Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Imposant kasteel in de Ardennen met privézwem...

Max.  14   gasten
600m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 14  gasten
600m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV(kabel, flatscreen), kachel(hout), DVD-speler, bar, biljart), eetkamer, keuken(bar(eetbar), 5x kookplaat(gas), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, 2x koelkast), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen), bubbelbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), bubbelbad, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, 180 x 200 cm), TV, bubbelbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, 90 x 200 cm), bubbelbad, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Bijgebouw: (televisiekamer(TV, DVD-speler), relaxruimte, sauna, turks stoombad, bubbelbad, douche, fitnesstoestellen)

Gastenverblijf Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV, zithoek, bubbelbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, 180 x 200 cm), TV(flatscreen), bubbelbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, 180 x 200 cm), TV(flatscreen), bubbelbad, wastafel, toilet))

buitenkeuken, verwarming(CV), terras(200 m2), tuin(omheind, 2300 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(gas), 3x parking, zwembad(privé, verwarmd, roldek, 9 x 4 m., geopend van 1/2 Apr t/m Sep), kinderbed, kinderstoel

Het kasteel van Froidthier is een bijzondere, gerenoveerde woning in het land van Herve. De prachtige woning beschikt over 7 slaapkamers en 7 badkamers. Er kunnen 14 personen in verblijven: families, vrienden en gezinnen zijn allemaal van harte welkom.



De regio is een ideaal startpunt voor wandelingen en fietstochten. De woning ligt vlak bij de grens met België, Nederland en Duitsland, dus je kunt makkelijk de grens over en de andere landen bezichtigen.



De woning beschikt over een grote en volledige privétuin, waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt ook heerlijk tot rust komen in de ontspanningsruimte met een sauna, hammam en een bubbelbad. Het gratis verwarmde buitenzwembad is beschikbaar van april tot oktober. Het is overdekt om het veilig te maken voor kinderen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het is ten strengste verboden om in dit huis een studentenfeest, vrijgezellenfeest of een drinkfeest te organiseren.
Licentie- of registratienummer: 4 épis

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 7

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 14

7 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 38 km Maastricht

38 km

Station 12 km Verviers

12 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 800 terug 14 dagen na vertrek. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Bep Verblakt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Hartelijk ontvangen door mevr Stassen zeer mooie omgeving en een heel groot huis zeer goed verzorgd Wij kijken met heel veel plezier terug een aanrader Wij hebben genoten met 5 volwassenen en 5 kinderen

Rosalie Senhorst

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooie accommodatie. Leuke omgeving.

Ruth Cavalier Finn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

De aankomst was een beetje gehaast omdat het verkeer slecht was. We verwachtten om 6 te arriveren, maar kwamen daar 630. We hadden graag meer tijd gehad om te gaan al wat het kasteel te bieden had, maar Marie-Paul was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Het kasteel was brandschoon en schoon. Het zwembad was mooi en de hele tijd schoon gehouden. De omgeving was prachtig met veel geschiedenis. We reden naar Aken om de kathedraal te bezoeken die verbluffend was. Als iets een week niet lang genoeg is. Ik zou dit chateau aan iedereen aanbevelen. Bedankt

Ellen Umans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een aanrader om de hele familie - wij waren met 13 personen - samen tijd door te brengen! Doordat het huis erg ruim is, kan elk gezin eveneens tot rust komen in zijn/haar eigen slaapkamer met badkamer. Daarnaast beschikt dit huis over heel wat faciliteiten.

Herman Klomps

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We zijn prima ontvangen,de accommodatie is redelijk tot goed,omgeving is mooi

M.A. Bouma

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We waren met 6 volwassenen en 7 kinderen (7-13 jaar) in de herfstvakantie. Deze bestemming zal nog leuker zijn in de zomer als van het zwembad gebruik gemaakt kan worden. Wij zijn niet zo van de fittness, sauna en jacuzzi dus dat is nauwelijks gebruikt. Wel de bioscoopzaal bij slecht weer. De omgeving is zeer rustig, boodschappen pas op 3 km. mogelijk. In huis was alles ruim voorhanden, de pooltafel en de open haard zijn steeds in gebruik geweest en voor uitstapjes naar Maastricht, Valkenburg en Luik/Aken is deze omgeving zeer geschikt. Ook op enkele km's afstand een rustig bos om te wandelen. Fietsers voornamelijk op de rijbaan met uitzondering van de Ravel route, die is beslist aan te bevelen. De kamers waren allen ruim, sommige wel in een ander gebouw.

R. Leer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prima onderkomen, echt top-end en met alle comfort die je voor kunt stellen

Margreet Driessen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wat een prachtig huis en vriendelijk ontvangst. We hebben genoten. Wat misschien nog wel aangevuld kan worden zijn meer Nederlandse zenders op de tv.

Michel Grootjans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De foto's weerspiegelen de realiteit! Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt, handdoeken liggen klaar. Alles is zeer proper. Zeer aangename ontvangst door de eigenares. (die altijd bereikbaar is indien nodig). Hebben echt genoten van ons weekend zwembad, fitness, jacuzzi... Ook de keuken is voldoende uitgerust. Voldoende eetgerei eb glazen/tassen. Basisproducten zoals suiker, kruiden, alufolie...zijn aanwezig. Wij voelden ons echt 'thuis' ! Dus zeker voor herhaling vatbaar. (Aanrader Begeleid bezoek Abdij van Val Dieu en lasergame in Verviers (rue Mali))

M.-Louise Van Tiggelen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ook wij, de grootouders, maar zeker onze kinderen en kleinkinderen hebben een droomvakantie gehad ! De accommodatie was echt voor hun leeftijden ( 6 kleinkinderen tussen 8 en 16 jaar ) We bleven veel meer daar dan gewoonlijk op vakantie omdat het huis zelf zoveel mogelijkheden bood . In de de tuin en het zwembad keken we op een mooi, zacht golvend landschap ! Dat het zwembad reeds open was, was voor ons een verrassing ! Er waren ook schone wandelingen in de buurt .

Marc De Meester

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fantastische vakantie met het hele gezin, ieder kon doen waar hij zin in had jacuzzi, sauna, bubbelbad, poolen, cinema, fitnessen ... Een heel degelijke, gezellige, uitgeruste keuken, oven, twee ijskasten (heel gemakkelijk), alles was aanwezig, zelfs van het eten dat er stond mochten we gebruiken. De open haard was heel gemakkelijk aan te steken, heel gezellig! Spijtig dat we van de buiten-accomodatie geen gebruik konden maken, dit vanwege het frissere en koude weer. De mevrouw die de sleutels overhandigde is heel vriendelijk en we mochten altijd bellen als er iets was. De volgende keer gaan we terug in de zomer, want deze vakantie was zeker geslaagd!

John Bakker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het huis is mooi gelegen, is van alle gemakken en luxe voorzien. De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam.

Ulrike Nieland

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het huis is erg mooi. In zoverre dat het een aantal van residentiële gebouwen, kunt u ook intrekken ongestoord. Het zwembad is uniek mooie, het water warm. Het uitzicht vanuit de tuin of het park is erg mooi. Het gebied biedt zelf te wandelen en te fietsen. U kunt ook gerust zijn.

Katalin Nagy

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben met onze familie en vrienden een week lang heerlijk genoten van deze fantastische accomodatie. De omgeving,de kamers en de faciliteiten waren geweldig.Het was zonder twijfel een van de mooiste vakanties van ons leven.

G.H. Van de Hoef

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De foto's van de accomodatie zijn een goede afspiegeling van hoe het kasteel echt is. In het echt misschien zelfs nog wel mooier. Het is allemaal heel goed verzorgd en super schoon. Je kan je hier goed vermaken met alles wat aanwezig is! Zeer geschikt voor jong en oud. Je leest op andere sites gekke verhalen over de eigenaresse, maar hier hebben wij niks van gemerkt. Het is echt een vriendelijke en gastvrije vrouw die haar best doet om het naar je zin te maken.

M Martis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We waren met een groep van 15 man kregen visite 4 man erbij voor een verjaardagfeest was fijn iedereen kon terecht we zaten niet op elkaars lippen je kan je terugtrekken als je rust wil,in de avond een bios pikken fantastisch,gastvrouw was hartelijk en heel makkelijk voor ieder was wat te doen,

W.J.P. Muskens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Super kasteel/verblijf. Mevrouw Stassen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima verblijf en zeker aan te raden aan familie en vrienden!!

HJM Groeneveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mijn ervaring in Chateau Froidthier waren geweldig.Wat n prachtig kasteel,en n prachtige omgeving.n Echte aanrader.wij waren er met 8 volwassenen 3 kinderen en n baby en echt het was zo heerlijk de keuken de slaapkamers allemaal met prachtige bubbelbaden de jacusie helemaal overdekt zadat je ook met iets minder weer heerlijk uren in de jacusie kan doorbrengen het zwembad en die heerlijke ontspanning in de sauna . nou het was voor ons echt n droom om daar n weekend gebruik van te maken bedankt dat we jullie kasteel n weekend mochten gebruiken alles wat we bij jullie mochten meemaken krijgt van ons het cijfer tussen de 9,5 en 10 Groetjes van de Fam Groeneveld.

Robert Roos

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Na een weekendje in dit kasteeltje te hebben doorgebracht met 14 personen, zijn we er wel achter dat dit het mooiste verblijf was, wat we de laatste jaren hebben geboekt. Helaas hadden we niet al te best weer, maar in dit huis is dat geen probleem, door de vele faciliteiten die er zijn. Genoten van de jaccuzi, het biljart, de filmzaal en de fitnessruimte. Al met al een echte aanrader, wij komen zeker nog een keertje terug in de zomer als ook het buitenzwembad gebruikt kan worden. De eigenaresse spreekt redelijk nederlands en is erg vriendelijk Fam Roos te Uithoorn

R.B. Van Genderen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben ontzettend genoten van al de luxe die aanwezig was in dit mooie kasteeltje. Alleen hadden de boekjes van de elektrische apparaten wel bewaart moeten worden. Voor de rest is het echt een toplocatie en het uitzicht was erg mooi!! Grtz Rob, Jaap, Patrick, Linda, Anco, Bas, Marina, Jacco, Saskia, Rick, Paul, Peter en Nadine

Jens Vranckx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Alles perfect in orde!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 372700

Laatst bijgewerkt: 10.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/372700.htm


«Imposant kasteel in de Ardennen met privézwem...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat