Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beachhouse Renesse 2645

Renesse, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Ons chalet voor 4 personen is in 2021 gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig op basis van maatwerk ontworpen. Dit voel je en ervaar je tijdens het verblijf: comfort en luxe. Echt net als thuis, of zelfs beter omdat alles nieuw is.
Er zijn 2 slaapkamers, een ruime badkamer, luxe keuken en een gezellige eet- en woonkamer. Uiteraard is het buiten op het terras ook heerlijk vertoeven met alle gemakken die het chalet biedt.

Voor verwarming en koeling zijn de 2 slaapkamers en de woonkamer voorzien van airconditioning.
De badkamer is heerlijk ruim en voorzien van een grote douchebak, wc, radiatorverwarming en een brede wasbak met mega spiegel en veel kastruimte.
De keuken heeft alles wat je nodig hebt: een combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en gaskookplaat. Bovendien zijn er vele accessoires aanwezig, zoals een grillplaat, shaker/bullit, thermosfles, waterkoker en natuurlijk een uitgebreide set aan servies en bestek. Lekkere koffie kan er gedronken worden met een Nespresso en melkopschuimer.

De woonkamer heeft een comfortabele hoekbank, een ronde eethoek met 4 stoelen, smart-tv met kabelontvangst, gratis internet via beveiligde WIFI en een Harman Kardon-luidspreker (Google).

Er zijn 2 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft 2 boxpsprings van 90x200 cm, 2 hangkasten voor de kleding, een nachtkastje en een verduisterend plissé gordijn.
De masterslaapkamer heeft een zeer ruime kast. Het Swiss sense bed heeft een speciale topper uit de hotellijn van Van der Valk. Heerlijk slapen dus! Met een verduisterend rolgordijn moet dat helemaal lukken.
Er zijn 2 schuifpuien (vanuit masterslaapkamer en woonkamer) om optimaal de verbinding met buiten te hebben. Een schitterende visgraat pvc vloer die door heel het chalet loopt. De sfeer is heel gezellig, modern maar wel warm; je voelt je er snel thuis! De bedden zijn opgemaakt bij aankomst dus de vakantie kan meteen beginnen.

Buiten is het terras heerlijk door de keramische tegels op de vloer en een trendy eettafel, 6 stoelen en een bank van Life Outdoor. De stoelkussens kunnen gewoon buiten blijven liggen, ook in de regen. De tuin krijgt sfeer door de 2 olijfbomen en diverse grassoorten. Er is een parkeerplaats voor 1 auto/motor direct naast het chalet. Bovendien is er een luxe buitenkeuken (gasbarbecue) met 4 pitten en een zijbrander. Heerlijk buiten koken! Tenslotte is er een grote parasol, zodat je lekker in de schaduw kunt zitten.
Ons chalet is huisdier- en rookvrij.

Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie is zeker aanwezig. Nu alleen nog boeken! We horen het graag indien er nog vragen zijn.
Licentie- of registratienummer: nvt

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 8 km

8 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 57 km Rotterdam.

57 km

Snelweg-afrit 20 km

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeving:
De camping ligt direct aan de duinen op slechts 300 meter van het strand en vlakbij de gezellige badplaats Renesse. Binnen een paar minuten lopen sta je met je voeten in het zand en geniet je van een 21 km lang schoon en wit strand. Omringd door prachtige natuur om te wandelen of te fietsen. Paardrijden, watersporten of mountainbiken wordt ook veel gedaan. Prachtige zonsondergangen om te genieten van een echt vakantiegevoel.
In alle seizoenen van het jaar is het hier genieten!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 350
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De getoonde prijs is exclusief faciliteitenkosten van Beachresort & Camping Julianahoeve. Deze dient u vooraf aan de Julianahoeve te betalen: € 4,50 per persoon (vanaf 2 jaar) per nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per e-mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: a. Deelbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. b. Bij annulering van de overeenkomst is de huurder een percentage van de huursom als vergoeding als volgt verschuldigd: i. 50% van de totale huursom bij annulering tot twee maanden voor de aankomstdatum; ii. 75% van de totale huursom bij annulering tot één maand voor de aankomstdatum; iii. 90% van de totale huursom bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum; iv. 100% van de totale huursom bij annulering vanaf zeven dagen tot op de dag van aankomst. v. Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van de huursom verschuldigd. c. In geval van annulering onzerzijds (conform artikel 9) worden eventueel al betaalde gelden gerestitueerd.

meer informatie:

Camping & Beachresort Julianahoeve biedt voor iedereen een uitgebreide keuze aan sportmogelijkheden en activiteiten. In het zwemparadijs vind je een heerlijk binnenzwembad, verwarmd baby/peuterbad, familiewhirlpools, een stroomversnelling en twee supersnelle glijbanen. Er is ook een spraypark dat bij mooi weer is geopend. In de wellness kunnen volwassenen even ontspannen in een infraroodsauna, stoombad of bubbelbad. Hou je van sportief bezig zijn tijdens je vakantie? De camping heeft een voetbalkooi, tafeltennis, tennisbaan, outdoor fitness en Jeu de Boules baan. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, een kabelbaan, een schateiland met groot piratenschip om op te klimmen, een groot speelkussen, een lasergame en een binnenspeeltuin. De camping heeft ook een professioneel animatieteam die leuke activiteiten organiseert.

Tevens zijn er genoeg eetgelegenheden. Op de camping vind je de gezellige brasserie Eb & Vloed, met een uitgebreide menukaart en leuke plekken rondom de open haard om even te borrelen. Bij Foodcourt 42 is het mogelijk om heerlijke verse frietjes, pizza’s of belegde broodjes te bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een afhaalmaaltijd en een lekker ijsje bij het ijsloket. Net over de duinen vind je strandpaviljoen Zuid Zuid West. Hier is het heerlijk toeven bij mooi weer of nagenieten van een lange strandwandeling. In de supermarkt op de camping kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Deze heeft een zeer ruim assortiment en is van maart tot november dagelijks geopend.

Let op: huisdieren zijn op de hele camping niet toegestaan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-01-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Viktor B. uit Neukirchen-Vluyn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie accommodatie in Renesse

We hebben erg genoten van onze korte vakantie in dit strandhuis!
Het huis is zeer smaakvol en vooral modern ingericht. De keuken is volledig uitgerust
Het is rustig gelegen en u bent slechts enkele minuten van het strand verwijderd
U kunt ook genieten van de zon in de middag op het zeer mooie terras!
De verhuurders zijn vriendelijk en meegaand.
We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Mevr. E. Jeremiasse:

Was für eine wundervolle Rezension. Wir freuen uns sehr, so zufriedene Gäste zu haben. Wir hoffen auf jeden Fall, Sie wiederzusehen!


Contactpersoon

Bedrijf MarEva Real Estate
Mevr. E. Jeremiasse

Mevr. E. Jeremiasse

Wij zijn Marnix en Eva: geboren en getogen in (een ander deel van) Zeeland. Na een drukke werkweek genieten we graag van alles wat Renesse en Camping Julianahoeve te bieden heeft. Het is hier heerlijk relaxen in een totaal andere omgeving. Hier zijn geeft ons het ultieme vakantiegevoel.  We zijn echte ondernemers en hebben het altijd al leuk gevonden om speciale belevenissen voor onszelf en anderen te creëren. Dit komt mooi samen met de totstandkoming van ons Beachhouse, die we vanaf 2021 verhuren vanuit onze onderneming MarEva Real Estate. We hebben het Beachhouse volledig in samenwerking met lokale ondernemers ontworpen, gebouwd, geïnstalleerd en ingericht. We zijn er enorm trots op en laten hier ook graag anderen van meegenieten!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 363340

Laatst bijgewerkt: 08.01.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/363340.htm


«Beachhouse Renesse 2645» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven