Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De oude melkfabriek

zweden

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

59 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

59 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De melkerij, die tot 1918 in bedrijf was, is de afgelopen jaren zorgvuldig gerenoveerd tot een comfortabele vakantiewoning met alle comfort.
De flat heeft twee verdiepingen: de bovenste met twee tweepersoonsslaapkamers, een kleinere badkamer met douche en toilet en een kitchenette
Op de begane grond, naast de entree, bevinden zich een keuken, badkamer en woonkamer. De keuken is volledig uitgerust met koelkast/vriezer, kookplaten, oven, vaatwasser, magnetron. In de smaakvol ingerichte badkamer (douche en toilet) staan een wasmachine en wasdroger.
De woonkamer, het hart van het appartement, wordt gedomineerd door de open haard met de lange gestoffeerde stenen bank ertegenover. De rustieke sfeer wordt onderstreept door de indrukwekkende raam- en deurbogen in de dikke stenen muren en laat de geest een paar eeuwen terug in de tijd dwalen. Het meubilair is dienovereenkomstig aangepast, maar biedt ruimte voor de TV.
De hele flat is geschikt voor maximaal acht personen. Vier bedden staan in de twee slaapkamers boven en extra bedden kunnen naar behoefte worden bijgeplaatst
Er kunnen extra bedden worden geplaatst in de banketzaal en er is een ruimte in de sauna waar één persoon kan slapen
Aan de noordzijde ligt het grote grasveld van de tuin van het landhuis, dat gebruikt mag worden, en aan de zuidzijde opent zich een groen gebied met een barbecueplaats, een sauna en een mini-zwembad.
De begane grond met zijn toegang tot de zuidelijke buitenruimte heeft geen drempels en is dus toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Licentie- of registratienummer: Nicht sutreffend

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 9 km

9 km

Stadscentrum 9 km

9 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 5 km Ronneby

5 km

Station 10 km Ronneby

10 km

Snelweg-afrit 7 km Ronneby

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De oude melkfabriek is een van de gebouwen van Skarups Gård (Skarups boerderij). De meeste gebouwen op de boerderij werden opgetrokken tussen 1858 en 1880 en bestaan, behalve het herenhuis, uit tien boerderijgebouwen, waarvan er zeven zijn opgetrokken uit veldsteen.
De boerderij is omgeven door velden, weiden en bossen, en landweggetjes slingeren door het idyllische landschap
Er zijn ongeveer honderd schapen op de boerderij. Natuurlijk ziet de oplettende waarnemer ook elanden, edelherten, reeën en wilde zwijnen in het gebied, dat ook ideaal is voor de jacht.
Skarups Gård ligt acht kilometer ten noorden van Ronneby en 30 km van Karlskrona en Karlshamn. Regelmatige verbindingen naar Stockholm en Kopenhagen liggen op minder dan 15 minuten afstand.
Twee zwemmeren zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar: Svensjön in het noorden (6 km) en Salsjön in het zuiden (12 km); de dichtstbijzijnde badplaats aan de Oostzee ligt op ongeveer 15 km afstand.
Blekinge is een toeristisch landschap met veel bezienswaardigheden en een breed scala aan activiteiten. Voor verdere en meer gedetailleerde informatie, zie de volgende links: , .
Populaire toeristische bestemmingen in de omgeving zijn Skarups Sportfiske/Angling/ (2 km), Kallinge Gocarthall (6 km), Leråkra Golf (15 km).
Voor meer informatie zie:


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het laagseizoen bedragen de stookkosten 0,15 euro per kWh. In het hoogseizoen gelden toeslagen van 15 euro per persoon per nacht of
105 euro per week. In het laagseizoen 10 of 70 euro per week.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Hoogseizoen: 2 juli tot 27 augustus,Hoogseizoen 680 Euro/week Geen extra kosten.
Laagseizoen: 30 april tot 2 juli en 27 augustus tot 480 euro. Als u voor twee weken boekt, krijgt u 10% korting.
Aankomst op zaterdag 15-19 Drie weken 15% korting.
Vertrek voor 11 uur. Meer dan drie weken na het arrangement
Prijzen en voorwaarden voor andere delen van het jaar op te vragen. Meer dan vijf personen supplement 50 euro/persoon/week
Toegang voor rolstoelen op de eerste verdieping


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

André W. uit Teutschenthal

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Rustieke plek om te ontspannen

We verbleven met 4 volwassenen en 2 oudere kinderen voor 2 weken tijdens de zomervakantie. We geven toe dat het in het begin even wennen was, onder andere omdat de ramen beneden niet open konden. Maar we ontmoetten zeer hartelijke verhuurders die eventuele vragen of problemen onmiddellijk oplosten. De uitrusting is ok, sommige dingen kunnen een update gebruiken. S Avonds was het soms wat frisjes, dus de open haard en de sauna waren zeer aangenaam. Er was hout beschikbaar. En met 6 mensen (2 moesten er kloppen in de zogenaamde balzaal) liep de vaatwasser dagelijks. We moeten ook een tafeltennistafel (zonder net) vermelden, die niet in de beschrijving staat. De omgeving nodigt uit tot verkennen en ontspannen... Water, bos, dieren, winkelen...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2019

Herbert uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top - zelfs in het koude seizoen

Wij (zes vrienden) hebben eind september een lang weekend gewandeld, gevist en gekanood in de Old Dairy. Deze plek is een verborgen paradijs. Niet alleen in de zomer, waar we met onze gezinnen vakantie hebben gevierd, maar ook in het koude seizoen kun je hier heerlijk ontspannen. U kunt zich opwarmen in het idyllische saunahuisje of bij de buitenhaard. De huisbaas Torsten leest elke wens van je lippen. Hij nam ons mee op een super wildsafari op zijn enorme landgoed. Top huis, top gastheer, top gebied...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Nicole P. uit 27299 Langwedel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

betoverend vakantiehuis dat niets te wensen overlaat

We verbleven in dit vakantiehuis met twee volwassenen en drie kinderen in de leeftijd van zes tot elf jaar. Het is perfect voor de behoeften van een gezin met kinderen. Van de wasmachine tot de fietsen in het schuurtje, alles was aanwezig. De keuken is meer dan goed uitgerust voor een vakantiehuis - zelfs "buiten de gebaande paden" items zoals een thermosfles, mixer en cakevorm en Tupperware zijn aanwezig. Zelfs handdoeken worden verstrekt door de uiterst vriendelijke en behulpzame verhuurder. Er is een hor tegen muggen, die eventueel in het raamkozijn gestoken kan worden (maar dat hadden we niet!). Ronneby, de dichtstbijzijnde grote stad, biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. De ligging is wat afgelegen, maar voor wie met de auto komt, biedt het een dromerige en rustige omgeving. Wandelingen kunnen te voet worden ondernomen en de dichtstbijzijnde Badesse is gemakkelijk per fiets bereikbaar. De Badesse Salsjön is zeker een aanrader voor kinderen. Voor activiteiten met kinderen kunnen we zeker Karlskona met zijn scheepvaartmuseum aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Boris uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles top - ideaal voor twee families

- Super vriendelijke gastheer
- Ideale omstandigheden voor een vakantie met kinderen
- Geweldig, groot terrein
- Goede infrastructuur (supermarkten, stranden, zwemmeren, enz.)
- Paradijs voor vissers

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2015

Z. uit Böhmenkirch

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Erg mooi huis met volledige inrichting voor een ontspannen vakantie voor iedereen!

Oud, ruim huis, stijlvol gerenoveerd met moderne voorzieningen. We kwamen met kinderen aan, die als eerste het uitgestrekte, goed onderhouden terrein verkenden. Er is een eigen sauna voor gasten, hout om te stoken is al aanwezig. Romantisch is de barbecueplaats met tafel van een oude molensteen. We hebben elke ochtend ontbeten op het verharde buitenterras in de tuin in de zon. Tafel, stoelen, ligstoelen, parasols - alles is er. Het huis is een massieve constructie van veldstenen, met houten afwerking. De keuken en badkamer zijn uitstekend uitgerust. Alle technische apparatuur die we nodig hadden is aanwezig en werkt: wasmachine, droger - we hadden de helft van onze kleding thuis kunnen laten ;) - fornuis, oven, vaatwasser, joepie - geen ruzie over wie afwast - magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster.... De woonkamer heeft een tv, dvd-speler, muzieksysteem. De behulpzame en vriendelijke verhuurder biedt toegang tot wifi en het werkt! We hebben uitstapjes gemaakt in de omgeving, de havensteden Ronneby, Karlskrona (Marinemuseum), Karlshamn bezocht, verschillende stranden bezocht, alles ongeveer 30-60 minuten rijden met de auto. De boerderij ligt buiten het dichtstbijzijnde dorp, dus een auto is handig. De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 5 km afstand. Voor alle sceptici: we hebben geen enkele mug gezien ;)! Af en toe waren er dazen. En het weer is ook goed voor ons geweest, elke dag zon en aangename temperaturen, wat wil je nog meer!? Het was een zeer ontspannen vakantie in een mooie omgeving met veel mogelijkheden.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2013

Sturmis uit Busenhausen

5,0
5 5 5 4.6 5
Toon Duits

Perfecte vakantie in een dromerige omgeving

We hebben een week familievakantie met hond doorgebracht in dit mooie huis. De voorzieningen, de omgeving en de eigenaar waren geweldig. Een echt prachtig gerenoveerde oude zuivelfabriek die niets te wensen overlaat. Geweldige badkamer, goede keuken, goede bedden en alles is met veel liefde voor detail ingericht. Sauna, barbecueplaats, fietsen, ligstoelen, openhaard... gewoon alles is er. Echt een aanrader. Karlskrona en Ronneby zijn binnen korte tijd te bereiken. Altijd weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: Tolle Umgebung die viel bietet. Kultur, Freizeit, Sport oder nur Erholung am Badesee.

Recreatiemogelijkheden: Viel Freizeitaktivitäten möglich. Kanufahren, Schwimmen, Fahrrad, Strand, Museum und Kultur

Winkels: Innerhalb 10 km alles vorhanden. Mehrere Supermärkte.

Juli 2010

Witt-x uit Flensburg

4,8
5 5 4.9 4.5 4.8

Ansprechendes Feriendomizil in alter Meierei

Ferienhaus mit besonderem Charme und moderner Ausstattung .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 2004

Goschi uit Kiel

4,7
5 5 5 3.9 5

Schwden einfah ein Genuss

Wir haben eine super entspannte Woche erlebt. Das Haus war top, der Vermieter ebenfalls top! Wir können dieses Ferienparadies nur empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: sehr ruhig und ländlich, aber dennoch zentral

Recreatiemogelijkheden: Fahrrad fahre, Spazieren gehen etc.

Winkels: Ronneby (Masi!!)


Contactpersoon

Dhr. T. Norberg

Dhr. T. Norberg

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 34884

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34884.htm


«De oude melkfabriek» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven