Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

im Herzen der Natur

Herdwangen-Schönach (Baden-Württemberg)

Max.  10   gasten
130m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 10  gasten
130m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis heeft in totaal 5 of 6 slaapkamers, 2 keukens, 2 woonkamers, 1 badkamer met bad, douche en WC, 1 doucheruimte met douche en WC en 1 aparte WC en biedt u plaats aan maximaal 10 personen. In de ruime woon/eetkamer op de begane grond zorgt een houtkachel voor gezelligheid. Hier kunt u met het hele gezin uw maaltijden nuttigen. De tafel in het eetgedeelte op de begane grond is uitschuifbaar en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Of geniet van het ontbijt op het grote terras waar ook een grote tafel staat. Er staan 5 slaapkamers met eenpersoonsbedden (5) of tweepersoonsbedden (3) tot uw beschikking. In de kelder is er een tweede woon/eetkamer met 1 eenpersoonsbed en kan gebruikt worden als 6e slaapkamer ook met TV met internetverbinding. De 2 keukens zijn volledig uitgerust met magnetrons, koffiezetapparaten enz. De keuken op de begane grond heeft ook een vaatwasser. In de woonkamer op de begane grond staat een TV met satellietverbinding en DVD/videospeler. Boeken en speelgoed zijn ook aanwezig evenals vele DVD's voor kinderen en volwassenen!!!

De tuin loopt rondom het huis en u heeft alle ruimte om te spelen of te barbecueën. Er is ook een trampoline voor de kleintjes of voor de niet zo kleintjes!

Het huis ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het Bodenmeer (12 km). Als u wilt genieten van een vakantie direct aan de Bodensee, kan dit een nadeel zijn. Wij zien dit eerder positief - in 20 minuten ben je aan de Bodensee en kun je er dus de hele dag doorbrengen. S Avonds bent u weer thuis, weg van de drukte en kunt u genieten van de rust en de natuur in de grote tuin. En ook de prijs speelt een grote rol. Accommodaties direct aan het Bodenmeer zijn veel duurder dan die iets verder weg. Dit kan voor gezinnen / grotere groepen een zeer doorslaggevend punt zijn.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 9 km

9 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Friedrichshafen

50 km

Station 16 km Überlingen

16 km

Snelweg-afrit 18 km Stockach

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het grootste bosgebied in de omgeving grenst direct aan het "vakantiedorp" Stockfeld. Voor familieplezier ligt het Seepark Linzgau met de gekste avonturengolfbaan van Duitsland, speeltuinen, waterskipark, badstrand enz. op slechts een paar minuten afstand van de stad Pfullendorf. In het prachtige achterland van de Bodensee, in de Ober Linzgau tussen Pfullendorf en Bodman-Ludwigshafen, ligt de vriendelijke gemeente Herdwangen-Schönach. Het gemeentegebied van Baden-Württemberg nabij het prachtige Bodenmeer en het natuurpark Opper-Donau omvat verschillende rustige dorpen en gehuchten met een goede totale bevolking. Charmant gelegen in het achterland van het Bodenmeer is Herdwangen-Schönach een idyllische vakantiebestemming in het drielandenpunt van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een actieve vakantie in Herdwangen-Schönach wordt gekenmerkt door ontspannende koetstochten, inline-skaten, paardrijden, tennis, uitgebreide wandelingen en diverse fietstochten.

Aantrekkelijke wandelpaden en goed onderhouden fietsroutes doorkruisen het uitgestrekte gemeentegebied van Herdwangen-Schönach. Korte wandelroutes van ongeveer 3 kilometer zijn beschikbaar, evenals uitgebreide routes van ongeveer 15 kilometer, dus er is voor iedere wandelliefhebber wat wils. Bovendien worden voor wandelliefhebbers van het voorjaar tot de schilderachtige late herfst wekelijks interessante wandeltochten door het prachtige landschap aangeboden. Een populaire wandelbestemming is bijvoorbeeld de St. Wendelin-kapel op de Ramsberg. Fietsers genieten van de heerlijke natuur op gevarieerde, verkeersarme routes rond Herdwangen-Schönach.

Herdwangen-Schönach in de Ober Linzgau heeft ook veel bezienswaardige gebouwen. Naast het keurige stadhuis van Herdwangen met zijn historische muurschildering en decoratieve luiken, behoren kerken en kapellen tot de bezienswaardigheden van de gemeente Linzgau, gelegen aan het prachtige Bodenmeer. Voorbeelden van interessante sacrale architectuur zijn de parochiekerk van St. Peter en Paul in Herdwangen, de kapel in Ebratsweiler en de kapel in Mühlhausen, evenals de kerk in Aftholderberg, die op een waterscheiding troont, waardoor de Rijn en de Donau gevoed worden door het regenwater van het kerkdak.

Ook de kunstgalerie in Kleinschönach is een ontmoetingsplaats voor cultuurliefhebbers. In de ateliergemeenschap Herdwangen-Schönach worden in wisselende exposities werken van verschillende kunstenaars gepresenteerd, schildercursussen aangeboden, lezingen en andere culturele evenementen gehouden.

Cultuurliefhebbers ontdekken ook veel bezienswaardigheden rond Herdwangen-Schönach, en hetzelfde geldt voor de sportieve vakantiegangers in de gemeente Linzgau. De nabijgelegen Bodensee-regio biedt talrijke attracties zoals prachtige kastelen en machtige burchten, spannende musea en galerieën, verschillende thermale baden, een breed scala aan watersporten en andere vrijetijdsactiviteiten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het logeercontract komt tot stand zodra het vakantiehuis is besteld en bevestigd - of, indien bevestiging om tijdsredenen niet mogelijk was, beschikbaar is gesteld. Het sluiten van het logeercontract verplicht de contractanten tot nakoming van het contract, ongeacht de duur ervan. De reservering is reeds schriftelijk per e-mail/telefoon gedaan.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Our cancellation policy is as follows. If you need to cancel your holiday we understand you will have good reasons but please tell us if possible as early as possible. It then gives us the possibility to find new guests for the period you booked and we will pay any monies paid to us back to you. If we are unable to fill the period you booked we reserve the right to charge you the whole amount. We advise therefore to take out a travel insurance to be on the safe side.

meer informatie:

Vele jaren waren wij gastheer voor sociale groepen. Veel groepen waren echt goed, ze waren zeer tevreden en kwamen regelmatig terug.
Helaas hadden we de laatste tijd, na het vertrek van enkele groepen, zoveel restauratie- en voorbereidingswerk te doen dat we besloten zulke groepen niet meer te ontvangen.


Voor 4 personen kost het hele huis €150,00 per nacht.
elke extra persoon betaalt slechts €12,00 per nacht.

Wij rekenen eenmalig €120,00 schoonmaakkosten.

Als u minder dan 5 nachten boekt, berekenen wij een korte boekingsvergoeding van €50,00 Houd er rekening mee dat wij zeer terughoudend zijn om het huis voor minder dan 5 nachten te verhuren tijdens schoolvakanties/hoogseizoen. Weinig huiseigenaren zijn bereid hun huis voor een weekend of een paar dagen te verhuren. Het is gewoon te veel werk en blokkeert de week. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Een prijsvoorbeeld: een gezin van 10 personen voor 7 nachten:

€150,00 voor de eerste 4 personen en daarna +€12,00 x6

Totaal: €222,00 per nacht x 7 nachten = €1.554,00 + €120,00 voor schoonmaak.

Deze prijs is een eindprijs en is inclusief alle belastingen en het verbruik van olie, water, elektriciteit en hout voor de tegelkachel (in de winter)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. E. Brown

Mevr. E. Brown

Wij komen oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en wonen en werken sinds 2008 bij het Bodenmeer. We spreken Engels, Duits, Italiaans en een beetje Frans. Ons vakantiehuis is erg populair bij onze vakantiegasten. Aarzel dus niet te lang, zodat we u binnenkort kunnen verwelkomen "in het hart van de natuur".


meer informatie

Objectnummer: 36481

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36481.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven