampen zat stof en spinnenrag, niet van 1 week. Vooral de lamp boven de eettafel zat vol met stof. Op de boxspring na, zijn de andere bedden echt te hard. Vier mensen van ons gezelschap kwamen gebroken uit bed. Daarnaast vonden wij een plastic/ incontinentie matras niet kunnen en ook niet aangenaam. De verwarming wordt op afstand ingeregeld, er hangt een thermostaat, maar daar kun je dus niets mee. Met de huidige energie prijzen te begrijpen, maar het was net niet aangenaam warm. Gelukkig was dit na een berichtje opgelost. Dan de jacuzzi. In 1 woord geweldig natuurlijk, maar er zat echt veel te veel chloor in. Dit was ook niet zomaar weg. We hadden allemaal last van ons ogen en zelfs na het douchen en meerdere malen handen wassen rook onze huid nog naar chloor. Verder zou het prettig zijn als er iets van verlichting bij de jacuzzi zou zijn. In het pikkedonker moet je je weg zien te vinden en daarnaast is de houten vlonder spekglad. Omdat je al niet veel ziet is de combinatie slecht zicht met gladde ondergrond niet ideaal. Al met al hebben wij zeker genoten van ons verblijf, maar wat kleine aanpassingen zouden het verblijf wat ons betreft nog perfecter maken.

Dorrie Vergeest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een super de luxe huis in de prachtige omgeving van de sallandse heuvelrug. Huis was van alle gemakken voorzien en mooi en compleet ingericht. Honden zijn welkom en ondanks dat er honden welkom zijn was het huis erg schoon. Rondom het huis veel ruimte en veel ruimte om te spelen voor kinderen. Heerlijke jacuzzi en ook buiten is het fijn om te zitten en te ontspannen.

Paul Stollman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Op dit huisje is gewoon niets aan te merken, alles is aanwezig, zelfs een jacuzzi. Wij verbleven hier van 13 - 17 september en hadden het erg naar onze zin. Het huisje is schoon en mooi ingericht. Ruim en licht. De eigenenaren, die op hetzelfde terrein wonen, laten u in alle rust genieten. Wij komen graag nog eens terug naar dit zeer mooi stukje Nederland !

Peter Hachmang

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het vakantiehuis ligt op een prachtig erf met een leuke speeltuin voor de kleintjes. Het is sfeervol ingericht en op alle vlakken zeer comfortabel! Met 3 jonge kinderen waren de was- en droogmachines echt een uitkomst. De jacuzzi is natuurlijk super luxe. De omgeving heeft veel te bieden: bij de Wilgenwaard (paar minuutjes fietsen) kun je veel activiteiten doen. Wij zijn met de kano over de Regge gegaan. Vanaf deze locatie kun je ook de mountainbike routes Nijverdal en Hellendoorn fietsen. Schitterende single tracks! Vanaf het vakantiehuis loop je trouwens, na een korte wandeling, zo de Sallandse Heuvelrug op.

Sylvia van de Burgt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk groot en luxe ingericht vakantiehuis in het gezellige Nijverdal op loopafstand van de Sallands Heuvelrug. Fietsen, wandelen, samen koken en tot slot in de Jacuzzi.

Dick van der Voort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een mooie boerderij en we hadden super mooi weer. Alleen was de afwasmachine stuk. We hebben de klacht gemeld bij de eigenaar. Hij heeft ons netjes te woord gestaan en het opgelost met het leveren van afwasmiddel en theedoeken. Hij kwam er verder niet op terug.

Paul Stollman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Op dit huisje is gewoon niets aan te merken, alles is aanwezig, zelfs een jacuzzi.

Wij verbleven hier van 13 - 17 september en hadden het erg naar onze zin. Het huisje is schoon en mooi ingericht. Ruim en licht. De eigenenaren, die op hetzelfde terrein wonen, laten u in alle rust genieten. Wij komen graag nog eens terug naar dit zeer mooi stukje Nederland !

Peter Hachmang

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het vakantiehuis ligt op een prachtig erf met een leuke speeltuin voor de kleintjes. Het is sfeervol ingericht en op alle vlakken zeer comfortabel! Met 3 jonge kinderen waren de was- en droogmachines echt een uitkomst. De jacuzzi is natuurlijk super luxe.

De omgeving heeft veel te bieden: bij de Wilgenwaard (paar minuutjes fietsen) kun je veel activiteiten doen. Wij zijn met de kano over de Regge gegaan. Vanaf deze locatie kun je ook de mountainbike routes Nijverdal en Hellendoorn fietsen. Schitterende single tracks! Vanaf het vakantiehuis loop je trouwens, na een korte wandeling, zo de Sallandse Heuvelrug op.

Marinette Visscher

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi huis in een prachtige omgeving. Voorzien van alle gemakken. De ontvangst met een welkomstpakket is zeer aangenaam.

Er zijn wel wat kleine verbeterpuntjes. In veel lampen zat stof en spinnenrag, niet van 1 week. Vooral de lamp boven de eettafel zat vol met stof.

Op de boxspring na, zijn de andere bedden echt te hard. Vier mensen van ons gezelschap kwamen gebroken uit bed. Daarnaast vonden wij een plastic/ incontinentie matras niet kunnen en ook niet aangenaam. De verwarming wordt op afstand ingeregeld, er hangt een thermostaat, maar daar kun je dus niets mee. Met de huidige energie prijzen te begrijpen, maar het was net niet aangenaam warm. Gelukkig was dit na een berichtje opgelost.

Dan de jacuzzi. In 1 woord geweldig natuurlijk, maar er zat echt veel te veel chloor in. Dit was ook niet zomaar weg. We hadden allemaal last van ons ogen en zelfs na het douchen en meerdere malen handen wassen rook onze huid nog naar chloor. Verder zou het prettig zijn als er iets van verlichting bij de jacuzzi zou zijn. In het pikkedonker moet je je weg zien te vinden en daarnaast is de houten vlonder spekglad. Omdat je al niet veel ziet is de combinatie slecht zicht met gladde ondergrond niet ideaal.

Al met al hebben wij zeker genoten van ons verblijf, maar wat kleine aanpassingen zouden het verblijf wat ons betreft nog perfecter maken.

Suzanne Mulder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heerlijk huis om een week in te verblijven. Van alle gemakken voorzien en Nijverdal is een leuke plek met alles in de buurt om je te vermaken.

Enige minpuntje aan het huis is de supergladde houten vlonder waarop de jacuzzi staat. Je moet goed uitkijken als je hier in of uit wilt.

Marjon Kruiniger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In dit fantastische huis met veel speelruimte voor de kinderen hebben wij een heerlijk weekend gehad met 6 volwassenen en 2 kinderen. Alles was top verzorgd. Bedden opgemaakt, handdoeken en als je iets nodig hebt komt de eigenaar het brengen. Prachtige omgeving met veel mogelijkheden.

Dorrie Vergeest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een super de luxe huis in de prachtige omgeving van de sallandse heuvelrug.

Huis was van alle gemakken voorzien en mooi en compleet ingericht. Honden zijn welkom en ondanks dat er honden welkom zijn was het huis erg schoon.

Rondom het huis veel ruimte en veel ruimte om te spelen voor kinderen. Heerlijke jacuzzi en ook buiten is het fijn om te zitten en te ontspannen.

Eelo Gitz

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis is erg mooi, prachtige tuin, ook voor de kinderen om lekker te spelen! De jacuzzi was echter voorzien van zo veel chloor dat we allemaal een droge huid, vervelling of zelfs huiduitslag hebben gekregen. Dat is toch wel een smet op een verder prettig verblijf.

nathalie faas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een heerlijke locatie. Wij hebben met vrienden genoten van t huis en de omgeving. Fijn om 2 badkamers te hebben. Op de site staat 3 maar de derde is er echt niet. Ook geen losse wasbak extra.



Met mooi weer en kinderen zal je zeker genieten van t speelveld naast t huis.

Iedereen is dit huis aan te raden.

Eelo Gitz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het huis is erg mooi, prachtige tuin, ook voor de kinderen om lekker te spelen! De jacuzzi was echter voorzien van zo veel chloor dat we allemaal een droge huid, vervelling of zelfs huiduitslag hebben gekregen. Dat is toch wel een smet op een verder prettig verblijf.

Paul Stollman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Op dit huisje is gewoon niets aan te merken, alles is aanwezig, zelfs een jacuzzi.

Wij verbleven hier van 13 - 17 september en hadden het erg naar onze zin. Het huisje is schoon en mooi ingericht. Ruim en licht. De eigenenaren, die op hetzelfde terrein wonen, laten u in alle rust genieten. Wij komen graag nog eens terug naar dit zeer mooi stukje Nederland !

Peter Hachmang

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het vakantiehuis ligt op een prachtig erf met een leuke speeltuin voor de kleintjes. Het is sfeervol ingericht en op alle vlakken zeer comfortabel! Met 3 jonge kinderen waren de was- en droogmachines echt een uitkomst. De jacuzzi is natuurlijk super luxe.

De omgeving heeft veel te bieden: bij de Wilgenwaard (paar minuutjes fietsen) kun je veel activiteiten doen. Wij zijn met de kano over de Regge gegaan. Vanaf deze locatie kun je ook de mountainbike routes Nijverdal en Hellendoorn fietsen. Schitterende single tracks! Vanaf het vakantiehuis loop je trouwens, na een korte wandeling, zo de Sallandse Heuvelrug op.

Marinette Visscher

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooi huis in een prachtige omgeving. Voorzien van alle gemakken. De ontvangst met een welkomstpakket is zeer aangenaam.

Er zijn wel wat kleine verbeterpuntjes. In veel lampen zat stof en spinnenrag, niet van 1 week. Vooral de lamp boven de eettafel zat vol met stof.

Op de boxspring na, zijn de andere bedden echt te hard. Vier mensen van ons gezelschap kwamen gebroken uit bed. Daarnaast vonden wij een plastic/ incontinentie matras niet kunnen en ook niet aangenaam. De verwarming wordt op afstand ingeregeld, er hangt een thermostaat, maar daar kun je dus niets mee. Met de huidige energie prijzen te begrijpen, maar het was net niet aangenaam warm. Gelukkig was dit na een berichtje opgelost.

Dan de jacuzzi. In 1 woord geweldig natuurlijk, maar er zat echt veel te veel chloor in. Dit was ook niet zomaar weg. We hadden allemaal last van ons ogen en zelfs na het douchen en meerdere malen handen wassen rook onze huid nog naar chloor. Verder zou het prettig zijn als er iets van verlichting bij de jacuzzi zou zijn. In het pikkedonker moet je je weg zien te vinden en daarnaast is de houten vlonder spekglad. Omdat je al niet veel ziet is de combinatie slecht zicht met gladde ondergrond niet ideaal.

Al met al hebben wij zeker genoten van ons verblijf, maar wat kleine aanpassingen zouden het verblijf wat ons betreft nog perfecter maken.

Marjon Kruiniger

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

In dit fantastische huis met veel speelruimte voor de kinderen hebben wij een heerlijk weekend gehad met 6 volwassenen en 2 kinderen. Alles was top verzorgd. Bedden opgemaakt, handdoeken en als je iets nodig hebt komt de eigenaar het brengen. Prachtige omgeving met veel mogelijkheden.

Suzanne Mulder

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heerlijk huis om een week in te verblijven. Van alle gemakken voorzien en Nijverdal is een leuke plek met alles in de buurt om je te vermaken.

Enige minpuntje aan het huis is de supergladde houten vlonder waarop de jacuzzi staat. Je moet goed uitkijken als je hier in of uit wilt.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 325722

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/325722.htm


«Prachtig vakantiehuis in Nijverdal met een...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 31 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven