Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Home in Mediterranean Style, met mooie AC

Max.  8   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, airconditioning), open keuken(fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet))

fitnessruimte(gedeeld met andere gasten), terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten)

Breng je vakantie door in dit leuke huis in Fabrègues. Het heeft 3 slaapkamers en is groot genoeg voor 8 personen. Voor 2 gezinnen met kinderen is het erg geschikt. Er is een gedeeld zwembad waar je lekker kunt afkoelen.



Résidence Le Domaine du Golf ligt op nog geen 15 km van het strand van Frontignan en op 19 km van de historische stad Montpellier. Het is een groot vakantiepark met openluchtzwembaden en een kinderbad. Op het park vind je ook een spa met een bubbelbad, een hammam en een sauna. Aan het park grenst een kleine 6-holes golfbaan (tegen betaling). Ook is het mogelijk om fietsen te huren om het nabijgelegen Massif la Gardiole (7 km) te verkennen.



Dit verzorgde vakantiehuis beschikt over een vide, een tuin, een terras en tuinmeubilair. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de WiFi. Voor € 10,- per nacht mag je 1 huisdier meenemen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Kinderoppas
Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 23 km

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Résidence Le Domaine du Golf ligt op nog geen 15 kilometer van het strand van Frontignan en op 19 km. van de historische stad Montpellier. Het is een groot vakantiepark van 11 hectare, gebouwd rond openluchtzwembaden en een kinderbad (550 m2 in totaal, open naar gelang het weer het toelaat). Op het park zelf is een spa aanwezig met jacuzzi, hammam en sauna (tegen betaling, vanaf 18 jaar).
Tevens is er bij het zwembad een bar/restaurant. Er is animatie voor de allerkleinsten tot het hele gezin! Zo is er een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar met diverse activiteiten zoals een pyjamaavond, en sportieve activiteiten voor jongeren. Voor de hele familie; markten, proeverijen, spelletjes, aquagym (gedurende het zomerseizoen; juli/ augustus). Er zijn ook diverse sportactiviteiten voor de liefhebber. Zo is er een fitness, jeu de boules terrein, tafeltennistafels en een speeltuin. Aan het park grenst een kleine 6-holes golfbaan (tegen betaling). Ook is het mogelijk om fietsen te huren om bijvoorbeeld het nabijgelegen Massif la Gardiole (7 km.) te verkennen. In de omgeving zijn er genoeg bezienswaardigheden zoals de stad Montpellier (19 km.) met haar historisch centrum, smalle straatjes, winkeltjes en vele bezienswaardigheden. Zoals; het Arceaux, een aquaduct in romeinse stijl en de triomfboog, Arc de Triomphe le Peyrou.
Op nog geen 30 km. van de residentie is het grootste meer van de Languedoc-Roussillon te vinden; le Bassin de Thau (28,5 km.). Dit natuurpark is fameus om de oester en mosselkweek, daarnaast zijn er ook diverse watersporten te beoefenen. Meer landinwaarts (40 km.) kun je de druipsteengrot Grottes de Clamouse bezoeken. En vergeet het prachtige natuurgebied van de Camargue niet (78 km.)! Dit natuurgebied met zijn vele dieren als flamingos en de witte camargue paarden, is naast al het natuurschoon één van de belangrijkste gebieden voor zoutwinning in Europa.

Résidence Le Domaine du Golf is landelijk gelegen tussen de wijngaarden op nog geen 15 km. van het strand van Prontignan en op 19 km. van de historische stad Montpellier.

Babykit gratis beschikbaar op aanvraag (babybed en kinderstoel). Naast WiFi in de appartementen is er ook WiFi bij de receptie (gratis).

Het zwembad is gedurende de wintermaanden, vanaf September gesloten.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 650.
Eindschoonmaak: € 95, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 1; € 10/nacht. Huisdieren dienen via het customer contact center te worden aangevraagd.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Ontbijt: € 12/persoon/nacht. On request.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Wasmachine: € 6/was.
Grill / BBQ: € 8/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,6 van 5
3.6 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.6 Service
3.6 Ligging
3.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christel Forsthoff

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

mooi huisje , zeer slechte wifi waren met 4pubers op vakantie die bijna geen internet hadden

Johan Milis

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

spijtig dat gasten hun handdoek gingen leggen om 4 uren later te arriveren aan het zwembad.

Pilard Philippe

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Frans

Het domein is van goede kwaliteit, alle elementen zijn aanwezig om de site als fantastisch te classificeren en om de beoordelingen maximaal te laten zijn. Als het management niet zo slecht was. 1 uur wachten in de volle zon om in te checken, geen parasol of een beetje water beschikbaar voor klanten en dit lijkt elke zaterdag te worden herhaald. Men vraagt zich af of er een manager of een bekwame professional op het gebied van handel in dit etablissement is om dit probleem niet op te lossen, niet erg ingewikkeld? Vanaf de eerste dag wisten we waar we voet hadden gezet, geen informatie doorgegeven over de activiteiten binnen en buiten het domein, de hostesses weten niet hoe ze de klanten moeten informeren. We hebben gevraagd om een 5e terrasstoel en een kussen, we hebben ze nooit gekregen. We hebben de keuken geïnventariseerd zoals aangegeven, de ontbrekende vaat was maar gedeeltelijk afgemaakt De vaatwasser lekte doordat de afvoerpijp was vastgezet met een stukje tape. De onderhoudsmonteur kwam voor reparatie, dat wil zeggen om een nieuw stuk tape terug te leggen! Te weinig karren om in en uit te rijden, er waren er hoogstens 3 bij de receptie. Karren die dagenlang in de gangpaden kapot waren gegaan zonder dat iemand het normaal vond om ze te laten verwijderen of repareren. In het huis vlak voor het onze maakten de eigenaren twee keer 's nachts lawaai met totaal gebrek aan respect voor de buurt, met in antwoord op de vraag om onze ramen te sluiten om hun muziek niet luid te horen tot 4 uur 's ochtends. In deze omstandigheden is het niet nodig om tevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Kortom, heel mooi centrum maar verreweg erg teleurgesteld over het management.

paul Heijmerink

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het huis voor 8 personen was royaal, behalve de keuken. deze was relatief zeer klein en met minimale keukenspullen ingericht. Bij het ontbreken van het een en ander aan servies is daar behulpzaam op gereageerd met aanvullende spullen. een mooie omgeving met mogelijkheden voor strand, stad maar ook mooie wandelingen.

Sysmans Jo

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Wij hebben van een leuke en ontspannen vakantie genoten ! Een afwisseling van ontspannen aan het zwembad, regelmatig naar strand en zee op 20 min rijden tot het bezoeken van leuke stadjes en avondmarkten in de regio. Het was top !

Pilard Philippe

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Frans

Het domein is van goede kwaliteit, alle elementen zijn aanwezig om de site als fantastisch te classificeren en om de beoordelingen maximaal te laten zijn. Als het management niet zo slecht was. 1 uur wachten in de volle zon om in te checken, geen parasol of een beetje water beschikbaar voor klanten en dit lijkt elke zaterdag te worden herhaald. Men vraagt zich af of er een manager of een bekwame professional op het gebied van handel in dit etablissement is om dit probleem niet op te lossen, niet erg ingewikkeld? Vanaf de eerste dag wisten we waar we voet hadden gezet, geen informatie doorgegeven over de activiteiten binnen en buiten het domein, de hostesses weten niet hoe ze de klanten moeten informeren. We hebben gevraagd om een 5e terrasstoel en een kussen, we hebben ze nooit gekregen. We hebben de keuken geïnventariseerd zoals aangegeven, de ontbrekende vaat was maar gedeeltelijk afgemaakt De vaatwasser lekte doordat de afvoerpijp was vastgezet met een stukje tape. De onderhoudsmonteur kwam voor reparatie, dat wil zeggen om een nieuw stuk tape terug te leggen! Te weinig karren om in en uit te rijden, er waren er hoogstens 3 bij de receptie. Karren die dagenlang in de gangpaden kapot waren gegaan zonder dat iemand het normaal vond om ze te laten verwijderen of repareren. In het huis vlak voor het onze maakten de eigenaren twee keer 's nachts lawaai met totaal gebrek aan respect voor de buurt, met in antwoord op de vraag om onze ramen te sluiten om hun muziek niet luid te horen tot 4 uur 's ochtends. In deze omstandigheden is het niet nodig om tevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Kortom, heel mooi centrum maar verreweg erg teleurgesteld over het management.

Najat Zhou

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

We boekten een huis met uitzicht op het zwembad en bij aankomst kregen we te horen dat er geen beschikbaar was. Dus alles begon slecht. We kregen helemaal aan het einde een huis, dus we moesten er een hele tijd naartoe lopen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 370839

Laatst bijgewerkt: 13.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/370839.htm


«Home in Mediterranean Style, met mooie AC» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat