Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Karstens boerderij

Elpersbüttel

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

De gezellige ouderslaapkamer en de ruime kinderkamer nodigen uit tot ontspannen en slapen. Er is een lichte doucheruimte met WC in de flat. De volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron, koelkast en vriezer, potten, pannen, serviesgoed, bestek, enz. laat niets te wensen over. Wasmachine en droger zijn beschikbaar.
In de ruime, lichtovergoten woonkamer vindt u een smart-tv, een radio met cd-speler en een gratis WLAN-glasvezelverbinding om altijd up-to-date te zijn.
De vloerverwarming zorgt voor een behaaglijke warmte in het hele huis.
Het overdekte terras met hoogwaardig tuinmeubilair nodigt u uit om in de zon te vertoeven. Al onze appartementen (80m² elk) zijn rookvrij en drempelvrij.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 90 km Hamburg

90 km

Station 3 km Meldorf

3 km

Snelweg-afrit 12 km Albersdorf

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij heten u van harte welkom op onze kindvriendelijke boerderij in Elpersbüttel/Dithmarschen (bij Meldorf/Büsum), de poort naar het Nationaal Park Waddenzee en UNESCO Werelderfgoed. Onze boerderij is omgeven door uitgestrekte landbouwgronden en weelderige weilanden. In de uiterwaarden van de dijk leven schapen en ganzen. de grote waterfilter van de Noordzee en de constante windbeweging die Elpersbüttel omringt, vormen een ideaal stimulerend klimaat


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 120
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 43 dagen voor aankomst mogelijk.
  • bei Stornierung bis 45 Tage vor Mietbeginn=50% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierung 44-30 Tage vor Mietbeginn= 80% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierung ab 29 Tage vor Mietbeginn=90% des vereinbarten Mietpreises

meer informatie:

Het Dithmarscher Land is ideaal voor recreanten, fietsers en wandelaars. Onze boerderij is een bijzonder mooie bestemming voor gezinnen met kinderen, omdat veel dieren hun thuis hebben op onze boerderij. Wij verhuren onze vakantiewoningen tegen gematigde prijzen en stellen u zo in staat te genieten van een goedkope boerderijvakantie in een van de meest geliefde vakantieregio's van Duitsland.

Ervaar de uitgestrektheid van de groene moerasweiden, beklim de heuvelachtige Geest en beleef een uniek landschap in het Nationaal Park Sleeswijk-Holstein Waddenzee


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Christel K. uit Wolfsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen terug :-))

Niet alleen de kinderen voelen zich hier thuis. Het voeren van de geiten en schapen in de ochtend is een hoogtepunt voor stadskinderen. Het begeleide paardrijden doet de ogen van de kinderen glinsteren. De trampoline in de speeltuin is ook gewenst.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2022

Sarah T. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantieappartement

Het vakantiehuis van het gezin Karstens was erg mooi, schoon en modern ingericht. Als we vragen hadden was mevrouw Karstens altijd snel bereikbaar en de communicatie verliep erg soepel. Het appartement is toegankelijk voor mensen met een beperking en is daarom ook zeer geschikt voor bezoekers met beperkingen. We hebben daar een hele fijne tijd gehad en kunnen de vakantieboerderij alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2022

Verena K. uit Holzminden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvriendelijke vakantieboerderij

Het vakantiehuis is zeer modern en comfortabel ingericht. Super geschikt voor gezinnen met kinderen! Er wonen hier nog vrolijke dieren!!!Super gelegen, rustig gelegen, excursiebestemmingen zijn goed bereikbaar.Zeer mooi uitgerust.Aan elke wens werd voldaan en vragen werden snel beantwoord.Bakker is op loopafstand?Super voor gezinnen met kinderen, er werd pony gereden, dieren konden zelfstandig gevoerd worden, er is een geweldige speeltuin en er werd veel tijd genomen voor de kinderen tijdens de ponyritjes.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2022

Marcel J. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooie tijd

Ideaal voor kinderen en dus ook voor ouders. Erg aardige gastheren. Uitstekend uitgangspunt om
Om excursies te maken aan de prachtige Noordzee.
Hoogtepunten zijn het voeren van de dieren, ponyritjes en de grote speeltuin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Maart 2022

Tanja Z. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nieuw, super ingericht appartement, aardige gastheren

Een zeer mooie nieuwe vakantiewoning begeleidde onze vakantie. Zeer ruim en veel ruimte. Een groot terras nodigde ons uit om te blijven hangen. Van daaruit heb je een goed zicht op de speeltuin en de aangrenzende paddock. Aangezien wij uit Sleeswijk-Holstein komen, was de reis zeer ontspannen.
Naast de activiteiten op de vakantieboerderij vlogen mijn kinderen op de dijk van Meldorf bij de badzone met hun vlieger. Met mijn zoon heb ik een wandeling met lama's gemaakt in de buurt van St. Michaelisdonn, een zeer interessante en leuke activiteit voor vader en kind.
We kozen Heide voor een dagje winkelen, gevolgd door een ijsje.
Een bezoek aan het pas gerenoveerde zeehondenkweekstation met een bezoek aan het zelfbedieningsvisrestaurant aan de overkant van de haven was een must. De nieuwe vakantiewoningen zijn licht en vriendelijk. De kamers zijn functioneel maar zeer chique. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast met goed verdeelde opbergruimte. In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden is volop ruimte om te spelen. De ramen in beide kamers hebben verduisterende vouwgordijnen. De ramen hebben horren in de hele flat. Er is een zeer ruime doucheruimte. Via de toegangsdeur komt u in de gang van waaruit alle kamers vertrekken.
De woon-eetkamer, van waaruit de open keuken toegankelijk is, is zeer liefdevol ingericht en het heeft ons aan niets ontbroken. Het gastgezin is erg vriendelijk en de gastvrouw is altijd aardig. De gastvrouw is altijd aardig en beschikbaar voor een praatje. We krijgen altijd nieuwe, interessante informatie over de omgeving of interessante activiteiten. Ze heeft altijd een open oor voor vragen, wensen en klachten. Het voeren van de dieren in de ochtend, eieren zoeken en ponyritjes zijn het hoogtepunt van de dag voor mijn kinderen. Het besturen van een tractor op afspraak is mogelijk voor kleine en grote vakantiegasten.
Deze keer maakten we een wandeling met lama's. Een geweldige ervaring.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2022

Marcel J. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie op de boerderij...

Zeer aardige verhuurders, geweldig vakantieappartement, zeer modern, schoon en netjes. We vonden het erg leuk en een droom voor kinderen. Pony rijden, dieren voeren en op een tractor rijden. Daarnaast ook nog een geweldige speeltuin.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Januari 2022

Bettina U. uit Grevenbroich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Totale ontspanning

Mijn man en ik wilden een paar dagen ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven en vonden deze prachtige boerderij met even prachtige, gezellige en stijlvol ingerichte vakantiewoningen (allemaal nieuw en kraakhelder). We werden hartelijk ontvangen door een zeer aardige gastvrouw die altijd een luisterend oor had. We kwamen met onze fietsen en ontdekten dat er niets beter is dan fietsen in het Dithmarscher Land... zonder bergen, zonder inspanning... geweldig! We konden diep ademhalen op de dijk... soms met water... soms zonder water, altijd met een briesje wind. De restaurants in de buurt (goed bereikbaar met de fiets of met de auto) kunnen we van harte aanbevelen, er is ook een bezorgservice als je lekker wilt genieten. In het dorp zelf is er een bakker (3 minuten lopen). Bedankt aan mevrouw Karstens voor de persoonlijke rondleiding op de boerderij. Ze vertelde ons wat er allemaal gaande is op de boerderij als families met hun kinderen daar zijn, de pony's, geiten, dwergschapen (mijn favorieten) hebben het daar erg goed en er wordt veel belang gehecht aan diervriendelijke omstandigheden, wat wij echt geweldig vinden! Voor ons stond rust, ontspanning en relaxen centraal en het was de moeite waard, we komen terug!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Claudia S. uit Norderstedt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie. Geweldig en aanbevolen.

In oktober hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe appartementen, nadat we eerder al twee keer vakantie hebben gevierd in de vorige appartementen met onze kleindochter. De nieuwe appartementen zijn geweldig ingericht, er ontbreekt niets, volledige keuken, alles schoon en netjes, gewoon fantastisch.

De nabijheid van de Noordzee is prettig, je kunt snel naar Heide, Meldorf, Büsum. Er zijn veel mogelijkheden (ook in oktober) om de dagen interessant door te brengen of gewoon te genieten van de natuur ter plaatse. Wie wil, kan daar mooie wandelingen maken door het bos en ook langere wandelingen maken door velden en weiden. Als inwoner van Sleeswijk-Holstein was de reis (vanuit het zuiden) aangenaam. De kamers zijn geweldig. Helder en vriendelijk, goed uitgerust, terras voor de deur met uitzicht op de paardenweide en de hof van de gastvrije familie.

Gastvrouw Tina doet er alles aan om aan de wensen van de huurders te voldoen. Absoluut top. Het aanmeldings-/boekingsproces, de betalingswijze, de terugbetaling, alles verliep vlekkeloos (zoals de voorgaande jaren). Tina is altijd vrolijk en vriendelijk en geeft je het gevoel van harte welkom te zijn. Dit geldt ook voor de rest van de familie. Dit draagt aanzienlijk bij aan het "welzijnsgevoel" ter plaatse.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor recreatie, of het nu een bezoek aan Büsum is of aan de zeehonden in Friedrichskoog, een boottocht op de Noordzee of een bezoek aan de Meldorf Bay, de speeltuin ter plaatse met de trampoline en diverse andere mogelijkheden is geweldig voor kinderen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2021

Rudolf W. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

met uitzicht op het meer.

Een zeer mooi vakantieappartement: nieuw - ruim - schoon. Met zeer mooie aanbiedingen op de boerderij voor de kinderen - dieren voeren, ponyrijden, een geweldige speeltuin - wat wil je nog meer?
De locatie nabij de Noordzee - zowel Büsum als Friedrichskoog - maakte het mogelijk om binnen 10 minuten van de Noordzee te genieten. Het vakantieappartement was buitengewoon goed uitgerust. De gastheren waren vriendelijk, betrouwbaar en attent.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. T. Karstens

Mevr. T. Karstens

Tina Karstens runt de vakantieboerderij sinds 2010 en is er voor de dagelijkse gang van zaken, de dieren en onze gasten. Sven Karstens is de man op de boerderij en vaak onderweg met de tractor.


meer informatie

Objectnummer: 364918

Laatst bijgewerkt: 23.12.2023

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/364918.htm

Mevr. Tina Karstens

Mittelweg 5

25704 Elpersbüttel

048322186

0322 268 481 14

16/225/10517


«Karstens boerderij» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven