Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Kathrins Eifelblick

Kall

Max.  10   gasten
200m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
200m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Welkom in Kathrin's vakantiehuis Eifelblick!
Het individueel bruikbare huis is geschikt voor een Eifelvakantie als stel, als gezin met kind(eren), met vrienden, met meerdere generaties, met een hond: vele slaapkamers laten de verschillende constellaties (2-12 personen) zowel retraite als gemeenschapszin toe
Al in de tuin met bomen zit je midden in de natuur. Eifellussen en Eifelpaden nodigen uit tot wandelen, fietsen, ontspannen en genieten in de directe omgeving.

Het individueel ingerichte vakantiehuis heeft de buitengewone charme van een vrijstaand huis dicht bij de natuur, dicht bij het centrum van het dorp en op loopafstand van het station (5 minuten).
Het biedt veel ruimte in en om het huis en nodigt uit tot verdere verkenning: Het is slechts 400 meter naar de bosrand en u bent al op de wandel- en trekpaden van de Eifelschleifen en Eifelspuren. De "Pferdekopf" is een eerste bestemming, een rondweg leidt van het huis naar het klooster van Steinfeld, en de directe omgeving is ook een paradijs voor fietsers. Aantrekkelijke excursiebestemmingen zoals de stuwdammen Rur, Urft en Oleft of het wildpark Hellenthal liggen in de directe omgeving. Kall zelf biedt alle winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften.
In het "basispakket" (begane grond) biedt het huis, naast het grote woongedeelte, een slaapkamer met een 1.80m breed boxspringbed (doorgangskamer "Quelle", individueel te boeken) en een slaapkamer "Buche" daarachter met een 1.60m breed boxspringbed. "Quelle" heeft een wastafel (koud en warm water). "Buche" is uitgerust met een televisie. Twee badkamers (groot gelijkvloers douchebad "Oranje" met steungreep en betegelde zitting: ook geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap; daarnaast een kleiner bad "Groen", beide badkamers met toilet) garanderen comfort door "ruimte voor iedereen". De begane grond is geheel betegeld en dus drempelvrij, inclusief het betegelde terras. (U betreedt het huis via 6 treden, een leuning is aanwezig)
Het "extra pakket" maakt het mogelijk de gastengroep uit te breiden door de eerste verdieping en, indien nodig, zelfs de omgebouwde puntverdieping te gebruiken: een andere ruime badkamer "rood" met douche en een gezellige, volledig functionele eetkeuken horen bij de verdere 2 slaapkamers "zonsopgang" (eventueel kinder-/jeugdkamer, 1,20m breed bed, bureau, speelhoek of ruimte voor extra matras) als doorgang naar de slaapkamer "zonsondergang" (twee eenpersoonsbedden naast elkaar). Als de slaapgelegenheid niet voldoende is, zijn er nog maximaal 4 slaapplaatsen voor "avontuurlijke vakantiegangers" in de "open plek" en in het "ooievaarsnest". In de grote hal op de eerste verdieping staat een fitnessfiets die u kunt gebruiken.
U kunt meerdere auto's parkeren op de oprit en voor het huis. E-bikes kunnen worden opgeladen in de garage.
Het ruime woongedeelte van keuken, woon- en eetkamer met de lange tafel is het hart van het huis om samen tijd door te brengen. De open keuken nodigt uit tot gezamenlijk koken en gezellig borrelen aan de bar, en heeft ook een kleine TV. In de woonkamer staan drie grotere banken en een fauteuil om gezellig samen te zitten, te lezen met leeslampjes of smart tv voor time-shifted tv/mediatheek met huiselijk verlichte kastenwanden. Er is overal snelle Wi-Fi beschikbaar. Een aparte bijzettafel maakt het mogelijk te gamen zonder de salontafel te hoeven belagen: Het schaakbord staat klaar. Je kunt het eigen keyboard, de gitaar en de bongo's gebruiken om samen muziek te maken. De grote eettafel biedt comfortabel plaats aan 10 gasten en kan gemakkelijk worden gedekt voor 12. Het windbeschermde en gedeeltelijk overdekte zonneterras biedt van de lente tot de herfst een dromerig alternatief voor de eethoek. Het kan worden ingericht met maximaal 3 tafels en 12 stoelen en 2 ligstoelen, en kan ook in de donkere seizoenen worden gebruikt dankzij de gezellige buitenverlichting en de aanwezige fleecedekens. Aan de achterkant van het terrein is het de moeite waard om onder de grote notenboom plaats te nemen voor de zonsondergang en in de verte te staren. Er is ook een gezellige barbecueplaats met een vuurschaal en krukjes.
In de keuken (fornuis, oven) en in de aangrenzende bijkeuken (magnetron) vindt u alles wat u nodig heeft aan serviesgoed en keukengerei voor maximaal 12 personen, een volautomatisch koffiezetapparaat en een koffiezetapparaat voor de Senseo (op de eerste verdieping een filterkoffiezetapparaat), een waterkoker en een broodrooster. Natuurlijk doet de vaatwasser de afwas.
Wij verwelkomen u ook graag in onze nieuwe Finse buitensauna in de tuin. Onze barrelsauna met biokachel, lichtsauna en stoomfunctie is geschikt voor maximaal vier personen.
Wij wensen u dan ook veel plezier en goede ontspanning in ons vakantiehuis 'Kathrins Eifelblick'.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 21 km

21 km

Meer 12 km

12 km

Skilift 26 km

26 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 69 km Flughafen Köln Bonn

69 km

Station 0.4 km Bahnhof Kall

0.4 km

Snelweg-afrit 12 km Nettersheim

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het grote vakantiehuis op de "Loshardt" is het eerste huis op de helling en biedt daarom een prachtig uitzicht. Het ligt dicht bij het centrum van het dorp en bij de wandel- en bospaden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Er zijn gespreide boekingsprijzen:
Wanneer u een van de twee slaapkamers 1 'Quelle' en 2 'Buche' op de begane grond boekt als eenpersoonskamer voor volwassenen, geldt een toeslag van 10€ per kamer en per nacht.
Voor een uitgebreide boeking van de bovenverdieping in eenpersoonskamer 3 'Sunrise' voor een eventuele extra persoon in slaapkamer 'Sunrise' per nacht in het laagseizoen 20€, in het hoogseizoen 30€.
In de tweepersoonskamer 4 'Sunset' is een eenpersoonstoeslag van 10€ verschuldigd.
De verbouwde zolder is alleen geschikt voor motorisch geschoolden die het gevaar van een eventuele misstap kunnen inschatten vanwege de wisselende treden. Een overnachting in kamer 5 'Ooievaarsnest' kost 35€ (eenpersoonstoeslag 10€) in het laagseizoen en 45€ (eenpersoonstoeslag 10€) in het hoogseizoen. In de 'Lichtung' (slaapplaats 6) betaalt u 30€ (eenpersoonsgebruik plus 10€) in het laagseizoen, 40€ (eenpersoonsgebruik plus 10€) in het hoogseizoen.

Voor alle kinderen (0 en 18 jaar) rekenen wij geen eenpersoonstoeslag.
Kinderen van 0-4 jaar betalen 10€/nacht.
Kinderen van 5-12 jaar betalen 20€/nacht.
Kinderen van 13-18 jaar betalen 25€/nacht.
Belangrijk: De automatische boekingscalculator houdt geen rekening met de kortingen voor de kamers op de bovenverdieping en de bovenste verdieping en niet met de prijzen voor eenpersoonsgebruik of voor kinderen. Die bereken ik dan aan de hand van uw gegevens.

Extra gasten kunnen alleen in overleg met ons worden ontvangen. Er mogen geen uitgebreide feesten of evenementen worden gehouden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Vom 30. bis zum 21. Tag vor Reisebeginn 25% des Reisepreises. Vom 20. bis zum 12. Tag vor Reisebeginn 50% des Reisepreises. Vom 11. bis zum 3. Tag vor Reisebeginn 75% des Reisepreises. Ab dem 3. Tag vor Reisebeginn oder bei Nichtantritt der Reise werden 100 % einbehalten. Bei vorzeitiger Abreise wird der volle Mietpreis berechnet. Liebe Gäste, buchen Sie unbesorgt: Für den Fall einer Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet, eines Beherbergungsverbots oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum biete ich Ihnen eine kostenfreie Stornierung Ihrer Buchung an! Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Meine Kontaktdaten finden Sie hier im Inserat bzw. in Ihrer Buchungsbestätigung.

meer informatie:

Veel toegankelijkheid in het huis, op het terras en rondom het huis.
De trein van Keulen naar Kall rijdt weer continu en ons vakantiehuis 'Kathrins Eifelblick' ligt op slechts 5 minuten lopen van het station. Het kaartje van 9 euro kan dus een goede manier zijn om ons huis vanuit Keulen in minder dan een uur met de regionale trein te bereiken.
De ijssalon in het centrum van het dorp is open.
Van het station naar ons huis passeert u de vernieuwde Rewe supermarkt met een uitgebreid assortiment en de Eifelbakkerij 'Milz' met een café. U kunt dus echt alle dagelijkse dingen vanuit ons vakantiehuis te voet bereiken.
We kijken uit naar uw aanvraag of op 0172 7823810.
Dank u en hartelijke groeten van 'Kathrins Ferienblick' uit Kall in de Eifel!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Christopher S. uit Speyer

5,0
5 5 5 5 5

Kurztrip mit Wohlfühlatmosphäre

Konnten gut abschalten, tolle Unterkunft und super Einrichtung....super sauber, alles da, was man braucht, schicke kleine Sauna...
Gerne jederzeit wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2022

Hj P. uit Lobith

5,0
5 5 5 5 5

Dankjewel

We hebben genoten prachtig huis met werkelijk alles er op en aan vanuit hier Aken Keulen Trier en veel in Eifel rond gereden Dankbaar voor de gastvrijheid Fam Pieterse 

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2022

Beate G. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Diep ontspannen

Mijn vriendin uit Aken en ik hadden een veel te korte maar zeer ontspannende vakantie in "Kathrins Eifelblick"
Helaas was het weer koeler dan gewenst, maar dat deed geen afbreuk aan onze gezellige avonden op het terras, gewikkeld in de dekens van het huis zelf. We zaten bij de vuurschaal, hadden veel te bespreken en genoten van het uitzicht op de sterrennacht. Ik heb nog nooit zoveel sterren gezien in Hamburg!
Het huis is ongelooflijk uitnodigend en uitgerust met alles wat je maar kunt wensen voor een verwenvakantie. Er is een volautomatisch koffiezetapparaat, diverse tv's (maar wij zaten liever buiten op het grote terras), en een buitensauna in het vat, die nergens zichtbaar is. We sliepen in de "Quelle" kamer op een zeer comfortabel boxspring bed.
Zoiets is voor mij belangrijk: de kamers kunnen 's nachts volledig verduisterd worden!
Het huis is zeer goed onderhouden en schoon, en alles was zo ongecompliceerd met de boeking als je je maar kunt wensen.
De Eifel is prachtig om te wandelen direct vanaf de voordeur van het vakantiehuis, maar bij slecht weer zijn de nabijgelegen grote steden ook verleidelijk. "Kathrin's Eifelblick" is ideaal gelegen tussen loopafstand van het station en de natuur met talloze wandelmogelijkheden, ook voor mensen met een beperkte mobiliteit.
Zeker een aanrader voor reünies van vrienden en familie, simpelweg omdat hier veel mensen comfortabel passen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Maart 2022

Thomas K. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5

Entspannte Tage in der Eifel

Danke für drei erholsame Tage in der Eifel im schönen Ort Kall in Kathrins Haus. Schon die Anreise von Köln nach Kall mit dem Zug war ein tolles Erlebnis. Ohne Autofart beginnt die Entspannung schon nach Einstieg in den Zug. Im gut ausgestatteten Ferienhaus durften wir mit Freunden in familiärer Atmosphäre die Sonne in der Eifel genießen. Das Haus ist groß genug um Privatsphäre zu haben bei gleichzeitig vorhandenen Möglichkeiten zum gemeinsamen Kochen, Essen und Spielen im Wohnbereich. Bei Wanderungen zu großartigen Ausflugszielen, wie dem Kloster Steinfeld mit Klosterschenke, ließ sich die Eifel genießen. Danach noch in die hauseigene Sauna in Kathrins Eifelblick. Perfekt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

December 2021

Florian S. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellige jaarwisseling in de Eifelblick

Een grote dank van ons allen aan mevrouw Wollenweber voor de geweldige tijd in Kall en het vlotte verloop! Acht van ons brachten de jaarwisseling door in de Eifelblick en hadden de kamers Sunrise en Sunset en het Ooievaarsnest en de Clearing onder het dak
Zowel de begane grond als de eerste verdieping hebben een volledig uitgeruste keuken en er zijn verschillende badkamers. Hoewel de kamers Quelle en Buche al aan een gezin waren verhuurd, was een veilig en corona-conform verblijf dus mogelijk. Er is genoeg ruimte!
Het vakantiehuis is het perfecte uitgangspunt voor tochten (vooral wandelen, fietsen en mountainbiken) in de omgeving zonder eerst in de auto te hoeven stappen. De nabijheid van het station en de supermarkt maakt zelfs een volledig autovrije vakantie mogelijk! We zijn zeker van plan om terug te komen en kijken erg uit naar de sauna, die nu beschikbaar is :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Oktober 2021

Ella F. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon ontspannen - maakt niet uit welk weer.

Met vijf vriendinnen hebben we een ontspanningsweekend gehad in "Katrins Eifelblick". We kwamen uit verschillende delen van Duitsland, wat dankzij de directe treinverbinding vanuit het centraal station van Keulen soepel verliep. We hadden geluk met het weer voor een paar uur, die we direct gebruikten om een mooie wandeling te maken langs de Romeinse waterleidingen, de "Eifelschleifen"-wandelpaden beginnen direct om de hoek, geweldig! Een beloningsdrankje tijdens de wandeling op het zonneterras was net mogelijk toen het begon te regenen. In de zeer ruime woonkamer maakten we het gezellig met bordspellen (er zijn zelfs een paar aanwezig in het huis!) en later haalden we de gitaar tevoorschijn. Eigenlijk waren we vrij luidruchtig in de woonkamer beneden, maar een van onze vriendinnen die eerder naar bed ging, meldde de volgende ochtend dat ze absoluut niets had gehoord op de bovenverdieping - echt opmerkelijk. Dus voor ons was dit de ideale accommodatie. We hebben gezien dat er nu ook een sauna is geïnstalleerd - daar komen we graag weer terug in de herfst! We kijken ernaar uit!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Oktober 2021

Barbara K. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Sonnenterrasse

Ich habe mit Freunden und Familie ein Geburtstagswanderwochenende in dem Haus verbracht und es war einfach perfekt. Man kann direkt vom Haus aus loswandern, ist nach 5 Minuten im Wald, findet abwechslungsreiche Routen und kann in dem großzügig geschnittenen geräumigen und trotzdem gemütlichen Haus wunderbar entspannen, gemeinsam kochen, miteinander spielen…

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Kathrins Eifelblick
Mevr. U. Wollenweber

Mevr. U. Wollenweber

We zijn blij dat u ons gevonden heeft. We spreken Duits, Engels, Nederlands en Frans. Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze individueel en persoonlijk ingerichte vakantiewoning voor 1-4 personen op de begane grond of meer personen op de bovenverdieping (en eventueel de zolder), die apart te boeken zijn Wij adviseren u graag over uitstapjes in onze mooie Eifelstreek.


meer informatie

Objectnummer: 370546

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/370546.htm


«Vakantiehuis Kathrins Eifelblick» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven