Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxueus appartement in Andalusië bij de...

Max.  4   gasten
91m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
91m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (keuken(kookplaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasmachine), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(stapelbed, bad met douche, wastafel, toilet))

Souterrain: (garage)

eettafel(4 personen), hottub, sauna, balkon of terras, airconditioning, terras(31 m2), tuin(gedeeld met andere gasten), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten), jeu de boules baan, lounge set

Onbekommerd genieten van een heerlijk verblijf met het gezin, wie wil dat nu niet! Dit moderne appartement is gelegen in het prachtige resort Alcazaba Lagoon, vlakbij Estepona en het strand. Naast 2 mooie zwembaden en een tropisch aangelegde tuin is er een lagune met een wit zandstrand, waar je lekker kunt luieren op een van de zonnebedden.

Golfliefhebbers komen goed aan hun trekken, want er liggen 3 resorts op ongeveer 20 minuten rijden. Het strand bevindt zich op 10 minuten van de woning en het gezellige badplaatsje Estepona is 15 minuten rijden van het appartementen verwijderd. Hier vind je diverse restaurants, barretjes en pleintjes.

Het appartement beschikt over airco in alle ruimtes en het is gelegen op de eerste verdieping. Het ruime terras biedt zicht over de tuinen van het complex en een van de zwembaden. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en zelf kun je petanque spelen. Bij de lagune vind je een echte chirinquito (strandtent, open van ongeveer mei t/m november).
Licentie- of registratienummer: VFT/MA/27832

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Garage
Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Parasol

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 12 km

12 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Luchthaven 92 km Aeropuerto de Málaga

92 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Badhanddoeken: Aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

RR van der Vaart

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fijne accomodatie, alles was goed geregeld, schoon en voorradig. In de buurt ook zat leuke plekjes om uit eten te gaan, maar in het appartement was het ook fijn om te koken en te eten.

Stefan de Groen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We loved staying at this beautiful accommodation. Everything was very well taken care of and we all felt very at home. We even had some welcoming ice creams waiting for us for some cooling off after our early morning travels. The house was super clean and the lovely light interior made us feel calm and at ease. A true paradise apartment where even with one or two kids you can enjoy all the space of all the rooms. Including the two bathrooms with bathtub and shower! We had breakfast on one of the main terraces every morning with an amazing view. After a sunny day at the swimming pool we enjoyed an early evening drink with a fun table game before going out for dinner or cook our own meal in the spacious kitchen with all the facilities. Maybe a few bar stools would have been a nice add to the kitchen as you even have the option to enjoy a nice cup of coffee or glass of sangria at your own kitchen bar! Having our own washing machine gave us the chance to have all our clothes washed and clean for when we would arrive back home again. We stayed here with our 7 year old daughter and definitely recommend staying here to treat yourself on a real relaxing get away holiday!

johan omon

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hadden vooraf prettig contact met de huiseigenaar. De hulp stond op ons te wachten met de sleutel. Bij binnenkomst was het schoon en opgeruimd. Het enige minpuntje aan het huis was de lichte raamdecoratie op de kinderkamer. Deze kon daardoor niet donker gemaakt worden. De omgeving was mooi en bood diverse activiteiten. Verschillende steden/dorpen zijn met de auto goed te bereiken.

Brigitte Theunissen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Appartement was zeer schoon en mooi. Alles goed verzorgd, linnengoed + handdoeken aanwezig. Ook interieur is goed verzorgd. Keuken--&gt alles is aanwezig incl vaatwasser en wasmachine Prive plaats parkeergarage is erg fijn. Er is ook een lift aanwezig als je minder valide bent. 2 badkamers + 2 toilets aanwezig erg makkelijk vooral als je met een groter gezelschap bent. zwembad bij het appartement ook prima verzorgd en de lagoon is erg mooi aangelegd en zeer rustig. Hier zijn diverse zaken zoals, ligstoel, parasol, waterfiets, kano, supboard te verkrijgen (gratis) Goede beveiliging/ toezicht van zowel lagoon als appartement complex dat volledig afgesloten kan worden door middel van metalen hek. Appartement is zeer geschikt voor volwassene zonder kinderen maar ook met kinderen, ouderen + minder valide personen. Ouders met kinderen zullen vooral naar lagoon gaan en zwembad bij het appartement zal dan minder bezocht zijn dus rustiger. al met al goed verblijf en echte aanrader. Golfbaan ligt naast het complex. P.s. contact met eigenaresse Elke verliep ook prima via telefoon, ze was goed bereikbaar voor vragen. Wel wil ik vermelden dat er in de naaste omgeving nog gewerkt wordt aan de bouw van nieuwe appartementen dat kan voor geluidoverlast zorgen en modder op de weg. Route Goed aangeven dat dit Estepona Golf is. Wij hadden de fout gemaakt om Casares aan te houden en zaten midden in de bergen (half uur rijden) dit ivm sleutel overdracht bij aankomst. Indien navigatie het niet aangeeft, google maps op telefoon werkt voor het laatste stuk prima. Navigeren kan makkelijk tot Estepona golf en vandaar goed opletten waar het bord La Alcazabe staat. Vakantie groetjes van Babbe Brigitte

Brigitte Theunissen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Appartement was zeer schoon en mooi. Alles goed verzorgd, linnengoed + handdoeken aanwezig.

Ook interieur is goed verzorgd. Keuken--&gt alles is aanwezig incl vaatwasser en wasmachine

Prive plaats parkeergarage is erg fijn.

Er is ook een lift aanwezig als je minder valide bent.

2 badkamers + 2 toilets aanwezig erg makkelijk vooral als je met een groter gezelschap bent.



zwembad bij het appartement ook prima verzorgd en de lagoon is erg mooi aangelegd en zeer rustig.

Hier zijn diverse zaken zoals, ligstoel, parasol, waterfiets, kano, supboard te verkrijgen (gratis)

Goede beveiliging/ toezicht van zowel lagoon als appartement complex dat volledig afgesloten kan worden door middel van metalen hek.

Appartement is zeer geschikt voor volwassene zonder kinderen maar ook met kinderen, ouderen + minder valide personen. Ouders met kinderen zullen vooral naar lagoon gaan en zwembad bij het appartement zal dan minder bezocht zijn dus rustiger.

al met al goed verblijf en echte aanrader.



Golfbaan ligt naast het complex.



P.s. contact met eigenaresse Elke verliep ook prima via telefoon, ze was goed bereikbaar voor vragen.



Wel wil ik vermelden dat er in de naaste omgeving nog gewerkt wordt aan de bouw van nieuwe appartementen dat kan voor geluidoverlast zorgen en modder op de weg.



Route Goed aangeven dat dit Estepona Golf is. Wij hadden de fout gemaakt om Casares aan te houden en zaten midden in de bergen (half uur rijden) dit ivm sleutel overdracht bij aankomst.

Indien navigatie het niet aangeeft, google maps op telefoon werkt voor het laatste stuk prima.

Navigeren kan makkelijk tot Estepona golf en vandaar goed opletten waar het bord La Alcazabe staat.





Vakantie groetjes van Babbe Brigitte

Joris Visser

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie accomodatie, met groot terras op het zuiden. Appartementen liggen in een cirkel met in het midden 2 kleine zwembaden en in de buurt van een golfterrein met een mooi aangelegde tuin. Water van één zwembad was tijdens ons verblijf niet geschikt om in te zwemmen. Zwemwater van het 2e bad was wel oké, maar onverwarmd. (Begin maart). Enige overlast van bouw van nieuwe appartementsgebouwen. In de directe omgeving geen wandelmogelijkheden, maar op enige afstand wel mooie natuur en wandelmogelijkheden. Middellandse zee op +/- 5 km. Estepona ligt op 8 km. Auto is een must.

johan omon

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hadden vooraf prettig contact met de huiseigenaar. De hulp stond op ons te wachten met de sleutel.

Bij binnenkomst was het schoon en opgeruimd.

Het enige minpuntje aan het huis was de lichte raamdecoratie op de kinderkamer. Deze kon daardoor niet donker gemaakt worden.

De omgeving was mooi en bood diverse activiteiten.

Verschillende steden/dorpen zijn met de auto goed te bereiken.

Stefan de Groen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We loved staying at this beautiful accommodation.

Everything was very well taken care of and we all felt very at home.

We even had some welcoming ice creams waiting for us for some cooling off after our early morning travels.

The house was super clean and the lovely light interior made us feel calm and at ease.

A true paradise apartment where even with one or two kids you can enjoy all the space of all the rooms.

Including the two bathrooms with bathtub and shower!



We had breakfast on one of the main terraces every morning with an amazing view.

After a sunny day at the swimming pool we enjoyed an early evening drink with a fun table game before going out for dinner or cook our own meal in the spacious kitchen with all the facilities. Maybe a few bar stools would have been a nice add to the kitchen as you even have the option to enjoy a nice cup of coffee or glass of sangria at your own kitchen bar!

Having our own washing machine gave us the chance to have all our clothes washed and clean for when we would arrive back home again.



We stayed here with our 7 year old daughter and definitely recommend staying here to treat yourself on a real relaxing get away holiday!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 325825

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/325825.htm


«Luxueus appartement in Andalusië bij de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven