Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande woning 5-6Gäste

Aan de Middellandse Zee Costa Blanca Spanje

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Beschrijving

De vrijstaande villa voor 5-6 personen met privé zwembad. Een fantastisch uitzicht op de bergen en de zee.
Geen trappen - op één niveau - zelfs de parkeerplaats.

Felsenkeller-sauna met een panoramisch uitzicht tijdens uw saunasessie van de vallei, het dorp en de bergen.

- Gratis Wi-Fi-directionele antenne -

Het naderen van Valencia of Alicante is mogelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Luchthaven 100 km Alicante

100 km

Station 8 km Teulada

8 km

Snelweg-afrit 10 km Benissa

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het nieuwe huis (gebouwd in 2004) is gelegen op een 1000 m² perceel met mediterrane planten. Een andere, natuurlijke onbebouwde grond van circa m² ligt ernaast. Je hebt veel ruimte en ervaring onbelemmerd zicht. Op één niveau - geen stappen - leeft - slaapgedeelte, een zwembad, een groot zonneterras en een parkeerplaats voor meerdere voertuigen. Take it easy zelfs je ouders (een rolstoel is in het huis) en genieten van de Costa Blanca.

Het zwembad is beveiligd peuters, tussen de gesloten groot zonneterras en het zwembad zijn deuren.

Het pand op 220 meter boven de zeespiegel bevindt zich in een pure zuid-west blootstelling met een zeer goede visie. Ze kijken naar de bergketens van de Marina Alta hoog tot 1600 meter. Dromerige zonsondergangen uitzicht op de zee en de wijngaarden kunt u genieten van de plot.

Ze hebben een mediterrane zomer in Casa Puig Llorença. In de herfst, winter en lente verwachten dat je koelere temperaturen: Uw vakantie huis is uitgerust met een moderne gascondensatieketel en de gezellige warmte van een goed functionerende, meer dan 120 jaar oude gietijzeren kachel, zodat het voor gasten of een langer verblijf in deze tijd van het jaar is bij uitstek geschikt.

De volledig uitgeruste keuken is net zo natuurlijk een vaatwasser en een oven en een magnetron. Ga in in de omgeving op culinaire expedities of ontdek jezelf als een chef-kok in de volledig uitgeruste keuken. Alles is mogelijk. Een barbecue completeert de culinaire faciliteiten van Holiday Villa. Bovendien kan deze grill worden gebruikt als een outdoor open haard voor een gezellige open haard in de avond buiten.

Wasmachine en droger mogelijk functionele autonomie in alle opzichten.

Een Felsenkeller - panoramische sauna kan het comfort factor in de koelere maanden te verhogen. Tijdens de sauna bad kunt u genieten via een grote glazen ramen een breed panoramisch uitzicht op de bergen en omliggende dorpen. De sauna is gehuisvest in het onderste deel van het huis en alleen toegankelijk via een trap. Hoe meer zon terras is ook hier beschikbaar.

Het huis is gelegen in een zeer rustige omgeving - doodlopende weg.

In de woonkamer in de kast is geïnstalleerd, een grote TV met 80 cm breedte van het scherm, een tweede kleinere toestel is aangesloten in de kleine slaapkamer. We hebben ongeveer 50 foto's van de omgeving en van het huis, dat wij u via e-mail voorbereid.

Moraira is een voormalig vissersdorp met een mooie jachthaven. Op de heuvels is gewoon villa ontwikkeling - geen massatoerisme. In de vallei tussen Moraira en Benitachell nodigen vele manieren in de wijn heuvels om te wandelen. U krijgt een gevarieerde internationale keuken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 50 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Van november tot april, de lagere, bereikbaar via een paar stappen appartement is voor de lange termijn huurders. Minimale huurperiode 1 maand. De gemeubileerde woning heeft een aparte ingang en heeft een overdekte oppervlakte van 110 m²: keuken, ruime woonkamer 35 m²; twee slaapkamers, twee badkamers, een parkeerplaats op het omheinde terrein. Maandelijkse huur € 750 per maand verwarming, elektriciteit, water zijn eigen meter. Wij zullen u de foto's en de plattegrond van deze moderne, twee jaar oude appartement te sturen naar met een prachtig uitzicht.

Het onderste appartement wordt verhuurd alleen van november tot april voor onze zomergasten in het huis alleen. Het appartement is alleen beschikbaar voor de winter bezoekers.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Rolstoel, het huis is slechts gedeeltelijk geschikt. Het huis is niet volledig zonder drempels, en het zwembad heeft een rand, maar een zeer brede ingang. De deuren zijn van normale breedte. Hoofdgebouw beschikt, niet toegankelijk gehandicapt. Echter, alles op een niveau - met uitzondering van de sauna met bijbehorende terras. Op verzoek van de beperkte mobiliteit gast is een rolstoel.

Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed van 160x200. In een wakker worden om te genieten van een prachtig uitzicht vanaf de Middellandse Zee het bed auf, zijn er ingebouwde hoogte ramen. Een kleinere slaapkamer heeft een slaapbank bed van 140x200 cm, ruimte voor één persoon - twee geldt ook hier, wordt de tweede TV aangesloten.

Bij het boeken van de aanbetaling is 50% van de huur. De rest moet worden betaald 8 weken voor vertrek. Ik raad onze gasten een annuleringsverzekering af te sluiten. Lakens en handdoeken kunnen worden gehuurd bij onze vriendelijke Duitse huishoudster. Met het, zal de start-up en shut-down worden besproken door de telefoon.

In de periode van oktober tot april, naast een wekelijkse energie vergoeding van € 115 in rekening gebracht.

Gebruik de Felsenkeller sauna wordt berekend op basis van verbruik. Als u wilt dat de sauna, is pre-gereinigd. Het vindt plaats voorafgaand aan de huur en wordt in rekening gebracht € 35,00, hoewel de sauna was niet gebruikt. Badjassen zijn van nature aanwezig.

Voor het huis een voertuig (autoverhuur) is vereist. De internetverbinding is gratis verstrekt. Hij behoort niet tot de huurovereenkomst. Hij wordt afgehandeld via een directionele antenne op het dak zeer betrouwbaar. Kosten kunnen interferentie. Voor het verhelpen van storingen, de huurder is een kosten punt zelfstandig.

Dichtstbijzijnde strand ongeveer 3 KM.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Daniela R. uit Walsrode

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

Na een zeer vriendelijk welkom konden we genieten van onze 3 weken durende vakantie in dit huis. Een adembenemend uitzicht en prachtige zonsondergangen maakten het helemaal compleet. Helaas konden we het zwembad niet gebruiken omdat het nog te koud was.
Verder is het een erg mooi huis met alles wat je nodig hebt, als er iets niet werkt, wordt er meteen een oplossing geboden.
Zonder eigen vervoer ben je wel wat beperkt omdat de supermarkt wat verder weg ligt en het daar erg steil is.
De omgeving is prachtig en het is er heerlijk rustig.
We zullen zeker volgend jaar weer daar op vakantie gaan, als het qua planning mogelijk is.
Nogmaals bedankt aan de familie Adams dat we van hun mooie huis mochten genieten en dat ze altijd voor ons klaar stonden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Gaby W. uit 47829 Krefeld

5,0
5 5 5 5

Immer wieder

Urlaub vom ersten Moment, mit absoluter Privatsphäre.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Klaus -D. H. uit 06198 / Salzatal

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Uitstekend verblijf

We hebben zeer mooie weken doorgebracht in dit prachtige, zeer goed uitgeruste huis. Het uitzicht is fantastisch door de ligging in de bergen, waardoor een voertuig absoluut noodzakelijk is. Het is een goed vertrekpunt voor excursies, maar dankzij de goede faciliteiten is het ook geschikt om ter plaatse te blijven. Als het zover komt, zouden we onze vakantie hier weer doorbrengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2016

Daniel S. uit CH-8354 Hofstetten ZH

4,8
5 5 5 4

Entspannung

sehr geschmackvolle und gut eingerichtete Ferienvilla. Wir haben unsere Ferienwochen sehr genossen und können dieses Haus wirklich mit sehr gutem Gewissen weiterempfehlen. Alles ist sehr gepflegt und auch sauber. Es ist alles vorhanden und in einem guten - sehr guten Zustand. Da hat es z. B. keine zerkratzen und unplane Pfannen. Da macht es auch Spass wirklich zu Hause zu essen. Und auf der wunderbaren Terasse mit Weitblick inkl. Sonnenuntergang ist das auch eine wahre Freude. Also - wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2010

Anna uit Benitachell

5,0
5 5 4.9 4.9 5

Absolut empfehlenswert!

Ein wirklich geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit Pool, Sauna, Panoramablick, Grillenzirpen und voll ausgestatteter Küche.
Da bleiben keine Wünsche offen. Prima zum Ausspannen und als Basis für Ausflüge oder zum Radfahren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhige Ferienhaussiedlung hoch über dem Meer - daher tolle Aussicht und erholsame Ruhe garantiert.

Recreatiemogelijkheden: Mit Auto (notwendig!) kommt man überall hin - zum Meer, in die Berge, in urige Städtchen

Winkels: Bestens. In unmittelbarer Nähe gibt es einen Aldi und Mercadona - 1 kg Gambas für 6,90 €!


Contactpersoon

Mevr. H. Adam

Mevr. H. Adam

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 35937

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/35937.htm


«Vrijstaande woning 5-6Gäste» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven