Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Maryvilla-Ferienhaus

Calpe

Max.  8   gasten
130m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
130m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiehuis aan de Spaanse kust met uitzicht op de baai van Calpe
Veel ruimte voor kinderen om rond te rennen en grote terrassen (totale perceeloppervlakte >1600m²), gelegen aan een van de mooiste paraglidingpistes van Spanje (Toix), geschikt voor 8 personen (bedden) en .... (tenten). Inrichting met groot zwembad (10x5x2,5), drie afzonderlijke niveaus (4/2/2 bedden), 2 keukens, 3 badkamers, SAT-TV en nog veel meer..

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Alicante

70 km

Station 5 km Calpe

5 km

Snelweg-afrit 10 km Altea

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op de helling van een berg die tot in de zee reikt, staat het huis Catalina op een perceel van ca. 1700 m2. Hemelsbreed is de afstand tot de zee 1500m.
Door de helling is de tuin terrasvormig, op verschillende niveaus. Voor het huis is een parkeerplaats beschikbaar.
Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht op Calpe, de Penon de Ifach en natuurlijk de zee. Op 3 afzonderlijke niveaus (bovenste niveau: 2 slaapkamers (4 pers.), een kantoor, badkamer, keuken, extra toilet, woonkamer, apart buitenterras ; middelste niveau: 1 romantische slaapkamer met tweepersoonsbed, keuken/woonkamer, doucheruimte en terras; onderste niveau: loft slaapkamer (2 kinderen) + toilet-bad met wastafel en spiegelkast) ligt het huis boven het zwembadniveau. Sinds kort is het mogelijk om het middelste woonniveau drempelloos, dus zonder trap, via de tuin te bereiken. Met een e-scooter kunt u zich met veel plezier tussen de niveaus verplaatsen.

Calpe is een prachtige en historische plaats aan de Middellandse Zee. Het wordt gedomineerd door een imposante 332 meter hoge rots, de Peñón de Ifach, die tot 1 kilometer in zee ligt. Al in de jaren dertig lieten schrijvers als Hemingway zich door dit gebied inspireren en creëerden er hun uitstekende literaire werken
en creëerden hun uitstekende literaire werken.
Vandaag de dag bestaat Calpe echter uit meer dan alleen kale rotsen en prachtige natuur. De stad is een
het stadje is een voormalig vissersdorp en heeft zich onder de bescherming van de gigantische kalksteenrots langzaam kunnen ontwikkelen. Het heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke toeristische bestemming, populair bij Duitsers, Engelsen, Nederlanders en Fransen, die er meestal hun vaste woonplaats hebben.
Zijn visserstraditie biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van een heerlijke keuken, met verse vis, schelp- en schaaldieren als basisingrediënten
evenals exquise rijstgerechten naar de smaak van de gast. Sportliefhebbers vinden niet alleen interessante mogelijkheden om te zeilen, diepzeeduiken of vissen, maar ook twee golfbanen in de directe omgeving. Calpe heeft ook een goede infrastructuur (artsen, scholen, enz.) en een stimulerend nachtleven. In het prachtige historische centrum vindt u overblijfselen van de Iberische, Fenicische en Romeinse cultuur. De
Stad biedt ook talloze accommodatiemogelijkheden zoals hotels, pensions, villa's, bungalows, appartementen, studio's en nabijgelegen campings. Dit alles maakt van Calpe een
bijzonder aangename plaats om te verblijven, in een omgeving van prachtige landschappen waar onvergetelijke excursies kunnen worden gemaakt, en waar wandeltochten en zeer uiteenlopende activiteiten elkaar kunnen afwisselen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 15 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteit wordt berekend naar verbruik, omdat wij in de slaapkamers (boven/midden) en in de buitenruimte een airconditioning hebben ondergebracht (ook omschakelbaar naar warmteopwekking) op elektrische basis, kan men ondanks de LED-verlichting door de vele installaties (of juist niet, ...als men bijvoorbeeld overdag de verlichting uitschakelt :-) etc.) aanzienlijke elektriciteitskosten maken. Er is ook een elektrische kachel in de woonkamer, zodat tot ver in november en weer in maart een goede woonsfeer kan worden gecreëerd met weinig beschikbare middelen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De afgelopen 2 jaar is het pand systematisch gerenoveerd en uitgebreid. Vorig jaar werd in het achterste gedeelte een kantoor gebouwd, maar vooral werd de buitenruimte in oppervlakte verdubbeld en nu kunt u ook met de auto het niveau van het zwembad bereiken (steile oprit). Maar er zijn ook 1-2 parkeerplaatsen (of camper) verderop. In de buitenruimte werden een permanente barbecue-installatie, een bijkeuken met koudwateraansluiting en een extra parkeer/speelhoek gecreëerd. Binnen werden de twee hoofdbadkamers volledig gerenoveerd. Er werden gedeeltelijk verlaagde plafonds met binnenverlichting geïnstalleerd. Tijdens het seizoen (1.7. - 30.8. zomervakantie) wordt de woning verzorgd door onze beheerder en u ontvangt zijn gegevens wanneer u contact met hem opneemt. Buiten het seizoen (en dat zijn de beste tijden, want dan kunt u heerlijk wandelen direct bij de Toix of in de omgeving en adembenemende indrukken opdoen van het natuur- en berglandschap in de directe omgeving).


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Stührenberg

Dhr. J. Stührenberg

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 18421

Laatst bijgewerkt: 25.07.2022

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/18421.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven