Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Skihütte in Silberleiten

Zillertal Arena

Max.  14   gasten
140m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 14  gasten
140m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In de grote skichalets zijn er twee 12-14 persoonsappartementen met sauna en twee 8 persoonsappartementen. De 8-persoonsflat biedt 78 m². Geniet van ontspannende nachten in drie slaapkamers met tweepersoonsbed. Alle slaapkamers zijn uitgerust met LCD TV en DVD speler. De woonkamer of extra slaapkamer met uittrekbare bank is perfect om een gezellige avond door te brengen met een grote lcd-tv, dvd-speler en muziekinstallatie. Geniet van gezamenlijke avonden in de eetkamer (keuken geïntegreerd) met hoekbank voor maximaal 8 personen en tegelkachel. De flat heeft twee badkamers met WC en een sauna buiten. Het grote balkon met zit- en ligstoelen nodigt uit om te zonnen en zich goed te voelen. De 12-14 persoons flat is met zijn 140 m² bij uitstek geschikt voor grotere groepen. Het heeft 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer in de kamer, twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een stapelbed en een eigen badkamer tegenover in de gang, Alle kamers zijn uitgerust met lcd-tv en dvd-speler . 5 badkamers, waarvan één met sauna, zorgen ervoor dat de ochtendklussen soepel verlopen. De keuken/woonkamer met 2 tafels (6-8 personen en 10-12 personen) nodigen u uit om samen te zitten en te feesten. Kijk vanaf uw terras naar de adembenemend mooie bergwereld van Hochkrimml en geniet van dit prachtige uitzicht op comfortabele ligstoelen of de zitset. De keukens van beide appartementen zijn goed uitgerust met vaatwasser, heteluchtfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. Beide appartementen hebben een telefoon en gratis internetverbinding. Alle kamers hebben vloerverwarming, zodat uw voeten na het skiën en apres-skiën snel warm worden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.3 km

0.3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de zomer nodigen de prachtige bergen van het Salzburger Land uit tot talrijke excursiebestemmingen. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u wandelen, nordic walken, mountainbiken, klimmen of u verfrissen in heldere bergmeren. Een netwerk van meer dan 60 km goed bewegwijzerde wandelpaden op alle hoogtes en gevarieerde routes met verschillende moeilijkheidsgraden leiden u door de fascinerende bergwereld. Het nabijgelegen stuwmeer Durlaßboden op meters hoogte bij Gerlos biedt de mogelijkheid om volop van de zomer te genieten. Zwemmen, zeilen, varen of barbecueën is aan u. Voor kinderen is er een lido met kinderspeelplaats beschikbaar. In het restaurant "Seestüberl" wordt u op uw wenken bediend. De Krimml watervallen, met een verval van 390 m, zijn een bijzondere attractie in de omgeving. Het watervalpad brengt natuurliefhebbers heel dicht bij het natuurspektakel met talrijke uitkijkpunten, bruggen en kansels. Midden in het uitgestrekte skigebied ligt het idyllische bergdorp Silberleiten op 1700 meter hoogte. Daar vindt u onze comfortabele en rustieke skihutten, die met hun gezellige en toch moderne inrichting uitnodigen om u thuis te voelen. Direct vanuit onze hutten kunt u te voet de lift bereiken en heeft u toegang tot 55 liften, 165 kilometer aan pistes, snowparks, halfpipes en meer dan 30 horecagelegenheden. Skiërs en snowboarders zullen de gevarieerde bergwereld van de Zillertal Arena, Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten, Silberleiten, Hochkrimml, Krimml en Gerlosplatte waarderen. Voor beginners zijn talrijke skischolen beschikbaar. Deze bieden een gekwalificeerd en vriendelijk aanbod van activiteiten, speciaal voor onze jongere gasten. Andere winteractiviteiten zoals rodelen, langlaufen of sneeuwschoenwandelen zijn ook mogelijk in onze sneeuwzekere omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijzen zijn weekprijzen!
In het zomerseizoen is aankomst elke dag mogelijk en kan de reistijd variëren.
Voor boekingen van minder dan een week maken wij u graag een individuele aanbieding
een individuele aanbieding.

Bij de prijs inbegrepen zijn bijkomende kosten zoals energie en beddengoed, indien gewenst babyreisbedjes (zonder beddengoed) en kinderstoelen, DVD-huur, internetaansluiting, ondergrondse parking. De lokale belasting en telefoonkosten worden extra in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis spätestens 3 Monate vor dem vereinbarten Ankunftstag des Gastes kann der Beherbergungsvertrag ohne Entrichtung einer Stornogebühr durch einseitige Erklärung durch den Vertragspartner aufgelöst werden. - bis 1 Monat vor dem Ankunftstag 40 % vom gesamten Arrangementpreis; - bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 70 % vom gesamten Arrangementpreis; - in der letzten Woche vor dem Ankunftstag 90 % vom gesamten Arrangementpreis.

meer informatie:

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto dankzij de ruime ondergrondse parkeerplaatsen. Bij de receptie kunt u gratis films huren uit een selectie van meer dan 200 films in onze eigen videotheek. Ook kinderbedjes en kinderstoelen kunt u er gratis lenen. Aankomst en vertrek zijn op zondag, want op zaterdag zijn de snelwegen en toegangswegen hopeloos verstopt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Lang UG
Dhr. B. Scholz

Dhr. B. Scholz

Wij verhuren onze skihut sinds 2009 en bezorgen onze gasten zo de mooiste dagen van het jaar.


Andere accommodaties van Dhr. B. Scholz


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 34618

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34618.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven