Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LAKE MIDWAY COTTAGE Digby Neck

Digby Neck - Evangeline Trail - Nova Scotia

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis ligt aan het prachtige Lake Midway op Digby Neck. Door de ligging direct aan Lake Midway (ca. 15m tot het meer) heeft u een fantastisch uitzicht op het meer. Het meer is een van de weinige bronwatermeren in Nova Scotia en staat garant voor superhelder water en zorgeloos zwemmen. Laat uw ziel bungelen, ontdek St. Mary's Bay of de Bay of Fundy tijdens korte wandelingen. Beide zijn te voet bereikbaar in ongeveer 20 minuten. Bekijk de zeearenden die op het terras zitten of de bevers die 's avonds over het meer zwemmen. U bent slechts een paar kilometer verwijderd van de boten die walvisexcursies maken naar de Bay of Fundy.

Meer informatie en foto's op onze website novascotia(dot)cc

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 25 km

25 km

Luchthaven 260 km Halifax

260 km

Snelweg-afrit 25 km Digby

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en is geschikt voor 4 personen bestaande uit 2 aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed en een groot stapelbed en een woonkamer met een kitchenette, douche en toilet. De keuken is uitgerust met een gootsteen, een groot elektrisch fornuis met keramische kookplaat en een grote oven. Grote koelkast met vriesvak. Een eettafel met stoelen en een Woodstove (houtkachel) completeren de inrichting. Koffiezetapparaat, magnetron en een CD-radio zijn ook aanwezig. Alle ramen met dubbel glas zijn voorzien van horren. U beschikt over een groot terras met uitzicht op het meer en een tuintafel met 4 stoelen. Andere diensten:
De woning heeft een oppervlakte van m² met 100m meeroever en ongerepte natuur. Het huisje is alleen toegankelijk via een privéweg. U kunt vissen of gaan kanoën of kajakken op het meer. U kunt ook mountainbikes huren (huurprijs € 70,- per week). Engelssprekende begeleiding ter plaatse. Een huurauto is sterk aan te bevelen omdat het vakantiehuis niet met het openbaar vervoer te bereiken is. Wij kunnen u dit tegen zeer redelijke tarieven aanbieden.

Hier is een link met meer informatie over de cottage en de omgeving:
Digby Neck:
Prachtige natuur, bossen en bergen, zandstranden en rotskusten, moerassen en toendra's. De landschappen zijn net zo gevarieerd als de excursiemogelijkheden. De baaien van de Atlantische kust bieden ideale omstandigheden voor zeilers en kanovaarders. De Bay of Fundy, met 's werelds grootste getijdenverschillen, is een natuurspektakel met walvissen, dolfijnen en bruinvissen die u gewoon moet zien. De natuur herbergt een ongelooflijke diversiteit aan soorten. De bossen met hun ontelbare rivieren en meren zijn het leefgebied van witstaartherten, zwarte beren en vossen. Bevers stuwen beken af, boebies en meeuwen glijden over naamloze meren en schildpadden zonnen op de rotsen. Een onvergetelijke ervaring: bultruggen en dwergvinvissen op volle zee, enorme vogelkolonies op een eiland of het nestelen van honderden zeearenden in de Bay of Fundy. Duiken naar wrakken van drie eeuwen oud, de rivier op varen - aangedreven door een vloedgolf, kamperen op een afgelegen zandstrand. Oude zeegrotten verkennen per boot, varen per kano of kajak. Westernrijden op een quarter horse, diepzeevissen, surfen, zalmvissen. De bossen verkennen, wandelen, fietsen en nog veel meer. Overal waar je komt in Nova Scotia zijn er grote en kleine festiviteiten. Maar de beste feesten zijn onder vrienden, met gegrilde zalm, zeeverse kreeft en mosselen. Verken het pittoreske postkaartdorpje Digby met zijn levendige haven, waar de grootste jakobsschelpvissersvloot ter wereld gevestigd is ("The Scallop capital of the world").

Digby is Nova Scotia's populairste zomerresort en het grootste stedelijke centrum in de omgeving. Het dorp is prachtig gelegen aan het Annapolis Basin, met uitzicht op het Digby Channel waardoor het water van het Basin de Bay of Fundy binnenstroomt. Maak een wandeling over de Admiral's Walk langs de kust en bezoek het Admiral Digby Museum. Slenter langs de verschillende winkels, cafés en restaurants en geniet van het dromerige leven in de haven. Vanuit de jachthaven kunt u zeiltochten en tochten boeken om de walvissen te zien, of met de vissers meegaan en kijken hoe ze hun vangst binnenhalen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huurprijs is:
Internet/WIFI via satelliet
Parkeerplaats
Elektriciteit en water
Beddengoed
Handdoekenset (molton, handdoek, badhanddoek)
Barbecue grill
Brandhout
Voor minimaal 7 nachten zijn een kano en twee kajaks incl. peddels en zwemvesten inbegrepen!
incl. peddels en zwemvesten zijn inbegrepen!
Het huisje moet bezemschoon en netjes worden achtergelaten. Indien dit nodig is worden de gemaakte kosten verrekend met de borg. Een borgsom van
€ 300,- dient per creditcard betaald te worden. Dit bedrag wordt alleen gereserveerd en vervalt aan het einde van de huur als alles in orde was.
Huisdieren zijn niet toegestaan,
U kunt een fiets huren voor € 70,- per week/fiets (max. twee fietsen).
Alleen mogelijk bij gelijktijdige boeking.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Walvissen kijken:
De beste walvisspotplekken in de Atlantische Oceaan zijn te vinden in de Bay of Fundy, die de provincies New Brunswick en Nova Scotia scheidt. De baai heeft het hoogste getijdenverschil ter wereld: de zee stijgt en daalt hier met 12 tot 20 meter tussen eb en vloed. De favoriet van het publiek is de bedreigde Noordelijke Rechtse Walvis (Eubalaena Glacialis). Walvisjagers mikten vroeger liever op de "rechtse walvis" omdat deze gemakkelijk te bejagen was en veel waardevolle olie opleverde voor de Europese straatlantaarns.

Vanuit Digby Neck, een smal schiereiland 3 uur ten noordwesten van Halifax, zijn er de beste mogelijkheden om walvissen te bekijken. Naast vinvissen, bultruggen en dwergvinvissen zijn hier ook blauwe vinvissen en rechtse walvissen te zien. Juli tot september is de beste tijd voor een bezoek. Een natuurparadijs voor wandelaars en vogelaars is Brier Island aan het eind van Digby Neck: smalle wandelpaden kronkelen langs de ruige kust, duizenden zeekoeten, alken en papegaaiduikers strijden om de aandacht. Westport is de naam van het kleine toeristische centrum van het eiland, waar ook de veerboot aanmeert. De enkele reis met de veerboot duurt twee keer tien minuten, eerst naar Long Island en vandaar naar Brier Island.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Reise-Profi Service GmbH
Dhr. H. Rank

Dhr. H. Rank

meer informatie

Objectnummer: 33760

Laatst bijgewerkt: 09.05.2022

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/33760.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven