Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Laura - Radslav

Cerna v Posumavi

Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Mag ik u ons charmante huisje voorstellen? - een oase van rust en ontspanning, ~ 150 m van het Lipno of Vltava reservoir
Dit juweeltje ligt op een fantastische locatie aan de rand van Radslav, een prachtig gelegen nederzetting aan een van de mooiste zandstranden van het meer.

In het huis zelf woont u op 63 m², die verdeeld is in een ruime entree, een grote, lichte en zeer uitnodigende salon, een WC, een badkamer met douche en, op de verdieping, twee zonnige zolderkamers
Het terras grenzend aan het woongedeelte biedt u nog eens 18 m² ruimte, en de entree biedt naast de garderobe ook voldoende bergruimte voor al uw bagage

Het gezellige woongedeelte is, nadat wij het huisje in 2019 hadden gekocht, vervolgens in het najaar/voorjaar 2020/21 volledig opgeknapt en ingericht. Deze kamer bevat een praktische keuken, met een 4-pits gasfornuis inclusief oven, vaatwasser, koelkast, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en alle nuttige gebruiksvoorwerpen, een grote tafel, 2 met stof beklede banken en 4 moderne, comfortabele stoelen, een leeshoek met een stijlvolle fauteuil en staande lamp, een gezellige, huiselijke en ruime woonkamer suite, salontafel en satelliet-tv. De kachel, geplaatst in het midden van de kamer, met zijn stenen schouw is de blikvanger bij uitstek en draagt, samen met de trambalken, bij tot een zeer bijzondere sfeer in deze kamer.
Een kleine, lichte en vriendelijke badkamer met douche en buitenraam, alsmede een mooie WC completeren de kamers op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 zonnige, lichtovergoten zolderkamers, uitgerust met 1 tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden, die desgewenst ook kunnen worden samengeschoven tot een tweepersoonsbed, diverse verlichting en ladekasten.

De ramen aan de kant van het meer, waarvan de meeste zijn voorzien van horren, bieden u een adembenemend uitzicht op een groot deel van het meer en de omringende natuurlijke omgeving. Ook op het terras lijkt dit uitzicht bijna grenzeloos en bovendien zijn de vrijheid en de lichtheid daar van dichtbij voelbaar.

Aan de achterkant van het pand is er een open haard met zitpalen, die uitnodigt tot het grillen van worstjes, stokbrood, marshmallows, etc.... Onder de notenboom is een platform met een houten tuinset met parasol en een hoogwaardige waterketelgrill. Verder staan een 4-delige mozaïek zitgroep en 2 comfortabele en gemakkelijk verplaatsbare ligstoelen tot uw beschikking. U kunt ze op een afgelegen, zonnige of schaduwrijke plek zetten, zoals u wilt.
Een stand-up paddle board exclusief tot uw beschikking verrijkt de inventaris en verkort de tijd op het water en verhoogt de funfactor enorm.

En om het stand up paddle board niet helemaal naar het meer te hoeven dragen, wordt het opgeborgen in een afsluitbaar compartiment direct op het zandstrand. Vanaf daar is het maar een paar stappen naar het water. Een zogenaamd "boothuis" tot onze beschikking hebben is een absolute zeldzaamheid!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.15 km

0.15 km

Skilift 12 km

12 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 90 km Linz Hörsching

90 km

Station 7 km Cerna v Posumavi

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huisje ligt aan een doodlopende weg aan de uiterste rechterkant van de heuvelachtige nederzetting Radslav, een weekend/vakantieverblijfplaats die bij het dorp Cerna v Posumavi hoort. Het is gelegen op een verhoogde positie, ongeveer 150 m van het Lipno Reservoir met een prachtig uitzicht op een brede watervlakte.

Het prachtige zandstrand ligt op maximaal ongeveer 400 m van het huis, kan te voet worden bereikt in een nog kortere afstand en is ook absoluut geschikt voor de allerkleinsten, omdat het kustgedeelte ondiep is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags mitteleuropäische Zeit stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor dem Check-in vorgenommen werden, erfolgt keine Rückerstattung.

meer informatie:

Het nabijgelegen kustgebied, dat niet natuurlijker kan zijn, ligt op slechts 150 m afstand. Het zandstrand, dat bijna uniek is in deze regio, ligt op ongeveer 400 m afstand. Te voet, via de trottoirs van de nederzetting, kan het in een nog kortere afstand worden bereikt.

De dichtstbijzijnde restaurants liggen op slechts 100 m afstand, andere op 1 km, 1,5 km en 4 km afstand in Cerna v Posumavi. Natuurlijk is daar ook een kruidenierswinkel.

In de zomermaanden biedt Cerna v Posumavi ook een kermis, een openluchtbioscoop, een kinderboerderij, een minigolfbaan en een hoog touwenparcours. U kunt er ook fietsen huren en vissers kunnen er diverse benodigdheden inslaan.

Watersporten (stand-up paddle board, kanoën, zeilen, surfen) zijn mogelijk op 3 km afstand.

De volledige tevredenheid van onze gasten blijft onze grootste zorg en wij beheren de verhuur met grote betrokkenheid en hartelijkheid. Daarom zullen wij ook in het komende seizoen 2023 ons uiterste best doen om onze gasten een zorgeloze, ontspannende, aangename en stressvrije vakantie te bezorgen - hoe uitdagend de huidige tijden ook mogen zijn!

Mocht uw gewenste verblijfsduur niet te boeken zijn, neem dan contact met ons op om uw individuele wensen kenbaar te maken en gezamenlijk een oplossing te vinden. Bedankt


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Ingrid C. uit Oestrich-Winkel

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen

Beschrijving van de gastvrouw komt overeen met de accommodatie. Alleen de afstand naar het strand leek ons iets verder dan aangegeven en voor grote mensen zijn de badkamer en het toilet erg klein. Omdat alles anders geweldig is, konden we er goed mee omgaan. Verhuurder is erg vriendelijk en toegewijd.
Nogmaals bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2023

Tino S. uit Kirchberg

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Zeer goed

Hebben daar een week vakantie gemaakt. Een mooi huis met een grote tuin en prachtig uitzicht op het meer. Wie rust en ontspanning zoekt, zit hier precies goed. We voelden ons hier erg op ons gemak. Een dankjewel gaat ook naar de super aardige gastheren. We kunnen het huis Laura alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. L. Öllinger:

Liebe Gäste aus dem Jahr 2023,

auf diesem Wege möchten wir uns bei Ihnen nochmals ganz herzlich für Ihren Aufenthalt in unserem Ferienhaus und für das uns somit entgegengebrachte Vertrauen bedanken.

Danke zu sagen gilt es auch für das stets ordentliche und saubere Verlassen des Hauses und den überaus sorgsamen Umgang mit dem Inventar und den Ihnen zur Verfügung gestellten Gegenständen. Ein großes Dankeschön hierfür!

Für die wiederum ausgesprochen netten und herzlichen Kontakte und Gespräche sind wir besonders dankbar. Diese Momente erleben zu dürfen, erfüllen uns mit Freude und bereichern unser Leben ungemein.

Auf all unsere weiteren Gäste freuen wir uns schon heute und wir sichern auch Ihnen bereits jetzt unsere größtmöglichen Bemühungen und Bestrebungen zu, um Ihnen ebenso einen unbeschwerten, entspannten und erholsamen Aufenthalt zu ermöglichen.

Danke und alles Gute an Sie da draussen!

Laura & family

September 2022

Christina D. uit Hamburg

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Idyllisch gelegen zomerhuis met uitzicht op het meer en ruime woning

Leuk huis voor de zomermaanden. Keuken volledig uitgerust en genoeg afwas om de vaatwasser goed te kunnen gebruiken. Vaatdoeken en afwasmiddel ter plaatse. Super terras en diverse zitjes in de tuin, incl. barbecue. Houtkachel voor koele avonden. Alleen de sanitaire ruimtes konden groter zijn. Wastafel laag en klein. Tweede slaapkamer open en als doorgangskamer op de 1e verdieping. Parkeerplaats bij het huis. Op loopafstand van het zandstrand, met gebruik van een botenstalling en SUP board.
Het meer biedt vele mogelijkheden: Zwemmen, surfen, zeilen, vissen, varen, heerlijk! Er zijn geen winkelvoorzieningen meer in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde coop is in Cerna, waar ook een goed restaurant is.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Julia K. uit Radebeul

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis in een geweldige natuur

We verbleven in het huis als een gezin met twee kinderen. Het is een geweldig huis met een geweldige tuin en een heerlijk terras
We waren verrukt over de weelderige groene natuur en het uitzicht over het meer
Er zijn veel mooie, schaduwrijke en rustige badplaatsen. Het meer is natuurlijk, niet helemaal helder, maar ook niet te toeristisch
Met dank aan de aardige gastvrouw

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2022

R. K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Radslav

Geweldig verblijf, super aardige gastheren. Zeer dicht bij het meer met geweldig strand, langzaam aflopend, heerlijk geschikt voor een tocht met kleine kinderen, stand-up boatd inbegrepen. Uitstekend om te fietsen, voor wandelingen gingen we met de auto nadat we de omgeving hadden verkend. Een kanotocht op de Vltava is een aanrader. Cultureel gezien is Krumov (Unesco cultureel erfgoed) het hoogtepunt in het gebied. Alles bij elkaar een aanrader
Het vakantiehuis is goed uitgerust met alles wat nodig is voor het verblijf. Het alom aanwezige uitzicht vanuit de lounge is prachtig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Björn M. uit Sulzbach-Rosenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie en schone accommodatie met een prachtig uitzicht op de Lipno rivier

Het is bijzonder prettig dat het uitzicht zowel vanaf het terras als vanuit het raam in de eetkamer of keuken beschikbaar is.

De inrichting laat niets te wensen over

Alle noodzakelijke keukenbenodigdheden (waterkoker, koffiezetapparaat, pizzaoven, broodrooster, potten, pannen, bestek, serviesgoed, enz.

De open haard zorgt voor gezellige warmte op koude avonden.

In de tuin is er een ketelgrill (incl. open haard) en een open haard (hout is beschikbaar).

Het strand ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Het is er echt niet druk en je kunt er zelfs een beetje vissen.

We mochten zelfs het standup paddleboard gebruiken tijdens ons verblijf.

De verhuurders zijn echt heel aardig en zorgen liefdevol voor hun gasten.

Ze geven ook graag een paar vistips ;-)

Wij kunnen deze accommodatie van harte aanbevelen en zullen zeker nog eens komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. L. Öllinger

Mevr. L. Öllinger

Hallo! Ik ben Laura, Oostenrijkse en eigenaar samen met mijn man. Zowel voor de ontvangst als het afscheid van mijn gasten en voor de uitgebreide verzorging van de eigendommen gaan ik en mijn man altijd graag naar ons "2e huis". Klanttevredenheid en het garanderen van een constant hoge kwaliteitsstandaard is mijn hoogste prioriteit. Het persoonlijke contact met mijn gasten is voor mij heel belangrijk en een grote verrijking. Ik ben u altijd graag van dienst en het zou mij een genoegen zijn u onze gezellige accommodatie ter beschikking te kunnen stellen, zodat u kunt genieten van een rustgevende, ontspannen en zorgeloze vakantie in deze charmante hoekjes van het meer. Ik kijk uit naar je komst!


Andere accommodaties van Mevr. L. Öllinger


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 374756

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/374756.htm


«Vakantiehuis Laura - Radslav» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven