Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Gialla

Costa dell'Etruria;

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Het is een heel bijzonder huis, het Casa Gialla. Bezeten door een kunstenaar, is het zeer persoonlijk, met veel foto's. Ook de woonkamer, open op twee verdiepingen, is niet alledaags.
Van de toegangsweg en parkeerplaats leidt een korte trap door de tuin naar een groot terras (ca. 50m²) .Dit is gedeeltelijk overdekt voor schaduw en zeer zonnig deel. Vanaf hier heb je direct toegang tot de bovenste verdieping van het huis, een eethoek en een open keuken. Ook hier is een slaapkamer zijn mijn 2 bedden en een badkamer met toilet / douche. Een galerie leidt naar een klein balkon.
Een wenteltrap brengt u naar het lagere niveau in de woonkamer met een pull-out slaapbank. Bovendien zijn de tweede slaapkamer en een verdere badkamer met toilet / douche. Een uitgang leidt naar het lagere tuin. De ramen zijn allemaal voorzien van horren. Er is ook een klamboe voor elk bed.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Pisa, Galileo Galilei

80 km

Station 5 km Castagneto Carducco Donoratico

5 km

Snelweg-afrit 4 km Castagneto Carducci Donoratico

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in de zilverkleurige bladeren van de olijfgaarden gedomineerd door de Hill House is gelegen op een groot glooiend terrein met uitzicht over de vlakte naar de zee. Tussen de olijfkleurige, omgeven door tuinen, zijn 3/4 andere huisjes / appartementen elkaar nabuurschap verte. Alle kamers zijn aangenaam Aangepaste particuliere huizen, die zeer functioneel zijn uitgerust in aanvulling op de persoonlijke design en zijn deels verhuurd. Ze zijn geschikt voor 4-10 personen. Ver weg van de vakantie drukte, kan iedereen, zelfs in het hoogseizoen, genieten van een heerlijke rust. Echter, om de mooiste maanden van het klimaat, de vegetatie, en het licht hier, het einde van mei, juni en september zijn.
Een smalle, idyllische heuvelachtige weg leidt naar Castagneto (4km) of omlaag om de straat naar de zee (ca. 8 km) .Een Duitse en Italiaanse sprekende Zwitsers in het buitenland is verantwoordelijk voor het pand en gekweekte olijven. Zij is het aanspreekpunt voor alle verhuur en alle vragen ter plaatse.
Kinderen zijn in alle vakantiewoningen en appartementen altijd welkom. Honden kunnen ook komen met. Het pand maakt deel uit van de middeleeuwse heuveltop stad Castagneto Carducci en is gelegen in een landbouwkundig reliëf geworden Castagneto en het omliggende culturele landschap door Carducci, een dichter aan het begin van de eeuw en Letterkunde van 1906. Fijnproevers zullen het gebied waarderen vanwege de beroemde wijnen uit het naburige dorp Bolgheri de sonore naam van Sassicaia, Ornellaia, Gaia, Antinori .... en de kenmerkende Toscaanse charme van dit prachtige landschap tussen ongerepte groene heuvels en de zee spreekt voor zich. Dus al prinses Fergie, Richard Gere, Harrison Ford waren etc, in de smalle straten van Castagneto Wandelen langs de Castagneto Carducci, het dichtstbijzijnde strand dorp is sinds jaren voor zijn schone strand, de kwaliteit van het water, de sfeer en het achterland met de " bandiera blu "de blauwe vlag, de EU kwaliteit banners, beroemde Toscaanse culturele steden en bezienswaardigheden zijn op comfortabele dagtochten -Met de auto of trein. Volterra, Pisa, Lucca. Iets verder weg zijn Florence, Siena, de marmergroeven van Carrara, de warmwaterbronnen van Saturnia en vele anderen .... Zelfs de sport is niet verwaarloosd met paardrijden of tennissen. Om te fietsen, is het ideaal. Veel fietsers komen aan de opleiding in de vlakke kustvlakte met het heuvelachtige achterland.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Meestal wordt het beddengoed en het huis wassen in contact met de gasten. Maar het kan mogelijk worden gemaakt door arrangement voor € 6,50 / bed. Tijdens het stookseizoen, zal het gasverbruik voor verwarming op basis van gas meter extra in rekening gebracht. In het off-season de prijs met een bezetting van slechts 2 personen kan enigszins worden verminderd.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Zeker zou ik er rekening mee dat dit landschap is altijd inderdaad erg leuk; maar in het bijzonder, de maanden mei / juni te benadrukken. Het klimaat is meestal nog steeds vriendelijk, niet te warm, dan kunt u zwemmen in de zee. Maar het meest indrukwekkend is de flora. Overal bloeit in grote variëteit. De poppy naast witte Margerithen steekt uit de verte.
Ook is september een echte aanrader. De hitte is gebroken. De kleuren schitteren weer in het bijzonder Toscaanse licht. Men kan opnieuw te maken reizen zonder warmte een bijna verpletterd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-01-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.3 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Jürgen D. uit Köln

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in september

Ik wil graag iets toevoegen aan mijn evaluatie van mijn vakantie in september. Het huis is in goede staat. Er zijn geen gebreken. Het heeft voldoende potten, pannen, borden, kopjes alles wat je nodig hebt om te koken en te eten is in goede staat. De bedden zijn goed, kledingkasten zijn groot genoeg met voldoende kleerhangers, alles is schoon en maakt een comfortabele indruk.
Dus ik kan het huis alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2020

Jürgen D. uit Köln

4,7
3.5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in september 2020

Een vakantie in de door Elisabeth Gschend beheerde huizen in de heuvels van Castagneto is altijd uitstekend. Ik ga er al ongeveer 35 jaar heen en het is een tweede thuis geworden. De ligging van het huis, de complete uitrusting, het uitzicht vanaf het terras in het dal en ver in zee verzacht de gestreste ziel van thuis enorm. De omgeving, met alles wat je zoekt in een Italiaanse vakantie, lekker eten, goede wijn, Toscaans landschap, zee en strand
is in overvloed beschikbaar.
De verzorging door mevrouw Gschend tijdens de vakantie kon niet beter.
Al met al ga ik er de komende 35 jaar weer heen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Familie M. uit Ottobrunn

2,8
2.5 2 3.5 4 2

Urlaub 2020

Sehr schöner Ausblick von Terrasse, gemütliches zusammensitzen auf dieser leider durch extrem unbequeme Stühle nicht möglich. Die Stühle waren ca. 40 Jahre alt und sehr Unbequem ( bekamen extreme Rückenschmerzen)waren marode ( defekt ) , Waschmaschine sehr klein ( Fassungsvermögen höchstens zwei Badetücher), den Grill konnten wir garnicht benutzen, da dieser sehr verschmutzt und unhygienisch aussah. Die Straße zum Haus ist ziemlich schmal und hat sehr viele Schlaglöcher. Die Schränke sind zum größten Teil wegen Überfüllung nicht zu nutzen. Die Verwalterin war sehr nett, sie kann ja auch nichts für den Zustand des Objektes. Zu der Zeit in der wir dort waren, gab es extrem viele Bremsen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juni 2019

Alexandra uit Estenfeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie

Wij verbleven met zijn drieën in Casa Gialla en hadden daar een zeer ontspannen en mooie week. De ligging van het huis is gewoon perfect. Het is een beetje buiten, rustig (je hoort 's nachts de uil roepen) en toch ben je niet ver van het strand of de dichtstbijzijnde dorpen. U kunt op het terras of in de tuin onder de oude olijfbomen zitten en van daaruit de zonsondergang bekijken. Vermeldenswaard is ook het uitstekende vegetarische restaurant, dat aan de toegangsweg tot het huis ligt en ook gemakkelijk te voet bereikbaar is. Erg lekker!
De uitrusting van het huis laat nauwelijks iets te wensen over, we voelden ons echt heel comfortabel! Mevrouw Gschwend, de beheerder van het huis, was zeer zorgzaam en altijd beschikbaar voor vragen en verzoeken. Veel, heel veel dank voor de leuke ontvangst in het huis! We komen graag nog eens terug!

Juli 2018

5 Osti uit Taunusstein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

3 perfecte weken!

We hebben drie heerlijke weken doorgebracht in Casa Gialla, omringd door prachtige planten
Het kunstenaarshuis met zijn bijzondere charme en ongewone architectuur heeft een enorm, gedeeltelijk overdekt terras vanwaar u de zee kunt zien (fantastische zonsondergangen!). Het terras is ideaal om te lezen, te spelen, te ontspannen en te eten
Het ruime huis, voorzien van al het nodige, was voor ons - 2 volwassenen en 3 kinderen (6, 9 en 12 jaar) - het perfecte uitgangspunt voor een strand- en cultuurvakantie

De zeer aardige en behulpzame manager voorzag ons opnieuw van uitstekende tips. Dit is onze derde keer hier. Dit jaar was onze eerste keer in Casa Gialla en we komen volgend jaar zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Roland F. uit 1230 Wien

5,0
5 5 5 5

Sehr zu emfehlen für Urlaub mit Hund!

Der persönliche Kontakt zu Frau Geschwend war oft sehr hilfreich, man konnte sich mit jedem Anliegen jederzeit an sie wenden!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Bärbel B. uit 10555 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige familievakantie

We hebben hier twee prachtige weken doorgebracht met onze twee jonge kinderen. Het huis is zeer ruim en heeft een geweldige tuin met terras waar de kinderen lekker konden spelen. De faciliteiten laten niets te wensen over en we werden zeer vriendelijk verzorgd.
De locatie beviel ons erg goed, rustig, te midden van olijfgaarden op een heuvel, en toch ben je met de auto snel (ongeveer 10-20 minuten) bij mooie stranden of in romantische, middeleeuwse dorpen.
Tip: Als je 's avonds en 's ochtends buiten op het terras zit, moet je je wel beschermen tegen muggen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Martina und Karl-Heinz uit Hannover

4,3
3.5 3.5 5 5

Urlaub

Sehr schöne Lage, blühender Garten. Wir haben jeden Abend den wundervollen Ausblick zum Meer bei herrlichem Wetter genossen. Auch unser Hund hat sich sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2015

Sibylle und Jürgen K. uit München

5,0
5 5 5 5

Wenn am Abend die rote Sonne im Meer versinkt........

Wir fahren auf schönen , olivenhainbegrenzten Landsträßchen zu diesem Haus, stellen das Auto ab und kommen in einen wunderbar blühenden Garten, auf eine weite, sehr große Terrasse mit Blick aufs entfernte Meer, blutrote Sonnenuntergänge! Ruhe! Vor dem Haus ein großer Holztisch mit Stühlen, hier können wir sitzen bei Sonne, Regen, jeglichem Wetter und essen und trinken. Im Haus befindet sich eine sehr gepflegte Einrichtung, schöne, große Räume, oben 1 Kinderzimmer, endlich mal gute Leselampen an den (ein bisschen asketischen) Betten, unten Wohnraum, noch ein Schlafzimmer, oben und unten je ein sehr feines Bad mit brausender Dusche, eine Seltenheit in Italien. Dazu noch ein großer Wasch- und Arbeitsraum mit guter Waschmaschine und Zugang zum hinteren Garten. An den Wänden hängen sehr gute Bilder des Hausherrn oder seiner Künstlerfreunde, ein Genuss. Hangseitiges großes Grundstück. In unserer Ferienzeit (Juni 2015) waren die Mücken ein bisschen lästig, mit Autan geht es. Aber abends/nachts die Glühwürmchen, so süß. Hier möchten wir bleiben.
Die Managerin des Hauses ist sehr sehr nett, kompetent und hilfreich

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2013

Urlauber1989 uit Stuttgart

4,8
5 5 5 5 4

Casa Gialla - Super entspannter, toller Aufenthalt Erholungsgarantie

Die Objektbeschreibung und die Fotos halten absolut, was sie versprechen: einen super entspannten, tollen Aufenthalt.
Das Haus ist sehr gut ausgestattet, wir waren überrascht, was alles vorhanden war. Die Einrichtung ist stilvoll und liebevoll zusammengestellt. Eine kleine Bibliothek läd ein, in den Kunstbüchern und Romanen des Besitzers zu schmökern.

Wir waren zu sechst dort, zwei Pärchen und zwei Singles, und fühlten uns im geräumigen Haus und auf der großzügigen Terrasse (mit Meerblick) inmitten des tollen Gartens von Anfang an wohl. Dazu trug auch die sehr nette und liebe Hausverwalterin bei, die mit allerlei Geheimtipps für die Umgebung aufwarten konnte. Das tolle Olivenöl, das sie aus den das Haus umgebenden Oliven presst, ist nur zu empfehlen! Wir jedenfalls haben uns einen Vorrat mit nach Deutschland gebracht.

Die beiden Autos, mit denen wir dort waren, konnten wir bequem auf dem Parkplatz direkt am Haus parken. Allerdings ist es nicht ganz so einfach, das Haus zu finden. Wir würden daher empfehlen, im Hellen anzureisen.
Zum Meer ist es mit dem Auto ein Katzensprung, in ca. 10 Minuten erreicht man die schönen Strände von Castagneto, die bei unserem Besuch Mitte August nicht allzu voll waren. Einkaufsmöglichkeiten hat man im Ort genug, für einen abendlichen Spaziergang lädt das Bergdorf Castagneto Carducci mit seinen tollen alten Häusern und der grandiosen Aussicht über das Tal und auf's Meer ein.
Kurz: wir würden wieder hinfahren, dafür lohnt sich die lange Anreise.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Olivenhaine um das Haus herum sorgen gleich bei der Ankunft für Urlaubsstimmung. Dadurch, dass das Haus am Berg und inmitten der vielen Bäume, ein bisschen abgeschieden liegt, ist es sehr ruhig und ideal, um zu die Seele baumeln zu lassen.

Winkels: Die Einkaufsmöglichkeiten sind sehr gut mit dem Auto, für Sportler auch mit dem Fahrrad gut zu erreichen. Die großen Supermärkte bieten neben regionalen Spezialitäten alles, was man so braucht.


Contactpersoon

Mevr. E. Gschwend

Mevr. E. Gschwend

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 32759

Laatst bijgewerkt: 16.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32759.htm


«Casa Gialla» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven