Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Sol Y Mar Moraira

Costa Blanca, Regio Valencia, Provincie Alicante, Moraira

Max.  10   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Onze villa ligt in een rustige woonwijk op slechts 600m van het strand van Moraira. Restaurants, bars, winkels en supermarkten liggen allemaal binnen 300m. De villa biedt een prachtig uitzicht op zee vanaf alle niveaus.

De villa ligt op een vlak perceel van 1000m², omsloten door een muur. De ligging in een doodlopende straat naast een perceel bos garandeert absolute rust op slechts enkele minuten van het strand.

Deze villa, hoewel uitgerust met 3 parkeerplaatsen, is de ideale keuze voor degenen die hun auto niet of zo weinig mogelijk willen gebruiken tijdens hun vakantie. Op 5 minuten lopen van de eerste restaurants en bars, op 450m van een supermarkt en op loopafstand van het prachtige strand Playa de la Ampolla van Moraira met zijn mooie promenade, terrassen en restaurants, biedt het een aangename overgang tussen rust, ontspanning en vermaak.

De elektrische poort geeft toegang tot het privéterrein met een villa met 4 slaapkamers, 2 woonkamers met open keuken, een groot privézwembad (10 x 5m) uitgerust met zonnepanelen voor extra verwarming van mei tot oktober, 3 gelijkvloerse buitenterrassen, een kleine tuin, een buitenkeuken/zwembadbar, een buitentoilet, een buitendouche en een was- en strijkruimte.

Wie liever een plekje in de schaduw naast het zwembad zoekt, kan dat doen onder de ruime pergola.

Beschrijving van het interieur:
De woonoppervlakte van deze villa bedraagt 250m². De woonkamer en alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning koeling/verwarming. Wi-Fi is geschikt voor videogesprekken (high-speed fiber).

Op de begane grond is er een apart afsluitbaar appartement bestaande uit een woonkamer met een tweepersoons slaapbank, TV met Blu-ray Disc/DVD speler, een open keuken met grote koelkast/vriezer, vaatwasser, fornuis, oven, magnetron, Dolce Gusto espressomachine, broodrooster etc., een slaapkamer met tweepersoonsbed en een grote ingebouwde kledingkast, een berging, een badkamer met dubbele wastafel, grote douche en toilet. Tot slot is er een overdekt, afsluitbaar terras met een ruime inbouwkast en een eethoek, gevolgd door een ruim open terras met elektrische zonwering.

De eerste verdieping is bereikbaar via een buitentrap en omvat een ruime woonkamer met 2 grote sofa's, Smart TV met IPTV decoder (Internet Protocol Television) met meer dan 150.000 gratis TV kanalen, een open keuken met een grote koelkast/vriezer, gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koffiezetapparaat, Dolce Gusto espressomachine, broodrooster etc. en een ontbijtbar.

Het ruime, overdekte terras biedt plaats aan 10 personen om samen te eten en heeft ook een elektrisch zonnescherm.

De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een klein bureau, een ruime ingebouwde kledingkast, een eigen terras met uitzicht op zee en een badkamer en-suite met een inloop-regendouche, een wastafel en een toilet.

De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, een ruime inbouwkast en een identieke badkamer-en-suite.

De derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een ruime inbouwkast en een aparte badkamer met een inloop-regendouche, een wastafel en een toilet.

Vanaf het overdekte terras leidt een trap naar het 50m² grote daksolarium/terras waar u kunt genieten van een adembenemend zeezicht terwijl u ontspant in de ruime loungehoek.

Bij het zwembad is de buitenkeuken/zwembadbar met grote gasbarbecue, keramische kookplaat, gootsteen, grote koelkast/vriezer en nog een lange clubtafel in trespa die plaats biedt aan 10 tafelgasten. Er is ook een wasruimte met een toilet, een urinoir en een wastafel. Een derde kamer heeft een wasmachine, droger, strijkijzer, ...

Geniet van onze ruime villa speciaal ontworpen voor grote gezinnen of twee families die samen van hun vakantie willen genieten met respect voor elkaars privacy.
Licentie- of registratienummer: VT-461006-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.45 km

0.45 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 80 km Alicante

80 km

Station 10 km Teulada

10 km

Snelweg-afrit 14 km AP7

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze villa is gesitueerd in een rustige residentiële wijk als laatste huis in een cul-de sac. Hier heb je geen last van passerend verkeer, voetgangers of inkijk van buren.


MORAIRA

Moraira is een kleine kustplaats gelegen in het prachtige bergachtige noord-oostelijke puntje van de Costa Blanca. De plaats is gunstig gelegen tussen de luchthavens van Alicante en Valencia (ongeveer 90 km van elk).

De omliggende regio heeft een rustige en ontspannen sfeer, met een prachtig en ongerept landschap en vele kleine dorpjes om te verkennen.

De stad zelf is aangenaam gegroeid van een klein vissersdorp tot een aantrekkelijk vakantie- en rustoord, met behoud van zijn aanzienlijke charme die bezoekers uit heel Europa aantrekt. Het is ook bijzonder populair bij Spaanse vakantiegangers uit Madrid en Valencia.

Moraira heeft een indrukwekkende jachthaven, een uitstekende variëteit aan lokale winkels, markten, visrestaurants en bars aan de haven en het beste van alles is dat het er nog steeds in geslaagd is zijn Spaanse karakter te behouden.

Stranden
De twee belangrijkste zandstranden lopen langzaam af in de Middellandse Zee; beiden zijn bekroond met de prestigieuze Blauwe Vlaggen van de EEG voor netheid en zijn goed onderhouden en zeer veilig voor familiezwemmen.

Vrije tijd & recreatie
Padel, tennis, voetbal, squash, alle watersporten, bootverhuur en uitstapjes, paardrijden, kartbanen voor zowel volwassenen als kinderen, een kleine kermis en drie goede nachtclubs voor alle leeftijden zijn allemaal beschikbaar in Moraira.

Golf
Drie grote golfbanen kunnen worden bezocht op een paar minuten rijden van Moraira.

Uit eten
Moraira biedt vele restaurants van goede kwaliteit, waaronder acht door Michelin aanbevolen restaurants in de directe omgeving, waarvan drie met sterren bekroond en niet te duur.

Excursies
Gemakkelijk bereikbaar met de auto zijn enkele grotere steden die zeker een bezoek waard zijn: Javea, Calpe, Denia en Altea zijn allemaal binnen 15 km te bereiken, terwijl Benidorm op ongeveer 30 km afstand ligt. Er zijn vele bezienswaardigheden die je kan bezoeken tijdens een dagexcursie. Naast de andere kustplaatsen kan je ook het spectaculaire binnenland en de bergachtige omgeving ontdekken, waaronder het prachtige fort op de top van de berg Guadalest, het Vergal Safaripark bij Denia, het grootste palmbos van Europa in Elche en de oude stad Murcia.

Valencia (de derde grootste stad van Spanje) ligt op anderhalf uur rijden. Barcelona (de tweede grootste stad) en de hoofdstad Madrid liggen beide op vier uur rijden en zijn allemaal te bereiken via een uitstekende snelweg.

Spanje's alternatief voor Euro Disney - Port Adventura - in de buurt van Barcelona, is ongeveer vier en een half uur rijden.

Markten
Als je van open markten houdt, dan kan je, naast de wekelijkse vrijdagmarkt naast het strand, elke dag van de week een bezoek plannen aan de verschillende markten in de naburige steden en dorpen.

Behalve genieten van de bruisende Spaanse bedrijvigheid, kan je er uitstekend en goedkoop vers fruit en groenten, plaatselijke specialiteiten, kruiden en specerijen, lederwaren, kleding, tapijten, verse en zijden bloemen, souvenirs, aardewerk en een hele verscheidenheid aan andere goederen kopen.

Feesten
Zoals in heel Spanje worden er in de regio het hele jaar door talrijke fiestas (feesten) gehouden; met specifieke feesten in april, juni, juli en november in Moraira zelf.

Lokale bevolking
De lokale bevolking van Moraira is uiterst vriendelijk en geduldig met buitenlandse bezoekers. Het is niet verwonderlijk, want naast de landbouw zijn ze voor hun levensonderhoud afhankelijk van het toerisme.

Met een grote Europese residentiële gemeenschap, is er een aangename internationale sfeer in het gebied. De meeste mensen zijn blij om Engels met je te spreken en nog blijer als je een kleine poging doet om Spaans te spreken.

Klimaat
Moraira heeft een typisch mediterraans klimaat, met een koele zeebries in de zomer en bescherming door de omringende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur komt gemakkelijk boven de 20 graden.

In 1986 werd door de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aanbevolen als een van de meest rechtvaardige ter wereld; niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het gebied rekenen op 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De getoonde huurprijzen in het hoogseizoen (juli en augustus) zijn voor de volledige villa: max 10 personen.
Buiten het hoogseizoen geldt de aangegeven huurprijs voor de villa zonder het gelijkvloerse appartement, (3 slaapkamers en 3 badkamers max 6 personen) Het gelijkvloerse appartement blijft dan afgesloten en wordt niet verhuurd aan derden! Wil u toch de volledige villa voor 10 personen huren , dan laat u dit even weten in uw reserveringsaanvraag en komt er 25% op de huurprijs bij.
Bij ons geen onaangename verrassingen en geen extra kosten:
Elektriciteit inclusief voor airco: 250kWh/week (normaal verbruik) inbegrepen in de huurprijs. Extra verbruik 0.40€ per kWh.
Water: 10m³ /week (normaal verbruik) inbegrepen in de huurprijs. Extra verbruik 5€ per m³.
Kinderstoel: gratis op aanvraag.
Babybed: gratis op aanvraag.
High-speed fiber Wifi: gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 56 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Annulering tot 56 dagen (=8 weken) voor incheckdatum is 100% terug betaalbaar mits aftrek van 150€ annuleringskosten. Annulering tot 28 dagen (=4 weken) voor incheckdatum 50% terug betaalbaar mits aftrek van 150€ annuleringskosten. De annulering dient schriftelijk te gebeuren. De voorwaarden zijn van toepassing volgens de datum waarop de verhuurder de annulering ontvangt. Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Tina S. uit Linter

5,0
5 5 5 5 5

GENIETEN in deze prachtige villa

Deze moderne zeezichtvilla en de locatie zijn absoluut prachtig, erg rustig, privé en alles is aanwezig. Op loopafstand vind je bars, restaurants, een grote supermarkt en stranden. Het zwembad met buitenkeuken/poolbar, meerdere terrassen en pergola waren geweldig om te genieten in de zon of in de schaduw. Frank is servicegericht en behulpzaam!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2023

Brecht D. uit Oudenaarde

4,8
5 5 5 4 5

Fijne, rustige vakantievilla!

Casa Sol Y Mar is een zeer mooi vakantieverblijf. We kwamen er volledig tot rust met de ganse familie. De villa beschikt over alle mogelijke voorzieningen die een vakantiewoning moet hebben. De villa was zeer proper toen we aankwamen. Onze vakantie kon meteen van start gaan. Het was rustig gelegen in het bruisende stadje Moraira. Misschien wat jammer dat er 's avonds minder taxi's rijden. Er was ook een heerlijk zwembad, ideaal voor de kinderen! Wij als ouders hebben dan weer volop gebruikt gemaakt van de buitenkeuken en de lounge op het dakterras. Het was een zalige vakantie!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2023

Dani C. uit Hasselt

5,0
5 5 5 5 5

Goede wijn behoeft geen krans ...

Zeg niet zomaar vakantiehuis tegen deze mooie villa!
De villa biedt alles en zoveel meer!
Goede wijn behoeft geen krans.
De foto's en de beschrijving spreken voor zich.
De gastheer is een perfectionist die voor zijn gasten enkel het beste voorziet. En dat is duidelijk voelbaar tot in het allerkleinste detail.
Zoek niet verder. U vond de vakantie van uw dromen...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

MARK N. uit Ireland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Luis Felix S. uit Boadilla del Monte

5,0
5 5 5 5 5

Perfecta estancia

Casa en zona muy tranquila de Moraira con todo lo necesario para una perfecta estancia. Muy limpia, todo en perfecto estado y muy cómoda para moverte por la zona. Perfecta la comunicación con el dueño y con la persona encargada de darnos las llaves e información de la casa.
Estuvimos 10 personas y estuvimos muy bien en la casa. Cada habitación tiene su baño independiente, aire acondicionado y está equipada con todo lo necesario.
Si volvemos por la zona , repetiremos.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2022

Bridget L. uit Upminster, Essex

5,0
5 5 5 5 5

A little piece of heaven

We have recently returned from a wonderful relaxing holiday in this lovely, very well equipped villa. We were a family of 6 with ages ranging from 66 to 15 and the split level layout of the villa was ideal as it meant that everyone could have their own space and privacy when needed.
Casa Sol Y Mar is situated in a quiet residential area on the outskirts of Moraira and is within easy walking distance of bars and restaurants overlooking the sea, however, we were so comfortable and happy at the villa that we didn't go out anywhere near as often as usual.
The villa itself has been very well thought out and everything you could possibly want has been provided including three huge fridge freezers!! The pool is a lovely size and well maintained and there is a large covered area to the side which is ideal for providing shade. The BBQ kitchen and seating area is also well equipped and was very popular with our son who is a keen BBQ chef!!
Although we loved everything about the villa, our favorite area would have to be the roof terrace with its wonderful views towards Moraira and out to sea. It really is a fantastic addition and we spent many happy evenings up there admiring the view and then watching the stars come out.
Frank was very professional and reassuring to deal with, and Joana, who welcomed us to the villa was always on hand should there be any problems (which there weren't).
Overall this is a really lovely, well equipped villa which I would not hesitate to recommend to anyone and which we hope to return to in the near future.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2022

Camilla S. uit England

5,0
5 5 5 5 5

Casa Sol Y Mar was excellent, dream holiday rental!

We rented this modernized, private villa with a marvelous sea view for our family of 6 adults and 4 children. It was a very comfortable villa, finished to a high level with Wi-Fi, music, etc. and last but not least; really practical. . The kitchens were very well equipped with everything one could possibly need; lots of appliances, plates, pots and pans, cutlery, glasses and other utensils. Everything was brand new. Although we love to dine in restaurants during our holiday, it was a pleasure to cook our own meals! It was great to discover the gas BBQ in the outside kitchen near the pool. Even more great, was to watch the children having fun in the pool while we were near, having our daily cocktail at the bar. . The water of the swimming pool was 30°C. We loved it!! . We walked into town on several occasions. It was really not far. Moraira was a great place with lots of restaurants, shops and even an entertainment park. We enjoyed every single day; one day we made long walks along the coasts, the other day we enjoyed the luxury of our villa. . Frank, the owner was very helpful. Communication before and arrangements afterwards were always correct. We felt very confident in every detail. . Bottom line, only good things to say. . Our most relaxing holiday is when the kids are having a great time. . This surely was one of our best holidays! . We will definitely return to Moraira and no doubt about it…to Casa Sol Y Mar. .
Camilla

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Annet V. uit Nederland

5,0
5 5 5 5 5

Nice holiday house well equipped and a lot of space for everyone!

Nice house well equipped and a lot of space for everyone. Everything is in walking distance , even a gym for our sports lovers but with the heat it's sometimes better to go by car.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Ingrid F. uit Norway

5,0
5 5 5 5 5

Perfect located holidayhome, all within walking distance, even the sea!!

I have been visiting Moraira for the last five years and had of course very high expectations to renting CASA SOL Y MAR. How could CASA SOL Y MAR compete with the villa we usually rented and love so much. We were not at all dissapointed. The villa is superb in all ways. Perfect location, interior and exterior. I need space, air, light and a sea view and I got it all. All of us visiting CASA SOL Y MAR know Moraira from earlier. We know exactly what we want to do, where to go, eat, visit and so on. CASA SOL Y MAR is located perfectly near everything you need having the best vacation. Really you do not need a car, but as we play golf and tennis we need a car to get around, but apart from this you can walk everywhere. All you need is only minutes away. Thank you host Frank for a lovely stay. We'll be back for sure if our dream does not come through - our own villa in Moraira. . Best regards Ingrid from Norway

Juli 2021

Christine G. uit Denmark

4,8
5 4 5 5 5

Dream holiday home near the sea

Super nice house, with room for everyone. Located within walking distance to most things. Can recommend to rent a car , if you want a little further away than to Moraria. Frank has been helpful all the way.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Erik R. uit België

5,0
5 5 5 5 5

Een weekje op vakantie in Casa SOL Y MAR om nooit te vergeten.

Een weekje op vakantie in Casa SOL Y MAR om nooit te vergeten. Alles was top, de villa van alle gemakken voorzien, super uitgeruste keukens, satelliet tv, wifi…. modern ingericht , knusse kamers met goede ruime boxspring bedden en ruime inbouwkleerkasten en prachtige badkamers met modern sanitair en zeer belangrijk voor ons, de voldoende koelcapaciteit (airco’s op slaapkamers en meerdere frigo’s en diepvriezers ). De buitenkeuken met bar aan het ruime zwembad was top. De ligging van de villa is ideaal, rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat en toch dicht bij het strand, de winkels en restaurantjes, we gebruikten onze wagen haast nooit. s ’Avonds loungen op het dakterras badend in sfeerverlichting en genieten van de adembenemende zeezichten was fantastisch. Wandelen naar Moraira met zijn goede restaurants en sfeervolle bars creëerde een echte vakantiesfeer. De contacten met Frank (eigenaar) waren ook vlot en zeer correct. Zowel voor de huur, als erna. Casa Sol Y Mar is een topper, zeer aan te bevelen ! Wij hebben ons reuze geamuseerd en keren zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Christina B. uit Finland

4,8
5 4 5 5 5

Great stay at Casa Sol Y Mar

We were 4 couples celebrating 4 50:th birthdays. The Villa was superb aswell as Frank, the owner, and Joanna, the friendly woman who accomodated us. Wonderful stay. Moraira itself is has a lot of good restaurants, nice people and several good beaches just 10 min walk(rocky) and 15 min walk(sandy) away. Groceryshop 5 min walk. Highly recommended. Deposit was payed back as agreed, so no worries. The only bad thing about Moraira is the taxiservice. Only one company and it sucks big time!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Regis P. uit France

4,8
4 5 5 5 5

Vacance de rêve chez Casa Sol Y Mar

Villa très bien située , bien équipée , très moderne ! . Nous avons passé de très belles vacances , nous avons très bien été reçu par la concierge , petit bémol le manque d’éclairage sur la terrasse principal et la terrasse de la cuisine extérieur où se situe le bar . . Je reviendrais sans hésiter !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Bert S. uit Nederland

4,8
5 5 5 4 5

Een echte aanrader als gezinsvakantiehuis!

We waren met vrienden en hun hun gezin 9 personen 4 volwassenen, 5 tieners en jongvolwassenen.. We hebben een super vakantie gehad in casa sol y mar, echt genieten van het mooie weer, heerlijke zwembad, de rust en het prachtige uitzicht!. . Goede supermarkt vlakbij, gezellige restaurantjes in de buurt en moiraira is leuk! . Dit huis is een echte aanrader!,

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Christian H. uit Norway

5,0
5 5 5 5 5

Fantastic villa Casa Sol Y Mar

Spent a week in this wonderful villa. Great location away from all the noise, with short distance to everything. Fantastic place if you are two or three families. Loved the outdoor kitchen with everything you need. Also the roof terrace is a great place to calm down after a long day in the pool.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Mike P. uit UK

5,0
5 5 5 5 5

Perfect holidayhome

An ideal location and lovely views from the villa. Supermarket and restaurants within a 5 minute walk. Small beach and bars/restaurants a 15 minute stroll away. Main beach and town a 30 minute stroll with beautiful views of the coastline. The villa was very clean and spacious and perfect for our family of nine. It was very well appointed. We would definitely not hesitate in returning. Joanna, the contact, was very approachable and helpful. It was a nice touch having the pool floats/toys which the children enjoyed using. We did use the local taxi’s to return to the villa from the main beach and town as the walk is uphill.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Karen B. uit United Kingdom

5,0
5 5 5 5 5

AMAZING HOLIDAYHOME Casa Sol Y Mar

Firstly, I would like to thank Joana for greeting us and making us feel so welcome and settled us in, she also amazingly turned up in the early hours to see us off, from our lovely two week stay in this beautiful villa.. . As a family of 7 - with an age range from 52 down to 2 1/2 years old - we had everything we needed, the villa was 'exactly' as the pictures and we wanted for nothing. Also, having the different living areas suited the whole family, the little ones loved the down stairs apartment and we had our own space upstairs... so it all worked out perfectly. . . But the best thing of all was the outside 'barbeque kitchen area facilities' we used this for everything. And the laundry room was a great addition.. . The location was also brilliant ... the supermarket(s), a lot of the great restaurants (highly recommend The Olive Tree and Kostas) all within walking distance and the beach and marina we could walk down to but a taxi was a handy option to get back on some occasions - which only cost around 6 euros.. . I would highly recommend this villa and thank you also to Frank for your excellent customer service and thank you for letting us stay in your beautiful villa.. . Oh ... and the weather was AMAZING too!. . Many thanks. The Bell Family

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Rob M. uit Nederland

5,0
5 5 5 5 5

Top locatie!

Deze bestemming is voor onze EIGHTclub (4x 50+ stellen) een toplocatie gebleken. Niets teveel gezegd door Frank, prima service!!. Van alle gemakken voorzien en alle faciliteiten in uitstekende staat. Kortom: een aanrader voor mensen die houden van de zon, willen ontspannen en een bourgondische inslag hebben.

Aanbevolen voor: Senioren

Mei 2018

Karin D. uit Nederland

4,8
5 4 5 5 5

Prachtige villa voor gezinsvakantie dicht bij het strand

Casa Sol Y Mar is een mooie afgewerkte villa en van alle gemakken voorzien. Volledige inventaris, geen tekort aan borden, glazen etc. Zeer smaakvol en met aandacht ingericht. Daarnaast is de villa zeer schoon. . Een heerlijk zwembad met mooie ligstoelen en mooi tuinmeubilair. De buitenkeuken was ook een fijne aanvulling.. Kortom een heerlijk huis voor een ontspannen vakantie.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Hilary S. uit UK

5,0
5 5 5 5 5

Dreamlocation for a family holiday!

We were a family of nine. Grandparents with two sons, wives and grandchildren. Frank and Joanna were at the villa to greet us and explain how everything worked. Joanna was swift to respond to any texts with queries. We loved the villa - it had every piece of equipment you could want - and was so comfortable and very smartly furnished with modern bathrooms and kitchen. Moraira was a great town with lovely beaches and restaurants. Just ten minutes down the road was a supermarket but tester than that a great beach bar and restaurant overlooking the rocks with a small beach the children could play on white we supped our chilled beers. This was our favourite haunt. I can't recommend Sol y Mar enough.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Rummens

Dhr. F. Rummens

Ik ben Frank, een geboren avonturier. Mijn wieg stond in Sint-Truiden, België. Sedert mijn pensioen breng ik mijn winters door in het warme Spanje. Tijdens de zomermaanden verblijf ik meestal in Frankrijk, mijn eerste jeugdliefde. Beide bestemmingen zijn voor mij dé ideale mix; de oorverdovende stilte te midden van de ongerepte natuur van de Auvergne waar krekels en een heldere sterrenhemel het decor vormen, en een mondain stukje Spanje waar zon, strand en lekkere betaalbare gastronomie hand in hand gaan. Wees welkom. Treed binnen in mijn ‘best of both worlds’. Ik streef ernaar om mijn gasten het volledig naar hun zin te maken. Daarom probeer ik heel duidelijke info te garanderen zodat ieder perfect voorbereid en zorgeloos vakantie kan vieren. Ik verhuur Casa Sol Y Mar sedert 2016 via een andere verhuursite. Deze site heb ik verlaten door een te hoge commissie aangerekend aan de huurder. Mijn villa en samenwerking werden op de vorige site beoordeeld met maar liefst 4,8 sterren op 5!


Andere accommodaties van Dhr. F. Rummens


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 400023

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/400023.htm


«Casa Sol Y Mar Moraira» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven