Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel chalet met magnetron, nabij het...

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, verwarming(gas)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Dit vrijstaande, gelijkvloerse chalet staat op Resort Zuiderzee, gelegen op een steenworp afstand van het Veluwemeer met al haar faciliteiten met betrekking tot watersport.

Naast de woonkamer met TV vindt u er een open keuken met magnetron. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met twee 1-pers. bedden. In de badkamer treft u er een douchecabine en een toilet. Gezien de ruimte is het helaas niet mogelijk om een kinderbedje in één van de slaapkamers te plaatsen.

Buiten beschikt u over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4.4 km

4.4 km

Stadscentrum 4.4 km

4.4 km

Bus 2.7 km

2.7 km

Station 11.7 km

11.7 km

Snelweg-afrit 11.3 km

11.3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Zuiderzee is een groot vakantiepark, gelegen op ca. 7 km. van het centrum van Elburg in de gemeente Biddinghuizen. Het is een park in ontwikkeling en het grenst direct aan het veelzijdige Veluwemeer.

De faciliteiten zijn zeer uiteenlopend en rijk aanwezig op Resort Zuiderzee. Voor liefhebbers van watersporten is er een boothelling, bootverhuur en een jachthaven. Zowel bij goed als bij minder goed weer hoeft u zich geen moment te vervelen. U heeft zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden voor jong en oud; midgetgolf, diverse speeltuinen, een indoor speeltuin zijn enkele voorbeelden. Maar ook een groot overdekt zwembad met kinderbad en glijbaan van maar liefst 40 m. lang. Voor de nodige ontspanning is er voor de volwassenen een sauna, een Turks stoombad en whirlpool. Een recreatieteam zorgt voor het nodige vertier. Een (à la carte) restaurant, eetcafé en snackbar maken het geheel compleet.

Maar ook in de omgeving van Resort Zuiderzee is meer dan genoeg te beleven. Het Veluwemeer biedt een veelvoud aan mogelijkheden. U kunt hier vissen, windsurfen of een boottocht maken. Het grote zandstrand leent zich prima voor heerlijk relaxed chillen en genieten van de zon. In de bosrijke omgeving maakt u mooie fiets- en/of wandeltochten. In het naastgelegen stukje "oerbos" zou je zomaar een bever kunnen spotten. Enkele tips voor dagtrips; Het Dolfinarium in Harderwijk (20 km.), Walibi Holland in Biddinghuizen (3,1 km.), Het Grote Kabouterbos in Dronten (14 km.), Aviodrome in Lelystad (25 km.), het Speel- en Doepark De Voorst in Kraggenbrug (33 km.), de golfbaan Harderwold in Zeewolde (17 km.) of het Avontura in Dronten (18 km.). Er zijn ook diverse steden goed te bereiken. Alle met een eigen sfeer, maar overal vele mogelijkheden om te shoppen, culturele bezienswaardigheden en een ruime keuze uit gezellige restaurants en terrasjes. We noemen; Zwolle (30 km.), Apeldoorn (45 km.), Deventer (47 km.), Almere (51 km.), Amersfoort (53 km.) en via de dijk zelfs het historische havenstadje Enkhuizen (64 km.).

Kortom; Resort Zuiderzee biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, liefhebbers van rust en natuur maar ook voor de actieve avonturiers. Één ding is zeker; U hoeft zich hier geen moment te vervelen.

Resort Zuiderzee is een park in ontwikkeling. Dat houdt in dat er bouwwerkzaamheden zouden kunnen plaatsvinden. Eventuele overlast wordt zoveel mogelijk tot een minimum beperkt.

NL-8256-18 Deze woning is geheel gasloos

Tijdens de periodes van 19-22 juni, 26-29 juni, 14-17 augustus zal er een extra waarborg gevraagd worden van €185,-

Voor het weekend van 21-24 augustus 2020 zal er een extra waarborgsom van € 185,- gelden op Resort Zuiderzee.

In verband met groot periodiek onderhoud is het indoor speelparadijs gesloten van 18 november t/m 1 december.

Resort Zuiderzee is een resort in aanbouw. Dit houdt in dat er werkzaamheden plaatsvinden aan het terrein. Er worden nieuwe chalets geplaatst, de tuinen worden aangelegd en de infrastructuur wordt verbeterd. Overdag kan dit overlast geven, maar vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt wordt. De faciliteiten, zoals het zwembad, de indoorspeeltuin en de horeca zijn gewoon geopend op de reguliere openingstijden.

In het weekend van 26 juni t/m 28 juni vindt op het festivalterrein naast het resort het hardstylefestival Defqon1 plaats. Hierdoor is geluidshinder mogelijk. Wij willen u vragen hier rekening mee te houden.

In verband met werkzaamheden is het zwembad gesloten van 6 januari tot 17 februari 2020.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,6 van 5
3.6 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.6 Service
3.6 Ligging
3.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kirchmeier

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Het huis is een lachertje, schimmel in de douche, geen werkende wifi, algemeen gebruikt en muffe geur. Het regende gisteren en het dak lekte. Toen we klaagden, kregen we een ander huis dat er bijna hetzelfde uitzag. We kregen geen hulp, noch telefonisch, noch bij de receptie. Het kon hen niets schelen. 1200 km heen en de volgende dag weer naar huis.

Dirk Grünert

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Het huis was prima, op kleine gebreken na. Het boekings- en betalingsproces is veel slechter. Je krijgt een e-mail als boekingsbevestiging met een betalingsverzoek en als je een normale bankoverschrijving doet, weet je zeker dat de boeking wordt geannuleerd!!! Omdat het blijkbaar te lang duurt voordat ze het geld ontvangen :( de annuleringsmail komt in de spamfolder terecht en kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien. We stonden dus op de dag van boeking voor de buurt en hadden geen huis. De servicemedewerker in Duitsland, die we belden, is een toonbeeld van communicatietalent en ziet het geld binnenkomen, maar kan niet anders. dankzij ons hebben we toch een huis gekregen en konden we op vakantie.

Casper Booij

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Bij aankomst was het slot/deurklink van de doucheruimte kapot, na een nacht slapen werd ervaren dat de matrassen erg slecht zijn, de veren kwamen erdoorheen. Bij aangeven bij de receptie werd de facilitaire dienst ingeschakeld, de deur werd “gerepareerd” echter de matrassen waren “in bestelling”, blijkbaar was daar al eerder over geklaagd. Bij nogmaals aangeven kregen we een extra “bedovertrek”….dat lost namelijk het probleem met de zeer slechte matrassen op. Helemaal niet dus… Na deze issues was de chalet erg vies, erg stoffig en zeker de €500 voor 4 dagen niet waard, de dieren haren zaten overal. Door de zeer slechte matrassen zijn we zelfs een dag eerder vertrokken. Nadat we een melding hiervan in de vorm van een officiële klacht te hebben gemaakt, kregen we als “tegoedkoming/oplossing” een korting van €30 aangeboden, geldend voor 1 jaar bij een nieuwe boeking. Wat een ontzettend triest laag bedrag. En dus eigenlijk dus een behoorlijke onzin tegoedkoming aangezien we nooit meer bij een EuroParcs-park iets gaan boeken door deze ervaring. @Belvilla, wat gaan jullie hier eigenlijk aan doen? We hebben ook een e-mail aan jullie gestuurd maar werden in een “loop” gezonden door jullie! We kwamen steeds terecht op een algemene pagina zonder klachten invulformulier. Graag ontvangen we een reactie!

Peter Koetsier

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het chalet was keurig, alles erop en eraan. Alleen voor mij iets te harde bedden. Genoeg te doen op het park, was een fijne week

Frank Stania

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Iets meer in het Duits zou leuk zijn. Anders erg leuk om te ontspannen. Graag weer

Hubertine Theeuwen

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het Zuiderzeeparc is fantastisch. Maar de service bij Bell villa is zeer slecht verlopen...

M. Rijnbeek

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Prachtig mooie nieuwe moderne huisje in een mooi goed onderhouden park. Heerlijk genieten hier.

Kim Bril

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Leuk park, zeker voor jonge kinderen veel te doen. Mooi en schoon chalet, maar helaas dramatisch slechte bedden.

Nina Zwartkruis

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Deze vakantie valt erg tegen. Aangekomen in een huisje waar het afval en de vuilniszakken nog in het rond lag. Lege bierflesjes en oude peuken. 5 keer gemeld en uiteindelijk, na heel veel aandringen, is het weggehaald. Het huisje is niet goed schoon, de doorgeslagen muggen en bloedvlekken zaten aan de muren. Dit, samen met wat andere dingen, eerst zelf schoongemaakt. TV en internet doet het de helft van de tijd niet en met slecht weer en kleine kinderen is dat niet prettig. Wij vertrekken eerder naar huis.

Jeroen van Geelen

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Onze berkelchalet is basic en de douche was niet geheel schoon: haren en schimmelranden, helaas. De keukenkastjes zijn oud, scheef maar alles zit erin. Grootste minpunt zijn de erg harde matrassen en de kinderbedden zijn zelfs voor mijn zoon bankpas negen erg klein....Gelukkig kan dit de pret toch niet bederven want: Er is op het park genoeg te doen, zeker met kids en ook de omgeving heeft veel te bieden als je niet uit de regio komt.

Kees Corstanje

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

huisje was goed alleen wat troep bij aan komst lege blikjes zakdoekjes zelf opgeruimd buiten binnen wc bril stuk douge werkte niet wat spineweben vond park romelig wel genoten gemeld bij receptie

Svitlana Vishnevska

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Fijne huisje met alles wat je nodig hebt! Leuke speeltuin voor kinderen zeker om terug te komen

Herbert Roes

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Leuke accommodatie met genoeg voorzieningen, alleen de matrassen zijn erg zacht, niet fijn om op te liggen.

martijn geutjes

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Mooi huisje, erg vriendelijk personeel.

Dorothea Reijnders

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Engels

Geweldig huisje, mooie locatie, maar de bedden waren absoluut verschrikkelijk.

Gademan

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Niet zo’n schoonhuisje, slecht gepoetst, douche lekt en niet schoon, erg verouderd. Geen oven/combimagnetron, servies niet compleet. Niet zo’n luxe wat omschreven is, zoals in de boeking.

Karin van Kasteel

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Huisje was perfect qua comfort, netheid, rust en ligging.

Sönke Teske

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Eigenlijk ontbrak alles, 4 bedden een nachtlampje. Geen diepe borden, geen soeplepels, de vaatwasser deed het niet, etc. de lijst was zo lang dat het bijna weer grappig werd. Maar toch nooit meer belvilla


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 326828

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/326828.htm


«Comfortabel chalet met magnetron, nabij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat