Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Hohenraunau

Beieren-Mittelschwaben, meest zuidelijke hoek van het district Günzburg, direct grenzend aan de Unte

Max.  14   gasten
220m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 14  gasten
220m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Anders dan de anderen! Met onze gevoelige architectonische hand hebben wij de lichtovergoten vakantiewoning Hohenraunau van een boerderij omgetoverd tot een ruime, robuuste en levendige vakantiewoning.
Daarbij is uit het oorspronkelijke woonhuis met stal en schuur een uniek ensemble van grote en kleine ruimtes voor wonen, slapen, spelen, eten en zich goed voelen ontstaan en verenigd onder het ruim 22 meter lange, doorlopende dak.
Het huisje biedt veiligheid en heeft 3 grote kamers voor wonen, spelen en eten, 5 slaapkamers, een volledig uitgeruste eetkeuken, twee badkamers met douche en aparte toiletten, evenals een overdekte veranda, een open zonnedek en een tuin van 2.000 m2.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Extra bed (90x200 cm)
Extra bed (90x200 cm)
Extra bed (90x200 cm)
Extra bed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9.5 km

9.5 km

Meer 9.5 km

9.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 125 km Stuttgart

125 km

Station 1.5 km Niederraunau

1.5 km

Snelweg-afrit 24 km Illertissen

24 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis Hohenraunau ligt in het gelijknamige Midden-Zwabische dorp Hohenraunau met 269 inwoners. Het ligt op de zuidelijke helling van een verhoging tussen het Kammeltal en het dal met de Krumbächle, te midden van een charmante omgeving van groene bossen, glooiende heuvels, brede weidedalen en barokke uienkoepels.
De stad Krumbach/Schwaben, het hart van de Zwabische barokhoek, ligt op slechts 4 kilometer afstand, en Legoland bij Günzburg ligt op slechts 30 minuten rijden.

Routebeschrijving:
Vanuit Stuttgart via de snelweg A8 tot het knooppunt Ulm-Elchingen, dan de snelweg A7 richting Kempten tot de afslag Weißenhorn, over land naar Krumbach en Hohenraunau.
Vanuit de richting München via de A96 naar de afslag Mindelheim, via de B16 naar Niederraunau, dan afslaan naar Hohenraunau.
Vanuit de richting Würzburg via de snelweg A7 richting Kempten tot de afslag Weißenhorn, via het platteland naar Krumbach en Hohenraunau.
Vanaf Neurenberg via de snelweg A8 tot afslag Günzburg, via de B16 naar Krumbach en Hohenraunau.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 10:00
Uitchecken: 17:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Moderate Regelung Wir wissen, dass oft sehr unerfreuliche oder traurige Gründe hinter einer Stornierung stehen. Daher haben wir diese moderate Regelung für Rückerstattungen bis 3 Wochen vor dem Anreisetag gewählt: Für Buchungen, die bis zu 6 Wochen vor dem Anreisetag storniert werden, erhalten Sie eine Rückerstattung von 100 % abzüglich einem Betrag von 50,- Euro für die Bearbeitung. Für Buchungen, die bis zu 3 Wochen vor dem Anreisetag storniert werden, erhalten Sie eine Rückerstattung von 50 %. Wir empfehlen Ihnen dringend den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Uniek: De verschillende kamers met hun respectievelijke sfeer komen tegemoet aan de meest uiteenlopende behoeften en iedereen kan een plek vinden waar hij zich thuis voelt. Het huis is flexibel en robuust en is geschikt voor gelukkige momenten met familie en vrienden en als perfecte plek voor feesten, vergaderingen, enz.

Vrijetijdsvoorzieningen:
Boogschieten, buitenzwembad of zwemmeer, recreatiepark/ hoge touwenparcours, barbecue, joggen, bioscoop, kampvuur, fietsen, wandelen...

Uitgebreide wandelingen in het bos; paardrijden bij de omliggende maneges; Oberrieder Weiher groevevijver; fietstocht over het Kammeltal fietspad; ijs in Krumbach; natuurthermaalbaden Bedernau; touwenparcours in het bos van Wallenhausen; Legoland Günzburg; Golfclub Klingenburg, Jettingen-Scheppach; kloosterbrouwerij Ursberg; klooster Roggenburg met bootverhuur bij de kloostervijver, klooster- en kerkentocht door de Zwabische barokhoek...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.5 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Familie R. uit Spicheren

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met uitzicht op zee.

Een super goed uitgerust huis, schoon en goed onderhouden. We (8 volwassenen, 5 kinderen en een hond) voelden ons vanaf het eerste moment echt op ons gemak. Er ontbrak niets! De ruimtelijke indeling, de grote tuin waren perfect voor onze behoeften en de speelkamer was een hoogtepunt voor de kinderen. Zeer aardig contact met de verhuurder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2023

Tanja E. uit Steinen

4,4
5 4 4 4 5
Toon Duits

Geweldige familievakantie

Het huis Hohenraunau biedt veel ruimte voor het hele gezin. We waren met 4 gezinnen tijdens oud en nieuw in het mooie huis. Er ontbrak niets. De kinderen hadden veel ruimte om te spelen.

Het huis ziet eruit zoals op de foto's. De houtkachel was ook een hoogtepunt voor ons.

We kunnen het huis zeker aanbevelen voor gezinnen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2023

Petra L. uit Geisenfeld

4,8
5 5 5 4 5

Tolles Ferienhaus

Tolles Ferienhaus, genauso wie in der Beschreibung. Wir waren 10 Personen und haben dort ein sehr schönes Wochenende verbracht

December 2022

Karin P. uit Stuttgart

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Een groot huis voor alle generaties

We wilden de hele familie met drie generaties onder één dak en aan één tafel verzamelen tijdens oudejaarsavond, en Haus Hohenraunau was daarvoor ideaal. We vonden een zeer vriendelijk voorbereid huis waarin wij en de kinderen (4-6 jaar) ons zeer op ons gemak voelden. We waren meteen enthousiast over de uitstekend uitgeruste keuken. Een van onze zonen is kok en de keuken werd inderdaad dagelijks gebruikt.
Het huis, het overdekte terras en de tuin voldeden volledig aan onze verwachtingen, de speelkamer bood heerlijke activiteiten voor de meisjes, je kon er ook supergoed knutselen aan tafel en de volwassenen konden er zelfs het nieuws kijken.
De twee badkamers zijn zo groot dat je er gemakkelijk meerdere kinderen kunt klaarmaken. Er zijn voldoende douche-, hand-, vaat- en schoonmaakdoeken.
Het was echt geweldig dat de kinderen zoveel mogelijkheden hadden om in de tuin te spelen en zich uit te leven en dat we ze goed in de gaten konden houden! ? De trampoline was een groot succes, maar ook de schommel werd met plezier gebruikt en het hutje werd het "dwergenrijk" waar de vier meisjes urenlang speelden. Het hout in de schuur was ook geweldig; we gebruikten het om een vreugdevuur te maken voor stokbrood op oudejaarsavond.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2022

Ingrid F. uit 70372 Stuttgart

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Haus Hohenraunau is een juweel

We verbleven in augustus in Haus Hohenraunau met 8 volwassenen en drie peuters of baby's en brachten er een heerlijke week door. Iedereen was opgetogen over de ruimte van de kamers en de tuin. We konden gezellig bij elkaar zitten of ons terugtrekken, zoals we wilden. De fantastische keuken en eetzaalfaciliteiten maakten het "catering"-werk veel gemakkelijker. We konden chillen in de speelkamer en de lounge als we wilden. De tuin was zo heerlijk groen en ruim dat je je echt in de natuur kon wanen.Het hoogtepunt was echter het kampvuur, zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Helaas was het 's morgens en later op de avond zo koel dat het buiten niet meer aangenaam was.
De royale verstrekking van handdoeken en toiletpapier, evenals brandhout, verdient ook een speciale vermelding. De aankomst- en vertrektijden zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, vooral als u er met een grotere groep bent. In het algemeen kunnen we zeggen dat het huis een juweeltje is en we voelden ons er zeer comfortabel.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2022

Anita und Alexander M. uit Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie

We hadden heerlijke dagen in het huis in Hohenraunau met ons gezin, kinderen en een baby. De tuin is gewoon geweldig om stoom af te blazen, zelfs voor twintigers en dertigers; badminton spelen en ook yoga en schommelen! We hebben 's avonds genoten van de open haard en de barbecue. Er was genoeg ruimte in het huis voor 8 volwassenen en de kinderkamer is ideaal voor peuters. De woonkamer op de 1e verdieping was ook erg leuk om te chillen en de lange eettafel is gewoon ideaal voor een groot gezin. Twee koelkasten voor drankjes op warme dagen werkten goed en de keuken is zeer goed uitgerust en heeft ruimte voor veel helpende handen. Het huis is zeer persoonlijk en gezellig en sfeervol ingericht en absoluut schoon. De badkamers zijn zeer schoon en helder en bovenal zijn er genoeg handdoeken! Gewoon oprijden en je goed voelen, zonder veel voorbereiding. De verhuurders hebben vooruit gedacht en gepland.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2022

Sabine R. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zullen opnieuw komen

Het huis is zeer aantrekkelijk ontworpen en uitgerust. We voelden ons meteen op ons gemak. Het kookteam was zeer te spreken over de uitstekend uitgeruste keuken. Er ontbrak niets. De tuin is ruim en biedt een prachtig uitzicht. We komen zeker nog eens terug. Hartelijk dank voor dit perfecte verblijf lieve familie Mayer-Steudte

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Evelyn K. uit Esslingen

4,5
4.5 5 5 4.5 3.5
Toon Duits

Familiefeest voor de 60ste verjaardag

Wij verbleven in het vakantiehuis Hohenraunau met 6 volwassenen en 4 kinderen van 1 tot 12 jaar. Het huis en de grote tuin waren een belevenis. De kinderen waren dolblij met het huis en ook wij volwassenen voelden ons zeer op ons gemak. De speelkamer met klimwand, glijbaan en hangmat was een hit! De uitspraak van de 5-jarige zegt alles: "Dit is een droomhuis"!
Het buitenzwembad in Krumbach is een aanrader en ook de zwemvijver is geweldig. Natuurlijk moesten we ook een dagje naar Legoland. We waren blij en tevreden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Melissa H. uit Ulm

4,7
5 4.5 5 4 5
Toon Duits

Vakantie met vrienden

Het huis is liefdevol ingericht, biedt veel variatie door een royale uitrusting. Zeer aardige verhuurders. We voelden ons zeer comfortabel en kunnen het huis Hohenraunau alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2021

Tamara -. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Sinds jaren tevreden gasten.

Einmaal per jaar brengen we een lang weekend door in Haus Hohenraunau en zijn meer dan tevreden. Het huis is geweldig uitgerust, de grote tuin nodigt uit om te spelen en te blijven hangen, en het contact met de verhuurder was altijd ongecompliceerd. Dit vakantiehuis is ook zeer geschikt voor kinderen. Van de trampoline en de schommel in de tuin tot talloze speelmogelijkheden in het huis is er voldoende entertainment voor de kleintjes beschikbaar. Voor volgend jaar hebben we alweer gereserveerd. :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Familie A. Mayer-Steudte

Familie A. Mayer-Steudte

25 jaar geleden was dit ons eerste project. Een droomproject voor een jong architectenechtpaar: Verbouwing van een boerderij met schuur tot vakantiewoning voor meerdere gezinnen in Beieren. 5 jaar geleden kochten we het huis! Dus iets wat we goed gepland hebben dat we het nog steeds leuk vinden.... We brengen graag tijd door in het huis met familie en vrienden om te chillen, koken, wandelen, fietsen of aan het meer en in het bos. Wij delen deze ervaringen al 5 jaar met liefdevolle gasten!


meer informatie

Objectnummer: 325757

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/325757.htm


«Huis Hohenraunau» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven