Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Flat Villa Rosa

Ferma

Max.  3   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Beschrijving

Privé vakantiehuis aan de rand van het dorp boven de olijfgaarden, het appartement is regelmatig gerenoveerd en zeer goed uitgerust. Met balkon EN klein terras, nieuwe inbouwkeuken, fris gestoffeerde bankhoek. Zonnige en schaduwrijke buitenruimtes (het enorme privéterras van de eigenaren met wijnprieel kan worden gedeeld. Het appartement is voorzien van airconditioning en uitgerust met horren en zonwering. De uitrusting laat nauwelijks iets te wensen over, van een kluis tot een haardroger, van muziek CD's tot vakantie lectuur, alles is aanwezig. Een gedetailleerde beschrijving van de flat kan per e-mail worden verstrekt, zodat u weet wat u NIET hoeft in te pakken. Het is een halfvrijstaand huis, onze buurvrouw woont er permanent, dus je hebt een Duitstalige contactpersoon in geval van nood. De verhuurders zijn altijd beschikbaar, zelfs als je weg bent. Het huisstrand met gezellige taverna ligt op loopafstand. Ook de authentieke taverna Katerina, een Duitstalige instelling in het dorp.
Licentie- of registratienummer: 00001108910

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 110 km Heraklion

110 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is gelegen in Ferma, een klein en nog zeer authentiek Kretenzer dorp met een paar kleine taverna's en een "huisstrand" aan de overkant van de weg, bereikbaar via een trap. Er is een supermarkt die elke dag open is. Voor de zee en achter de Kretenzer bergen en olijfgaarden zover je kunt kijken. In het naburige dorp Koutsounari, waar wat meer toerisme is, ligt het lange strand, een 3 km lang mooi stuk strand dat alles biedt: drukke taverna's met gratis strandstoelen, minder drukke mooie stukken strand waar het zelfs in het hoogseizoen niet druk is. U kunt kiezen of u in gezelschap of helemaal alleen op het strand wilt vertoeven. Het stadje Ierapetra, het meest zuidelijke stadje van Europa, met bars en winkelmogelijkheden nodigt uit tot een wandeling en ligt op slechts 10 km afstand. Ferma is een ideaal vertrekpunt voor excursies over het hele eiland. Adembenemende landschappen met al even adembenemende vergezichten en goed onderhouden wegen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Er zijn ook wandelmogelijkheden direct vanuit het huis. We hebben ook diverse tips voor onze gasten, zowel voor activiteiten in de omgeving als voor dagtochten (die we zelf elke keer als we er zijn doen), die we graag per e-mail verstrekken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Jeanne W. uit Glarus

4,2
5 5 1 5 5
Toon Duits

Toevluchtsoord na de uitstapjes in de directe en verdere omgeving

Mijn zoon en ik zijn net teruggekomen van Oost-Kreta, vol indrukken en onvergetelijke ervaringen zoals de Cha-kloof in Monastiraki, de 3250 jaar oude olijfboom in Kavousi en het strand van Xerokampus....: Elke dag was het een hoogtepunt om terug te keren naar Villa Rosa, die iets hoger op de heuvel staat en met 2 balkons en grote ramen naar de zee een oase was, een plek van topklasse om je goed te voelen. Het appartement is smaakvol, eenvoudig en praktisch ingericht. Het is uiterst aangenaam om een dag daar te verblijven of naar de waterval te lopen.... De locatie is helemaal rustig, de nachten waren vol sterren!
Bedankt voor een onvergetelijke tijd! Jeanne White

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Hahn:

Herzlichen Dank. Ich freue mich, dass Sie sich wohl gefühlt haben. Ein schöneres Kompliment gibt es nicht.

Augustus 2023

Caro S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

Onze vakantie in deze prachtige accommodatie was echt fantastisch. Het uitzicht op de zee of op de bergen erachter is onbeschrijfelijk mooi. In het appartement was alles aanwezig wat we nodig hadden voor het verblijf. Bovendien is het appartement smaakvol ingericht en alles werkt goed.

Omdat het huis vrij hoog ligt, is een eigen voertuig zeker een voordeel. Maar ook om het mooie eiland te verkennen.

Het contact ter plaatse met de (Duitse) manager van het appartement verliep probleemloos en er werd meteen voor alles gezorgd.

We voelden ons helemaal op ons gemak en dit prachtige eiland heeft ons in zijn ban ?. We komen graag weer terug. Bedankt voor de fantastische vakantie!!

Antwoord van Mevr. B. Hahn:

Ich freue mich auf Ihr Wiederkommen. Danke für die nette Bewertung

Maart 2023

Peter A K. uit Rosenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

geweldig uitzicht op een rustige locatie

We hebben genoten van ons verblijf in het vakantiehuis. Het is zeer goed uitgerust en heeft een geweldig uitzicht op een rustige locatie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Mevr. B. Hahn:

Ganz herzlichen Dank. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen gefallen hat. Wir sind immer bemüht, die Wohnung sauber und gepflegt zu erhalten und immer alles zu erneuern, was erneuert werden muss. Die Lage und die Aussicht sind natürlich einmalig, auch für uns!!!

Juni 2022

Burghard und Carmen H. uit Potsdam

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen droomvakantie

We boekten deze accommodatie op korte termijn en zonder problemen. We vonden echt alles wat we nodig hadden voor een ontspannende vakantie. We maakten graag gebruik van de adviezen van mevrouw Hahn met betrekking tot winkelen, eten, stranden en excursies. We waren erg enthousiast over de mooie, rustige ligging en de afzondering van het massatoerisme, en we ontdekten veel mooie plekjes die we helemaal voor onszelf hadden.
Wij kunnen de accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2022

Marcel B. uit Backnang

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rust en ontspanning met een fantastisch uitzicht

We verbleven in Villa Rosa in april voordat het seizoen begon. We hebben erg genoten van onze vakantie daar. We vonden alles zoals beschreven. De uitrusting van het appartement is opmerkelijk en praktisch, aan alles is gedacht. De ligging op een heuvel boven het dorp Ferma aan de zuidkust biedt veel rust en een fantastisch uitzicht op zee vanaf twee balkons. Ondanks deze afzondering bereikt u de zee in tien minuten te voet of het strand in een paar minuten met de auto (aangezien de twee zeetoegangen in Ferma erg klein zijn, raden wij u het Lange Strand in het naburige dorp Koutsounaras aan). Zelfs in het vroege seizoen was winkelen (dorpswinkel of grotere supermarkt in Ierapetra) en uit eten gaan in taverna's (ongeveer 4-5 waren open in Ferma en Koutsounaras) grotendeels probleemloos. Voor ons was het onze derde reis naar Kreta en de flat was een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en het verkennen van het relatief minder toeristische (zuid)oosten van het eiland. Wij kunnen een vakantie in Villa Rosa zonder voorbehoud aanbevelen! Wij raden u aan hier te reserveren of rechtstreeks contact op te nemen. Op deze manier konden we de niet onaanzienlijke commissie van een ander bekend portaal voor vakantiewoningen besparen, waar overigens al talrijke positieve recensies over deze woning te vinden zijn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Hahn:

Herzlichen Dank für die nette Bewertung mit den überaus hilfreichen Infos für weitere Interessenten.


Contactpersoon

Mevr. B. Hahn

Mevr. B. Hahn

meer informatie

Objectnummer: 331542

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/331542.htm

Mevr. Brigitte Hahn

Curtiusstr. 34 A

12205 Berlin

0049(0) 01736103527


«Flat Villa Rosa» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven