Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Midden in de Hongaarse Puszta, in een idyllische tuin, ligt de Edengarten Lodge. Hier vindt u adembenemende natuur, ideale wandel-, fiets-, rij- en badomstandigheden en de Hongaarse "Paprika"-sfeer. Het ruime terrein van het landgoed grenst direct aan het Nationaal Park Körös-Maros en heeft een eigen toegang tot de dode arm van de rivier de Körös. Naast de gevarieerde sport- en wellnessactiviteiten biedt de betoverende tuin de perfecte omstandigheden voor u en uw gezin om echt te ontspannen:
- Ruime ligweide
- Loungehoek met ligstoelen en parasols
- Overdekte biertuin met 12 zitplaatsen
- Open haard en barbecuefaciliteiten
- Sundowner-terras
- Eigen aanlegsteiger met glijbaan voor kinderen en waterfiets

Het kleine torentje, de rode daken en de terracotta of parketvloeren geven dit vakantiehuis een unieke Hongaarse flair. De grote en lichte woonkamer bevindt zich samen met de open panoramische keuken, de eetkamer en een doucheruimte op de begane grond. Vanuit de woonkamer bereikt u via een aparte trap de bovenverdieping. Hier vindt u twee slaapkamers, elk met vier schapenbedden. De schapenkamers zijn voorzien van airconditioning en kunnen in de winter worden verwarmd. Vanaf de trap leidt een ladder naar de zolder, waar nog eens vier personen kunnen worden ondergebracht.

Uitrusting:
Volledig ingerichte keuken (zonder vaatwasser) - open haard - satelliet-tv - dvd-speler - airconditioning - elektrische verwarming - haardroger

Kamers en inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Luchthaven 100 km Ferihegy 1 und 2

100 km

Station 4 km Szarvas Hbf

4 km

Snelweg-afrit 40 km M5

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Midden in de Hongaarse Puszta, in een idyllische tuin, ligt de Edengarten Lodge. Hier vindt u adembenemende natuur, ideale wandel-, fiets-, rij- en badomstandigheden en de Hongaarse "paprika"-sfeer. Stadje met inwoners aan een dode arm van de rivier Körös. In de Turkse tijd was hier een populaire rivieroversteekplaats. in 1723 werd het een marktstad. Dankzij de gevestigde Slowaakse boeren begon de ontwikkeling van de stad. De prestatie van de evangelische pastoor Sámuel Tessedik was bepalend voor de promotie van de stad. Hij voerde nieuwe hervormingen door in de landbouw en in de regulering van de stad. Het Sámuel Tessedik Museum herbergt een permanente tentoonstelling over de geschiedenis van de stad. Naast het gebouw staat de door Tessedik geplande protestantse kerk. De bezienswaardigheid van de kerk is het orgel met 2500 pijpen in pneumatisch systeem. Van de talrijke toeristische bestemmingen van Szarvas worden de meeste bezoekers aangetrokken door het Arboretum, dat een natuurreservaat van nationaal belang is. Er staan ongeveer 1600 soorten bomen en struiken, waarvan ongeveer 300 groenblijvende. De plantencollectie biedt in alle seizoenen interessante bezienswaardigheden. Er zijn verschillende tuinen in de stad - het kasteel in Anna Wood is de zetel van de directie van het Nationaal Park Körös-Maros, en hier is het nieuwe bezoekerscentrum van de Körös Vallei gebouwd. Het huis van de schilder György Ruzicskay bevindt zich in het Elisabethbos, met expositieruimtes en een huismuseum dat door de schilder zelf is ingericht. Het Slowaakse museum voor lokale geschiedenis van de stad is een typisch voorbeeld van boerderijen uit het einde van de 19e eeuw. Bijzonder opmerkelijk is de daar tentoongestelde collectie borduurwerk en educatieve stoffen. De treinmolen, gebouwd in 1836, is een belangrijk monument van de traditionele handel. Bij de dode arm van de Körös staat het classicistische kasteel Bolza, gebouwd door generaal Peter Bolza van 1810 tot 1820. Het park is een beschermd natuurgebied. In Szarvas vindt u ook de herdenkingsweg naar de kleine windmolen die het centrum van Hongarije symboliseert en waarvan de houten beelden de beslissende gebeurtenissen uit de Hongaarse geschiedenis symboliseren. De Tote-Körös met zijn 30 km lange wateroppervlak is het op vier na grootste stilstaande water in Hongarije, ideaal voor watertochten, families en kindergroepen en om te vissen. Szarvas is rijk aan culturele, traditionele en sportieve evenementen, die duren van juni tot september: Amateur tuigwedstrijd, Oogstdag, Nationale Tuigwedstrijd, Internationale Herdersbijeenkomst en Doedelzakfestival, Nationale Tuigwedstrijd met pony's, Dagen van Körös, Dagen van Szarvas, Amateur kanowedstrijd, Sint Stefanus evenementen, Visdag, Vissoep koken, Tuigwedstrijd met pony's van Ezüstszőlő, Pruimendag, Volksdansfestival voor kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting inbegrepen; geen veiling; energiekosten, afvalverwerking, beddengoed inbegrepen; airconditioning naar verbruik

meer informatie:

Diensten zoals vervoer, oppas, ontbijt, drankenservice, boodschappenservice, enz. kunnen apart bij ons worden geboekt.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Weber

Mevr. M. Weber

meer informatie

Objectnummer: 36130

Laatst bijgewerkt: 13.04.2010

Advertentie online sinds: 14 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36130.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven