Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Knus vakantiehuis in Stoumont met een...

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, zithoek, DVD-speler, radio), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet), wasruimte(wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, balkon of terras), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, wastafel))

terras, terras, BBQ, parking

Dit gezellige vakantiehuis staat in het Belgische Stoumont en is groot genoeg voor een stel of een gezin met kinderen. Het huis heeft een dakterras waarop je lekker kunt genieten van de frisse lucht.

Stoumont is een goede plek om uitstapjes in de omgeving te maken. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar Spa (13 km) of het F1-circuit van Francorchamps bezoeken (18 km). Met de kinderen kun je naar Plopsa Coo, op 11 km afstand.

Het vakantiehuis heeft een eenvoudige, gezellige inrichting met veel houten meubels. Je vindt hier 2 slaapkamers en 1 badkamer. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete gerechten te bereiden en de woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met tv, waar je de avond ontspannen kunt afsluiten met een kopje thee.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
WiFi
DVD-speler

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 5.6 km

5.6 km

Luchthaven 51 km Liege airport

51 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

hanneke Goudsblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Een fijne plek, lieve mensen, nota bene, Amsterdammers ❤️ en een goede Wim Hof plek in het riviertje de Lienne, met name in de lente en winter natuurlijk. Mijn man en zoon vonden de koudwaterduikjes heerlijk💙

Alwin Troost

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ideale combinatie van een leefbaar ruim huisje met een lekkere houtkachel en een schoon fris huis.

Jan Verheyen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

goed onderhouden appartement in rustige omgeving . Alles was aanwezig

Lennaert Huijing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een erg mooie en goed uitgeruste vakantiewoning, prima gelegen. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Aanrader!

Carlien Van den Eeckhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruim en rustig gelegen vakantiehuis. Vriendelijke en behulpzame eigenaars.

boeckx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijke plek en ook het huisje heeft alle nodige comfort. Bijzonder te vermelden : prima bed!

Gwendoline Ampe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer knus,gezellig huisje. Alles is aanwezig en het is er zeer net. Mieke is een zeer vriendelijke gastvrouw waarbij je voor alles terecht kan. Wij gaan zeker terug!

Benjamin Bouw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Onze recente vakantie in dit vakantiehuisje in de Belgische Ardennen voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Met onze nieuwe pup kozen we voor een verblijf in koelere temperaturen in plaats van onze traditionele reis naar Toscane. Ondanks de eenvoudige, ietwat gedateerde uitstraling bood de woning een warme en uitnodigende sfeer waarin we ons meteen op ons gemak voelden. Als u op zoek bent naar hypermoderne luxe, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste plek voor u. Wij vonden het zelf heel fijn dat we ons geen zorgen hoefden te maken om bijv. de vuile pootjes van de hond! De perfect uitgeruste keuken was een aangename verrassing en daarnaast hebben we ook echt genoten van het terras op de eerste verdieping. Je hebt hier (als ze schijnt) de hele dag zon en kunt er heerlijk genieten van een potje Rummikub of lekker een boek lezen. Onze pup waande zich in de zevende hemel in het bos tegenover het huis en aangezien we best wat onverwachte regenbuien hebben gehad waren de wasmachine en droger echt een superfijne toevoeging. De gastvrouw is een fantastisch leuk mens en het contact is lekker easy-going en privacy wordt gerespecteerd. Kortom, een top verblijf in de Belgische Ardennen! Bedankt!

Kenn Pieters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Meubels aanwezig van zeer matige kwaliteit. (moeilijk om 1 avond in 1 van deze zetels door te brengen zonder rugklachten.) GEEN TUIN Aanwezig zoals WEL omschreven staat. Althans geen tuin zoals ik een tuin zou omschrijven... Best rubber laarzen aandoen om dit zompig, stukje grond aan de overkant van de straat te betreden. Vaststellen dat er eigenlijk geen tuin is, met een hond. Was toch een grote domper tijdens ons verblijf. Verder wel uitgebreid uitgerust huisje met correct ontvangst en vertrek.

Hans Van Dijck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mieke is een goeie gastvrouw. Ze woont ter plekke, maar blijft uitermate discreet en respecteert absolute discretie. Daarnaast is ze steeds beschikbaar als er toch iets is. Perfect. We hadden steeds het gevoel erg op het gemak te zijn, geen enkel moment van storing door de gastvrouw/heer, erg belangrijk! De vakantiewoning is erg fijn, niet in het minst omdat het huisje goed voorzien is van (persoonlijke) toetsen, al wat je nodig zou kunnen hebben, en meer, is voorzien. Geen kil vakantiehuis met gestandardiseerde voorzieningen dus. Ook erg royaal met extra's, zoals voorzien brandhout om een gezellig vuurtje te stoken, beschikbaarheid van fietsen, het heerlijke terras, sorry, de terrassen, koffie, thee, (af)wastabs alles aanwezig. Ook erg fijn, de persoonlijke filmcollectie waaruit we heerlijk hebben kunnen smullen. Erg vertrouwelijk en een absolute aanrader wat ons betreft!

Davy Morren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huisje bevat alles om er een toffe, leuke vakantie van te maken. Goed uitgeruste keuken, ruime slaapkamers, goede matrassen. Voorzien v dartsblok, gezelschapsspelen, dvd's, sateliet-tv, ruime douches. De streek is adembenemend mooi, naast een stroompje en de Lienne. Niets gemerkt van de overstromingen. En vooral belangrijk, gelegen naast een rustige weg, van waaruit je een zeer goede ligging hebt om de streek te bezichtigen. 15minuten rijden voor naar Plopsa Coo.

Markus Möller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huisje is iets anders dan beschreven. Kon niet lezen dat de verhuurder ernaast woont, het huis is niet geschikt voor kinderen onder de 4/5 jaar. Zonneterras heeft geen valbeveiliging, trap naar de hoofdslaapkamer is open. Het was mooi geweest als de 5 bakken beter gemarkeerd waren voor het scheiden van afval, dat was niet het geval.

Verwimp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit huis lijkt groot maar het gaat maar om de helft want de eigenaar woont in een deel. Dat wisten wij niet. Het huis is oud: oude ramen die heel vuil zijn. Het huis was echt vuil en stonk. Vuile glazen, vuil op de grond, spinnenwebben. De vuilbakken zijn echt vies en stinken. De zak vb van gft was gewoon uitgekapt val de vorige mensen en was echt vies. Onder de zak in de vuilbak staat 2cm vuil stinkend water. Echt vies. De zetels stinken en hebben plekken. De kinderstoel is enorm vies. Dit huis is de prijs echt niet waard. Hier komen wij nooit meer.

Benjamin Bouw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Onze recente vakantie in dit vakantiehuisje in de Belgische Ardennen voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

Met onze nieuwe pup kozen we voor een verblijf in koelere temperaturen in plaats van onze traditionele reis naar Toscane. Ondanks de eenvoudige, ietwat gedateerde uitstraling bood de woning een warme en uitnodigende sfeer waarin we ons meteen op ons gemak voelden. Als u op zoek bent naar hypermoderne luxe, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste plek voor u. Wij vonden het zelf heel fijn dat we ons geen zorgen hoefden te maken om bijv. de vuile pootjes van de hond!

De perfect uitgeruste keuken was een aangename verrassing en daarnaast hebben we ook echt genoten van het terras op de eerste verdieping. Je hebt hier (als ze schijnt) de hele dag zon en kunt er heerlijk genieten van een potje Rummikub of lekker een boek lezen.

Onze pup waande zich in de zevende hemel in het bos tegenover het huis en aangezien we best wat onverwachte regenbuien hebben gehad waren de wasmachine en droger echt een superfijne toevoeging.

De gastvrouw is een fantastisch leuk mens en het contact is lekker easy-going en privacy wordt gerespecteerd. Kortom, een top verblijf in de Belgische Ardennen! Bedankt!

Carlien Van den Eeckhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Veel natuur in de omgeving. Goed om te wandelen of te mountenbiken. Echt alles in aanwezig. Zelf een wasmachine met wasmiddel en een droogkast. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn badlinnen aanwezig, kamerjas, slippers, thee, koffie,...Veel mogelijkheden om buiten te zitten rond het huis. Vriendelijke uitbaters.

Teun de Bruijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een leuk huisje met alles erop en eraan en ligt in een mooie omgeving waar je geweldig kan wandelen. Zeker een aanrader wanneer je niet te ver wilt reizen en ook het weer werkte ontzettend mee.

Davy Morren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huisje bevat alles om er een toffe, leuke vakantie van te maken. Goed uitgeruste keuken, ruime slaapkamers, goede matrassen. Voorzien v dartsblok, gezelschapsspelen, dvd's, sateliet-tv, ruime douches.

De streek is adembenemend mooi, naast een stroompje en de Lienne. Niets gemerkt van de overstromingen. En vooral belangrijk, gelegen naast een rustige weg, van waaruit je een zeer goede ligging hebt om de streek te bezichtigen. 15minuten rijden voor naar Plopsa Coo.

Benjamin Bouw

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Onze recente vakantie in dit vakantiehuisje in de Belgische Ardennen voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

Met onze nieuwe pup kozen we voor een verblijf in koelere temperaturen in plaats van onze traditionele reis naar Toscane. Ondanks de eenvoudige, ietwat gedateerde uitstraling bood de woning een warme en uitnodigende sfeer waarin we ons meteen op ons gemak voelden. Als u op zoek bent naar hypermoderne luxe, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste plek voor u. Wij vonden het zelf heel fijn dat we ons geen zorgen hoefden te maken om bijv. de vuile pootjes van de hond!

De perfect uitgeruste keuken was een aangename verrassing en daarnaast hebben we ook echt genoten van het terras op de eerste verdieping. Je hebt hier (als ze schijnt) de hele dag zon en kunt er heerlijk genieten van een potje Rummikub of lekker een boek lezen.

Onze pup waande zich in de zevende hemel in het bos tegenover het huis en aangezien we best wat onverwachte regenbuien hebben gehad waren de wasmachine en droger echt een superfijne toevoeging.

De gastvrouw is een fantastisch leuk mens en het contact is lekker easy-going en privacy wordt gerespecteerd. Kortom, een top verblijf in de Belgische Ardennen! Bedankt!

Verwimp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Dit huis lijkt groot maar het gaat maar om de helft want de eigenaar woont in een deel. Dat wisten wij niet. Het huis is oud: oude ramen die heel vuil zijn. Het huis was echt vuil en stonk. Vuile glazen, vuil op de grond, spinnenwebben. De vuilbakken zijn echt vies en stinken. De zak vb van gft was gewoon uitgekapt val de vorige mensen en was echt vies. Onder de zak in de vuilbak staat 2cm vuil stinkend water. Echt vies. De zetels stinken en hebben plekken. De kinderstoel is enorm vies. Dit huis is de prijs echt niet waard. Hier komen wij nooit meer.

Davy Morren

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje bevat alles om er een toffe, leuke vakantie van te maken. Goed uitgeruste keuken, ruime slaapkamers, goede matrassen. Voorzien v dartsblok, gezelschapsspelen, dvd's, sateliet-tv, ruime douches.

De streek is adembenemend mooi, naast een stroompje en de Lienne. Niets gemerkt van de overstromingen. En vooral belangrijk, gelegen naast een rustige weg, van waaruit je een zeer goede ligging hebt om de streek te bezichtigen. 15minuten rijden voor naar Plopsa Coo.

Kenn Pieters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Meubels aanwezig van zeer matige kwaliteit. (moeilijk om 1 avond in 1 van deze zetels door te brengen zonder rugklachten.)



GEEN TUIN Aanwezig zoals WEL omschreven staat. Althans geen tuin zoals ik een tuin zou omschrijven... Best rubber laarzen aandoen om dit zompig, stukje grond aan de overkant van de straat te betreden. Vaststellen dat er eigenlijk geen tuin is, met een hond. Was toch een grote domper tijdens ons verblijf.



Verder wel uitgebreid uitgerust huisje met correct ontvangst en vertrek.

Carlien Van den Eeckhout

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Veel natuur in de omgeving. Goed om te wandelen of te mountenbiken. Echt alles in aanwezig. Zelf een wasmachine met wasmiddel en een droogkast. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn badlinnen aanwezig, kamerjas, slippers, thee, koffie,...Veel mogelijkheden om buiten te zitten rond het huis. Vriendelijke uitbaters.

Hans Van Dijck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mieke is een goeie gastvrouw. Ze woont ter plekke, maar blijft uitermate discreet en respecteert absolute discretie. Daarnaast is ze steeds beschikbaar als er toch iets is. Perfect.

We hadden steeds het gevoel erg op het gemak te zijn, geen enkel moment van storing door de gastvrouw/heer, erg belangrijk!

De vakantiewoning is erg fijn, niet in het minst omdat het huisje goed voorzien is van (persoonlijke) toetsen, al wat je nodig zou kunnen hebben, en meer, is voorzien. Geen kil vakantiehuis met gestandardiseerde voorzieningen dus. Ook erg royaal met extra's, zoals voorzien brandhout om een gezellig vuurtje te stoken, beschikbaarheid van fietsen, het heerlijke terras, sorry, de terrassen, koffie, thee, (af)wastabs alles aanwezig.

Ook erg fijn, de persoonlijke filmcollectie waaruit we heerlijk hebben kunnen smullen.

Erg vertrouwelijk en een absolute aanrader wat ons betreft!

Markus Möller

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het huisje is iets anders dan beschreven. Kon niet lezen dat de verhuurder ernaast woont, het huis is niet geschikt voor kinderen onder de 4/5 jaar. Zonneterras heeft geen valbeveiliging, trap naar de hoofdslaapkamer is open. Het was mooi geweest als de 5 bakken beter gemarkeerd waren voor het scheiden van afval, dat was niet het geval.

Teun de Bruijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het is een leuk huisje met alles erop en eraan en ligt in een mooie omgeving waar je geweldig kan wandelen. Zeker een aanrader wanneer je niet te ver wilt reizen en ook het weer werkte ontzettend mee.

Kenn Pieters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Meubels aanwezig van zeer matige kwaliteit. (moeilijk om 1 avond in 1 van deze zetels door te brengen zonder rugklachten.)



GEEN TUIN Aanwezig zoals WEL omschreven staat. Althans geen tuin zoals ik een tuin zou omschrijven... Best rubber laarzen aandoen om dit zompig, stukje grond aan de overkant van de straat te betreden. Vaststellen dat er eigenlijk geen tuin is, met een hond. Was toch een grote domper tijdens ons verblijf.



Verder wel uitgebreid uitgerust huisje met correct ontvangst en vertrek.

Hans Van Dijck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mieke is een goeie gastvrouw. Ze woont ter plekke, maar blijft uitermate discreet en respecteert absolute discretie. Daarnaast is ze steeds beschikbaar als er toch iets is. Perfect.

We hadden steeds het gevoel erg op het gemak te zijn, geen enkel moment van storing door de gastvrouw/heer, erg belangrijk!

De vakantiewoning is erg fijn, niet in het minst omdat het huisje goed voorzien is van (persoonlijke) toetsen, al wat je nodig zou kunnen hebben, en meer, is voorzien. Geen kil vakantiehuis met gestandardiseerde voorzieningen dus. Ook erg royaal met extra's, zoals voorzien brandhout om een gezellig vuurtje te stoken, beschikbaarheid van fietsen, het heerlijke terras, sorry, de terrassen, koffie, thee, (af)wastabs alles aanwezig.

Ook erg fijn, de persoonlijke filmcollectie waaruit we heerlijk hebben kunnen smullen.

Erg vertrouwelijk en een absolute aanrader wat ons betreft!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 327284

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/327284.htm


«Knus vakantiehuis in Stoumont met een...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat