Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Wij hebben onze ca. 400 jaar oude, historische boerderij met veel aandacht voor detail gerenoveerd en gemoderniseerd. Het biedt plaats aan maximaal 6 personen en ligt als één gebouw op onze boerderij. We hebben het historische karakter van het huis behouden, gecombineerd met moderne elementen en zo een bijzondere plek gecreëerd met een feel-good sfeer. Wij verhuren het huis alleen in de zomer van juni tot september! Het huis heeft 130m² woonoppervlak op 2 verdiepingen, met 3 slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en twee met elk 2 eenpersoonsbedden), 2 volledig nieuwe badkamers met gelijkvloerse douche, toilet, wasmachine, vloerverwarming en handdoekdrogers, een volledig uitgeruste moderne keuken met een houtkachel die voor een aangename warmte zorgt. Verder is er een originele Tiroolse boerderijsalon met houten panelen en een boerenkachel (elektrische verwarming) en een tv-kamer met een bank. Het huis heeft ook een terras met tafel en banken en een kleine omheinde weide, beide voor uw exclusieve gebruik. Direct voor het huis is een grote parkeerplaats, gedeeltelijk overdekt. Het huis is een alleenstaand gebouw op onze boerderij, ons woonhuis met een vakantiewoning ligt vlakbij, maar is door een hek en een weiland gescheiden van de oude boerderij. Rookvrij huis. Het huis is helaas niet geschikt voor kleinere kinderen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 8 km

8 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Bozen

40 km

Station 30 km Meran

30 km

Snelweg-afrit 30 km Mebo

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze boerderij ligt in Ulfas, een klein gehucht met boerderijen, behorend tot de gemeente Moos in Hinterpasseier. Wij liggen 2 km boven het bergdorp Platt, dat in 5 minuten met de auto te bereiken is. Onze boerderij met vakantieappartement en de gerenoveerde oude boerderij ligt boven de hoofdweg van Ulfaser en is bereikbaar via een kleine toegangsweg. We zitten midden in het groen/in de natuur. Weiden en bossen omzomen onze boerderij. Verscheidene beheerde alpenweiden met warme keuken kunnen in 1-2 uur wandelen direct vanaf onze boerderij worden bereikt. Vele korte of lange wandelingen zijn mogelijk vanaf onze boerderij. In het gehucht, op 5 wandelminuten, is er een taverne van de boerderij, waar u kleine maaltijden en koffie met gebak kunt krijgen van half/eind mei tot begin oktober. In het volgende dorp Platt is er een kleine, goed gesorteerde supermarkt, 2 restaurants, een bakker met een klein café, evenals een bushalte met directe verbindingen naar Merano en het nabijgelegen ski- en wandelgebied Pfelders. Moos, de hoofdgemeente van Hinterpasseier, is met de auto in 10 minuten te bereiken. Hier vindt u het bezienswaardige Bunker-museum en het kloofpad, dat door de Passerschluchtkloof naar St. Leonhard leidt. Merano, de op één na grootste stad van Zuid-Tirol, ligt op 30 km afstand en is bereikbaar via een goed onderhouden weg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bovenstaande prijs is geldig voor 2 personen
Elke extra persoon betaalt:
Kinderen tot 4 jaar gratis
van 4 tot 14 jaar: 8,00 Euro
vanaf 14 jaar en volwassenen: 12,00 Euro
Toeristenbelasting: 1,15 Euro per dag en persoon vanaf 14 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen: Bis 30 Tage vor Anreisedatum ist eine Stornierung kostenfrei. zwischen dem 30.-15. Tag vor Anreisedatum sind 40% des Gesamtpreises zu zahlen. Zwischen dem 15.-8. Tag vor Anreisedatum sind 50% des Gesamtpreises zu zahlen. Weniger als 8 Tage vor Anreisedatum: 70% des Gesamtpreises werden fällig, sowie bei Nichterscheinen. Bei vorzeitiger Abreise sind 100% des Gesamtpreises zu zahlen. Diese Stornobedingungen sind verbindlich und werden ausnahmslos angewendet. Wir empfehlen deshalb eine Reiseversicherung.

meer informatie:

De renovatiewerkzaamheden aan de historische boerderij zijn bijna voltooid. Enkele foto's zijn hier te zien in de advertentie, meer volgen de komende weken. Misschien krijgt u al een positieve indruk van ons huisje en ziet u hoe wij historische en moderne elementen hebben gecombineerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Daniela K. uit Gießen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een charmante boerderij met een groot welzijnsgevoel

Op zoek naar een rustig gelegen accommodatie in Zuid-Tirol, kwamen we min of meer toevallig het vakantiehuis op de Pichlhof tegen. Wat een gelukstreffer!

We werden hartelijk verwelkomd door Dagmar en de hofhond Flecki. Bij onze aankomst was het iets koeler en in de keukenkachel brandde al een verwarmend vuur, op tafel stonden bloemen, de bedden waren al opgemaakt... een perfecte start van de vakantie. In de liefdevol gerenoveerde boerderij voelden we ons meteen thuis. Onze gastheren zijn er echt in geslaagd de charme van het oude en oorspronkelijke te combineren met modern comfort (in de vorm van een volledig uitgeruste keuken, nieuwe badkamers met vloerverwarming, enz.).

De ligging van de Pichlhof was voor ons het hoogtepunt: hemelse rust, een prachtig uitzicht en de ideale locatie om direct voor de deur te beginnen met wandelen of uitstapjes te maken in de regio. 's Morgens werden we verwend met verse melk en verse eieren rechtstreeks van de boerderij. Dagmar en Alfred hadden waardevolle tips over winkels, activiteiten en eetgelegenheden. Ze hebben met hun hartelijke, bescheiden manier echt bijgedragen aan een ontspannen vakantie.

We verbleven in totaal zeven dagen in het mooie vakantiehuis en zouden graag langer gebleven zijn. Bedankt voor de mooie tijd, we kunnen een verblijf op de Pichlhof van harte aanbevelen!

Antwoord van Mevr. D. Strottner:

Liebe Daniela und Familie,
vielen lieben Dank für die sehr positive Bewertung. Wir haben uns sehr gefreut. Es macht uns glücklich, wenn sich unsere Gäste so wohl und gut aufgehoben bei uns fühlen.
Wir hatten euch sehr gerne hier auf dem Pichlhof, Flecki auch... Auf Wiedersehen!

Juni 2023

Kristin S. uit Reutlingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Puutrusting in een droomachtige panoramische locatie

Zoals beloofd op de foto's, hebben we een prachtig en liefdevol gerestaureerd huis gevonden, met supermoderne badkamers en voldoende ruimte voor 6 personen. Vooral de heerlijke ochtendlijn en melkservice van de eigen boerderij, die de vriendelijke verhuurders graag aanbieden, zijn lekker. Voor het vakantiehuis zijn er voldoende parkeerplaatsen (ook overdekte), die geschikt zijn voor grotere auto's. Het huis heeft een ideale locatie om te wandelen. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Mevr. D. Strottner:

Hallo Kristin,
es freut uns sehr, dass alles gepasst und gefallen hat!
Liebe Grüße an die Familie und die Freunde.
Bis bald bei einem Wiedersehen.

Mei 2023

Petra und Leo F. uit Rheine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onderdompelen in de wereld van bergen en alpenweiden.

Na een fantastische week voor Pinksteren in het prachtige vakantieappartement op Pichlhif zijn we in de tweede vakantieweek verhuisd naar het vakantiehuis dat bij de boerderij hoort. De liefdevol gerenoveerde boerderij is voorzien van ruime woonruimtes (woonkamer en salon met grote tv), moderne keuken, twee zeer chique, eigentijdse grote badkamers, gezellige slaapkamers, rustieke houten vloeren en voorzien van houten meubilair. Liefdevolle, discrete decoraties zorgen voor het welzijn. Het beschermde terras met aangrenzende, afgesloten grasveld biedt ruimte voor privacy. Bij ontmoetingen met de zeer sympathieke en behulpzame verhuurders is er altijd de mogelijkheid voor advies, maar nooit opdringerig op het erf. Voor twee personen is de boerderij al zeer ruim, maar we wilden het leren kennen voor verdere vakanties met vrienden of familie - en hebben het daarvoor meer dan goed bevonden! De locatie verdient ook vermelding: er kan comfortabel maar ook uitdagend worden gewandeld direct vanaf de boerderij zonder de auto voortdurend te hoeven verplaatsen. Onze conclusie: Pichlhof is een klein paradijs voor mensen die graag ondergedompeld worden in de berg- en alpenwereld en daar ontspanning vinden!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Strottner:

Liebe Familie Fockers,
vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung!
Auch wir freuen uns immer über sehr sympathische Gäste und hoffen somit auf ein Wiedersehen!
Liebe Grüße aus Ulfas

Augustus 2021

Dorothee H. uit Merzhausen

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Mooi en top verhuurder

We hebben echt genoten van onze week op de Pichl boerderij. Wandelingen zijn mogelijk direct vanuit het huis, ook een uitstapje naar Merano is niet ver, verse eieren en melk zijn elke ochtend beschikbaar, een zonnig terras nodigt uit tot ontspanning. Voor onze kinderen zorgden de verhuurders zelfs voor tafelvoetbal en een tipi tent in de tuin, we werden echt heel goed verzorgd. De oude boerderij is zeer liefdevol gerenoveerd, in elke hoek zijn er mooie historische detais gemengd met moderne apparatuur zoals de twee badkamers (onze jongens namen vrijwillig elke dag een douche, en niet bepaald kort...)
In de keuken kun je je eigen vuur maken, boven de elektrische kachel in de woonkamer is een hoogslaper die de kinderen erg leuk vonden om in de warmte boekjes te lezen.
Veel dank voor de goede zorgen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Birgit B. uit Düsseldorf

4,9
4.5 5 5 5 5
Toon Duits

Wie op zoek is naar iets speciaals buiten de gebaande paden....

is hier! We hebben drie hele fijne weken doorgebracht in de oude boerderij, waardoor we, afgezien van sneeuw, vrijwel alle weersomstandigheden even hebben kunnen meemaken.
Niets ontbreekt en het huis is voor iedereen die geen spa verwacht, maar veel karakter en een geslaagde mix van nieuw en oud vol geschiedenis(s).
Het prachtige en weidse uitzicht vanaf het terras boeit elke keer weer omdat het elke minuut verandert. En vanaf de voordeur kun je meteen beginnen met wandelen...
We voelden ons volledig op ons gemak en vonden de klok rond een open oor voor vragen of wensen! En de beste eieren en melk als de voorraad opraakte.
En natuurlijk wachtten we altijd op Flecki om ons te begroeten!
Nogmaals bedankt dat u het huis zo mooi heeft voorbereid en ons de eerste liet zijn!


Contactpersoon

Mevr. D. Strottner

Mevr. D. Strottner

Hallo, mijn naam is Dagmar, mijn naam is Dagmar. Ik beheer samen met mijn man Alfred en onze dochter Leah onze boerderij met melkveehouderij in het Passeiertal in Zuid-Tirol. Sinds 2019 verhuren wij aan gasten, een vakantieappartement dat het hele jaar door verhuurd wordt bevindt zich in ons woonhuis en vanaf juni 2021 bieden wij de gerenoveerde boerderij hier op de boerderij aan voor zomervakanties. We kijken er naar uit u te verwelkomen!


Andere accommodaties van Mevr. D. Strottner


meer informatie

Objectnummer: 334479

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334479.htm


«Altes Bauernhaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven