Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ocean Paradise

Gazipasa (Antalya, Alanya)

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Beschrijving

Ocean Paradise is een nieuwer gebouw met 12 appartementen met gemeenschappelijke tuin en zwembad. Onze flat is een ruime, lichte, luxe vakantiewoning op twee verdiepingen in een rustige, landelijke omgeving direct aan de Middellandse Zee.
Vanaf de vier balkons en dakterrassen van de flat heeft u uitzicht op de bergen, de Middellandse Zee en de bananenplantages.
Een zwembad met apart babybad hoort bij het flatgebouw, en naast het zwembad is de trap die van de klif naar beneden leidt naar een klein privéstrand, dat ook bij de flats hoort. De flat is verdeeld over twee verdiepingen met veel ruimte voor maximaal 6 personen. 4 slaapkamers en 3 badkamers.
Naast genieten van de zon en zwemmen zijn er veel mogelijkheden voor wandelingen direct vanuit de flat.
De flat ligt direct aan het strand 4 km van Gazipasa, ongeveer 45 km ten oosten van Alanya. De toeristen hebben nog niet heel Gazipasa bereikt. Het gebied heeft landbouw, bananenplantages en kassen voor groenten. Er zijn Turkse toeristen die in de zomer komen om van de zee en het strand te genieten. In het gebied worden enkele vakantiehuizen gebouwd, maar nog geen hotels.
De flat is grotendeels ingericht met goede kwaliteit Deense meubels en is volledig uitgerust. Er is internet in de flat.
We sturen u graag meer foto's en beschrijvingen van de flat en de omgeving, en het adres van de website over het vakantiehuis als u geïnteresseerd bent.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 15 km Gazipasa

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De dichtstbijzijnde stad is Gazipasa (ongeveer 4 km van de flat). Er zijn veel kleine winkels en enkele supermarkten in de stad waar u alles kunt kopen. Migros en Carrefour hebben onlangs winkels geopend in de stad. Boven is er een grote overdekte markt waar elke maandag (kleding en spullen) en vrijdag (groenten) markt is. Er zijn veel restaurants, bars en theehuizen, zowel in de stad als op het strand. Steeds meer inwoners van Gazipasa spreken Duits of Engels. Aangezien Gazipasa en de hoofdweg drie kilometer van het strand verwijderd zijn, is het erg rustig en is er weinig verkeer op het strand.
Op de website van de flat en in brochures in de flat staan veel suggesties voor excursies in de omgeving. Tot nu toe zijn er niet veel georganiseerde activiteiten voor toeristen in Gazipasa. In Alanya (ongeveer 40 km van Gazipasa) zijn er veel georganiseerde toeristische uitstapjes en amusement (en duizenden toeristen).
Als u foto's ziet van de omgeving van Gazipasa, kunt u duidelijk de vele witte kassen zien. Naast bananen zijn er aubergines, tomaten, bonen, aardbeien, artisjokken, komkommers en meer. Er zijn sinaasappelbomen, citroenen en granaatappels. Groenten zijn erg goedkoop en goed op de markt.
De flat ligt bij Gazipasa direct aan de Middellandse Zee, op een heuvel, dus er is een prachtig uitzicht over de zee, de kasteelklif, de stranden en de boerderijen. Het is een zeer rustige en vredige locatie - op het platteland en toch direct aan zee. Afgezien van een paar winterstormen is er bijna geen wind. In de winter is er nooit vorst. Daarom is het een van de weinige plaatsen in Turkije waar ze bananen verbouwen, en er zijn bananenplantages aan beide zijden van het huis.
Vanaf het huis zijn er trappen naar beneden naar het kleine privéstrand in een baai die bij de flats hoort. Er zijn iets meer dan 200 treden naar beneden. Het water wordt snel diep en het is een prachtige plek om te snorkelen, beschermd door de kliffen aan beide zijden. Je kunt er veel verschillende vissen zien en soms zelfs octopussen.
Ongeveer 400 meter van de flat is het grote strand en het dichtstbijzijnde restaurant. Dit strand bestaat aan de ene kant uit zand en aan de andere kant uit klifpoelen. Turkse mensen zwemmen graag in de klifbaden en in het weekend en op feestdagen zijn er verschillende Turkse families die zich ontspannen in de klifbaden. Dit is ook het strand waar de reuzenschildpadden in de vroege zomer hun eieren komen leggen.
Het grootste deel van het jaar kunt u de schapen- en geitenhoeders 's morgens en 's avonds hun kuddes op en neer zien drijven op de heuvel achter het huis. Alleen in de zomer zijn ze weg omdat het dan te heet en te droog is, zodat ze de kuddes hoger de bergen in moeten leiden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit moet apart worden betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Wij raden u aan een auto te huren tijdens uw vakantie. Het is moeilijk om de bezienswaardigheden in de omgeving te zien en boodschappen te doen in de stad zonder auto.
Wij spreken Engels en Deens en verstaan Duits. E-mails in het Duits zijn welkom. Ze worden beantwoord in het Engels met automatische Duitse vertaling.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2015

Eva L. uit Malmö

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Lugn och vacker oas

Ik området finns flera nya semesterlägenheter men now i augusti var det mycket lugnt. Om te baden, een stig met 200 droge trappsteg tot een onderbar liten vik, ofta helt tom. Ibland kwam turkiska barnfamiljer med mormödrar som fritterade (och bjöd oss på) gott bröd i skuggan av stora fikonträd. An annan större strand kan man seån balkongen, dit kan man köra bil eller ta en 10 min lång promenad. Ter afwisseling kun je een dubbele duik in het zwembad doen. Två restauranger finns i närheten.

Lägenheten är utrustad med allt man behöver, den är rymlig, luftig, bekväm, är enkelt, smakfullt inredd. Vi satt oftast på en fin skuggig balkong. Vi alla 4 trivdes oerhört bra, hoppas kunna återvända nästa år...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

Lena B. uit St. Petersburg

5,0
5 5 5 5

Best choice for swimmers and ruin lovers

We would most recommend the location for those who like to swim in the warm sea uninhibited by boats, bikes, boards, bananas, etc, and not in a fishnet restricted by buoys in a soup of fellow tourists.
If one is not afraid of heat, the area is rich in ruins with free access for those who tough enough to reach them. The remainders of the ancient Selinus are within 1 hour walk.
The apartment itself has anything one might possibly want.
It is spacious enough to easily accommodate 6. It has 4 large balconies to enjoy sunset with a glass of cold wine or watch the stars at night. If tired of the heat you may want to remain indoors for a while in the apartment equipped with a/c, TV, provided with some books and board games.
Make sure to rent a car though, since the best place to shop is the market in the town centre, from where you are unlikely to enjoy a walk loaded with bags of foodstuffs.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Hein

Dhr. H. Hein

Wij zijn een Deens gezin (Ida en Henning) met drie kinderen die de flat in Turkije kochten in 2005 toen deze nog op de tekentafel lag. Gelukkig is de flat net zo mooi als de tekeningen, en we hebben er vele mooie vakanties doorgebracht. Omdat we in Denemarken wonen, staat de flat het grootste deel van het jaar leeg, dus we willen hem graag verhuren zodat andere mensen van de prachtige locatie kunnen genieten.


meer informatie

Objectnummer: 34202

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34202.htm


«Ocean Paradise» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven