Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Maso-Ferienhuette Tňttn

Trentino - Zuid-Tirol, Val di Fersia

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Beschrijving

De vakantiewoning Tòttn voor max. 5 personen is rustig gelegen op een zonnige zuidhelling op 1090 meter hoogte in het Val dei Mocheni in het hart van Trentino in de vakantieregio Zuid-Tirol-Trentino, niet ver van het gehucht Oachlait/Roveda in de gemeente Garait/Frassilongo, dat 15 inwoners telt. Onze oude berghut van natuursteen en larikshout ligt midden in de natuur met een panoramisch uitzicht op de Brenta Dolomieten (UNESCO World Natural Heritage) en de 3000`m toppen in het westen en het Lagorai gebergte in het oosten en zuiden en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De volledig gerenoveerde berghut, die in 1840 werd gebouwd en op de monumentenlijst staat, wordt voortdurend up-to-date gehouden en maakt indruk met een geslaagde symbiose tussen de bestaande, traditionele huttenbouwmethode in combinatie met de nieuwste bouwtechnologie en alle comfort van de hedendaagse eisen. Tijd opnieuw gedefinieerd in oude muren.

De hutflat van 50 vierkante meter is als volgt ingedeeld: Een ruime, volledig en hoogwaardig ingerichte, rustieke keuken-woonkamer met een gezellige grote hoekbank en een comfortabele bank, satelliet TV, DTV, DVD, een stereo-installatie, een bibliotheek over de flora en fauna van Trentino, wandelkaarten en informatiemateriaal over de bestemming, een stijlvolle ouderslaapkamer met uitzicht op natuursteen en een tweepersoonsbed van geurig Zwitsers steenpijnbomenhout en een plaatselijke kast van massief hout, een slaapkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed van massief hout met een ruime kast en een met licht overgoten, stijlvolle terracotta betegelde badkamer met douche, WC, wastafel en bidet. De berghut wordt grotendeels verwarmd met centrale vloerverwarming of anders met een Trentino houtfornuis in de keuken-woonkamer en met een hermetisch afgesloten open haard in de ouderslaapkamer.

Een parkeerplaats is direct bij de hut beschikbaar. 2 balkons (zuid en west), 1 zithoek met barbecue (zuid) en nog een zonneterras (zuid) met afgeschermd prieel met comfortabel tuinmeubilair, ligstoelen en parasols ronden de goed onderhouden en omheinde buitenruimte af en nodigen uit tot ontspannen en vertoeven. De buitenruimte kan door een tuinpoort worden gewijzigd in een volledig omheinde ruimte voor uw huisdier. In de rotskelder is voldoende ruimte om fietsen, ski's en andere benodigdheden op te bergen. De hut biedt een prachtig, onbelemmerd panoramisch uitzicht op de Brenta Dolomieten in het westen, UNESCO World Heritage Site, Adamello Groep, Monte Bondone en Paganella.

Onze berghut, typisch voor het dal en trouw aan zijn stijl, is in elk seizoen een ideale verblijfplaats voor bergliefhebbers, rustzoekers, natuurliefhebbers, gezinnen en sportievelingen. Vele wandelingen en trektochten kunnen direct vanuit de hut worden ondernomen. Uw huisdier (max. 2) tot middelgroot formaat is van harte welkom. Aanschouw de spectaculaire zonsondergangen vanaf onze balkons tussen begin april en eind oktober en kijk naar het fascinerende wolkenspel onder, bij en boven de hut. Sluit uw dag in de bergen ontspannen af in de keuken van de hut bij de knisperende houtkachel. U kunt ook comfortabel werken vanaf de tafel in de hutflat via een uitgeruste hotspot.
Licentie- of registratienummer: Codice CIPAT: 022090-AT-060565

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (165x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Skilift 8 km

8 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 90 km Verona

90 km

Station 12 km Pergine Valsugana

12 km

Snelweg-afrit 25 km Trento Nord

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehut Tòttn is met de auto gemakkelijk bereikbaar in ongeveer 25 minuten vanaf de afrit van de snelweg Trento Nord via Pergine, Canezza en Garait/Frassilongo. De kleine toegangsweg naar de hut, die ook in de winter dagelijks wordt vrijgemaakt, eindigt 200 meter achter de hut met een keerplaat. Winteruitrusting is in Trentino verplicht van november tot begin april.
Het Fersental ligt in het hart van Trentino, ongeveer 20 kilometer ten oosten van de provinciehoofdstad Trento. Het Fersental is een Duitstalig eiland sinds de vestiging in de 14e eeuw door boeren en arbeiders uit Tirol en Zuid-Tirol. De oude dialecttaal, het Bersntolerisch, wordt vandaag de dag nog steeds door ongeveer 800 mensen in het dal gesproken. De hut zelf ligt in de gemeente Garait / Frassilongo, niet ver van het gehucht Oachlait / Roveda, dat 11 inwoners telt.
De vallei staat bekend om zijn mediterrane klimaat en zijn fantastische flora en fauna. Het ligt niet ver van het Caldonazzomeer, het Levicomeer en het Piazzomeer, die uitnodigen tot een verfrissende duik in de zomer na een korte rit. In het dal zelf zijn er talloze wandelmogelijkheden voor alle niveaus tot meer dan 2500 meter. Het Fersental biedt een goede infrastructuur; de nog oorspronkelijke tradities en de stevige keuken weten velen te boeien. Een plek om snel de stress van het dagelijks leven te vergeten in elk jaargetijde, weg van de grote toeristische drukte, midden in Trentino met talrijke vrijetijdsactiviteiten in een betoverende natuur.

Wij verheugen ons erop van u te horen en beantwoorden graag snel alle vragen, uiteraard ook telefonisch. Indien u dat wenst, kunt u op onze gelijknamige website meer gedetailleerde informatie vinden over onze hut en haar omgeving. Wij verheugen ons op uw bericht. Uw particuliere verhuurders uit Zuid-Duitsland sinds 25 jaar ter plaatse. Ferienhütte Tòttn, uw toevluchtsoord in de bergen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijzen zijn inclusief: Extra bed aan het begin van de huurperiode, wekelijkse verschoning van beddengoed, handdoeken en tafellinnen,
een klein welkomstgeschenk, de kosten voor koud water, elektriciteit, verwarmingsgas, brandhout, riolering en afvalverwerking in de vallei
evenals de eindschoonmaak volgens het protocol van de Autonome Provincie Trento tot COVID-19.
Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis. Op aanvraag gratis: Kinderbed, kinderstoel, aankleedkussen en flessenwarmer.
Uw huisdieren zijn welkom (max. 2 kleine - middelgrote dieren) en worden belast met € 8,50/dier/dag. De toeristenbelasting bedraagt € 1,00/nacht/persoon ouder dan 14 jaar voor max. 10 nachten.
Huurprijzen voor Kerstmis, Oud en Nieuw en Pinksteren op aanvraag.

Voor gedetailleerde informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon. Elke aanvraag wordt onmiddellijk beantwoord.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Binnen een straal van 10 tot 15 minuten met de auto van de hut kunt u verschillende rustieke bergherbergen, pizzeria's, osteria's en almherbergen bereiken om de smakelijke keuken van het Fersental, Trentino en Italië te proeven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Susanne W. uit Soltau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische bergvakantie, droomhut

Ik zie de foto's van de Tottn Hütte graag terug bij het zoeken naar een nieuw vakantiehuis. Wij waren in september 2021 in de hut met onze hond. Het uitzicht op de bergen is sensationeel en we hebben genoten van de rust daarboven. Met de hulp van het mooie weer konden we veel wandelen en doen. De regio biedt allerlei mogelijkheden. In de hut zelf was alles onberispelijk - het ontbrak ons aan niets
We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2017

Andrea S. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Altijd weer

Meer recreatie is bijna onmogelijk. De werkelijkheid overtreft de reclame. We waren enthousiast over zowel de hut als het Fersental. Een aanrader voor iedereen die de toeristische drukte wil vermijden. Met dank aan de vriendelijke verhuurdersfamilie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2015

Christine uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De werkelijkheid overtreft de beschrijving

We brachten een super herfstweek door met wandelen en ontspannen bij ideaal weer in het vakantiechalet in Trentino. Echte ontspanning, ver weg van de toeristische drukte en zeer aardige verhuurders. Als u van de bergen en eenzaamheid houdt, is dit de plek voor u. We komen graag terug.
Veel dank en vriendelijke groeten. Christine

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. S. Heid

Dhr. S. Heid

Omdat wij al vele jaren in Trentino wonen, ontvangen wij u natuurlijk persoonlijk ter plaatse en geven u desgewenst tips voor een geslaagde huttenvakantie in de Tòttn.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 36717

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36717.htm


«Maso-Ferienhuette Tňttn» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven